Kysymys:
Parantajien lisäosat pelin loppupelaamiseen WoW: ssa?
GalacticCowboy
2010-07-08 19:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä lisäosat ovat käytettävissä aikaisemman kysymykseni jatkoksi, jotka auttavat parantajia pelin loppupelauksessa? Kuinka he työskentelevät rajoitetun näytön kiinteistöjen kanssa? (Käytän jo Skadaa, BadKittyä, DBM: ää, MikScrollingBattleTextiä, TidyPlatesia ja SexyCooldownia)

Seitsemän vastused:
#1
+9
Jesta
2010-07-08 20:11:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Googlen hakeminen Healing Addon List -luetteloon. Ensimmäinen tulos on kysymys EpicAdvice.com-sivustolta, jolla on melko hyvä hyväksytty vastaus. Olen lainannut alla olevaa vastausta viitteeksi.

From - Healing Addons List

Raid kehykset

Ruudukko
"Ruudukko on modulaarinen, kevyt ja näyttöä säästävä ruudukko osapuoli / raid-yksiköiden kehyksille."

Erittäin hyvä raid-kehys, joka on erittäin hyödyllinen parantajille. ( Clbull)
Huomaa: Se voi viedä paljon hemmottelua sen määrittämiseksi, miten pidät siitä, mutta sille on olemassa paljon opetusohjelmia, ja kun saat sen kiinni, se on helppoa. ( lilserf)

Napsautukset

Clientque "Clique on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla määrität napsautuksen Casting-määritykselle mihin tahansa määrään yksikkökehyksiä. Napsauttamisen avulla voit määrittää pelin käyttäytymisen, kun napsautat kehystä. Tämä voi olla loitsuja, makron suorittamista, kohteen käyttämistä tai jotain niin yksinkertaista kuin muuttaminen. kohteet tai yksikön avustaminen. "

Erinomainen, kun sitä käytetään ruudukon kanssa, jotta voit sitoa erilaisia ​​napsautuksia (oikea, vasen, keskimmäinen, vasen vaihto, jne.) eri loitsuihin. ( lilserf)

Puhdistus

Decursive "Decursive on puhdistusmoodi, jonka tarkoituksena on tehdä ahdistusta poisto on helppoa, tehokasta ja hauskaa kaikille luokille, joilla on tämä kyky. "

Käytän Decursive-toimintoa, ja uskon, että se (tai vastaava lisäosa) ei ole vain hyödyllinen, mutta välttämätön . ( Hhoky)

All-in-one

VuhDo "VuhDo on raidmonitori samanlainen kuin CTRaidAssist tai Blizzards sisäänrakennetut raid-kehykset. Pohjimmiltaan kyse on raid-jäsenten terveyden esittämisestä selvästi järjestettyjen palkkien muodossa. VuhDo on suunnattu ensisijaisesti parantamistunneille, mutta sitä käytetään melkein mihin tahansa muuhun luokkaan. Lisäksi useita parantavia loitsuja tai muita toimintoja voidaan vahvistaa hiiren napsautuksilla kyseisissä palkeissa (Click-Heal). "

Tämä on hyvä korvaus Gridille, Cliquelle, Healbotille, mitä-sinulla-sinulle. Täydelliset raid-kehykset, kyky sitoa loitsut (ja makrot!) Avain- ja hiiren napsautuksiin kyseisissä kehyksissä, integrointi saapuvien parantavien kirjastojen kanssa, jotta voit kertoa, milloin joku on kunnossa tai ei, kyky näyttää HoT: t helposti ja parhaiten kaiken - se toimii heti laatikosta. Ruudukko voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin se asetetaan oikein, mutta VuhDo vain toimii. ( Celairia)

Pelaaja vs. pelaaja

Gladius "Gladius lisää vihollisen yksiköiden kehykset areenoille helpottaa kohdistamista ja tarkentamista. Se on erittäin konfiguroitavissa ja voit poistaa useimmat tämän lisäosan ominaisuudet käytöstä. "

Gladius on jokaisen areenapelaajan unelma. Aivan kuten VuhDo, se loppuu laatikosta; voit yksinkertaisesti vetää ikkunan haluamaasi paikkaan ja siirtyä areenalle. Kuitenkin, jos räätälöinti on sinun etusi, siellä on paljon, joka pitää sinut kiireisenä. Tavanomaisten Blizzard-käyttöliittymän ominaisuuksien lisäksi, jotka seuraavat terveydentilan / manalaskennan ja oikeinkirjoituksen seurantaa (vaikkakin kauniimmalla tavalla), Gladius seuraa vihollisen rihkamaa ylös / seisokkeja ja juomista / ensiapua sekä useita tärkeitä suosikkeja ja viileitä latauksia. ( Roble)

Sekalaiset

VisualHeal "VisualHeal on pieni ja yksinkertainen mutta tehokas työkalu kaikille luokille, joka visuaalisesti näyttää parantumistasi muille ja parantaa sinulle saapuvia muilta kahden tietopakatun, mutta intuitiivisen palkin avulla. "

Se näyttää kaikki saapuvat parannukset kohteelleni (hyvä katsella ylikuumenemisia) tai keskeyttäminen parantuu maksimoidakseen raid-paranemisen). ( Hhoky)

SmartRes "" SmartRes tuo ruudulle pylväitä, joissa on ajastimet erilaisille uudelleen loitsuille: Resurrection Ancestral Spirit, Revive, Redemption ja kertoo sinulle, kuka heittää, kuinka kauan kestää tavoitteen palauttaminen elämään. "

Käytän myös saapuvaa Rez-lisäosaa, nimeltään SmartRes, mutta se on vain minun henkilökohtainen mieltymys, jotta maksimoit rezin. ( Hhoky)

Luokkakohtainen

PoMTracker "Mod, joka seuraa, kuka rukoilee Korjaus on hyppää ja kuinka monta latausta sinulla on jäljellä. Näytetään se pienessä siirrettävässä ikkunakehyksessä. " ( Hhoky)

Toivottavasti se auttaa!

VuhDo kuulostaa lupaavalta. :)
Grid + Clique on loistava yhdistelmä. En voinut elää ilman sitä. Ruudukon vahvuus on sen mukauttamisvaihtoehdot - jos hallitset sen, et halua käyttää mitään muuta.
+1 Grid + Cliquelle. Voin pelata Pyhää Paladiniani vain hiirellä, ilman näppäimistöä. Erityisen hyvä, jos sinulla on hiiri, jossa on paljon painikkeita!
#2
+8
Trefex
2010-07-08 20:13:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle paras on Healbot.

Shaman Healer täällä.

Olen kuullut hyviä asioita myös healliumista tai joistakin sellaisista. Mutta rakastan minua.
Resto-druidina olen myös Healbot-käyttäjä.
Holy Pally / Resto Druid, ja käytän healbotia.
Mistä löydän 'healbot'? Toisin sanoen: Onko se sama kuin 'healbot jatkoi?'
Se on totta, se on sama.
#3
+2
Brandon
2010-07-30 23:15:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi asia, jota en ole nähnyt tässä luettelossa, on mielestäni melko hyödyllinen, on HoT-ajastin. Nykyinen valintani on ForteExorcist. Se on mukavaa, kun haluat tietää, kuinka paljon aikaa on jäljellä Regrowthissa tai vastaavassa. Se seuraa suurinta osaa aikaan liittyvistä asioista: HoT: t, DoT: t, CD: t, debuffit.

Puskurointilisäosaa varten (joka ei liity suoraan parantumiseen) käytän tällä hetkellä ZOMGBuffeja. Se on melko hyvin määritetty laatikosta, ja se sitoutuu hiiren kiekkoon, kun se on taistelun ulkopuolella helpon puskuroinnin vuoksi (todella kätevä, jos olet vaaleita), mutta vain jos sinulta (tai joku ryhmässäsi) puuttuu määritetty buff. Se poimii myös lyhytaikaiset temp-harrastajat, kuten Hysteria (Blood DK talent), ja antaa sinulle erillisen painikkeen näiden käynnistämiseksi (samoin kuin kohdistaminen viimeiseen henkilöön, jolla sitä käytettiin).

Mitä tulee HoT-ajastimiin, Gridille on myös lisäosa nimeltä GridRaidStatusHoTs tai GridRaidHoTStatus (en saa linkkiä tällä hetkellä). On mukavaa, että ei tarvitse olla vielä yhtä käyttöliittymäelementtiä katsomaan, jos käytät jo Gridiä raid-kehyksinä. Kannatan kuitenkin ForteExorcistia, koska käytän sitä sen jäähdytyspalkkiin, mikä on erityisen hyödyllinen lyhyille CD-levyille, kuten Prayer of Mending ja Peness / CoH (arvaa mitä pelaan?).
#4
+1
György Andrasek
2010-07-08 22:09:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle itsestään selvä valinta on Pitbull4, ja sen melkein ääretön kustomoitavuus.

Ainoa asia, jota se ei tee, on napsauttaminen, jota vihaan joka tapauksessa , mutta voit todennäköisesti käyttää Cliquea sen kanssa.

Tässä on muutama kuvakaappaus:

1 (Se ei näy täällä, mutta kuolleille, offline- ja AFK-pelaajat, heidän tilansa näkyy heidän nimensä alla. Kaikki näytetty teksti voidaan skripata erikseen Lua.)

2 (Range Fader toiminnassa, metsästäjille sen kauppapaikka Luulen.)

3 (Et ole rajoitettu ruudukkonäkymään, kuten joissakin muissa lisäosissa.)

4 (Ruudukkomainen, nimillä leikattu 5 merkkiä.)

5 (Minussa on debuffi, jonka voisin hälventää, se näkyy oletusarvoisesti rajalla.)

Suosittelemme myös, mutta ei kuvakaappauksissa: Inline Aura, OmniCC ja ! Cooldown Fader, jotka saavat sinut näyttämään toimintapalkin painikkeilla hauskaa.

Mitä toimintopalkin johtajaa käytät?
[Baarimikko4] (http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/bartender4.aspx).
Käytän jo OmniCC: tä (en luetellut sitä yllä, koska se ei vaikuta näytön kiinteistöihin ...). Näyttää myös siltä, ​​että käytät sekä Skadaa että Omenia?
Omen on paljon konfiguroitavampi uhkien seurannassa.
#5
+1
Brandi
2010-07-20 11:01:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teen loppupelin parantamista puuhun, oletan, että olet myös druidi, koska BadKitty on asennettu.

Käytän seuraavia lisäosia:

  • oUF_freebgrid - Yksinkertainen ja toimii oletusasetuksilla
  • Clientque - Napsauta paranemista. Toimii kaikkien raid-kehysten kanssa.
  • DBM - välttämätön
  • uudelleenlaskenta

Se on kaikki mitä tarvitsen paranemiseen. Minulla on muita lisäyksiä, mutta mikään niistä ei ole merkityksellistä ratsastuksessa. oUF_freebgrid näyttää kirouksia / myrkkyjä, jotka voit poistaa, tarkkailla debuff-kuvaketta ja käyttää oikeaa hajotusta.

oUF_freebgrid näyttää myös ajastimesi hylkäämiselle, pienen hymiön kasvot vaihteleville asetuksille elämääsi varten ja vihreät pisteet osoittavat kasvua / villiä kasvua aktiivisena kohteessasi. (Olettaen tietysti Resto Druidin). Tämä ei ole täysin intuitiivinen, mutta saat tietää, mitkä pikselit tarkoittavat mitä melko nopeasti, kun tanssit raidan ympärillä ja annat HOTsia, kuten karkkia.

Minusta lukeminen on uskomattoman hyödyllistä, käyttämällä Skadaa, joka on samanarvoista. Käytän parantumismittareita tietääksesi, vedänkö painoni parantumisilla. Siton pienet ja isot kirjaimet J DPS: ään vs. parantavat mittarit. Katson DPS: ää, joten tiedän kenelle taistella - kuka välittää, jos alakohtainen DPS kuolee, mutta jos 15 k: n DPS: n roistori on ostanut maatilan, aion tukea häntä.

#6
+1
bluesixty
2010-07-21 22:23:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen todella vudohia! Se on pohjimmiltaan yhdistelmä kaikkia muita parantajalisäosia (healbot / ruudukko / klikkaus / dekurssiivinen) yhdessä.

Se on täysin muokattavissa ja antaa sinun määrittää erilaisia ​​kokoonpanoja ryhmän koon perusteella. Siinä on sisäänrakennettu click-to-cast-toiminto, tai voit käyttää hiirtä osoittavia makroja. Voit näyttää ryhmän jäseniä ja kohdekohteita.

Cast-to-cast-toiminto tunnistaa myös viholliset, joten voit heittää heille haitallisia loitsuja.

Siinä on myös loistava puskurointipaneeli. Se näyttää, kuinka monta ryhmästä on puskuroituja, puuttuu buffeja tai vähän (vain niille harrastajille, jotka voit antaa). Voit harrastaa vain napsauttamalla kuvaketta.

Sisäänrakennettu etäisyysmittari ja aggroilmaisin. Hänellä on paneelit määrätyille säiliöille ja avuksille, ja sinulla voi olla omat yksityiset säiliöt.

#7
+1
MaHuJa
2010-08-09 23:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

X-Perl-raidakehysten ja blizzard-makrojen välillä en tarvitse muuta.

X-Perlillä on paljon vaihtoehtoja kertoa minulle kaikki, mistä haluan tietää paranemiseni.

Käytän makroja, jotka heittävät parantavia loitsuja ystävyysotteluihin ja vahingoittavat loitsuja. vihollisille - riippuen siitä, mihin kohdistan. Sitten voin vaihtaa toiseen palkkiini (shift-2) käyttääksesi samoja makroja hiiren osoittimissa. Lisää hiiri, jossa numeronäppäimiin on sidottu ylimääräisiä painikkeita, ja voin tehdä yhden käden parantamisen. Ja usein.

(Viitemiehenä voin yhdellä kädellä myös minkä tahansa standardin (l200) 80 sankarillisen näppäimistölläni; minun piti tehdä jotain pitää se haastavana, kun minusta tuntui pahalta liikaa. Jopa pahansäiliöt sekoittavat asioita harvoin, ellei paranna alkuaineista.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...