Kysymys:
Voinko lahjoittaa Steam-pelejä?
monorailkitty
2010-07-09 19:12:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan joitain Steam-pelejä, jotka haluaisin antaa ystäville, koska en enää pelaa niitä. Onko minulla vaihtoehtoja?

Kolme vastused:
#1
+17
Drake
2010-07-09 19:16:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomioi, että tilin myyminen ei ole sallittua Steamin tilaajasopimuksessa.

Kun olet suorittanut Steamin rekisteröintiprosessin loppuun, luot Steam-tilin ("Tili") ). Tilisi voi sisältää myös laskutustiedot, jotka annat meille tilausten ostamista varten. Olet yksin vastuussa kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta ja tietokonejärjestelmän turvallisuudesta. Et saa paljastaa, jakaa tai muuten antaa muiden käyttää salasanaasi tai tiliäsi. Hyväksyt, että olet henkilökohtaisesti vastuussa salasanasi ja tilisi käytöstä sekä kaikesta Steamin viestinnästä ja toiminnasta, joka johtuu kirjautumisnimesi ja salasanasi käytöstä. Et voi myydä tai veloittaa muilta tilisi käyttöoikeudesta tai muutoin siirtää tiliäsi.

Tiesin, että se ei ollut yksinkertainen prosessi, mutta en ollut tiennyt, että edes tilini luovuttaminen oli TOS: n vastaista. Niin paljon siitä sitten!
@monorailkitty Valitettavasti tämä sopimus ei salli peliesi myyntiä tai kauppaa. Steamin hyvä asia on, että sillä on paljon halpoja tarjouksia ja viikonlopputarjouksia.
Mietin tätä! Erittäin surullista.
#2
+13
juan
2010-07-09 19:13:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa lähettää pelejä ystäville on kassavaihtoehto ja valitse Osta lahjaksi

Asiaankuuluva osa yllä olevasta linkistä:

Voinko lahjoittaa pelejä, joita en enää pelaa ystävilleni?

Et voi lahjoittaa pelejä, jotka aiemmin ostettiin Steam-tililtäsi, ystäville.

Kun olet ostanut sen tilillesi, niitä ei voi siirtää.

#3
+2
LoveMeSomeCode
2011-02-22 23:43:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet ihmiset puhuvat ongelman laillisuudesta, mikä on tärkeää. Käytännöllisyyden osalta kyllä, voit myydä / antaa tilitietosi ystävällesi.

Tämä on heidän käyttöehtojensa vastaista, enkä suosittele sitä, mutta teknisesti et voi myydä myöskään WOW-tiliäsi, ja se on yleinen käytäntö. Kuten Drake huomautti, sinulla on kuitenkin tilitiedot laskutustilistä, ja jos et muuta sitä tai poista sitä käytöstä, ystäväsi saattaa alkaa ostaa pelejä ja sinun on maksettava niistä.

Paras veto olisi siinä tapauksessa vaihtaa maksutapasi ... tai voit mennä naimisiin ystäväsi kanssa ja avata sitten yhteinen tili, jolloin ei ole mitään syytä huoleen! Vaikka silloin maksat siitä edelleen teknisesti, koska se on yhteinen $$ =)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...