Kysymys:
Steam-offline-tilan luotettavuus
NPC
2010-07-16 13:42:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä ovat sen yleiset kokemukset? Olen kokeillut sitä vain kerran yhdessä pelissä, ja se toimi, mutta olen tottunut kuulemaan, että se on hyvin epäluotettava ja erittäin epätodennäköinen useimmissa tapauksissa.

Ilmeisesti en pyydä moninpeleistä.

Liittyy siltä varalta, että joku sitä tarvitsee: [Onko mitään tapaa käynnistää Steam offline-tilassa kirjautumatta ensin?] (Http://gaming.stackexchange.com/q/19234/6066)
Kolme vastused:
#1
+17
Drake
2010-07-16 14:02:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam-offline-tilaa on parannettu viimeisen Steam-kehityksen aikana. Sinulla ei pitäisi olla ongelmia offline-pelaamisen aikana, mutta voin antaa sinulle neuvoja ja ehdotuksia:

  • Pelit, jotka offline-tilassa toistettujen pilviominaisuuksien käyttö ei salli vanhojen tallennuspelien hankkimista.
  • Saavutukset eivät toimi offline-tilassa (näyttää siltä, ​​että ainakin voidaanko Steam-saavutuksia saada myös offline-tilassa?) .
  • Jättibannerit, jos peli on ottanut ne käyttöön, eivät toimi offline-tilassa.

Tämän lisäksi, jos aiot pelata offline-tilassa pitkään, suosittelen sinua tee tämä ennen kuin siirryt offline-tilaan :

  1. Aseta kaikille peleille käyttämällä vaihtoehtoa Ominaisuudet vaihtoehto, joka ei udpata automaattisesti
  2. Valitse sitten Steam-valikosta komento Siirry offline-tilaan
  3. Käynnistä Steam uudelleen
  4. Varmista, että kaikki pelattavat pelit alkavat

Voi olla hieman vainoharhainen, mutta se estää huonoja yllätyksiä.

Se on hyvä kohta asettaa pelit päivittymättä, kiitos! Ja myös hyvien uutisten vuoksi, että offline-tilaa parannettiin äskettäin - ehkä huonot huhut johtuvat aikaisemmista ongelmista, jotka ovat nyt korjattu ...
Jep, vaihe 3 on todella tärkeä. Usein Steam päättää, ettei se voi käynnistyä offline-tilassa, koska sen on ladattava ja asennettava Steam-päivitys. Erittäin ärsyttävää.
Huomaa kuitenkin, että Steam Cloudia käyttävät pelit synkronoivat offline-tilassa tehdyt uudet tallennuksesi, kun palaat takaisin verkkoon.
#2
+12
Gnoupi
2010-07-16 13:46:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se toimii hyvin jokaisessa pelissä, jota voi pelata offline-tilassa, mutta varmista, että aktivoit sen ennen matkaa ilman internetiä.

Koska 90% kertaa se toimii, havaitsee, ettei yhteyttä ole, ja ehdottaa sinulle offline-tilaa. Mutta loput 10%, se katsoo, että se ei muodostanut yhteyttä viimeisen kerran, kun se käynnistettiin. Ja koska sinua ei ole todennettu hänelle, se kieltäytyy avaamasta offline-tilaa ja pyytää sinua muodostamaan yhteyden Steam-verkkoon.

Muista siis vaihtaa offline-tilaan ennen kuin sinun on käytettävä sitä.

Se on hyvä neuvo, kiitos. Vaikka joskus linkkini vain katoaa, joten minulla ei ole tapaa valmistautua tähän. Olisiko äskettäin todennettu Steamilla ratkaisemaan tämän? Ja mikä on todentamisen aikakatkaisu, tiedätkö?
@NPC - En tiedä, anteeksi.
Ei ongelmaa. Epäilen, ettei kukaan tee :)
Tämä on tärkeä asia. Kun olet offline-tilassa, se toimii hyvin, mutta sinun on varmistettava, että vaihdat Steamin offline-tilaan, kun sinulla on vielä aktiivinen yhteys tai et koskaan tiedä mitä tapahtuu, kun yrität.
#3
+1
Ivo Flipse
2010-07-16 13:44:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelissä ei ole koskaan ollut ongelmia:

  • Counter Strike: Condition Zero
  • Plants vs Zombies
  • Left for Dead

joten en usko, että se on ongelma

Kiitos, on lohdullista, että se toimii sinulle pääasiassa online-pelissä, kuten L4D, luultavasti he koodaavat sen loppujen lopuksi :)
L4D ei ole vain verkossa, sitä voi pelata myös yksin.
Tiedän, siksi kirjoitin "pääasiassa verkossa" - silti pelattavuus perustuu useiden pelaajien vuorovaikutukseen, vaikka siellä on AI-bot-tila :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...