Kysymys:
Edellyttääkö Mass Effect 3 alkuperää?
Aeo
2012-03-06 22:33:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole erityisen luottavainen EA: n Origin-alustaan, jotkut ovat menneet niin pitkälle, että kutsuvat sitä vakoiluohjelmaksi. En välitä tässä vaiheessa moninpelistä Mass Effect 3: ssa. Tiedän, että tarvitsen enemmän kuin todennäköistä Originin pelaamaan tätä peliä verkossa, mutta minua kiinnostaa vain yhden pelaajan kampanja tällä hetkellä.

Tarvitaanko Origin-sovellusta Mass Effect 3: n asentamiseen ja / tai toistamiseen levyltä, jos pelaat tietokoneella?

Aion mennä raajaan täällä ja sanoa kyllä, tarvitset Origin for Single- tai Multiplayer (ainakin ilman halkeamia). EA yrittää varastaa ukkosen Valven Steamistä. Alkuperä on heidän vastauksensa.
Liittyvä viesti http://gaming.stackexchange.com/questions/52650/how-to-get-rid-of-origin-while-still-playing-games-that-require-it, toinen linkki alkuperästä (ei? vakoiluohjelma) http://www.reddit.com/r/gaming/comments/js51f/ea_origin_spyware_issue_silently_boycotting_will/
Neljä vastused:
#1
+16
Ash
2012-03-06 22:39:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedian mukaan tarvitset Origin-tilin sekä yhden pelaajan että moninpelien kampanjoille ME3: ssa.

Asiakkaat, jotka ostavat pelin PC-versioita (vähittäiskauppa tai digitaalinen) vaaditaan asentamaan Electronic Artsin Origin-sisällönjakelu- ja digitaalisten oikeuksien hallintajärjestelmä. Origin-asiakas (ja Origin-tili) vaaditaan asentamaan, aktivoimaan ja suorittamaan Mass Effect 3 PC: llä pelin yksin- ja monipelaa varten.

Tämä Bioware Chris Priestlyn keskustelupalsta antaa paljon tarkempaa tietoa alkuperästä ja massatehosteesta. Erityisesti se puhuu kysymykseesi:

Edellyttääkö jatkuva Origin-yhteys vai onko kyseessä kertaluonteinen todennus pelin ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Onko käytettävissä olevien asennusten määrälle myös rajoituksia ? Mass Effect 3 vaatii yhden kerran yhden valtuutuksen yhden pelaajan peliin. Asennusten määrää ei ole rajoitettu. Mass Effect 3 -moninpelin pelaaminen vaatii jatkuvaa yhteyttä.

#2
+6
Brysonic
2012-03-06 22:40:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti uskon, että vastaus on kyllä.

Jos luet tämän tilaussivun hienon tekstin, siinä sanotaan (painopiste on minun):

INTERNET-YHTEYS, EA / ALKUPERÄTILI , TUOTTEIDEN JA ALKUPERÄN KÄYTTÄJÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTEN HYVÄKSYMINEN, ALKUPERÄASIAKASEN OHJELMISTON ASENNUS (WWW.ORIGIN.COM / TIETOJA) JA REKISTERÖINTI SULJETTUIN KÄYTTÖÖNOTTAVIIN YHDEN KÄYTTÖÖN SERIALIKOODIIN PELAAMISEKSI TARPEEN ...

#3
+5
tiddy
2012-03-06 22:41:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samanlainen kuin Battlefield 3, tällä hetkellä kyllä.

Kaikki PC-versiot vaativat alkuperän. Kaikki konsoliversiot edellyttävät EA / Origin-tiliä .

#4
+4
ediblecode
2012-03-06 22:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mass Effect 3: ta ei voi laillisesti pelata ilman alkuperää.

No, implisiittisten säröillä olevien versioiden käytön laillisuus voi itse asiassa riippua maastasi, jossa asut.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...