Kysymys:
Onko mahdollista pelata kahta eri Steam-peliä samalla tilillä samanaikaisesti?
TM.
2010-07-21 02:15:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan paljon pelejä Steamissä, ja olen kaiken kaikkiaan suuri palvelun fani.

Yksi asia siitä kuitenkin todella häiritsee minua, ja mietin, onko mitään mahdollista tehnyt sen.

Oletetaan, että minulla on kaksi erilaista online-moninpeliä, jotka molemmat laillisesti omistan. Jos ostin nämä pelit normaalisti, voisin pelata yhtä niistä verkossa, kun morsiameni voisi toista toista verkossa toisella tietokoneella.

Steamin avulla voin kuitenkin kirjautua sisään vain yhdellä tietokoneella kerrallaan. Joten huolimatta siitä, että olen ostanut noin 40 peliä, jos pelaan yhtä niistä, joku muu talossani ei pysty pelaamaan mitään muita.

Onko mahdollista saada tämän ympärillä? Mielestäni tämä ei ole laitonta tai moraalitonta, koska omistan molemmat kyseiset pelit, ja vain yksi henkilö pelaa peliä tiettynä ajankohtana (sama IP-osoite ja sama kotitalous, joten Steamin pitäisi olla helppo tarkistaa että en jaa pelejäni epäoikeudenmukaisesti).

Jos olisin ostanut yksinkertaisia ​​laatikoita, tämä ei olisi ongelma, mutta koska minusta tuli niin Steamin fani, en voi pelata mitään näistä peleistä samaan aikaan kuin morsiameni.

Onko mitään mahdollista tehdä?

liittyvä [Kuinka voin käyttää erillistä palvelinta höyrystä?] (http://gaming.stackexchange.com/questions/3/how-can-i-run-a-dedicated-server-from-steam)
Huomaa: et 'omista' mitään Steamissä.Sinulla on yksinkertaisesti lisenssi käyttää ohjelmistoa.
@ColinD Se on totta riippumatta Steamistä.Vaikka pidätkin pelin fyysistä DVD-levyä kädessäsi, sinulla on vain käyttöoikeus sen käyttämiseen.
Ilmeisesti ongelma esiintyy myös käytettäessä höyrystä ostettuja ohjelmistoja, vaikka olisitkin ainoa käyttäjä.Et voi vertailla yhtä konetta 3Dmarkilla ja pelata peliä toisella koneella samanaikaisesti.Jos nämä rajoitukset ovat laillisia, lakien on aika muuttua.
Kymmenen vastused:
#1
+41
Brandon
2010-07-21 02:25:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin tiedän, et voi tehdä sitä. Jos joku teistä halusi pelata yksinpeliä, voit asettaa yhden tietokoneen offline-tilaan ennen pelin aloittamista, ja sitten toisen henkilön on voitava kirjautua sisään toisella tilillä ja pelata moninpeliä, mutta molemmat olette verkossa Samanaikaisesti ei pitäisi olla mahdollista.

Muista, että tämä ei ole teknisesti sallittua. Steamin sopimuksen mukaan et saa jakaa tiliäsi tai pelejäsi, mukaan lukien morsiameni. En usko, että he todella tekevät mitään asialle, kunhan et puhu siitä höyrykeskustelussa tai heidän foorumeillaan. Voit kuitenkin silti menettää tilisi ja kaikki pelisi ohittaessasi niiden sääntöjä.

MUOKKAA : Steam on julkaissut vuoden 2014 puolivälistä lähtien Steam Family Sharing -palvelun, joka mahdollistaa Steam-kirjastot. Tämä järjestelmä ei kuitenkaan toimi nimikekohtaisesti (vain beetan aikana), vaan pikemminkin - Jos toistetaan yhtä nimikettä, kaikkia muita nimikkeitä ei voida toistaa (paitsi jos se on sama käyttäjä, joka käyttää kirjastoa, joka käynnistää toinen / mikä-on-ensimmäisen jälkeen -ohjelma).

Offline-hyväksikäyttöä ei voida havaita. Olen käyttänyt sitä pari kertaa LAN-juhlissa.
@Arda Xi se on tuskin "havaitsematon". Heidän tarvitsee vain pitää kirjaa aina, kun käynnistät pelin (asiakkaallasi). Sitten seuraavalla kerralla, kun asiakas muodostaa yhteyden, he voivat tarkistaa mahdolliset päällekkäisyydet asiakkaiden välillä. En sano, että he todella tekevät tämän, mutta tämä olisi heille melko helppo tehdä, jos he haluaisivat. Ainoa tapa olla todella huomaamaton olisi pitää asiakas pysyvästi offline-tilassa.
Tai voit poistaa lokin. Mutta koska tällaista koodia ei ole otettu käyttöön, sitä ei voida havaita.
@Arda Xi: "* ei * tällaista koodia ei ole * otettu käyttöön"? kaksinkertainen kielto ei sekoita minua. ei. : s
Anteeksipyynnöt, väsynyt. Poista ei tai ei, kumpi haluat.
@Arda Xi, vain koska he eivät näytä panevan sitä täytäntöön tällä hetkellä, se ei tarkoita sitä, että sitä ei ole pantu täytäntöön. Paljon pelejä jättää taaksepäin asioita, joita voidaan tarkastella varmasti ... tallentaa pelitiedostot, pelitilastot, höyrypilvitiedot, joita ei ole synkronoitu, virhelokit jne. Havaitsematon antaa väärän turvallisuuden tunteen. Se on ** ehdottomasti havaittavissa, kysymys on vain siitä, päättääkö Valve tehdä sen.
Steam tietää, että pelaat yhtä peliä toista pelatessasi tai vuorotellen niiden välillä kahdella tietokoneella.Melko harvinainen, mutta todennäköisesti sallittu.Epäilen, että he seuraavat todellista pelitulostasi.
#2
+29
Wadu
2010-07-23 02:11:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on teknisesti Steamin palvelusehtojen vastaista. Et ole ostanut peliä, olet ostanut lisenssin pelaamiseen. Se on haudattu laillistettavaksi ja ero on hienovarainen, mutta tärkeä. Sinulla on lupa pelata pelejä tililläsi, mutta sulhasesi ei. Sinulla on lupa viedä pelejäsi mihin tahansa, mutta voit pelata niitä vain yhdellä koneella kerrallaan. Steam toimii yksilöllisesti, ei "ystävien ja perheen" perusteella, joten vain yksi henkilö voi pelata kyseistä peliä kerrallaan, ja teknisesti sen pitäisi olla sinä. Jos morsiamenne haluaa pelata peliä, hänen on hankittava lisenssi pelaamaan peliä omalla tilillään.

Höyryn käyttöehdot ovat täällä, http://store.steampowered.com/ subscriber_agreement /

Valve myöntää täten rajoitetun, irtisanottavan, ei-yksinomaisen käyttöoikeuden ja oikeuden käyttää Steam-ohjelmistoa henkilökohtaiseen käyttöön tämän sopimuksen mukaisesti ja Tilausehdot. Steam-ohjelmisto on lisensoitu, ei myyty. Lisenssi ei anna Steam-ohjelmistolle mitään omistusoikeutta tai omistajuutta.

Aioin lähettää tämän. +1 sen sijaan.
Olen valmis uskomaan, että olet oikeassa, mutta lainattu osa kuulostaa siltä, että puhutaan itse Steamistä, ei Steamin kautta ladatuista peleistä.
#3
+8
jacen.garriss
2013-10-19 22:10:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam julkaisi äskettäin (lokakuu 2013) päivityksen, joka sallii ns. perheenjaon. Kaksi Steam-tiliä voi nyt jakaa pelejä keskenään.

Vaikka se ei vieläkään salli sinun pelata * samaan aikaan * sen kanssa, joka lainaa pelejäsi. Vain yksi henkilö voi käyttää koko kirjastoa kerralla.
Olen melko varma, että voit pelata kahta erilaista peliä samanaikaisesti. Ei vain samaa peliä.
@jacen.garriss on virheellinen.
@jacen [UKK]: sta (http://store.steampowered.com/sharing/): * Voivatko kaksi käyttäjää jakaa kirjaston ja toistaa molemmat samanaikaisesti? Ei, jaettua kirjastoa voi käyttää vain yksi käyttäjä kerrallaan. *
#4
+5
Tyronomo
2010-07-21 05:52:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että voit. Jos kirjaudut tilille, siirry offline-tilaan ja voit kirjautua sisään muualle. Saatat joutua irrottamaan ensimmäisen koneen verkosta / Internetistä, ennen kuin kirjaudut sisään uudelleen.

Kiitos ehdotuksesta, mutta yritän pelata kahta peliä * verkossa *.
Todellakin. Sinulla ei ole onnea silloin. : (Minulla on kaksi online-peliä, joita pelataan yhdessä lähiverkossa samanlaisella menetelmällä, mutta se oli sama peli.
#5
+4
idan315
2014-03-20 20:47:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska Steam Family Sharing on julkaistu, on nyt mahdollista kirjautua sisään kahdesta eri tietokoneesta samalle tilille samanaikaisesti ja pelata erilaisia ​​pelejä tällä tietokoneella. Mitään erityistä kokoonpanoa ei tarvita (ainakin Steam Betaan kirjautuneille käyttäjille).

MUOKKAA : jatko-opiskelun jälkeen - rajoitus on ehkä poistettu Steam-yrityksen sisäisen suoratoiston vuoksi , joka on edelleen beetaversiossa eikä sitä ole vielä julkaistu. Tarkistan sitä tarkemmin ja päivitän vastaukseni pian.

[UKK]: sta (http://store.steampowered.com/sharing/): * Voivatko kaksi käyttäjää jakaa kirjaston ja toistaa molemmat samanaikaisesti? Ei, jaettua kirjastoa voi käyttää vain yksi käyttäjä kerrallaan. *
Myöskään * Jaetut pelit eivät ole käytettävissä edes valtuutetussa laitteessa, kun tilinhaltijan kirjastoa käytetään tällä hetkellä toisella tietokoneella. *
En puhu kahdesta eri tilistä.Puhun samasta tilistä, johon pääsee kahdesta eri tietokoneesta.
Puhut Steam Family Sharingista, joka toimii antamalla sinun käyttää toisen käyttäjän pelejä tililtäsi.Kuten edellä linkitetyssä Steam Family Sharing FAQ -sivustossa, pääset jaettuihin peleihin vain, kun pääkäyttäjä ei käytä tiliä.
Mainitsen Steam Family Sharingin, koska tämä muutos tapahtui, kun Steam Family Sharing on julkaistu.Voit nyt kirjautua SAMALLE tilille (sillä ei ole mitään tekemistä jaetun kirjaston kanssa) kahdesta eri tietokoneesta.Kokeile.Käytän tällä hetkellä tätä asetusta kotona.
#6
+3
juan
2010-07-21 02:24:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, en tiedä keinoa saavuttaa tätä.

Katso tämä aiheeseen liittyvä kysymys, jossa minulla on sama ongelma, en löytänyt mitään keinoa kiertää tätä rajoitusta.

#7
+3
JamesRyan
2010-07-21 14:08:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa tehdä tämä olisi pitää kaksi peliä eri tileillä.

Joten olisit parhaiten luomalla yhden tilin per peli: - /
#8
+3
WorldMaker
2010-10-11 04:05:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu pelistä. Kokemukseni mukaan jotkut Steam-pelit eivät käytä Steamin DRM: ää, ja ne voidaan käynnistää Steamin ulkopuolella, eivätkä ne ole Steamin lukituksen alaisia. On hankalaa selvittää, mitkä pelit käyttävät Steam DRM: ää ja mitkä eivät, ja jotkut, jotka eivät käytä Steamin DRM: ää, saattavat käyttää jotain muuta DRM-tuotetta.

#9
+2
vartec
2013-01-26 03:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brandonin vastaus peittää sen melkein, paitsi että siitä puuttuu yksi pieni yksityiskohta.

On pelejä, joita voit todella pelata online-monella, vaikka Steam itse onkin offline-tilassa. Esimerkki olisi Relic-pelit (Company of Heroes, Dawn of War) eivät välitä Steamin olevan online-tilassa, koska ne käyttävät Relic.com-tiliä online-moniin. Epäilen, että muilta jakelijoilta löytyy lisää pelejä, jotka toimivat samalla tavalla.

#10
  0
Nicole
2014-03-04 07:17:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä. Molemmat pelaajat siirtyvät offline-tilaan, valitsevat normaalin, ei pitbossin. Tee sitten paikallinen verkkoTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...