Kysymys:
Mitä sisältöä voin siirtää Guild Wars 1: stä Guild Wars 2: een?
akira
2010-07-08 01:14:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minkälainen Guild Wars 1 -tilini sisältö voidaan siirtää Guild Wars 2 -palveluun heti, kun Guild Wars 2 julkaistaan?

Kaksi vastused:
#1
+14
FAE
2010-07-08 03:03:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todellisia merkkejä ei voida siirtää GW2: een, mutta voit varata merkkien nimet. Jos ostat Guild Wars: Eye of the North, pääset Hall of Monuments -kadulle. HoM on tapa seurata GW1: n erilaisia ​​saavutuksia, kuten kerättyjä miniatyyrejä, hankittuja arvovaltaisia ​​panssareita / aseita, saavutuksiasi ja saavutuksia jne. ArenaNet on vahvistanut, että hahmosi GW2: ssa hyötyvät kaikista saavutuksista, joihin olet kirjautunut. muistomerkkihalliin yhdistämällä tilisi. Bonukset, joita voit hankkia, ovat tilipohjaisia, eivät merkkipohjaisia, joten jos GW1-merkki A sai Tyrian Explorer -tittelin ja GW1-merkki B sai Canthan Explorer -tittelin, saat silti edun molempien merkkien saavutuksista GW2: ssa kun olet rekisteröinyt nämä saavutukset HoM: ään. Hyvää saavutusmetsästystä! :)

Lisäksi on olemassa verkkosivusto, jossa voit täyttää hahmosi nimen, ja GW2-palkkiosi lasketaan sen mukaan, mikä on tällä hetkellä Hall of Monuments -sivustossa. Laskelmat perustuvat tiliin, joten vaikka täytät tietyn hahmon nimen, saamasi palkkiot perustuvat koko tiliisi. Voit jatkaa lisäämistä HoM: ään GW2-julkaisujen jälkeen.

Lisälähde

#2
+1
Trevel
2010-10-08 20:17:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

http://hom.guildwars2.com/ antaa kattavamman vastauksen nyt.

linkki ei toimi.
Linkfail korjattu.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...