Kysymys:
Kuinka toipua vuoristoradan kaatumisen jälkeen Rollercoaster Tycoonissa?
Artemis
2010-07-08 23:44:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että tämä on vanha peli, mutta on hauskaa vetää aina silloin tällöin. Olen kuitenkin huomannut, että en koskaan pääse siihen kovin pitkälle peliin, koska pääsen kaatamaan yhden tai useamman vuoristoradan tietyllä tasolla.

Se ei näytä olevan vältettävissä. Kaatumiset tapahtuvat vain lopulta, vaikka huoltotyöntekijä tarkistaisi sen 10 minuutin välein. Joka kerta, kun näin on tapahtunut, en voi palauttaa tai avata lasinalustaa uudelleen sen korjaamisen jälkeen. Voin vain poistaa koko vuoristoradan, mikä voi olla kallista ja erittäin ärsyttävää.

Onko mitään keinoa (ilman huijausta) välttää kaatuminen tai toipua sen jälkeen?

Täysin ajattelin, että kyse oli siitä, ettei rahaa voitu periä kaatumisen jälkeen, koska kukaan ei halua ajaa sitä. Ehkä sana "toipua" lisäksi olisi sopivampi?
Seitsemän vastused:
#1
+20
Shek
2010-07-09 14:27:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä vaihtaa punaiseen lippuun ja napsauta punaista lippua uudelleen. Se toimi minulle R.C.T.2: ssä, mutta olen varma, että sen pitäisi toimia myös ensimmäisessä versiossa.

Kyllä, tarkalleen, oliko tämä ajatellut jonkin aikaa vastaukseni lähettämisen jälkeen. Painallus kerran pysähtyy, toinen painallus palauttaa ajon. Poistamalla vastaukseni, tämä on oikea vastaus.
Lisäbonus: voit tehdä tämän _ ennen_ ajo kaatuu (keskeytä joka kerta, kun saat "eritelty" -viestin, ja katso sitten, onko kyseessä jarruvika).
#2
+8
Philip
2011-09-27 06:17:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helppo tapa välttää kaatuminen on asettaa jarrut asematasolle. On myös parasta saada mekaanikko, joka korjaa vain kyseisen ajon. Jos vuoristorata kaatuu, kaksoisnapsauta jarruvaloa nollataksesi sen. Tämä avaa sen uudelleen, mutta todennäköisesti kukaan ei halua jatkaa sitä, koska "Se ei ole turvallista". Parasta on tallentaa usein ja ladata tiedosto vain sen kaatumisen jälkeen.

Tervetuloa sivustolle, Phillip! Luulen, että vieraiden pelko vuoristoradasta vähenee ajan myötä. Lähitulevaisuudessa joudut ehkä joutumaan leikkaamaan matkalle pääsyä melko vakavasti saadaksesi siitä paluuta.
#3
+2
Sean Duggan
2015-10-04 01:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Shekin vastauksen jälkeen lasinalusesi kärsii heikentyneestä suosituksesta, koska vieraat pitävät sitä vaarallisena. Suoraan sanottuna ainoa tapa palata sen kaatumista edeltäviin numeroihin on poistaa se ja rakentaa se uudelleen. Onneksi vuoristorata on helppo tallentaa, poistaa ja rakentaa se sitten tallennustiedostosta. Se maksaa sinulle rahaa, koska "myyt" alkuperäistä lasinalustaa, jonka arvo on heikentynyt, mutta sivuhyödykkeenä saat uuden asennuksen, mikä tarkoittaa, että vuoristorata on luotettavampi.

Tätä ei voida tehdä monissa tapauksissa, joissa sinulla on maanalaiset kiskot.Oikeastaan olen kokenut pari kaatunutta aiemmin;paras tapa käsitellä heitä pitkällä aikavälillä on yksinkertaisesti nollata lasinaluset, korjata kaikki, mikä on saattanut aiheuttaa kaatumisen, ja avata se sitten uudelleen.Ajan myötä, kuten Raven sanoi, ihmiset tulevat ja näkevät sen jälleen turvallisena.Voit leikata sisäänkäyntiä tai näyttää mainoksia nopeammin.
Sen sijaan, että poistat koko vuoristoradan, muokkaa sitä vain siten, että sen on saatava uusi testiluokitus.Vieraat unohtavat, että se oli törmäysvuori.Esimerkki: Muuta suora raita valokuvaosaksi.Nyt vuoristorata on "uusi".
@ZealousHypocrites - Ei totta.Muokkasin kokonaisen osan vuoristoradastani, ja ihmiset valittavat edelleen siitä, ettei se ole "turvallinen" vain siksi, että "muutama kymmenen ihmistä" "kuoli" siihen "muutama kuukausi sitten".Wimps, jos kysyt minulta ...
Outoa, minulla ei ole sitä kokemusta.Olen kuitenkin perehtynyt pelin todellisiin alkuperäisiin versioihin ... ehkä mikä tahansa Steamissä oleva versio tai mikä tahansa nykyään on erilainen.
#4
+2
Cesar J
2016-11-22 07:58:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

RCT Deluxessa minulla oli juuri onnettomuus vuoristoradalla, jossa kuoli 32 ihmistä.

Korjasin kaatumisen syyn ja tein sitten matkan hinnan ilmaiseksi.Jonkin ajan kuluttua tein matkalle markkinointikampanjan ja se toipui, ei ajatuksia siitä, että se olisi enää vaarallista!

#5
+1
TheHelpingHand
2016-06-13 17:47:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta sattuu kokemaan jarrujen vikaantumisen Rct: ssä. Rct2: ssa hyvin matalalla nopeudella, mutta se on silti olemassa ...

Mitä voit tehdä kaatumisen estämiseksi:

  • Käytä vain yhtä junaa vuoristoradalla
  • Jarrut kuitenkin epäonnistuvat tällaisessa toimintahäiriössä, mutta pääjarrut (käytetään junan saamiseksi 0 nopeuteen ennen asemaa, sitten päästämällä se taas liikkeelle) TOIMIVAT, mutta koska ne voivat jarruttaa junaa vain pienellä määrällä nopeudella, varmista, että autosi kulkee riittävän hitaasti pysäyttääkseen tämän pienen kiskon.
  • Lopulta junan saattaminen liikkumaan alle 18 mph: n nopeudella saattaa saada junan osumaan asemassa odottavaan junaan ilman räjähdysongelmia.
  • Varmista, että ajosi on riittävän pitkä, jotta mekaanikolla on riittävästi aikaa jarrutuksen korjaamiseen. * Huomaa: Varmista, että juna ei juutu kahden kukkulan väliin nopeuden puutteen takia, koska se tekee vuoristoradastasi edelleen kaatuvan.

Kun se tapahtui, voit valita minkä tahansa jo mainituista ratkaisuista erilaisissa kommenteissa tai vain pitää vuoristoradan irrotettuna ja tehdä siitä suositumpi.

Toivottavasti tämä auttaa :)

#6
+1
Malcolm
2018-12-16 06:18:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut jarrut ennen asemaa, ja tämä epäonnistui.Kaikki tauot epäonnistuvat.Siksi turvallisin tapa on laittaa vain yksi juna.Näin tiedät, että se ei koskaan kaadu.Ratsastus, joka ei kaadu, on hullu hiirimatka.

Toivon, että tämä auttaa.

#7
  0
William Dutton
2019-01-25 05:54:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapana yksinkertaisesti odottaa sitä - valittavien vieraiden määrä vähenee suhteellisen nopeasti ajan myötä, eikä ole kauan ennen kuin matka on taas suosittu.Ehkä ingam-kuukausi tai niin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...