Kysymys:
Mitkä ovat Huntsmanin käytön edut?
Sebastien Lachance
2010-07-15 16:57:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin hankkinut Huntsmanin, kun pelasin sniperinä, ja olen miettinyt, miksi minun pitäisi käyttää sitä Team Fortress 2: ssa muuten kuin saavuttaen joitain saavutuksia.

Kolme vastused:
#1
+27
Oak
2010-07-15 17:08:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erityiset edut:

 1. Nopeampi latausaika.
 2. Voit ampua käytävään, johon epäilet vihollisen olevan ilmestymässä, toisin kuin hetkellinen ampuminen nuolta on paljon suuremmat mahdollisuudet lyödä ketään, yksinkertaisesti siksi, että se on pidempään.
 3. Tappava pilkkaaminen :)
 4. Nuolien jättäminen vihollisten ulkopuolelle on mahtavaa .
 5. Voit käynnistää liekehtiviä nuolia! Anna vain ystävällisen pyro tai sotilaan, jolla on vanhurskas biisonin ampua sinut samalla kun vedät narua.

Yleensä jousi on parempi lyhyemmillä matkoilla. Jos minulla on kivääri, osaan yleensä helposti ampua keulaa käyttäviä ampujaa; toisaalta ahtaiden paikkojen puolustaminen tai juokseminen muiden hyökkääjien kanssa on paljon helpompaa jousella. Se on oikeastaan ​​asesuositus aggressiivisille ampujille.

Minun mielestäni keulaa käyttävä tarkka-ampuja on mukava, mutta se ei ole todella pelottava asia, mikä hyvä kiväärin ampuja on, ja käytän vain jousta erityistilanteissa. Ei siitä, että sanoisin, että jousia ei pidä aliarvioida, mutta kivääri:

 1. Minusta on helpompi lyödä hetkellisen luotin takia.
 2. Onko suurempien vahinkojen mahdollisuus.
 3. On paljon vaikeampaa väistää.

... joten pidän siitä parempana.

Tämä on suosikkini: Jättäminen nuolia tarttumaan vihollisiin on mahtavaa.
Käytä keulaa putkilinjan tunnelissa. Se on tuhoisa.
"Anna vain ystävällisen pyro ampua sinut samalla kun vedät narua." Huomaa, että nuolet voidaan sytyttää ennen kuin vedät narun takaisin. Kuitenkin vetämällä taaksepäin ja napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella palata normaalitilaan se lopettaa palamisen.
@Powerlord ei venttiili korjata sitä?
@YuriKolovsky: Valitettavasti ei. Se oli vielä mukana pelissä, kun pelasin eilen.
Korjaus: Nuoli ei näytä palavan ensimmäisen persoonan tilassa, mutta se kuitenkin sytyttää ihmiset tuleen. Ja kyllä, näiden viestien välillä oli vuosi.
Mitä yrität kertoa minulle? Että voisin väistää luoteja?
Kivääri asettaa myös laserpisteen pinnalle, jolla sinua määritetään, mikä voi varoittaa ihmisiä siitä, että ampuja tähtää heihin. Jousessa ei ole pistettä.
#2
+18
TheQ
2010-07-15 17:44:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oakin lähettämien etujen lisäksi:

 1. Sinulla on suurempi näkökenttä, koska et ole soveltamisalaan. Et todennäköisesti kaipaa sitä vakoojaa, joka hiipii takanasi, tai sotilasta, joka ampuu raketteja kasvoillesi.
 2. Paljon helpompi sytyttää kiihkeissä tilanteissa. Mahdollisuus ampua hitaasti liikkuvaa kohdetta (kuten raskasta) vastaan ​​ja vetäytyä kannen taakse sekunnin murto-osassa latauksen aikana on uskomattoman edullista.
 3. Samanlainen kuin 2, otat vartioita, kun olet jumissa I löytää paljon helpommin.
 4. Selkeä "thack" -ääni, kun olet onnistuneesti osunut kohteeseen. Et voi laskea, kuinka monta kertaa olen sokeasti ampunut joukkuetovereiden joukkoon, kuullut "kolhun" ja tiedän heti, että siellä on vakooja.

Ja haittojen lisäksi :

 1. Pienempi ammusten kapasiteetti, 12 vs. 25.
 2. Nuolet Voidaan puristaa takaisin onnekkaalle / ammattitaitoiselle pyroon.
 3. Sinä ei voi ampua jousiasi veden alla. Tämä tekee tarkka-ampujista, jotka päättävät käyttää Jaratea / Razorbackia (joka on suurin osa niistä) ja Huntsmania käytännössä hyödyttömänä ja puolustuskyvyttömänä, jos he menevät veteen.
Suurempi näkökenttä on erittäin hyvä, varsinkin kun voit pysyä lähellä etulinjaa.
Ei myöskään voi ampua jousta ilmassa.
@Jethro Erittäin totta, mutta se laukaisee automaattisesti, jos yrität ampua ja päästää ilmaa. Ei tarkalleen plus, mutta ei myöskään haittapuoli. Vain outo toiminnallisuus.
Alue on ainoa suuri haitta, jota käsittelen. Paljon aikaa etäisten kohteiden liikkumiseen. Kaari tarkoittaa, että nuolet eivät voi osua joihinkin kohteisiin, joita luodit voivat, mutta ne voivat osua kohteisiin, joita luodit eivät. Tämä on hyödyllistä, kun olet vartijan alapuolella, koska voit joskus lyödä sitä näkemättä sitä.
Ilman ampuminen ilmassa on suuri ongelma, jos sotilas tai pyro puhaltaa sinut ... kun taas he tekevät asioita, sinulla on jo paljon enemmän huolta.
#3
+3
robyaw
2011-10-11 17:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jousi on loistava myös keskiaikaisissa hyökkäys- / puolustuskartoissa, kuten DeGroot Keep, joka on yksi harvoista ei-lähitaisteluaseista, joita kaikki luokat voivat käyttää tässä tilassa.

Ei vain Sniperin jousi ... Saatavana on myös Medicin ristiretkeläisen varsijousi. Se on yksi kahdesta tavasta, jolla Medic voi parantua tässä tilassa, toinen on amputaattorin pilkka.
Ah, en ollut tietoinen ristiretken varsijousta, koska en ollut hankkinut sitä itse; vastaus päivitetty vastaavasti.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...