Kysymys:
Kuinka voin seurustella kunnolla League of Legendsissa?
fschl
2011-11-03 20:27:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapana pelata tukimestaria. Koska olen hitaasti matkalla keski- ja korkeatasoiseen peliin, sen merkitys on yhä tärkeämpi saada hyvät osastot ylös, koska jalat yleistyvät.

 • Kuinka voin ajastaa osastot? Milloin minun pitäisi poistua kaistalta?
 • Entä jos käytän sen sijaan havainto -osastoja?
 • Voi ja näiden hienojen vastausten lisäksi löysin juuri tämän [oppaan mobafire.comista] (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/warding-helper-more-than-your-eyes-can -see-54337) :)
  Ahh! Etsin tätä vastaukselleni. Loistava löytö!
  Tervetuloa neljänteen kauteen, kysymyksiä osastoista.
  Neljä vastused:
  #1
  +90
  M'vy
  2011-11-08 23:42:32 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Minäkin tykkään pelata tukea. Ensimmäinen asia hoidossa on:

  • Kaikkien pelaajien tulisi olla vastuussa omasta hoitoaan

  Tarkoituksena on, että tukipelaajia ei pitäisi pyytää hoitamaan ylhäältä + keskeltä + botti koko ajan ja varsinkin pelin alkuvaiheessa. Pelissä (ainakin varhaisessa vaiheessa) tukimestarin on suojeltava kantamista hinnalla millä hyvänsä. Hän vartioi häntä, harrastaa häntä, kuolee hänen puolestaan ​​(HUOM: älä koskaan kuole sellaisen kuljetuksen vuoksi, joka kuolee riippumatta siitä mitä voisit tehdä).

  Muokkaa maaliskuu'12 : Katsottuani joitain ammattilaispelejä Intel Extreme Masters -virrassa voin vahvistaa, että jokaisella joukkueella on useita pelaajia. Jopa alussa kiinni viidakonviehittäjiin.

  Muokkaa maaliskuu'13 : Ellei pelaat joukkueena ja edes joukkueen kanssa, tämä ei tapahtua. Sinä olet yksin vastuussa visiosta kartalla (ja jos et tee niin, laitat enemmän kuin osastollasi maksimi kapasiteetti jne. Mutta se on toinen ongelma).

  Mitä pitää hoitaa

  Varhainen peli

  Paikat, joista haluat huolehtia, ovat:

  • pensaat

  Se on melkein kaikki aluksi. Sinulla ei kuitenkaan ole monia osastoja, joten sinun on valittava oikea paikka: Positions

  1. Normaali asetus, ei etua kartalla, taistelut sijaitsevat pääasiassa kartan keskellä.
  2. Vihollisella on erittäin paljon holkkien käyttöä, ja äly on tärkeämpää kuin suojasuojaus (jos kohtuuhintaisia ​​1 + 2 näissä tapauksissa). Huomaa, että vihollisella voisi olla KORKEA holkkien käyttö itselleen (ei ansoja). Holkkien ja ansojen vähäinen käyttö voidaan selvittää selvänäköisyyden (CV) kutsukirjoituksellasi!
  3. Kun tornisi on piirityksen alla, on parempi mennä osastolle 3, kuten näisit viheriöt yhdestä riittävän aikaisin.

  Muista, että jungler pysähtyy usein pensailla, mutta ei aina. Kun he ovat jättäneet kannet, on liian myöhäistä. Jos heidän vartalo on nopea, unohda pensaat ja mene joelle ylös seurakuntaan. Mitä paremmin tunnet vihollisen, sitä paremmin voit palvella asianmukaisesti.

  Muokkaa maaliskuu'12 : Hyvällä arvostelukyvyllä onnistut sijoittamaan osaston pensaiden reunaan maksimoidaksesi näköetäisyyden (katso seuraava kuva ).

  Lisäharjoittelun jälkeen huomasin, että Vision-osaston hyvä käyttö voi saada valtavan edun tiimillesi. Voidaksesi käyttää tätä vihjettä oikein, sinun on tiedettävä paremmin kuin missä palvella. Sinun on tiedettävä, missä vihollisesi tukevat osastoja!

  Jos sinulla ei ole siihen parempaa käyttöä, on aika laittaa ansioluettelosi toimintaan. Kun tuki lähtee kaistalta lyhyeksi ajaksi, näytä ansioluettelo nähdäksesi, mitä hän tekee. Lopulta näet hänet osastolla jonnekin. Sieltä voit olettaa, että hän yrittää tehdä niin toistuvasti. Kun olet valmis, hanki vaaleanpunainen ja poista hänen vartijansa. Parasta on pystyä yhdistämään hoito ja luovuttaminen, ja käytännön kanssa pystyt asettamaan ne hyvään hoitopaikkaan, joka silti paljastaa vihollisen seurakunnan. Muista, että hyvä vaaleanpunainen osasto on 125 - 75 - 25 = vain 25 enemmän kultaa kuin vihreä.

  Seuraavissa kuvissa on tavallinen paikka, johon tuki pyrkii asettamaan osastoja näinä päivinä. En pidä tästä paikasta kahden asian takia:

  • se ei peitä pensaita
  • se ei peitä jokea tarpeeksi korkealla

  Enemy warding

  Ja minä mieluummin keltaisen paikan. Ainoa kiinnostus, jonka voin sanoa violetille paikalle, on violetti joukkue, joka voi peittää joen ja metsän Junglerin tapauksessa. Mutta jos työnnät niin paljon, sinulla on varaa hoitaa heimo ja joki sen sijaan.

  Muokkaa maaliskuu'13 : Petos on myös hyvä taktiikka sen varmistamiseksi, että hallitset seurakuntaa. Jos vihollinen tukee vaaleanpunaista seurakuntaa, voit yrittää houkutella häntä käyttämään sitä. Kaksi päätaktiikkaa ovat:

  • Tutkijaosaston asettaminen (se osasto 3. kauden mestaruudesta). Se on vain yksi minuutti ja antaa vain 10 g tuhoutumisen yhteydessä, mutta voi tehdä temppun.
  • Väärennetty vartiointi: mene vartioimattomaan pensaaseen (yleensä jokipensas on paras tähän temppuun), ja vihollinen olettaa, että olet tehnyt niin seurakunnassa. Lopulta he yrittävät vapauttaa vaaleanpunaisella seurakunnallaan.

  Jos pystyt asettamaan yhden näistä temppuista: tehtävä on tehty. Sijoita oma ping-osastosi, saa 25 g: n ja keskipitkän aikavälin edun näkökyvyssä (sinulla voi olla vain yksi vaaleanpunainen pelin alussa).

  Kuinka tätä tekniikkaa ei pidä pettää: katso tuen inventaario ! Laske hänen osastonsa (1 vaaleanpunainen, 2 vihreää, 1 tutkija). Aina kun et tiedä mitä hän teki: tarkista vain. Jos unohdit tarkistaa joitain vinkkejä:

  • Tiedä yleinen aloitushinta: 180 g Faerie Charmille, 125 g vaaleanpunaiselle, 75 g vihreälle ja 35 per juoma. Masterien kanssa voit tavallisesti hankkia Faerie Charmin, yhden vaaleanpunaisen, 2 vihreän ja 2 juoma.
  • Jos tuella on eväste, hänellä on myös tutkijaosasto (eväste on arvoton erillään tutkijaosaston lukituksen avaamisesta)

  Toinen tapa voittaa seurakunnan sota: varmista, että sinulla on enemmän pinkkejä kuin vihollisesi. Se on matematiikan perusta. Jos sinulla on yksi vaaleanpunainen enemmän kuin he, he eivät voi kieltää näkemystäsi. Laskeutuu vaaleanpunaiseksi, he ovat levottomia, sinä epätoivotut (toista niin monta kuin tarpeen).

  Kuinka menetät tämän? Tarvitset kantosi, jotta tiedät, että kaksi pinkkiä on ylöspäin. Jos pystyt puolustamaan vaaleanpunaista, voitat. Jos et tee tätä, menetät jopa yhdellä vaaleanpunaisella.

  Näkymättömät viholliset

  Kun kohtaat näkymättömiä vihollisia, saatat haluta mennä vaaleanpunaiseksi heti, kun he alkavat ärsyttää liian piilossa. Seuraavien kahden pisteen tulee peittää puuttuva aukko tornisi ja keskikartan välillä.

  Hidden

  Muista, että tuen on suojattava hänen kantoa! Joten jos näkymättömän kaatuvan vihollisen takana on etkä voi suojella jokea, unohda se. Suojaa paikallista aluetta vierekkäisiltä vihollisilta, älä työnnä liikaa ja käytä CV: täsi. Ja jos kantosi on tarpeeksi hyvä, hän saattaa todella saada tappaa, joka yllättää varkainmestarin.

  Laning-vaiheen jälkeen vaaleanpunainen osasto on myös helppo ja halpa torni vahvoille näkymättömille mestareille, kuten Akali. Hän ponnahtaa suojaansa ja luulee olevansa näkymätön? Pistä vaaleanpunainen keskelle (lähellä riittää, mutta luultavasti kohdistimesi on hänen suojuksensa keskellä), et voilà! Melkein taattu välitön tappaminen. Tämä vinkki ei toimi niin hyvin Shacon kanssa.

  Keski- ja myöhäinen peli

  Suuremmalla kartalla näkyy moninkertainen piste. Punainen on hyökkäystä, sininen puolustusta ja keltainen erikoista. Puhutaan ensin keltaisesta.

  Haluat tietää, milloin toinen joukkue menee lohikäärmeen ja paroniin. Sijoitat osaston lähelle kaivojen sisäänkäyntiä, koska se antaa sinun nähdä kaiken, jos joku hyppää puita. Pehmeä keltainen täplä on sijoitettava aina, kun yrität tappaa vastaavan lohikäärmeen, jotta voisimme perääntyä, jos vihollinen tulee (tai saa heidät ennen kuin he voivat kokoontua)

  Mid Late

  Hyökkäyksessä sinulla on etu ja tarvitset reittiohjeita. Jos pystyt ennustamaan, mihin puolustajat ovat menossa, voit seurata heitä.

  Kriittiset sijainnit ovat punainen ja sininen pensas. Puolustajat yrittävät saada mitään etua vastustamaan heille asettamiasi kiireitä. Punaisen ja sinisen kieltäminen on sinulle hyödyllistä.

  Pienet pensaat rantakivien lähellä ovat myös hyvä indikaattori suojaamaan sinua reunustamasta. superminionit, kun tapat paronin.

  Puolustuksessa sinun täytyy nähdä hyökkääjät mahdollisimman paljon. Joten seurakunnan asemat eroavat hyökkääjän sijainnista. Tavoitteen saavuttamiseksi emme halua enää hallita reittejä, vaan sijainteja. Huomaa, että pehmeä sininen täplä osoittaa paikkoja, joita voit suojella puolustavilta paikoilta (puiden tai muurin yli), jos sinulla ei ole varaa parempaan osastoon. maaliskuu12 : Kun sijainti on vielä epävarma, joukkueet yleensä yrittävät häiritä keskikarttaa. Kaksi hyvää hallittavaa asemaa ovat seuraavat:

  Ward positions on opposite sides of the river crossing

  Milloin sinun pitäisi mennä osastolle:

  Varhainen peli:

  • milloin tahansa sinulla on varaa menettää tempoa

  Joka kerta kun työnsin kaistaa ja tiedän, etten pysty aiheuttamaan vakavia vahinkoja tornille ja tuetulle mestarille, koska en tarvitse välittömästi tukea, menen päivittämään joitain osastoja.

  • Kun osasto on / on vanhentunut

  On tärkeää tuntea hyvä ajoitus. Jos pystyt ennakoimaan osaston vanhentumista, voit päivittää sen parhaalla mahdollisella hetkellä.

  • Kun vaihdat kaistaa

  Kun vaihdat kaistaa joillekin syy, ole mukava: pudota vartija uusille kaistaystävillesi.

  • Kun menetät!

  Jos menetät kaistan, se tarkoittaa, että olet heikompi. Ja heikommat kaistat ovat ensisijainen kohde gankeille, koska ne antavat helpon tappamisen.

  Keskipeli

  Siihen mennessä sinun pitäisi olla kerääntymässä joukkueesi kanssa. Käytä mitä tahansa tilannetta, kun muutat tiimisi kanssa jättääksesi seurakunnan taakse. Tee pieni kiertotie tarvittaessa, mutta älä liikaa.

  Milloin ei pidä hoitoa:

  • En koskaan mene yksin myöhään pelaamaan, ellet ole varma, etten tullaan kulmiin metsään. Osasto ei ole kuoleman arvoinen!
  • Vältä vartiointia, kun sinut voidaan nähdä (on aina parempi pysyä tutkan alla): viivytä, käytä sekavuutta tai vaihda asemaa, jos sinulla on siihen varaa.

  Milloin minun pitäisi ostaa osastoja

  Jos pelaat tukea, osasto on ensimmäinen ja viimeinen tuotteesi, se näkyy välilehden valikossa ja tilastoissa. Rakennuksessani käytetään kultaesineitä, joten ostan sille ensimmäisen osan ja aluksi 3 osastoa. Sitten yritän aina ostaa seurakunnan, kun olen tukikohdassa (vähintään 3, jos todella tarvitsen muita esineitä kipeästi). Älä viivytä osastojen ostamista tai et. Kun loppuu seurakunnasta, ilmoita siitä. Täytä uudelleen kun voit: Viisi osastoa on 375 gp.

  Muokkaa maaliskuu'13 : Jos väität olevasi hyvä tuki, älä koskaan mene ulos suihkulähde ilman osastoa. Jos et voi ostaa tuotetta, koska ostit sen sijaan osastoja, se on täysin normaalia!

  Kauden 3 päivitys: näkökivi ja rubiinin näkökivi

  Sightstone ja rubiinin näkökivi ovat kaksi uutta tuotetta, jotka on otettu käyttöön ostamaan kausi 3. Jälkimmäinen on edellisen päivitys. Sightstone toimii tarjoamalla itsestään täydentävää vihreän osaston varastoa. Voit pitää enintään 4 osastoa (5 rubiinikivellä) ja laittaa enintään 2 elävää osastoa kerrallaan (3 rubiinikivellä). Kaikki myöhemmät osastot, jotka asetetaan tämän enimmäismäärän jälkeen, poistavat automaattisesti vanhimman osaston.

  Tuote maksaa 950 g. Se maksaa itsensä kolmen palautusmenettelyn jälkeen (uima-allas on arvoltaan 300 g osastoja). Tämä on valtava ! Lisäksi se tarjoaa enemmän terveyspisteitä, mikä tekee siitä välttämättömän kaikelle squishy-tuelle (kuten Sona, Nami jne.). Lisäksi se mahdollistaa tilannekohtaisemman seurannan. Jos laitat väliaikaisen seurakunnan jonnekin, se poistaa vanhan, jonka pitäisi olla vähemmän tärkeä tällä hetkellä kuin uuden asettamasi. Mitä se maksaa sinulle? Ei muuta kuin aikaa.

  Joten kaksi sanaa huokauksesta tukena: OSTA IT!

  Näönosasto ja selvänäköisyys

  Viimeiset sanat, jotka voin pudottaa tähänkin, ovat näköosastolle ja ansioluettelolle.

  Näönosasto on kallista, mutta joskus voi olla hyödyllistä paljastaa näkymättömät sankarit. Näkemykseni tästä on: jokainen näkymättömät sankarit pyrkivät piiloutumaan pensaisiin ennen varastamista, ainakin varhaisissa peleissä (varkausajan maksimoimiseksi) ja putoavat siten seurakuntamme älykkyyteen. Lisäksi torni havaitsee varkauden. Käytän rehellisesti harvoin näitä osastoja. Ja ne ovat parempi kuin hyvä oraakkeli myöhässä peli. Mutta pitäisikö minun käyttää niitä, sijoittelu eroaa tavallisista näköosastoista. Tavoitteena on kattaa suurin arvokas alue. Tämä voi olla ongelmallista ylä- ja rantakaiteilla, koska olisimme kiinnostuneita peittämään pensaita, mutta se tekee puolet seurakunnan alueesta hyödytöntä.

  Selvänkäynnin kutsukirjaus on erittäin hyödyllinen. Käytä sitä aina kun voit. Kun 55 jäähdytystä vähennetään 50: llä Mystinen Vision -ominaisuudella, voit kirjaimellisesti roskapostia. Varhaisessa ottelussa hyvin sijoitetun CV: n (katso kuva) pitäisi pystyä paljastamaan kaikki pensaat.

  CV

  Jos et tarvitse CV: tä kaistallasi, käytä sitä muut kaistat. Yritä tietää, voisivatko tiimit käyttää sitä, etenkin viidakkoilijat. Jos kukaan ei tarvitse sitä, tarkista vihollisen viidakon ja lohikäärmeiden punaiset / siniset varmistaaksesi, että vihollinen ei katso niitä.

  Aluksi saatat haluta tietää soolojonopeleissä, kuinka vihollinen jättää suihkulähde saadaksesi käsityksen siitä, ketkä näet ylä- / keski- / bottiosien ja heidän lähtökohteensa. Tämä on harvoin hyödyllistä joukkuetoverien kanssa, koska:

  1. kaistaleen asentoja on usein helppo arvata
  2. tiedät mikä tiimisi kulkee yhdelle kaistalle
  3. tarvitset sen avulla voit kokeilla vastadunglingia

  Jos suojaat vain viidakkoasi, peitä se viidakkoasi vastaan ​​ennen aloittamista.

  Vartiointi ilman ansioluetteloa

  Muokkaa may'12

  Jos sinulla ei ole ansioluetteloa, et voi saada käsitystä vihollisen tuen toiminnasta , mukaan lukien missä hän hoitaa. Peruuttaminen on silloin sekoitus ajoitusta, tietoa ja onnea. Yleensä voit saada hyvää tietoa laskemalla kuinka kauan vihollisen tuki on MIA. Lyhyt aika tarkoittaa joen pensaita tai sitä muuta pistettä, josta en todellakaan pidä. Pitkä aika tarkoittaa lohikäärmettä.

  Paras laukauksesi, kun et ole varma, pysyy jokipensan näköosastona. Tämän avulla saat:

  • osastoja pensaassa
  • osastoa pensaan ympäri
  • lohikäärmeen osastoa, jos tuki on ollut liian kiireistä ja laitettua se on liian matala.

  Vaaravaatimukset

  Muokkaa may'12

  Vartiointi on aina riskialtista toimenpide. Et voi koskaan tietää, milloin toinen pelaaja / viidakon pelaaja ilmestyy. Ehkä joku piiloutuu pensaassa.

  Vältä kuolemasta hinnalla milloin tahansa. Voit pysyä hengissä seuraavilla tavoilla:

  • CV valaise alue, jolla olet menossa
  • CC-loitsu valmiina pakoon
  • Salama ylös
  • olla toisen mestarin kanssa
  • Käytä loitsuja, jotka paljastavat läheisiä vihollisia tai antavat vihjeen heidän läsnäolostaan ​​(Soraka Q saatavilla, Lulun kimallussävyllä on erityinen ääni, kun se osuu ...)

  Saattaa olla joitain tapaus, jonka hoito on arvokkaampaa kuin elämäsi. Siinä tapauksessa varmista, että laitat seurakuntasi!

  Paronin tekeminen

  Muokkaa saattaa'12''

  Kun olet menossa paronille, tarvitset osastoja, koska:

  • Vihollinen yrittää pysäyttää sinut
  • Vihollinen yrittää varastaa Nashorin

  Tämän välttämiseksi sinun on oltava tietoinen vihollisten liikkeistä ja heikentävä heidän näkökykyään. Teet niin:

  • Vartioi joukkueesi väripisteitä
  • Näköosaston asettaminen keltaiselle pisteelle
  • Osaston asettaminen valkoiselle paikalle: tämä sallii voit hallita vihollista rajan yli. Jos näet vihollisen liikkuvan salamannopeana, käytä CC-kykysi estääksesi tämän (esimerkiksi Lulun oudon mielen).

  Doing nashor

  Luulen, että Olen tehnyt nyt. Onnea.

  Erittäin mukava vastaus täällä.
  Hyvä sijainti useimmilla osastoilla. Täytyy sanoa, että jos pelaat puolivälissä, ylimääräinen osasto, joka antaa näkemyksen heidän wraithistaan ​​ja viidakon poistumisesta, on erittäin arvokas. Yläpuolella olevassa kuvassa antamasi sijainti on hieman väärässä paikassa, johon haluat sijoittaa sen. Jos sijoitat sen sinne, menetät näkemyksen vaaroista ja mahdollisesti helpon viidakon tappamisen.
  @Dave on totta. Mutta mielestäni tappajaisten, jotka tappavat wraitsissa tai muussa, pitäisi olla viidakon tai AP: n tehtävä. Ainakin ajokaistan aikana. Tämän ohi on parempi, että osasto on pensassa vaakojen vieressä, koska se peittää leirin ja vihollisen tornipuolen polun. Muuten, seurakunnan sijoittaminen sanomasi mukaan on yleensä vaarallisempaa, jos jää kiinni. Toiseen paikkaan pääsee pensaiden keskiosan kautta. Tukena ei ole tarkoitus tappaa, vaan antaa vihollisen liikkeen älyä.
  Olen samaa mieltä siitä, että AP kuljettaa tai jopa joskus viidakkoa, mutta se ei ole ainoa paikka, johon voisit huolehtia, ellei joukkueesi ylhäällä ole ja olet lohikäärme. Mutta 75 grammaa kohden voit asettaa joukkueesi helposti viidakonvarrelle ja antaa viidakon tai jopa sinun, saada ylimääräistä maatilaa wraithista, häiritsemällä myös heidän viidakonsa. Ehdottomasti aggressiivisempaan pelaamiseen viidakon kanssa, johon voit luottaa, ei välttämättä satunnaisessa jonossa. Sinun ei myöskään tarvitse laittaa vartijasi suoraan Lohikäärmeen päälle, jos pudotat sen jokeen, saat näkymän hänestä ja viidakon poistumisesta huipulla sinisenä.
  Ottaen huomioon, että yrität pysyä kaistalla niin kauan kuin mahdollista, kuinka monta osastoa ehdotat minun ostavan joka kerta kun palaan? Ostan yleensä kaksi, yhden varajärjestelmänä, jos olen edelleen kaistalla, kun ensimmäinen vanhenee, mutta silti löydän itseni ilman korvaavia osastoja.
  Alkuasetukseni on: 1 vaaleanpunainen, 2 vihreä. Sen jälkeen yritän pitää vähintään yhden vaaleanpunaisen, 2 vihreää ja niin monta mahdollista vihreää kuin minulla on varaa tavaroiden ostamisen jälkeen. Voit lopettaa vihreän ostamisen joissakin tilanteissa, kun sinulla on näkökiviä nopeuttaaksesi hieman laitteistoa. Mutta älä unohda ostaa ylimääräistä vihreää sen jälkeen.
  Oracle's on myös erittäin tärkeä huoltajuudessa, ehkä lisää siitä osa.
  @LTPro olet oikeassa. Howerver, oraakkelilla on suuri todennäköisyys kadota kaudella 4, joten odotan vähän ennen kuin panostan liikaa kirjoittamista tämän vastauksen muutokseen. Samalla tavalla kausi 4 (nykyisessä ilmoitetussa versiossa) tuo merkittäviä muutoksia, jotka tekevät suurimman osan virheellisestä. Yritän pitää sen ajan tasalla (tai ehkä tehdä artikkelin Arqade-blogista), kun muutokset otetaan käyttöön.
  @M'vy Olet oikeassa, unohdin täysin kauden 4 muutokset.
  #2
  +7
  Ryre
  2011-11-03 21:54:35 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Tässä on paras viite, jonka löydän: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=237436

  Kuvat kertovat sen paljon paremmin kuin pystyn, mutta tässä on karkea luettelo siitä, mistä hakeutua:

  • vilkkaan liikenteen alueet. Missä tahansa 3-5 polkua tapaa, tai huomaat vihollisten kulkevan paljon läpi.
  • Pensaat, joista oletat saapuvan. Top / botille tämä on joen varrella oleva pensas.
  • Neutraalit kätyrit. Lohikäärme ja paroni ovat aina hyviä valintoja. Jos huomaat, että sinistä / punaista varastetaan, voit myös hoitaa sen.
  • Ennen kuin hyökkäät paroniin, on hyödyllistä pudottaa osastoja havaitsemaan vihollisiasi, jotka tulevat joukkueellesi.

  On parasta ostaa osastoja aina, kun normaalisti palaat tukikohtaan. On tavallista, että viidakon pelaajat kurkistavat lvl 4: llä (ja joskus 2: lla), joten tarvitset osastoja hyvin varhaisessa vaiheessa peliä (mieluiten ensimmäistä kertaa palatessasi). Tukihahmot alkavat yleensä seurakunnasta.

  Näönosastot ovat tärkeitä jo varhain, jos vihollisen mestari on invis. Niistä on hyötyä myös muiden osastojen tarkistamiseen; yleinen taktiikka on pudottaa näönhoito paroniin tarkistamaan vihollisen osastot ennen tappamista.

  On riippuvainen siitä, kuka ostaa osastot tho, jos sinulla on tukea, enimmäkseen hän ostaa osastot, mutta tietysti, jos olet yksin alkuun, joko jungler ostaa heidät tai alkuun vain suojellakseen häntä ganksilta.
  #3
  +2
  peacedog
  2011-11-09 01:29:10 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Paahtoleipä ja M'vy ovat oikeat.

  Visionwardsilla, eli "vaaleanpunaisilla" osastoilla, on erityisiä, mutta välttämättömiä käyttötarkoituksia, kuten Toast vihjasi.

  1. Oletko tekemisissä varkainhahmojen, kuten Twitchin tai Eevan kanssa? Luultavasti haluat, että sinulla on yksi aktiivinen kaistalla estämään ganksia. Pienemmässä laajuudessa nämä ohjeet käsiteltäessä sellaisia ​​hahmoja kuin Akali ja Shaco. Huomaa, että kun pääset kaistasta tai jos sinun on taisteltava satunnaisesti koko kartalla, näönosastot ovat paljon vähemmän hyödyllisiä, koska taisteluilla on taipumus levitä. Jos tiimisi on oltava liikkuva ja tarvitseva havaitseminen, on oraakkelien aika.

  2. Jos haluat nähdä, tekeekö vihollinen vartiointia. Tämä on kallista ja rahan tuhlausta, jos teet sitä koko kartalla. Se sanoi, että siitä on hyötyä paronilla ja joskus Dragonilla. Jos joku vihollisen osastoista ilmestyy, tappaa heidät (ja korvaa osa kustannuksista!). Jos joudut toistuvasti tarttumaan tai sinulla on vaikeuksia tietyissä kartan osissa, pudota vaaleanpunainen palatsi ja katso, voitko viedä vihollisen silmät.

  Voit usein sulkea Akalin kovasti alas varhaisessa kaistavaiheessa, jos investoit näköosastolle. Kun ihmiset kuitenkin aloittavat verkkovierailun, on vaikeaa torjua varkainhahmoja heidän kanssaan.
  Mukava lisäys! Myöhäispelissä Oraclen Elixir on hyvä vaihtoehto torjua osastoja sekä varastettuja mestareita (ja niitä ärsyttäviä sieniä!), Varsinkin jos olet hyvä säiliön takana.
  #4
  +1
  TwinkleFairy
  2011-11-23 04:57:35 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Huomaa, että hyvin yleinen, mutta tehoton strategia seurakunnan sijoittamiseksi paronin lähelle on sijoittaa seurakunta suoraan paroni Nashorin alle, jotta joko vaaleanpunaisella osastolla tai oraakelin eliksiirillä varustetut mestarit eivät havaitse niitä.

  Syy, miksi tämä ei toimi, on se, että napsauttaminen Nashorin pesään ei kohdista neutraalia Nashoria, vaan kohdistuu automaattisesti mihin tahansa hänen alla olevaan piilotettuun osastoon.

  Laastari muutti tätä käyttäytymistä. Seurakunnat "työnnetään" nyt paronin ulkopuolelle.


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...