Kysymys:
Mikä on "seinä ratsastus"?
akira
2010-07-08 18:48:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut jonnekin termin "seinäratsastus" .. mitä se tarkoittaa? Se liittyi autopeleihin.

Kolme vastused:
#1
+20
user113
2010-07-08 18:49:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seinäratsastus on silloin, kun hyödynnät epärealistista fysiikkaa ajo-peleissä ja hiero seiniä kaarteissa ja ohituksissa.

Äärimmäisenä esimerkkinä joissakin vanhemmissa Gran Turismo -peleissä voit tee kestokilpailuja suurella nopeudella (lähes pyöreällä) radalla käyttämällä erittäin nopeaa autoa ja kiinnittämällä se ulkoseinään. Voisit kirjaimellisesti käyttää ohjaimen kuminauhoja pitämään autoa seinällä ja antaa pelin pelata itse.

Nykyaikaisemmista kilpapeleistä on tullut realistisempia, ja tämä tekniikka ei enää toimi yhtä hyvin (tai kaikki).

Perusajatuksena on, että tulet kulmaan niin suurella nopeudella, että normaalisti menetät hallinnan ja haaksirikkouden, mutta koska autosi on ulkoseinää vasten, se periaatteessa heittää sinut kulman takana suurella nopeudella pitäen hallinnan yllä.
seinä ratsastus kuin se on peleissä on liioiteltu. Mutta se toimii katso (en usko, että se autolla: P): http://www.youtube.com/watch?v=n_vOC9W1xxM
#2
+3
Bernhard Hofmann
2010-07-20 02:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kuulemasi oli yhteydessä TrackManiaan, termi tarkoittaa jotain aivan muuta. TrackManiassa autot voivat kirjaimellisesti ajaa sivuillaan seinillä, jos niillä on riittävä nopeus / vauhti. Erityiset radan osat (joita TrackManiassa kutsutaan lohkoiksi) voivat antaa autojen ajaa pystysuorilla seinillä, jotka voivat jopa silmukata yläpuolella.

Trackmanian upea, mutta RollCage vei ratsastuksen loogiseen ääripäähän.
#3
+1
ohgodOhGod_ITSNOTWORKING
2020-03-05 23:25:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on asia myös Tony Hawk Pro Skater -tyylisissä peleissä, jos olet enimmäkseen seinän suuntainen ja olet sitä kohti, voit ajaa rullalautaasi / polkupyörääsi tai mitä tahansa sivusuunnassa seinällä lyhyen aikaa.Voi käyttää sitä yhdistämään komboja kuten käsikirjan tekeminen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...