Kysymys:
Miksi Sega Game Gear imi niin paljon akkua?
Corey
2010-07-08 09:26:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan vanhan 90-luvun alkupuolelta peräisin olevan vanhan Game Gearin, ja olen ollut vuosien ajan utelias miksi se on niin voimakas sika. Se vie kuusi (KUUS !!) kaksinkertaista A-paristoa, jotka kaikki voivat tyhjentyä tunnin tai kahden sisällä pelaamisesta.

Alkuperäinen GameBoy käytti vain 4 AA-paristoa, eikä se varmasti tyhjentynyt yhtä nopeasti kuin Game Gear.

Ymmärrän, että he ovat eri yrityksiä ja käyttäneet erilaisia ​​käsitteitä, mutta mitä Game Gear teki, mikä käytti niin paljon voimaa? Tiedän, että sillä on väriä, olisiko sillä merkitystä?

Neljä vastused:
#1
+9
Lance May
2010-07-08 09:30:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedian mukaan: "[Game Boyn] yksivärinen näyttö, taustavalon puute ja vähemmän tehokas laitteisto" on ongelman ydin.

Vau, onnistuin jotenkin ohittamaan sen täysin lukiessani artikkelia.
Lisävarusteena, vaikka resoluutiot olivat samat, Gearilla oli suurempi näyttö (3,2 "vs 2,6"), mikä todennäköisesti vaikutti myös.
#2
+5
CyberSkull
2012-01-02 03:06:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että olennaisilta osin sen ajan värilliset LCD-näytöt olivat suuria energialähteitä. Kaikki muut alkuperäisen Game Boyn kanssa kilpailevat värikämmentietokoneet kärsivät samasta ongelmasta. Ne, jotka tarjosivat taustavaloa, kärsivät myös vastaavasta virrankulutuksesta.

En voi kommentoida piirisarjojen virrankulutusta, mutta se oli todennäköisesti myös ongelma.

Taustavalaistus oli mielestäni suurin syyllinen.
#3
+5
THEGAMEGEARCHANNEL
2012-02-16 00:26:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sega Game Gearin heikko akun käyttöikä johtuu näytön taustavalosta. Se on loisteputki, joka syö paristot nopeasti. Viime aikoina useat ihmiset ovat kokeilleet fluoresoivien putkien korvaamista LEDeillä, mikä pidentää dramaattisesti akun käyttöikää, mikä osoittaa, että päävirtalähde tulee taustavalosta.

#4
-3
TheAnimeMurder
2012-01-02 02:34:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että akun käyttöikä liittyy pelikasettien muistin jakamiseen: se on joskus todella suuri, mutta hyvin harvoin pelatessasi (esimerkiksi Sonic the Hedgehog ).

Lisäksi yli viisi tuntia kestävä väri ja akku on vitsi.

Muokkaa

Tarkoitan, että joissakin peleissä se käyttää paljon muistia ja jos siellä on paljon värejä, se tyhjentää paristot nopeasti: kaikki on kysymys siitä, kuinka monta pikseliä, väriä ja muistia on ladattu. Tämä on helposti havaittavissa, kun peli hidastuu.

Olen yrittänyt lukea tämän vastauksen monta kertaa, mutta en silti ymmärrä, mitä tarkoitat sanalla * "akun käyttöikä on pelikärryn muistin allokointi on joskus todella suuri, mutta hyvin harvoin pelattaessa" *
lue antamasi vastaus!
Hei TheAnimeMurder, tervetuloa pelaamiseen! Menin eteenpäin ja sisällytin toisen vastauksesi tähän: jos haluat laajentaa vastaustasi, napsauta vain sen alla olevaa "muokkaa" -linkkiä.
Tarkoitan sitä, että joissakin peleissä se joskus lataa paljon muistia patruunasta ja jos niissä on paljon värejä, se kuluttaa paristoja nopeasti! Itse asiassa kuinka monta pikseliä, väriä ja muistia on ladattu. peli hidastuu ja on hyvin hidasta! PM minua nyt, jos et ymmärrä! MUOKKAA: Tietoja * hidastumisista * näet ne hyvin usein Sonic 1 -pelivälineissä! AllieRX87: n mukaan sen kutsutaan törmäystunnistimeksi!
hei juppoter mukava olla mukana näyttelyssä! Tiedätkö Frauberin supermario 64-hakkerin! Jos et! käske häntä pääsemään tälle foorumille puhumaan joistakin hakkeroista!
Olen varma, että tämä vastaus on väärä. ROM-muistin määrällä ei ole merkitystä virran tyhjentämisessä. Jos haihtuva muisti oli DRAM, virrankulutus ei taas liity pelin käyttämän muistin määrään. Jos se oli SRAM, kulutus olisi funktio siitä, kuinka monta kertaa kukin bitti muuttuu. Mutta silti se ei ole tärkein syy suurelle energian tyhjentämiselle. Uskon, että digitaaliset piirit tyhjensivät suhteellisen vähän virtaa, kun taas nestekidenäyttö ja taustavalo tyhjensivät paljon enemmän (resistiivinen kuorma).
Vastauksellasi ei ole järkeä.Myös muokkauksesi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...