Kysymys:
Onko olemassa oppaita, joita voin lukea parantaakseni tavoitteita FPS-peleissä konsoleissa?
kurast
2010-07-08 18:04:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut Half Life- ja Counter Strike -ohjelmaa vuodesta 2001 lähtien ja monia muita sen jälkeen, joten minulla on vuosien kokemus First Person Shooter -pelien pelaamisesta tietokoneilla hiirellä ja näppäimistöllä. Vaikka en ole kovin hyvä, onnistun melkein aina olemaan joukkueeni viiden parhaan pelaajan joukossa.

Kuitenkin, kun pelaan PS3: lla, FPS-peleillä, kuten Wolfenstein, tai peleillä, jotka eivät ole FPS, mutta tarvitsen ajoittain tavoitteita, kuten Uncharted tai Fallout 3, olen täysin ontuva ja lopulta kuolen jopa helposti vaikeuksia.

Onko joku, jolla on sama ongelma, julkaissut oppaan, jota voin seurata ja parantaa itseäni?

Kahdeksan vastused:
#1
+16
C.McAtackney
2010-07-09 14:02:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siinä ei oikeastaan ​​ole mitään muuta kuin valitettavasti harjoittelu. Olen pelannut PC-ampujia alkuperäisestä Doomista lähtien ja ajattelin, etten koskaan pääse konsoliräiskintäjiin, mutta pelattuani vähän CoD4: tä, aloin päästä siihen ja noin vuoden pelaamisen jälkeen tunsin olevani hallitseva pelaamisen kanssa ohjain, kuten tein näppäimistö / hiiri -yhdistelmällä.

Yksi asia on, ettet kuitenkaan koskaan ole yhtä tarkka ohjaimen avulla, se on vain mahdotonta. Vaikka näppäimistön ja hiiren käyttöä ampujassa voitaisiin kuvata "osoita ja napsauta", ohjaimella olen huomannut, että se on enemmän kuin pyyhkäisy kohti kohdetta ja oikea hetki valita tulipalo tässä pyyhkäisyssä.

Kuulostaa melko oudolta, mutta se voi olla 90% yhtä tehokas kuin näppäimistön / hiiren hallinta, kun olet tottunut siihen.

#2
+7
Steveo
2011-11-25 22:52:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin tein:

  1. Lisäsin herkkyyttä KAIKKIIN ja pelasin yhden pelaajan kampanjaa ("Easy" -kohdassa; asia on vain tottua kaikkeen herkkyyteen).
  2. Minulla on tapana liikaa ajatella ja käsitellä asioita hitaasti; sinun on tehtävä toimittava vaistomaisesti . Joten hylkäsin herkkyyden JUST A BIT ja pelasin joukon vapaasti kaikille -otteluja, joissa en koskaan lopettanut liikkumista paitsi tarkistamaan takanani, minkä tein paljon. Tämä parantaa kykyäsi pysyä suuntautuneena ja pitää sinut valppaana.
  3. Got aggressiivinen . Pelasin CoD WaW: ta, joten olen "jahtanut pisteitä" minikartalla. Jos pääset tulitaisteluun, mene heidän jälkeensä. Nurkan takana lataavalla kaverilla on yleensä reuna. (Vaikka ilmeisesti lataaminen avoimella maalla saa sinut tappamaan.) Agressiivisessa asennossa on vain jotain, joka melkein näyttää asettavan kohteesi tavoitteeseen edes ajattelematta.

Pisteyteni menivät alhaalta. , missä he olivat olleet kuukausia, kunnioitettavaksi muutamassa päivässä, ja aloin saada säännöllisiä tapoja, vaikka en olisi vielä rocktähti. Olet myös kuullut sen aiemmin: tähtää jalkojesi kanssa (ts. Viivaa vasemmalle / oikealle).

+1 Vinkit 2 ja 3 ovat todella hyviä neuvoja. Kuten Matriisissa sanottiin, sinun on päästettävä irti analyyttisestä ajattelustasi ja jätettävä tavoitteleminen alitajuntaan.
#3
+3
Zidail
2013-10-15 20:04:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Konsoli- ja tietokonepelien tavoittelu eroaa löytämistänne.

Tässä on joitain vinkkejä, jotka saattavat helpottaa kohdistamista:

  1. Säädä herkkyyttäsi. Siirrä sitä hiukan normaalia korkeammalle, jotta voit katsoa ympärillesi nopeammin, mutta ei liikaa estääkseen hienoa tavoitteesi käyttäessäsi rajattuja aseita. Oikean määrän löytäminen vie vain aikaa ja harjoittelua.
  2. Opi ensin käyttämään levitettyjä aseita. Levitä aseita ovat haulikot ja rynnäkkökiväärit. Kun ruiskutat ja rukoilet, se antaa sinulle yleisen tunteen palautuksesta ja siitä, kuinka paljon sinun täytyy kallistaa sauvojasi, joten vaikka et olisi 100% vihollisen päällä, lyöt silti.
  3. Opi siirtymään nopeasti napauttamalla kohdepainiketta. Kun tähdät nähtävyyksiä alaspäin, niin kauan kuin tähdät lähellä vihollista, pelin pitäisi nollata ne puolestasi (eli GTA tai CoD).
  4. Opi napauttamaan sauvojasi nopean skaalauksen jälkeen. Kun olet löytänyt nopean skaalauksen, voit aloittaa hitaasti napauttamalla keppiäsi hieman ylöspäin. Kun automaattinen tähtäys kohdistaa, se menee rintaan. Jos napautat hieman ylöspäin, se menee luonnollisesti päähän. Ajan ja harjoittelun avulla saat pään laukausta melko helposti.
  5. Opi aseen palautus. Useimmissa peleissä tätä ei tarvita, mutta jos haluat pelata kilpailukykyisesti, se voi auttaa. Suurin osa aseista noudattaa tiettyä levinneisyysaluetta ja jopa osuma. Jos muistat sen, voit pitää asetta painettuna ja ohjata takaiskua niin, että muutamat seuraavat luodit osuvat, vaikka liipaisinta painetaan kokonaan. Ajattele sitä kuin toinen tai kolmas automaattinen laukaus AK: lta Counter-strike -ohjelmassa, se yleensä laskeutuu kohdistusverkon vasempaan yläkulmaan.
  6. Säädä viiveelle. Aivan kuten tarkka-ampuja sopeutuu tuulenvoimakkuuteen, jos pelaat verkossa ja sinulla on viive, kohdista vain hieman vastustajaa eteen ja lyöt silti. Usein voit tappaa heidät jo ennen kuin heidän laukauksensa rekisteröidyt sinuun.

Nämä ovat aivan pääni yläosassa. Joten toivon, että he auttavat sitä, joka lukee tämän.

#4
+2
Clinton
2010-07-08 18:58:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eri konsolin FPS: t ohjaavat eri tavalla. Suuri syy, miksi Halo-sarjassa meni niin hyvin, on se, kuinka he säätivät pelin ohjaimet; kaikki konsoli-FPS: ää valmistavat yritykset eivät kiinnitä siihen niin paljon huomiota. Sinun täytyy melkein vain harjoittaa kutakin peliä erikseen, kunnes tunnet sen, kuten kaikki pelit.

Bonuspiste: Olen kuullut ihmisistä, jotka pelaavat PS3: lla hiirellä ja näppäimistöllä, joten on olemassa vaihtoehto.

PS3: n hiiri ja näppäimistö ovat vain muutamia pelejä, hyvin harvat valitut. Vaihtoehto on aina olemassa, mutta useimmat kehittäjät eivät käytä sitä.
Olen kuullut joistakin peleistä, joissa hyväksytään näppäimistö ja hiiri, mutta minulla ei ole koskaan ollut niitä.
Ironista kyllä, tavoitteeni Halossa on pahimpia kaikissa konsolin FPS-peleissä. : - /
#5
  0
Corv1nus
2010-07-08 18:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei oikeastaan ​​ole opasta, mutta minulla oli sama ongelma kuin sinulla. Mitä tein, ostin UT3: n PS3: lle halvalla ja työskentelin sen parissa. Pelasin paljon bottiotteluja, kunnes pystyin voittamaan ne äärimmäisissä vaikeuksissa. Siinä vaiheessa pystyin menestymään jonkin verran MP: ssä ja tämä kääntyi myös muihin peleihin.

Voisitko kuvitella jotain sellaista kuin http://www.kontrolfreek.com/Game-Controller-Accessories/KontrolFreek-FPS-Freek.asp olevan hyödyllistä tavoitellessa?
#6
  0
xjhunter
2013-10-15 18:39:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut PC: n ensimmäisen persoonan ampujia yli 5 vuotta ja sain äskettäin PS3: n. Ennen kuin maksoin PS3: n ensimmäisen persoonan ampujista, sain ilmaisen FPS: n nimeltä Dust 514. Pelasin sitä pitkään ja sain siihen varsin hyvän, sitten pelasin muita ensimmäisen persoonan ampujia ja tottuin peliin alle tunnissa. Joten ehdotan, että harjoittelet vain, harjoittelet, harjoittelet. Ja älä käytä hiirtä konsolissasi, koska tein niin ja kun pelasin peliä, joka ei toiminut hiirellä ... Sanotaan vain, etten voinut tehdä mitään.

#7
  0
jiggity jash
2015-03-01 20:51:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun käytät levitettyjä aseita, hyppää vihollisen kimppuun ja sukeltaa taipumaan hieman ennen kuin ne ovat kantama-alueella. Aina auttaa minua.

#8
-1
Ying Golg
2015-12-17 02:41:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun neuvoni on harjoitella.Mutta jos olet todella vaikeuksissa, kokeile pelata puhelimellasi perusräiskintä, kuten Respawnables, Modern Combat tai kuollut laukaisu, tottua puhelimesi hallintalaitteisiin, palaa sitten konsoliin ja sinulla on todennäköisesti parempi tavoite.Jos sinulla on iPhone, voit hankkia fyysisen ohjaimen, kuten pelilaitteen.

Puhelimen ohjaimet eivät tule henkisesti kuntoon kuin fyysinen ohjaussauva.Käsite on sama, mutta niin kauan kuin sinulla on pääsy todelliseen ohjaimeen, US THAT.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...