Kysymys:
Onko mahdollista saada hyvitystä Steamistä ostetusta pelistä?
juan
2010-07-08 19:39:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko mahdollista?

Jos on, onko minun täytynyt olla jonkinlainen tekninen ongelma vai voinko saada hyvityksen vain siksi, etten pidä siitä?

Viisi vastused:
#1
+13
o0'.
2015-06-02 23:25:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä käytäntö on juuri muuttunut.

Nyt voit pyytää hyvitystä 14 päivän sisällä ostosta, jos olet pelannut sitä alle kaksi tuntia.

Voit pyytää hyvitystä lähes kaikista Steamin ostoksista - mistä tahansa syystä. Ehkä tietokoneesi ei täytä laitteistovaatimuksia; ehkä ostit pelin vahingossa; ehkä soitit otsikkoa tunnin ajan ja et vain pitänyt siitä.

Sillä ei ole merkitystä. Valve lähettää pyynnöstä help.steampowered.com -palvelun kautta pyynnöstä hyvityksen mistä tahansa syystä, jos pyyntö tehdään 14 päivän kuluessa ostosta ja otsikkoa on pelattu alle kaksi tuntia. Alla on lisätietoja, mutta vaikka et kuuluisi kuvailemiemme hyvityssääntöjen ulkopuolelle, voit pyytää palautusta joka tapauksessa ja katsomme asiaa.

Sinulle myönnetään täysi hyvitys ostoksestasi viikon kuluessa hyväksynnästä. Saat hyvityksen Steam Wallet -varoina tai samalla maksutavalla, jolla käytit ostoksen. Jos Steam ei jostain syystä pysty palauttamaan hyvitystä alkuperäisellä maksutavallasi, Steam-lompakkoosi hyvitetään koko summa. (Jotkin maassasi saatavilla olevat maksutavat eivät välttämättä tue ostoksen palauttamista takaisin alkuperäiseen maksutapaan. Napsauta tätä saadaksesi täydellisen luettelon.)

lähde

#2
+11
Mag Roader
2010-07-08 19:47:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muokkaa: Huomaa, että Steamin käytäntö on muuttunut, katso muut vastaukset.

Ei yleensä heidän sopimuksensa mukaisesti: "KAIKKI HÖYRYMAKSUT OVAT MAKSETTAVAT ENNAKOIN JA OVAT EI TAKAISIN TAKAISIN TAI OSIN. "

Tilauksen voi kuitenkin peruuttaa erityistapauksissa. Onnistuin kumoamaan pelin ennakkotilauksen, joka tuli myyntiin seuraavana päivänä tilaamisen jälkeen. Otin yhteyttä asiakastukeen, ja koska en itse vielä saanut peliä (se ei ollut ulkona), he antoivat minulle mahdollisuuden peruuttaa ennakkotilaukseni ja tilata myyntihinnalla. En muista, oliko luottokortiltani laskutettu alkuperäisestä tilauksesta.

Joten se on mahdollista niin kauan kuin et ladannut sitä
Kun otetaan huomioon niiden sanamuoto, mielestäni latauksesi on kiistanalainen asia. Vain julkaisupäivällä on merkitystä.
Pystyin palauttamaan kopioni L4D2: n australialaisesta versiosta, kun sain tietää, kuinka pahasti sitä sensuroitiin.
@Ala, uteliaisuudesta, miten se sensuroitiin? verisesti?
@Juan Manuel: Gore sensuroitiin melko huonosti. Ei ollut pilkkomista tai verta, ja kun zombie kuoli, he vain hiipuivat. Koko peli näytti erittäin oudolta, koska kun nämä zombit kuolivat, näytti siltä, ​​etteivät he olleet koskaan käyneet siellä.
+1 höyryllä on hyvityskäytäntö, mutta eräänlainen lausumaton let-not-suck -filosofia, joten jos * todella ansaitset * hyvityksen (esim. Peli on buginen tai lamaantunut kuten L4D2.au), ota yhteyttä hanki se.
Pelkästään siksi, että et voi pelata peliä, ei ole hyvitystä. Typerä minä latasin pelin enkä voinut suorittaa sitä ollenkaan (peli ei pitänyt kannettavan tietokoneen GPU: sta). Steam sanoo "Hyvitä, koska et voi pelata peliä? Haha. Hmm. Ei."
Huomaa, että tämä vastaus on nyt täysin vanhentunut.
#3
+9
Jeffrey
2010-07-08 19:42:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei näytä siltä. Steam-wikistä:

Kuten useimpien ohjelmistotuotteiden kohdalla, emme tarjoa hyvityksiä online-ostoksista ohjelmistolisenssin mukaisesti - tutustu ohjeen osioon 4. Steam Subscriber Agreement lisätietoja. Voimme tehdä poikkeuksen ennakkotilatuista peleistä, jos pyyntö vastaanotetaan ennen julkaisupäivää.

Tarkemmin sanottuna tämä on yksityiskohtainen tukisivuilla: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4938-WTDF-9465
Huomaa, että tämä vastaus on nyt täysin vanhentunut.
#4
+3
Nat
2010-11-15 03:27:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steami on kuvattu "palveluksi" lisenssisopimuksessasi jne. He toivovat, että tämä auttaa heitä välttämään useimpia online-kuluttajalakeja monissa maissa, joissa todetaan kategorisesti, että hyvitys on sallittu, jos peli ei toimi .

Jos sinulla on teknisiä ongelmia pelissä, voit yrittää saada hyvitystä, mutta en ole koskaan kokeillut sitä.

#5
+1
user2974
2010-08-19 01:02:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam voi hyvittää koko tilauksen, jos jätät lipun heidän tekniseen tukisivustoonsa. Huomaa, että ne saattavat kuitenkin edellyttää sinulta hyvää syytä.

Kerran halusin peruuttaa tilauksen (kun ostin kaikki 3 Borderlands-laajennusta ja sitten sain selville kaksi Niihin kuuluu SecuROM), en päättänyt peruuttaa minun, koska tekninen tuki ilmoitti minulle, että heidän oli palautettava koko tilaus, ja olin ostanut joitain yhden päivän myyntituotteita samasta tilauksesta.

Huomaa, että ** ei ole **, mutta Steam * voi * hyvittää tilauksen * poikkeuksellisissa olosuhteissa.
@ArdaXi: Hyvä asia ... muokkain vastaustani vastaamaan sitä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...