Kysymys:
Onko seitsemäs vieras tullut julkiseen verkkotunnukseen?
Beska
2010-07-09 01:20:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että Trilobyte, The 7. vieras -sovelluksen luoja, lopetti toimintansa jonkin aikaa sitten. Onko heidän työnsä tullut jollakin tavalla julkiseen verkkoon? Jos ei, kuka omistaa heidän teostensa tekijänoikeudet?

Tämä on hyvä kysymys, koska se koskee mitä tahansa vanhaa peliä.
Uusi usein kysytty kysymys: [Mistä tiedät, onko peli julkisessa verkkotunnuksessa?] (Http://gaming.stackexchange.com/questions/1002/how-do-you-know-whether-a-game-is- julkisessa verkkotunnuksessa)
Kuusi vastused:
#1
+18
Rudi
2011-01-16 19:01:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trilobyte on julkaissut iPadin ja iPhonen seitsemännen vieraan vuoden 2010 lopussa. Sarjan "11. tunti" toinen julkaistaan ​​"kesällä 2011".

Marraskuussa 2010 Trilobyte herätettiin kuolleista, joten se tarkoittaa, että heillä on edelleen pelien tekijänoikeudet.

#2
+12
Donal Fellows
2010-07-09 01:32:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kukaan virkamies ei ole sanonut , että peli - tai mikä tahansa siihen liittyvä materiaali - on julkinen, se ei ole . Tekijänoikeus ei yksinkertaisesti toimi näin; joku omistaa sen, koska se on joko kehittäjän tai kustantajan (tai nykyään heidän velkojiensa tai ihmisten, joille velkojat myivät sen) omaisuus.

Ei totta. Jotain on tekijänoikeuksien alaista, jollei alkuperäinen tekijä ole siirtänyt tai muuttanut oikeuksiaan jollakin tavalla tai jos kirjoittaja on ollut kuollut 70 kuolemasta. Katso Bernin konventti.
Bernin yleissopimus tarkoittaa pohjimmiltaan, että alkuperäisellä kirjoittajalla, jos hän on yksittäinen henkilö, on oikeus ikuisesti ja kenellä tahansa muulla (mukaan lukien tekijän perilliset) hallussaan se 70 vuoden ajan siitä hetkestä lähtien, jolloin alkuperäinen tekijä lakkaa olemasta (ts. , välittömästi organisaation tuottamille teoksille). Ottaen huomioon, että käytännössä kaikki pelit ovat yritysten luomia, eikä mikään peli ole edes 70 vuotta vanha - melkein kaikki eivät ole edes puolet siitä - ero on kiistanalainen. Pelit ovat tekijänoikeuksien alaisia, ellei joku valtuutettu ole * nimenomaisesti * sanonut toisin.
-1: Vaikka tämä vastaus voi vastata kysymykseen (onko peli julkista), se ei anna hyvää syytä miksi, mikä tarkoittaa, että tekijänoikeudet eivät koskaan vanhene.
Tekijänoikeudet päättyvät edelleen, kun ne omistavat yritys. Siksi Disney on lobannut (onnistuneesti) tekijänoikeusehtojen pidennyksiä Yhdysvalloissa joka kerta, kun Mickey on lähellä julkista verkkotunnusta. Se mitataan vain julkaisupäivästä, ei tekijänoikeuksien omistajan kuolemasta. Videopelejä ei kuitenkaan ole ollut olemassa riittävän kauan, jotta tekijänoikeuksien voimassaolon päättymisellä olisi merkitystä.
#3
+3
user56
2010-07-09 01:23:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut nopeat tutkimukset oppivat, että koska Virgin Interactive julkaisi The 7th Guest -jäsenen, oikeuksien peliin pitäisi silti kuulua heille. Lisäksi Amazon myy edelleen peliä, joten se ei todennäköisesti ole PD-muodossa.

#4
+2
indyK1ng
2011-01-17 20:52:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että yrityksen omistamat teokset tulevat automaattisesti julkisiksi 95 vuotta julkaisun jälkeen tai 120 vuotta luomisen jälkeen sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin. Aikaisemmin se oli 28 vuotta, ja mahdollisuus uusia yksi kerta 28 vuotta. He muuttivat sitä 70-luvulla ja lisäsivät siihen 20 vuotta 90-luvun lopulla. Ainoa tapa, jolla peli on tässä vaiheessa julkinen, on, jos yritys julkaisee sen itse.

Abandonware on kuitenkin käsite, joka ulottuu peliyhtiöiden tekijänoikeuksien puutteellisesta valvonnasta. enää ansaita rahaa ohjelmistosta. Koska muut vastaajat ovat sanoneet, että se julkaistiin vasta uudelleen, epäilen jostain syystä, etteivätkö he mene perään.

On huomattava, että luopumisohjelmalla ei ole tällä hetkellä laillista asemaa Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä on virallisesti laitonta levittää pelejä, joita yleisesti pidetään hylätyinä ohjelmina.

Muutama vuosi sitten Kongressin kirjasto antoi poikkeuksen ohjelmistoille vain vanhentuneelle medialle, mutta vain DRM: n murtamiseen. arkistoi ohjelmisto ilman jakamista. Tämä poikkeus oli voimassa kahden vuoden ajan, ja mahdollisuus uusimiseen, mutta oli kolme vuotta sitten, uskon

Huomaa: En ole lakimies

Lähde: Wikipedia

#5
+1
charlie mchenry
2011-01-18 06:23:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trilobyte Games ja erityisesti perustaja Rob Landeros, ovat vuosien varrella ylläpitäneet huolellisesti oikeudet kaikkiin Trilobyten ominaisuuksiin, lukuun ottamatta Clandestinyä (josta Graeme Devine on tehnyt sopimuksen). Ennen yhtiön uudelleenjärjestelyä viime vuonna perustettu Landeros & -kumppanien, uusien kumppaneiden Charlie McHenry &in johtama vastikään perustettu organisaatio John Fricker säilytti Luoteis-laillisen voimalaitoksen Lane Powell Spears & Lubersky -yrityksen henkisen omaisuuden käytännön varmistaakseen, että kaikki immateriaalioikeudet oli osoitettu asianmukaisesti, omistusoikeus oli selkeitä, eikä 7. vieraan ja muiden kiinteistöjen uudelleensuunnittelulle ollut esteitä. Kun tämä huolellisuus on saatu päätökseen, otsikot tulivat jonoon uudelleenjulkaisua varten. Kaikki näitä kysymyksiä koskevat kysymykset ohjataan asianmukaisesti Trilobyte Games, LLC: lle Medfordissa Oregonissa.

#6
  0
McKay
2010-07-09 01:24:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuolloin kustantaja oli Virgin Interactive, he todennäköisesti omistavat tekijänoikeudet 7. vieraille. Virgin Interactive ei tee paljon näinä päivinä, mutta ne omistaa Virgin GroupTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...