Kysymys:
Kuinka voin parantaa lähitaistelutaitoni TF2: ssa?
C. Ross
2010-07-21 23:00:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on todellisia vaikeuksia yrittää käyttää lähitaisteluaseita Team Fortress 2: ssa. Minusta tuntuu aina kaipaavan. Onko vinkkejä lähitaisteluaseiden hyödyntämiseen, tai mitä voin tehdä tämän taitoni kouluttamiseksi?

Protip: Älä seiso paikallasi!
Toinen protip: Sinun on luotava intuitiivinen käsitys erilaisten lähitaisteluaseiden etäisyydestä. Myös jos suojaat bashia, saat ilmaisen kriittisen heilahduksen sekunniksi.
Tällainen kysymys (Kuinka voin parantaa tavoitetta Scattergunilla?) Suljettiin nopeasti.
Seitsemän vastused:
#1
+15
TheQ
2010-07-21 23:14:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit aina pelata offline-tilassa ja hioa lähitaistelutaitojasi siellä oleviin tietokoneen pelaajiin verrattuna. Vaikka he eivät tavoittele verkossa tapaamiesi ihmisten todellisia taitoja, se on parempi kuin ei mitään.

Lisäksi opi kunkin aseen eri nopeudet, alueet ja osumien ajoitus. Voit heiluttaa partiolohkareita paljon nopeammin kuin esimerkiksi raskas voi lyödä. Demomanin "Eyelander" -miekalla on paljon suurempi kantama kuin useimmilla aseilla, ja se voi lyödä miltä tuntuu kuin lähitaistelumatkalta, verrattuna useimpiin muihin luokkiin lähitaisteluihin, jotka edellyttävät sinun olevan paljon lähempänä. Jokaisella aseella on myös hieman erilainen "viive" napsautuksen ja sen välillä, kun keinulla on todella ikkuna yhteyden muodostamiseksi. Se on pieni, mutta kannattaa tuntea se.

Viimeiseksi, opi rajat. Ei ole viisasta lähitaistella tiettyjä luokkia, jos se on vältettävissä. Pyrot ja raskas ovat vaarallisia lähitaistelukohteita, ja partiolaiset ovat yleensä liian nopeita lyömään luotettavasti lähitaistelualueella.

Muista lisäksi hitboxit: http://gaming.stackexchange.com/questions/1239/what-is-a-hit-box. Se ei ole mallin keskipiste, johon sinun täytyy lyödä tf2: ssa, vaan sen täytyy vain ottaa yhteys _minkään_ osumahakemistoon. Mikä osuma-osuma osuu, määrittää vahingon, ei kuinka tarkasti, kuinka neliön päällä tai kuinka syvälle laatikkoon on.
Voit myös etsiä hauskoja palvelimia ja pyytää vain lähitaisteluita pelaajien (tai ystävien) kanssa. Kokemukseni mukaan vain yksi lähitaistelu on nopein, realistisin ja paras tapa parantaa lähitaistelua.
Eyelanderilla, Headtakerilla (joka on Eyelander reskin) ja Skullcutterilla on kaikilla normaalia pidempi lähitaistelualue. Tietyt lähitaisteluaseet näyttävät lyövän normaalia hitaammin, kuten Sotilaan taajuuskorjain, mutta en ole testannut, onko tämä todella totta.
@Powerlord Eyelanderille / Headtakerille / Skullcutterille on todellakin suurempi kantama. Mitä tulee aseisiin, jotka lyövät normaalia nopeammin tai hitaammin, on ilmeisesti joitain aseita, jotka heiluvat nopeammin / hitaammin (kuten Scoutin lepakko ja muut huomauttavat), mutta minulla ei ole käsillä todellisia numeroita tarkan varmuuskopioimiseksi aseiden ajoitus.
#2
+6
bcpettifer
2011-03-04 19:16:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä muiden vastausten kanssa: Tämä käytäntö on paras tapa parantaa lähitaistelutaitojasi.

Osana 2010 joulupäivitystä uusi peli oli julkaistu: Medieval Mode . Tämä on vain lähitaistelu -tila, lukuun ottamatta sitä, että Sniper voi käyttää Huntmania ja Medic voi käyttää ristiretkeläisen varsijousta, koska niitä pidetään keskiaikaisina aseina. Olen löytänyt tämän loistavan tavan harjoittaa (tosin huonoa) lähitaisteluosaamistani.

Tällä hetkellä tämä pelitila on käytettävissä vain DeGroot Keep -kartalla, mikä tekee siitä todella helpon etsi keskiaikainen peli, jossa voit harjoitella:

  • Napsauta otsikkonäytössä Aloita pelaaminen
  • Varmista, että Yksinkertaistettu luettelo vahva> -vaihtoehto on merkitty
  • Kirjoita cp_degrootkeep Kartta -tekstikenttään

Tämä suodattaa palvelinluettelon siten, että näytetään vain aktiiviset pelit, jotka toistavat tällä hetkellä keskiaikaista tilaa.

Huomautus: Suosittelemme, että tarkistat kaikki sallitut aseet keskiaikaisessa tilassa Team Fortress -wikistä.

#3
+5
Oak
2010-07-21 23:13:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi hyödyllinen taktiikka, jonka olen löytänyt, on pitää etäisyytesi. Sinun ei tarvitse olla "halata" vihollista lyödä heitä, ja jos teet sen, sinun on vaikeampi kääntyä ja lyödä heitä, kun he liikkuvat. Lähitaistelualue voi olla lyhyt, mutta se ei ole nolla, ja on paljon helpompaa lyödä heitä, kun sinulla on vähän etäisyyttä.

Minun on myönnettävä, että minulla on vaikeuksia pitää etäisyyttä itse. Suosittelen harjoittelemaan hieman offline-tilassa - jopa tekemällä jotain niin typerää kuin lyömällä seinää - vain nähdäksesi, kuinka kaukana voit olla yhteyspisteestä.

Aina kun minulla on joku lähitaistelussa, minulla on tapana liikkua hieman taaksepäin ja sitten eteenpäin uudelleen aseiden heilautusten välillä samasta syystä - jotta niitä voidaan jäljittää helpommin.

#4
+3
Corv1nus
2010-07-22 01:24:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin ystäväni ja tyhjän palvelimen ja harjoittelin lähitaistelua keskenään. Yksi vanhoista klaaneistani käytti nyrkkeilyotteluita, kun raskas sai KGB: n aina silloin tällöin. Tällaiset asiat auttavat paljon.

#5
+2
Zibbobz
2014-02-25 20:38:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyse on parhaimman ajan valitsemisesta Lähitaistelu-aseen puhkeamiseen. Joskus haluat käyttää sitä, ja on viisasta välttää sitä.

Hyviä aikoja lähitaisteluaseiden käyttämiseen

  • Kun olet reunustanut vastustajasi ja haluat yllättää heidät (Lähitaistelu on aluksi hiljaisempi kuin luodit)
  • Kun he ovat juoksussa (Yksi lähitaisteluosuma vahingoittaa jatkuvasti ja voi lopettaa heikon terveydentilan)
  • Milloin voit ohittaa ne (yrittää juosta alas joku, joka on nopeampi kuin sinä, ei koskaan toimi. Tarvitset luokan, jolla on jonkin verran nopeutta lähitaistelujen yrittämiseen (ellei ...))
  • Kun kohde on paikallaan (Paikallaan oleva kohde, kuten laajuus sniperissä, sopii täydellisesti lähitaisteluhyökkäykseen. Olet käytännössä taattu, että lyöt heitä useita kertoja.

Lähiaseiden käyttämiseen liittyvät huonot ajat

  • Hyökkäyksessä (ellei kohteesi kohdistu kovin huonosti, kuolet todennäköisesti ennen kuin pääset tarpeeksi lähelle lähitaisteluhyökkäystä)
  • Pyroa vastaan (Pyros tuhoaa sinut lähitaistelussa. Älä yritä lähitaistelua pyroa vastaan)
  • Ylikuumenevaa kohdetta vastaan ​​(Mikä tahansa luokka, joka on parantunut tai erittäin terve, huomaa assualtisi hyvissä ajoin ennen kuin se tekee mitään hyvää (ellet ole Demoman, jolla on kilpi, tai jos sinulla on onneksi kriittisen kanssa). Sen sijaan, mene lääkäriin! Lähitaistelu toimii hyvin tietämättömiä lääkkeitä vastaan ​​
#6
  0
Jethro Larson
2010-07-31 03:47:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydät vain lähitaistelukarttoja. Ja / tai käytä isompaa asetta, kuten silmälasit, saadaksesi hauskaa harjoittelua.

Se on vain harjoittelu, haasta itsesi.

#7
  0
the gamer
2015-04-05 07:26:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällä hetkellä olen yksi parhaista aasialaisista lähitaistelukäyttäjistä verrattuna Bx: ään, ja rakastan todella persialaista suostuttelijaa, sen käytön temppu on: se ei keinu ylhäältä alas, se kääntyy oikealta vasemmalle, jolloin u: lla voi olla joitain "temppuja" lyödäksesi vastustajaa, kuten lyödä heitä sen jälkeen, kun väistät heidän osumiaan, voi olla melko hankalaa, mutta u voi tehdä sen helposti, jos u keskittyy ja harjoittelet kovemmin, myös jos u on 1 vastaan ​​1 tai useat jahtaavat. viholliset, odota, kunnes he käyttävät kaiken latauksensa, sitten lyö heidät takaisin (VAROITUS: sinun on tiedettävä, kuinka pitkälle he veloittavat, ja sitten laskea LASKUN JÄLKEEN) hyvin, joka on minulta (tili, jota käytän vastaamaan tähän kommenttiin) on ystäväni)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...