Kysymys:
Kuinka voin välttää tartunnan saamisen vasemmalla 4 kuolleella 2?
juan
2010-07-08 01:05:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minua pyydetään aina tarttumaan tartunnan saaneena riippumatta siitä, kuinka hyvä piiloutun (koska tartunnan saaneet ihmiset aiheuttavat ääniä).

Mikä olisi hyvä taktiikka havaintojen minimoimiseksi?

Älä kutee viimeiseen sekuntiin saakka. Myös zombien lauma voi osoittautua hyödylliseksi häiriötekijäksi kenelle tahansa arvostetun undeadin jäsenelle. Jos ketään ei ole käsillä, eloonjääneiden houkutteleminen autohälytyksen (tupakoitsija, laturi, jockey) tai muun kovan tapahtuman käynnistämiseksi voi olla hyödyllistä. Käytä myös spitteriä jakamaan joukkue eri huoneissa tai käytävän toisella puoliskolla. Jockeyille, tupakoitsijoille tai latureille on myös useita hyviä paikkoja siirtää selviytyneet, missä he putoavat jotain tappavaa, tehty nopeasti, jotta perheellä olisi vähemmän aikaa tappaa sinut ennen kuin teet sen.
@JoshuaShaneLiberman sinun pitäisi todella lähettää se vastauksena.
Neljä vastused:
#1
+19
Spidey
2010-07-15 04:17:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä kutu viimeiseen mahdolliseen hetkeen, muuten he kuulevat sinut.

Tässä on joitain strategioistani:

  • Boomer - Hän on hidas, joten älä yritä jahtaa eloonjääneitä. Mene heidän eteensä ja kutu, kun he tulevat kulman taakse, tai pudota korkeammasta paikasta heidän väliin ja yllättää heidät.
  • Tupakoitsija - odotan yleensä Boomer hyökätä, ja heti kun hän räjähtää heidän päälleen, tartun niihin, koska he kaikki ovat sokeita ja kuuroja muutaman sekunnin ajan. Tämä antaa minulle tarpeeksi aikaa tehdä vahinkoa. Hän pystyy myös tarttumaan selviytyjiin poikkitieilta ja korkeilta paikoilta.
  • Laturi - odotan, että selviytyneet pääsevät klusteriin kuin kapeaan käytävään ja yritän sitten lyödä ne kaikki koska kestää muutaman sekunnin, ennen kuin he nousevat ylös ja tappavat sinut. Hänellä on myös hyvä johtaa selviytyjiä takaisin ja viivästyttää heitä lataamalla yksi heistä pitkin matkaa.
  • Spitter - Piilota ja sylkeä. Pidä poissa näkyvistä, koska hän on hidas ja kuolee nopeasti. Sylkesi voi pomppia seiniltä; käytä sitä sylkemään altistamatta itseäsi. Jos he ovat törmänneet Boomeriin ja tavallisten tartunnan saaneet hyökkäävät, sylkää heitä, sillä hyökkäävä lauma hidastaa heitä.
  • Jockey - Ei iso fani, mutta Odotan yleensä, kunnes muut hyökkäävät, hiipin sitten sisään, tartun yhteen ja ratsastan auringonlaskuun. Voit käyttää reunoja ja kallioita hyödyksi ja kävellä selviytyneen pois niistä. Vaikka he pysyisivätkin kiinni, muun joukkueen on joko palattava takaisin ja nostettava hänet ylös tai jätettävä hänet riippumaan ja pelattava loput tasosta yhden selviytyjän kanssa. Toimii myös hyvin yhdessä Spitterin kanssa.
  • Hunter - Hunter on hiljaa seisoessaan ja juoksee myös nopeasti; käytä sitä juoksemaan takana heikoille selviytyjille ja tee naarmu ja juokse. Myös pudotus erittäin korkealta aiheuttaa paljon vahinkoa. Käytän häntä yleensä rankaisemaan eloonjääneitä, jotka yrittävät vapauttaa joukkuetoverinsa tupakoitsijasta tai laturista.
Pidä mielessä, että Hunter on ainoa tartunnan saanut, joka ei aiheuta melua ... ennen kuin kyyristyt hypätäksesi yhden heistä.
Boomer: Tai kutee rakennusten päälle korkeiden rakennusten kartoilla ja heiluta niitä rakennuksen päältä. Vaikeampi kohdistaa, mutta oksentelu putoaa aina maahan. Selviytyneet näkevät sinut harvoin, ja myös oksentamisen jälkeen palaaminen näkökentästä on helpompaa.
Jockey: Kutee heidän takanaan ja yritä napata kättelijä - saada heidät palaamaan pelastamaan hänet. Tai jos yksi selviytyjä juoksee itse eteenpäin, sitomalla hänet ja pakottamalla muut kiirehtimään ja olemaan varovaisia, voi olla myös tehokasta.
#2
+6
user113
2010-07-08 01:18:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Odota ja ei koskaan hyökkää ryhmään. Odota, että yksi selviytyjistä jää jälkeen ja toimii sitten nopeasti.

Suurin osa eloonjääneistä ei vaivaudu kaksinkertaistamaan sinua tappaakseen sinut, joten pysyminen heidän takanaan auttaa sinua pysymään hengissä pidempään.

Lisäksi: ryhmätyö! Työskentele joukkuetovereidesi kanssa ja koordinoi hyökkäyksesi. Toimi taas kerran nopeasti.

#3
+5
ChaosPandion
2010-07-08 01:06:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä piilota ja tappaa niin nopeasti kuin mahdollista. He eivät kuule sinua, jos he ovat jo kuolleet. :)

#4
+3
Lordinario
2010-07-17 00:13:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jockey : lle hyvä lähestymistapa oli kutua korkean maan lähellä ja ajaa heidät reunalle ja saada heidät putoamaan. Kyllä, kuolet ... mutta aloitit uudestaan. He eivät.

Hyvä asia on myös yhdistää spitter ja jockey . Pidä heidät goossa niin kauan kuin voit. (voi myös saavuttaa siellä saavutuksen)

Itse asiassa parhaat hetket hyökätä jockey : n kanssa ovat silloin, kun lauma hyökkää tai kun yksi selviytyneistä jää jäljelle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...