Kysymys:
Kuinka hallitset tehokkaasti ketjut linnoituksessa?
ire_and_curses
2010-07-12 22:22:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aloittelija Dwarf Fortressissa. Halusin vain pysyä ajan tasalla, kunnes ensimmäinen maahanmuuttajaaalto saapui. Nyt minulla on 15 kääpiötä seurattavana, ja edellinen strategiani kunkin kääpiön mikrohallinnossa ei kasva. Erityisesti minulla on ongelmia tehtävien "ketjujen" kanssa, jolloin jokin ketjussa menee pieleen ja riippuvainen työ peruutetaan tai keskeytetään.

Haluaisin esimerkiksi jatkuvasti valmistaa ale, mutta joskus tynnyrit loppuvat joko siksi, että puuseppä vaelsi pois, teki jotain muuta tai loppui puu. Kun näin tapahtuu, kääpiöni luopuu panimosta ja siirtyy muihin asioihin. Samanlainen asia tapahtuu säännöllisesti potaskan tuotannon ja ruoanvalmistuksen kanssa.

Kuinka voin hallita näitä riippuvuusketjuja tehokkaasti? Onko olemassa strategioita tai sisäänrakennettuja mekanismeja, joista en ole oppinut ja joita voin käyttää lieventämään mikrohallintataakkaa?

Kaksi vastused:
#1
+30
C. Ross
2010-07-12 23:36:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että käytät manager jakelijaa ja hallintanäyttöä ( j , m ), jonne voit asettaa jonotuksia tehtäviin. Minusta on hyödyllistä tehdä ajatuksia kuten:

  • Jonossa 15 tynnyri
  • Jonossa 15 valmistetaan juomia

Ja hallitut työpaikat ovat määritetään automaattisesti uudelleen, jos ne epäonnistuvat jostain syystä, mukaan lukien resurssien puute. Joten tässä tapauksessa hautumisjuomat määrätään uudelleen, kunnes tynnyrit ovat käytettävissä niiden valmistamiseksi.

Huomaa, että nämä tehtävät prosessoidaan samanaikaisesti.

En tiennyt tätä.
Tämän ratkaisun haittapuoli on, kun johtaja on liian kiireinen nenän poiminnassa, ruoan vetämisessä tai muissa tehtävissä. Se voi viedä turhauttavan kauan, ennen kuin se todella saavuttaa "Hallinnoi työmääräyksiä" ... Ja sitten hän päättää kiinni samalla tavalla todella halusit hänen puhuvan etuvartion liasonille ennen kuin diplomaatti lähtee onnettomaksi ...
@Shadur Siksi esimiehelläni ei koskaan ole muita tärkeitä töitä. Annan hänen viedä asioita, mutta kun hänellä on kokemusta, hän lentää työmääräyksiä.
Hallintajärjestelmän päivitykset ovat tehneet vastauksen vanhentuneeksi.Se toimii edelleen sellaisenaan, mutta se ei ole enää edes kaikkein valinnaisin menetelmä.
#2
+5
Shadur
2016-07-18 19:59:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusi (kohdassa 0.43.4) laajennettu työnhallintajärjestelmä antaa sinulle useita vaihtoehtoja tähän asettamalla hallittujen töiden ehdot.

Voit muun muassa asettaa työn tarkistettavaksi ennen jonottamista, jos:

  • Toinen työ on ensin saatu päätökseen;
  • Annettujen esineiden tuotemäärä on suurempi (tai pienempi) kuin X-numero (sekä reagensseille että tuotteelle on pikakuvakkeita, joten jos esimerkiksi haluat tehdä marmorilohkoja 10 kertaa vain ja vain, jos aineksia on vähintään 40marmorikiveä saatavilla ja alle 60 marmorilohkoa käyttämätöntä, se on mahdollista);Voit myös määrittää, valmistetaanko enemmän ruukkuja tai lokeroita, jos tyypin ehdollisen muokkaimen kautta on käytettävissä vähemmän kuin X tyhjää astiaa.

Lisäksi voit asettaa työn toistamaan ja tarkistamaan ehdot kerran päivässä, kerran viikossa, kerran kuukaudessa tai kerran vuodessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...