Kysymys:
Miksi Steam sanoo, että ystäväni pelaavat Hello Kitty: Island Adventure -ohjelmaa, kun tiedän, etteivät he ole?
rlb.usa
2010-07-09 19:29:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen usein, että ystäväni Steamissä pelaa peliä Hello Kitty: Island Adventure . Tiedän, että tämä ei ole oikein. Miksi Steam ilmoittaa, että he pelaavat peliä, jota ei ole Steamissä? Onko Steam valehteleva?

Onko heillä lapsia tai tyttöystäviä?
Onko heillä lapsia?
Kuinka lapset tai tyttöystävät olisivat kuvassa? He ovat pelaajia. @joh
@random: Hän sanoo, että lapset voivat pelata hänen Steam-tilillään.
Ystävät eivät anna ystävien pelata Hello Kitty -pelejä.
voit myös muuttaa pelin nimen, ystäväni pelaa paljon "mitä mitä ze paitsi", mutta en usko, että se on myöskään peli: p
Muutaman kerran olen nähnyt ystävän leikkimässä "itsensä kanssa"
Minulla on selaimeni ei-höyrypelinä. Kun se käynnistyy, Steam kertoo ystävälleni, että "pelaan kissojen kanssa"
Viisi vastused:
#1
+75
user56
2010-07-09 19:39:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Gnoupi sanoi, on mahdollista ilmoittaa mistä tahansa pelistä, jonka haluat pelata, ei-Steam-pelinä.

Tässä tapauksessa se on vitsi viittaus "Make Love, Not Warcraft" -jaksoon. South Park, jossa Butters pitää parempana Hello Kitty Island Adventure -tapahtumaa World of Warcraftin kanssa.

Sikäli kuin tiedän, tällaista peliä ei ole.

Muuten, vastaava hyödyntäminen on siellä on mahdollista näyttää pelaavan peliä, jonka olet ladannut valmiiksi, mutta jota ei ole vielä julkaistu, käyttämällä apuohjelmaa, joka ilmoittaa AppID: n Steamille. Tämä tarkoittaa, ettet voi edes luottaa tavallisiin pelien sisäisiin otsikoihin. Minun tiedetään "soittaneen" Left 4 Dead 2: ta ja Portal 2: ta ennen sen julkaisua.

Vaikka ei ole Hello Kitty Island -seikkailua, siellä on [Hello Kitty Online] (http://www.hellokittyonline.com/).
@Powerlord: Olin melkein varma, että siitä tulee NSFW-linkki ...
_WafflesAreAwesome_ pelaa nyt: _Team Fortress 3_
#2
+37
cowgod
2010-07-09 19:39:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit saada Steamin sanomaan, että pelaat mitä tahansa . Sinun tarvitsee vain lisätä ei-Steam-pelin pikakuvake ja nimetä se uudelleen. Kuulin upeasta huhtikuun kepposesta, jossa joku teki tämän ja antoi pikakuvakkeeksi "Half-Life 2: Episode Three". Kaikki hänen ystävänsä hämmentyivät! Melko klassinen.

Jos haluat lisätä muun kuin Steam-pelin pelikirjastoosi, valitse Steamin vasemmasta alakulmasta Lisää peli ja valitse vastaava valikkokohta:

Add a Non-Steam Game

Olen 'soittanut' EP3: a riittävän usein. ;-)
Sen ei tarvitse olla peli. Lisää calc.exe nimellä "Half-Life 2: Episode Three" ja jätä laskin käyntiin keräämään vakavaa ystävän kateutta.
Hämmennys, jonka kylväsin tekemällä tämän ja joutokäynnillä Team Fortress 2 -keskusteluhuoneessa juuri ennen pelin julkaisua, oli * hilpeä *.
#3
+8
Gnoupi
2010-07-09 19:35:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam ei makaa tällaisessa raportoinnissa heidän kirjastossaan olevista peleistä.

On mahdollista näyttää pelaavan melkein mitä tahansa, koska voit lisätä kolmannen osapuolen pelin pelilistallesi ja anna sille haluamasi nimi. Se kirjoitetaan kuitenkin kohtaan "Ei höyrypelissä".

Koska Steam-myymälässä ei ole "hello kitty" -peliä, oletan, että näin tehdään siellä.

Tämä ei ole teknisesti totta, koska Steam voidaan saada valehtelemaan Steam-peleistä.
Todella? Miten? En voinut nimetä uudelleen, sano Portal 2
#4
+6
Melanie
2011-08-22 12:29:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit liittää pelejä (tai oikeastaan ​​mitä tahansa) Steam-käyttöliittymään. Itse asiassa tein sen vitsinä niin, että ohjelmoinnin aikana sanotaan "Melanie Shebel pelaa nyt Vimiä".

#5
+3
Lauri
2011-05-08 16:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat sanoneet, on mahdollista lisätä mikä tahansa peli höyryksi ja nimetä se uudelleen haluamallesi nimelle.

On myös mahdollista väärentää, että pelaat pelejä, joita ei ole vielä julkaistu. muuttamalla sovellustunnusta määritystiedostoissa. Joten, jos huomaat, että ystäväsi pelaa esimerkkiliuskaa ennen kuin se julkaistaan, se on väärennetty. Tämä menetelmä laskee myös peliin kuluvan ajan.

Huomasin tämän jo vastauksessani. Kokoonpanoa ei tarvitse muuttaa, vaan voit myös käyttää vain kevyttä sovellusta, joka tekee väärät ilmoitukset puolestasi.
En asenna mitään EXE-juttuja, jotka ovat yhteydessä Steamiin. En halua menettää tiliäni tai saada minut kieltämään varjoisilla tavoilla: P Mutta joo, en lukenut kaikkia vastauksia.
@k00pa Ihmiset sanovat jatkuvasti, että ... Se ei ole VAC: n kannettava. Ollenkaan. Ei edes lähelle. Mielestäni tarvitsemme kysymyksen siitä, mikä on VAC, koska kukaan ei tunnu ymmärtävän.
No joo. Ohjelma itsessään ei ole VAC-kannettava, jos se vain tekee väärennöksen. Kuitenkin, jos luoja on paha. Hän voi saada sen kiinnittymään TF2: een seuraavan kerran, kun pelaat, aiheuttaen VAC-kiellon. Ymmärrän, mikä VAC on ja mitä se tekee. Tilini arvo on yli 1500 e, joten en ota mitään riskejä. (ja se on helppo väärentää appid manuaalisesti.)
@k00pa 'Manuaalisesti' tarkoittaisi ohjelman kirjoittamista itse. Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että se on helppoa, mutta kaikki eivät ajattele niin. Mitä tulee pahaan luojaan liittyvään ongelmaan, sama voi tapahtua kaikella lataamallasi tavalla, vaikka lataat sen luotetusta lähteestä. (Paitsi jos lataat sen HTTPS: n avulla). Hyvä AV tekee ihmeitä ja havaitsee useimmat injektorit heuristisesti.
Se ei todellakaan tarvitse mitään sovelluksia. Voit vain nimetä appidin uudelleen määrityksissä ja nimetä sitten exe korjaamiseksi. Sitten vain aloita se ja höyry ajattelee suorittavan eri peliä. Tämä ohjelma todennäköisesti vain automatisoi tämän.
@k00pa Ei, ei. Ohjelma (jonka kirjoitin muuten) raportoi Steamille kuin peli, joten se ajattelee, että peli on aloitettu, kun se ei ole. Etuna on, että osaan myös väärentää kutsuja. Menetelmäsi vaatii pelin aloittamista. Ohjelma korvaa pelin, ja siksi myös tarve käynnistää peli (joka maksaa enemmän suoritinta).
Ah. No, jos kirjoitit sen, luulen, että voit luottaa sovellukseen: D Lähetätkö väärennettyjä pyyntöjä Steam API: lle? Joo. Silloin ei ole vaaraa VAC-kiellosta.
@k00pa Käytän periaatteessa samoja toimintoja Steamin virallisissa DLL-tiedostoissa kuin Steam-pelit. Valitettavasti se on nyt vanhentunut. Voisi tutkia sen kirjoittamista yhtenä näistä päivistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...