Kysymys:
Onko nopeampi rakentaa työntekijä, jota seuraa uudisasukas, vai päinvastoin?
ire_and_curses
2010-07-08 04:47:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Civilization IV: ssä sekä työntekijät että uudisasukkaat estävät kaupunkisi ruokavarastoja kasvamasta niin kauan kuin niitä rakennetaan. Ruoan ylijäämä kanavoidaan molempien yksiköiden tuotantoon, mikä nopeuttaa niiden luomista.

Pelin alussa minulla on yleinen ongelma päättää, kumpi rakentaa ensin. Haluaisin saada uudisasukkaan ulos mahdollisimman nopeasti, aloittaakseni toisen kaupungin. Mutta ilman maatiloja ruoan ylijäämä on vähäistä, joten sen valmistaminen kestää kauemmin.

Vaihtoehtoisesti voisin ensin rakentaa työntekijän, asettaa sen viljelyyn ja sitten rakentaa uudisasukas. Työntekijät ovat huomattavasti halvempia tuottaa kuin uudisasukkaat. Ehkä ylimääräinen toimitusaika työntekijän tuottamiseksi kompensoidaan uudisasukkaan nopeutetulla tuotannolla. Mutta sekä työntekijän että maatilan tuottaminen vie aikaa.

Koska yleensä haluan uudisasukkaan mahdollisimman nopeasti, onko parempi strategia rakentaa ensin uudisasukas vai työntekijä ? Onko muita tekijöitä otettava huomioon?

Näen jonkun nimeävän tämän uudestaan ​​päästäkseen eroon uudisasukasta ja työntekijöiden ottamista, mikä on merkitystä, koska jokainen sivilisaatioyksikkö voi olla merkki, joka herättää minulle kysymyksen: Pitäisikö meidän merkitä pelikohtaiset termit? => META http://meta.gaming.stackexchange.com/questions/119/game-specific-tags
@all:, jos välität pelikohtaisten tunnisteiden kysymyksestä tavalla tai toisella, katso yllä linkitetty metakysymys ja äänestä haluamallasi tavalla.
Neljä vastused:
#1
+20
Alastair Pitts
2010-07-08 05:25:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni suurin huomioitava asia on ympäröivä maasto. Jos sinulla on jonkinlainen ruokalähde (riisipelto, karja jne.), Mielestäni työntekijän rakentaminen olisi paras tapa. Tämän avulla voit saada kiinteää ruokaa ja se parantaa seuraavan uudisasukkaan rakennusaikaa.

Jos sinulla ei ole suotuisaa sijaintia tai jos olet rannikolla (missä olet voi työskennellä vesilaattojen kanssa ruokaa varten), niin uskon, että uudisasukas olisi parempi valinta.

Sinun on todella punnittava imperiumisi laajentumista ympäröivään maastoon. Joskus se edistää nopeaa laajentumista, joskus sinun on ensin vakautettava.

#2
+16
nullspace
2010-07-15 20:46:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos ainoa tavoite on saada uudisasukas mahdollisimman aikaisin, rakenna ensin uudisasukas. Settler maksaa 100 vasaraa, ja kaupunki, jossa ei ole parannettuja laattoja, tuottaa 4 vasaraa kierrosta kohti (mukaan lukien vasariksi muunnettu ruoka), joten se on 25 kierrosta. Työntekijä on 60 vasaraa, joten se vie 15 kierrosta. Parhaassa tapauksessa työntekijä voi heti aloittaa metsän hakkuut 15 vasaraa kohti joka 4. kierros. 14 käännöksen jälkeen työntekijä on tuottanut 45 vasaraa, ja kaupunki on tuottanut 56 vasaraa ja uudisasukas on valmis. Se on pelin 29. kierros, 4 kierrosta myöhemmin kuin olisit aloittanut uudisasukkaan kanssa.

Mutta en usko, että uudisasukkaan saaminen mahdollisimman nopeasti on tärkein tavoite. Yleensä paras alku on rakentaa työntekijä tutkien tekniikoita, jotta hän voi heti alkaa parantaa erittäin vahvaa laattaa, kuten sikoja, karjaa tai vehnää, maissia makean veden vieressä. Se saa sinut uudisasukkaaksi noin 32-vuotiaana, sekä työntekijän ja 1-3 parannettua laattaa.

#3
+13
en1gmatic325
2010-07-23 05:31:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat uudisasukkaan mahdollisimman nopeasti, se syntyy ensin siirtokunnan rakentamisesta ... mutta nopein tapa saada kaksi uudisasukasta on rakentaa ensin työntekijä.

Sinun on myös aina otettava huomioon villieläinten ja / tai barbaarien uhka (olettaen, että pelaat heidän kanssaan), joka voi tappaa puolustamattoman uudisasukkaan. Tarvitset myös jonkin aikaa etsiäksesi parhaan paikan muille kaupungeillesi.

Siksi on yleensä suositeltavaa hankkia ensin työntekijä, jonka jälkeen joko toinen työntekijä ja sitten soturi tai vain soturi ennen kuin todella harkitset uudisasukkaan nousua.

#4
+3
arinaldi
2010-12-22 23:53:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes aina on nopeampi rakentaa ensin työntekijä, sitten uudisasukas. Työntekijä voi parantaa laatoitasi, kun viimeistelet uudisasukkaan, joten tuotanto sujuu nopeammin. Työntekijä voi myös rakentaa teitä niin, että uudisasukas saavuttaa määränpäänsä aikaisemmin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...