Kysymys:
Mitä ping on ja miksi se on tärkeää?
Kevin Yap
2010-07-15 05:23:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt termin, jota käytetään monissa online-peleissä. Mitä se tarkoittaa? Onko myös korkeampi tai matalampi ping-arvo parempi?

[Ping on ankka] (http://www.amazon.com/review/R2VDKZ4X1F992Q/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=0448421658&nodeID=283155&store=books)
Ping on tärkeä, koska se on välttämätöntä Pongille.
Kuusi vastused:
#1
+48
user56
2010-07-15 05:30:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ping on millisekuntien määrä, joka kestää tietopaketin päästäksesi palvelimeen sinulta ja takaisin. Pohjimmiltaan se on yhteyden nopeuden mittaus, ja se vaikuttaa viiveeseen melko paljon.

pingtest.netin mukaan:

[Ping] kertoo kuinka kauan kestää "datapaketti" matkustaa tietokoneeltasi Internet-palvelimelle ja takaisin. Aina, kun vastaukset viivästyvät Internet-sovelluksissa - tämä johtuu haluttua suuremmasta pingistä. Samoin kuin pakettien menetys, pienempi on parempi pingin aikana. Tulisi odottaa alle 100 ms: n tulosta kaikilta kunnollisilta laajakaistayhteyksiltä.

Se tulee kaikuluotaimesta, jota sukellusveneet käyttävät muiden alusten löytämiseen merestä
Pohjimmiltaan välität pingistä, koska palvelimesi saavuttaminen kestää noin kaksi kertaa ... suunnilleen.
Ping on edestakaisen matkan aika, joten kyllä, kahdesti. Sinun pitäisi todennäköisesti muokata vastaustasi, koska lausuntosi ei ole teknisesti oikea.
Ping ei myöskään ole "yhteysnopeutta". Se on pikemminkin yhteyden viive. Toki saatat saada 100bit / s -yhteyden, jonka ping-arvo voi olla 1 ms, mutta siitä ei ole paljon hyötyä, jos kaikkien "toimintoon" tarvittavien tietojen siirtäminen vie 100 kt. Sekä viive että todellinen kaistanleveys ovat tärkeitä määritettäessä, kuinka hyvä yhteys todella on.
@Earlz Se on totta, mutta käytännössä harvat ihmiset kärsivät siitä, että kaistanleveys ei ole riittävä, usein viivästys puuttuu. Pelissä, kun sinulla on "tarpeeksi" kaistanleveys, ylimääräinen lisäys ei auta, mutta parempi latenssi auttaa melkein aina (aina siihen pisteeseen asti, jossa ihmissilmä ei kykene erottamaan) .Suurimmalla osalla peleistä on myös jonkinlainen ennakoiva asiakas, joka auttaa lieventää latenssia jonkin verran, mutta se ei ole täydellinen. (Joo, ymmärrän, että tämä on necrocomment: p)
#2
+20
IttyBrittyGirlGamer
2011-11-18 19:00:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ping on viive (viive) tietokoneelta palvelimelle ja takaisin tietokoneelle. Ping lähetetään palvelimelle (joka sisältää 32 bitin pituisen tietopaketin, jotka ovat 32 0: n ja 1: n yhdistelmä) ja sitten palvelin lähettää sen takaisin.

pings with packet loss and averages

Tietojen siirtyminen tietokoneelta, palvelimelle ja takaisin tietokoneelle vie aikaa. Pienempi ping on parempi kuin korkeampi, koska se tarkoittaa, että lähetät tietoja ja vastaanotat palvelimen vastauksen nopeammin. Jos sinulla on korkea ping (> 500 ms), se tarkoittaa, että palvelimelle ja takaisin palaaminen vie yli puoli sekuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että huomaat, että verkkopelien aikana esiintyy tärinää ja hyppyjä sekä termiä, jota kutsutaan "kuminauhaksi".

Suuri ping (tai viive) voi siten vaikuttaa verkkopelin tulokseen. >

On syytä huomata, että pingiin voi vaikuttaa monia asioita:

  • Etäisyys palvelimesta. Esimerkiksi, jos asut Yhdysvalloissa ja yrität muodostaa yhteyden palvelimeen EU: ssa, ping on suurempi kuin jos yrität muodostaa yhteyden läheiseen Yhdysvaltain palvelimeen (tässä otetaan huomioon, että sekä EU / Yhdysvallat on tasanopeuksinen jne.).

  • Internet-yhteys. Esimerkiksi, jos sinulla on 56 kt: n modeemi, pingin palaaminen kestää kauemmin kuin jos sinulla on kunnollinen laajakaistayhteys.

  • Hyppyn määrä. Tämä on reitti ja palvelimet, joiden pingin on kuljettava päästäkseen määränpäähän ja takaisin. Mitä kauempana sinusta maailmassa on, sitä enemmän humalaa sinun täytyy käydä läpi.

Joitakin muita asioita, jotka on otettava huomioon pingiä tarkasteltaessa:

  • Kuinka moni pingistä tosiasiallisesti pääsi kohdesivustolle? Jos pingit eivät saapu luotettavasti, tietokoneesi ja kohteen välinen epäluotettava Internet-yhteys voi aiheuttaa pakettihäviön. Tämä epäluotettavuus voi olla missä tahansa Internet-yhteyden kohdassa, joten seuraava vaihe on tehdä traceroute ja nähdä, missä ongelmat esiintyvät.

  • Mitä onko pingien keskimääräinen ja keskihajonta? Jos ping on matala 20 ms, mutta sillä on erittäin vaihtelevat tulokset yli 100 ms, se voi olla paljon huonompi kuin jatkuva 80 ms: n ping-kohdesivusto.

#3
+11
juan
2010-07-15 05:24:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ping mittaa yhteyden muodostamista palvelimeen (moninpelissä).

On selvää, että matala arvo on parempi, ja sinun on mieluummin pidettävä palvelimesta, korkea ping saattaa jopa saada sinut potkut (ei olisi mahdollista pelata joka tapauksessa, koska näkisit asioita, joita jo kaikille muille tapahtui, mikä vaikeuttaa esimerkiksi lyödä vihollista, joka ei ole enää siellä, missä näet hänet).

Katso tämä wikipedia-artikkeli

Moninpeliverkkopelissä ping tarkoittaa verkon latenssia pelaajan tietokoneen (asiakasohjelman) ja joko pelipalvelimen tai muun asiakkaan välillä. (eli vertaisarvioija). Tämä voidaan raportoida määrällisesti keskimääräisenä aikana millisekunteina tai laadullisesti matalana pinginä tai korkeana pinginä. Jälkimmäinen käyttö on yleistä ensimmäisen persoonan ampujan ja reaaliaikaisen strategiapelin pelaajien keskuudessa. Pieni ping-arvo on aina toivottavaa, koska matalampi viive tarjoaa sujuvamman pelattavuuden sallimalla nopeammat pelitietojen päivitykset.

Ping sekoitetaan usein viiveeseen. Voi "viivästyä" liian korkean pingin vuoksi. Palvelimet katkaisevat usein yhteyden asiakkaaseen, jos ping on liian korkea ja se vahingoittaa muiden pelattavuutta. Vastaavasti asiakasohjelmisto määrää usein yhteyden katkaisemisen, jos ping on liian korkea. Korkea ping ei aiheuta viivettä; pikemminkin korkea ping-arvo johtuu viiveestä. Sen sijaan, että pelien ohjelmoijat käyttävät perinteisiä ICMP-kaikupyyntö- ja vastauspaketteja ping-aikojen määrittämiseen, ne usein rakentavat oman viiveentunnistuksen olemassa oleviin pelipaketteihin (yleensä UDP-protokollan perusteella).

Joitakin pingiin vaikuttavia tekijöitä ovat: verkkoprotokollatekniikka, Internet-yhteyden nopeus, käyttäjän Internet-palveluntarjoajan laatu ja palomuurien määritykset. Pingiin vaikuttaa myös maantieteellinen sijainti. Esimerkiksi, jos joku on Intiassa ja pelaa Yhdysvalloissa sijaitsevalla palvelimella, näiden kahden välinen etäisyys on suurempi kuin Yhdysvalloissa sijaitsevilla pelaajilla, ja siksi tietojen lähettäminen kestää kauemmin. Kahden tietokoneen välillä olevien pakettikytkentäisten ja verkkolaitteiden määrä on kuitenkin usein merkittävämpi. Esimerkiksi langattomien verkkokorttien on moduloitava digitaaliset signaalit radiosignaaleiksi, mikä on usein kalliimpaa kuin aika, jonka sähköinen signaali kuluttaa tyypillisen kaapeliväli.

#4
+8
ropable
2010-07-15 06:06:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ping edustaa "viivettä" tietokoneen ja palvelimen välillä; ts. kuinka monta millisekuntia kuluu napsauttamalla hiirtä (tai jotain), palvelinta, joka vastaanottaa käskyn, ja tietokoneesta, jonka jälkeen saat tuloksen.

Pienempi ping on yleensä toivottavampi, mutta huomaa, että korkeampi ping on oikea kysymys vain aikakriittisissä ohjeissa, kuten esimerkiksi nopeassa FPS-tyyppisissä peleissä. Suurin käytännön ping on tässä tapauksessa noin 300 ms (tai noin kolmasosa sekunnista). Mikä tahansa korkeammalle, ja näytät "pätkivän" muille pelaajille (ja näet heidän tekevän saman asian). Monet FPS-pelipalvelimet on asetettu irrottamaan korkean pingin soittimet automaattisesti.

#5
+1
Hurda
2011-11-22 04:58:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt vastaus on: Aika, joka kuluu tapahtuman lähettämiseen palvelimelle ja vastauksen saamiseksi, sitä pienempi, sitä parempi.

Hieman pidempi vastaus on: Toinen termi on myös viive vahva > - yhteyden nopeudella on kaksi osaa badnwidth (siirrettävän datan määrä tietyllä ajanjaksolla) ja latency (aika tietyn tietomäärän kulkemiseen). Ping on pienen tietomäärän viive.Viiveyksikkö on aikakohtaisesti millisekuntia.

Itse asiassa viive on korjattu termi pingille, jota nyt käytetään. Ping on pieni ohjelma kaikilla alustoilla (Win / linux / mac), jonka avulla voit lähettää viiveitä TCP / IP-verkon kautta. Se käyttää erityisesti ICMP-protokollaa, ja sitä käytetään alkuperäisesti yhteyden testaamiseen. Se lähettää pienen määrän tietoa ja odottaa vastausta. pingin seurauksena aika, joka kului tietojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Peli ei käytä ping [ohjelmaa], se viestii viiveen tavallaan. (esimerkiksi se lähettää liikkeen ja odottaa vastausta) - sinun on oltava viive alle 120 ms voidaksesi pelata FPS: ää. Mitä matalampi, sitä parempi. Pelissä matalampi viive / ping, sitä nopeampi vastaus on.

Vertailun vuoksi, jos lataat suuren määrän tietoja, et välitä viiveestä, vaan vain kaistanleveydestä.

Termi ping tulee kaiun sijainnista - jos olet joskus nähnyt elokuvan sukellusveneillä, sinun pitäisi tietää, kuinka kaiutus toimii - annat matalan äänen, kuten ping, ja kuuntelet sen kaikua.

#6
  0
lovely bird
2013-02-04 16:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ping laskee datapaketin reitin edestakaisen matkan lähteestä määränpäähän ja takaisin ja määrittää, menetyivätkö paketit matkan aikana. Pienempi ping-aika on parempi.

Jos sinulla on korkea ping-aika, interenet-nopeutesi on alhainen. Joten et voi pelata mitään peliä Internetissä. Voit tarkistaa, onko pingisi korkea vai ei, käyttämällä Who is XY.com. Toivon, että siitä on hyötyä sinulle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...