Kysymys:
Kuinka saada vanhat 16-bittiset Windows-pelit toimimaan 64-bittisessä Windowsissa?
Oak
2010-07-11 22:07:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän pelata joitain vanhoja Windows 95 -pelejä Windows 7: n 64-bittisessä , saan seuraavan virheen:

Tämän tiedoston versio ei ole yhteensopiva käyttämäsi Windows-version kanssa. Tarkista tietokoneesi järjestelmätiedot, tarvitsetko x86 (32-bittinen) vai x64 (64-bittinen) version ohjelmasta ja ota sitten yhteyttä ohjelmistojulkaisijaan.

Yritetään suorittaa sovelluksella yhteensopivuustilassa ei ole vaikutusta. Oletan, että nämä pelit luottavat jotenkin 32-bittisiin dll-tiedostoihin, jotka puuttuvat järjestelmästäni, ja haluaisin tietää, onko joku muu kokenut samanlaisen ongelman ja pystyykö antamaan tietoa mahdollisista ratkaisuista tai ongelmista. / p>

Huomautuksia:

  • Olen tarkistanut tämän kysymyksen, mutta siinä käsitellään järjestelmävaatimuksia eikä todellista sovelluksen kutsua.
  • kysymyksessä olevat pelit ovat Metal Marines ja Fire Fight, mutta olen varma, että tämä saattaa vaikuttaa moniin muihin.
  • Yllä oleva virheilmoitus ei ole peli- se tulee suoraan Windowsista.
Aiheeseen liittyvät: http://superuser.com/questions/333103/is-it-possible-to-run-an-old-16-bit-dos-application-under-windows-7-64-bit
Aiheeseen liittyvät: [Win3mu] (https://www.toptensoftware.com/win3mu/) - avoimen lähdekoodin Windows 3.0 -emulaattori.Se sisältää 8086-suorittimen emulaation, joka lataa 16-bittiset Windows-suoritettavat tiedostot ja kartoittaa API-puhelut modernille 32- tai 64-bittiselle Windows-sovellusliittymälle.
Miksi tämä äänestettiin suljettavaksi aiheen ulkopuolisena?Ymmärrän, että ongelma ei koske pelin suoritettavia tiedostoja, mutta se on yleinen este, jonka kohtaavat ihmiset, jotka haluavat pelata (vanhoja) pelejä, ja se on yksi tämän yhteisön pilareista, eikö?
@Joachim "ongelma ei liity pelin suoritettaviin tiedostoihin" itsessään riittää tekemään kysymyksestä aiheen ulkopuolisen mielestäni.
Neljä vastused:
#1
+24
GAThrawn
2010-07-11 22:25:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On todella todennäköistä, että nämä pelit luottavat vanhoihin 16-bittisiin DLL-tiedostoihin. Monet varhaiset 32-bittiset ohjelmistot käyttivät vanhoja 16-bittisiä DLL-tiedostoja joihinkin toimintoihin, koska he tekivät työn, niitä ei käytetty ohjelmiston suorituskyvyn kannalta kriittisessä osassa eikä 32-bittisiä versioita tarvinnut etsiä . (esimerkiksi vasta melko äskettäin asennusohjelma oli usein 16-bittinen, niin paljon, että Win7 tosiasiassa havaitsee sen ja korvaa hiljaa sen omalla 64-bittisellä versiolla vanhasta DLL: stä).

Oletko katsonut Windows 7: n XP-tila? Tämä ajaa koko kopion 32-bittisestä Windows XP: stä Windows 7: ssä, jolloin vanhat ohjelmat voidaan suorittaa XP: ssä tietämättä, että ohjelma on lainkaan 64-bittisellä Win7-koneella, ja koska se on kaikki integroitu, tuskin huomaat, että se on käynnissä XP.

Windows 7: n XP-tila: mikä se on, miten se toimii, kenelle se on tarkoitettu

Vaikka on epätodennäköistä, että käytät Starter-versiota, XP-tila ei ole käytettävissä kyseisessä Windows 7 -versiossa. Se vaatii myös tiettyä laitteistotukea, joka saattaa olla tai ei ole mahdollista ottaa käyttöön BIOSissa, vaikka se olisi käytettävissä laitteistossasi. Rakastan XP-tilaa paitsi sitä. :)
Silti joitain ongelmia, mutta yleensä se oli menestys, joten vastaus hyväksyttiin :)
+1 En edes tiennyt, että tämä tila oli olemassa, nyt minun on hankittava Windows 7, jotta voin pelata kaikkia XP-pelejäni, jotka irrotettiin näkymävaiheen aikana.
@Noctrine Vaikka XP-tila on upea, sillä ei ole laitteistokiihdytystukea, joten älä aio pelata mitään DirectX-pelejä.
XP-tila on hyödytön peleille, koska 3D-kiihdytystä ei ole. Se on tarkoitettu vain yrityssovelluksille, joilla on vaikeuksia käynnistyä Windows 7: ssä.
Tarkoitin itse asiassa Win95-aikakauden pelejä, jotka toimivat nopeasti myös ilman 3D-kiihdytystä; yleensä olet kuitenkin oikeassa, että se on melko huono emulaattori pelaamiseen.
16-bittiset ohjelmat eivät toimi lainkaan 64-bittisessä Windowsissa, DLL-tiedostoissa tai ei. Ilmeisesti videotilat ovat suuri syy, miksi ne eivät aina toimi 32-bittisillä, DLL-ehdotuksiasi täydentävän ehdotuksen lisäksi. http://support.microsoft.com/kb/926657
@Oak: XP -tilaa ei ole tarkoitettu tukemaan pelejä. Se sisällytettiin erityisesti yrityssovelluksiin, joissa on yhteensopivuusongelmia. Kaikki perustuu [Virtual PC] -ohjelmaan (http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/), mutta integroitu Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Joten älä odota saavan mitään toimimaan tämän avulla.
Muista, että Windows 7 -versio, joka sisältää XP-tilan, on Windows 7 Professional. Home-versio ei sisällä sitä alusta alkaen. Useimmat tietokonekaupat, jopa vähittäiskaupat, eivät kuitenkaan mainitse, että useimmat Windows 7 home premium -tietokoneilla myydyt tietokoneet ovat todella Windows 7 -ammattilaisia ​​lukitussa tilassa, kunnes ostat avainkoodin Staplesilta tai muulta jälleenmyyjältä tai jopa verkosta, joka avaa Windows 7: n kokonaan kotiversio Windows 7 Professionaliin, joka sisältää XP-tilan. Ja totta XP-tilassa kaikkien vanhempien pelien pitäisi teoriassa toimia ongelmitta. Toinen temppu on
@user17930 - Itse asiassa se, mitä sanot, ei todellakaan ole totta. Windows 7 Home Premium ei sisällä Windows 7 Professionalin "lukittua" versiota.
#2
+7
Nick T
2011-08-25 21:56:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

16-bittiset pelit eivät toimi 64-bittisessä Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, koska siinä puuttuu tuki WOW (Windows Windows-käyttöjärjestelmässä), joka sisältyy 32-bittisiin Windows NT -versioihin (mukaan lukien XP). vanhoille 16-bittisille sovelluksille.

Windowsin 64-bittisillä versioilla on oma emulaattorinsa: WOW64, joka sallii nyt vanhojen 32-bittisten sovellusten suorittamisen 64-bittisissä sovelluksissa. bittinen käyttöjärjestelmä.

#3
+1
Tomofumi
2014-02-27 18:36:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Itse asiassa voit käyttää 16-bittisiä Windows-sovelluksia 32-bittisessä Win7-järjestelmässä. Vain 64-bittinen Win7 ei tue Win16-sovelluksia. Joten voit myös harkita Win7: n 32-bittisen käyttöjärjestelmän asentamista erilliseen osioon pelaamaan useimpia vanhoja pelejä (Win3.x-aikakaudesta WinXP: hen ...)

#4
  0
user101016
2015-02-17 02:02:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On monia pelejä, jotka toimivat hyvin 64-bittisissä versioissa, vain, että asennusohjelma on rajoitettu 16/32 bittiseen.

Löysin suuren artikkelin, joka selitti ongelman:

http://www.reactos.org/forum/viewtopic.php?t=10988

Pohjimmiltaan voisin kopioida CD: n sisällön paikalliseen kansioon, kopioida oikeassa 32-bittisessä asennusohjelmassa (artikkelissa selitetään, kuinka tarvittavaa asennusohjelmaa löydetään, ja linkit oikeaan asennusohjelmaan). Kun asennusohjelma oli oikeassa paikassa, voin suorittaa sen, asentaa pelin ja muuttaa sitten joitain rekisteritietoja osoittamaan oikeaan CD-asemaan (koska se käyttäisi usein temp-hakemistoa).

Käytin äskettäin tämä tapa asentaa Indiana Jones ja Infernal Machine Windows 8/64-bit. Pelin peliä alusta loppuun.

Jotkut muut tämän sukupolven pelit (kuten ensimmäinen Command & Conquer) vaativat InstallShield-pakkauksen purkutyökalun, kuten WinPack, todella päästäksesi pelitiedostoihin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...