Kysymys:
Kuinka voitan Kai Lengin Cerberuksen päämajassa?
Mad Scientist
2012-03-11 04:48:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cerberuksen päämajassa tapahtuneen pahoinpitelyn lopussa en valitettavasti tavannut Illusive Mania henkilökohtaisesti, jotta voisin laittaa luodin hänen aivoihinsa. Hän jätti salamurhaaja Kai Lengin, vaikka tekisi minua.

enter image description here

Minun on sanottava, että häneen verrattuna Korjaajat ovat vain työntövoimia, minulla on vaikeuksia jopa vain selviytynyt tarpeeksi kauan naarmuakseen kilpensä. Hänen kilpensä voivat ottaa valtavan määrän rangaistusta, ja kun sain ne lopulta alas, kun hänen terveyspalkkionsa ei näyttänyt liikkuvan ollenkaan. Pian sen jälkeen hänellä oli jälleen kilvet, hän tuli lähelle minua ja vain tappoi minut.

Kuinka voin voittaa Kai Lengin?

jatkuva latausvirta + nova teki hänet sisään, oli minulle työntövoima :)
Kolmetoista vastused:
#1
+16
Gauzy
2012-03-11 08:02:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I'll provide a rundown of how I did this, as a Vanguard on Insanity difficulty. So, expect some bits to be highly specific, with some more general advice thrown in as well.

Your Squad

EDI - She's required for this, so you'll have her anyway. Most important for this fight will probably be Overload. Probably best to spec this for maximum single target damage rather than affecting multiple enemies.

Liara - Since I play a biotic, I bring Liara to set up detonation combos, which is how I deal with trash. Garrus would probably be better for direct boss damage, with his heavier weapons and another Overload, but that might make trash clearing a bit more difficult. I haven't tried with Garrus, though - so that's just speculation.

Mental Prep

It helps to think of the fight in two stages:

  1. Times when you're fighting Kai Leng.

  2. Times when Kai Leng is regenerating, and you're fighting Cerberus troops.

The fight will alternate between these two stages until it's over. Each time Kai Leng regenerates, he blows up a bit of the floor, giving you some pits to take cover in.

The Fight

  1. Right off the bat, Kai will charge. Initially I would charge him, but found it better to let him close, then do the Quick Time Event to fight him off, as this puts a little more distance between you. As Tricause notes below, mash the melee button to fight him off.

  2. Cast Overload on pretty much every cooldown.

  3. Charge him. This sounds counter intuitive, but after many failed attempts using a Mattock/SMG, charging him and just blasting away with a shotgun proved most effective. Play to your strengths. Every time you charge, you can line up some decent shots, and get a shield boost.

  4. When Kai blows up the floor, he'll run to the same spots every time. Learn these, and back off when he does. He'll recharge his shields as he does this, so shooting him is more or less a waste at this point. Back off, get into cover if you can. As he does this, some Cerberus baddies will drop in. Here is where I would use Shockwave/Pull and Singularity/Warp in various combinations to clear out these guys. Maybe throw in an Incinerate from EDI since it won't really affect Kai during this time. (Side note - I had EDI specced for the chain overload, where it affects multiple targets, so I was able to zap Kai a little bit if I needed to deal with a Centurion, but I'm not sure how much it helped).

  5. This is basically the entire fight. Slowly but surely you'll whittle down Kai's shields. For me, it seemed that the fight was over before I got him to zero HP, but I can't be 100% sure. If you just think of the fight in terms of stages, rather than looking at his health bar, it becomes much easier and goes much quicker.

Minusta oli melko helppoa Garrusin ja EDI: n kanssa tunkeilijana pelatessa. Pidä vain saada heidät ylikuormittumaan. Kun olet naamioitunut, polta / kranaatti ja sitten piippaa (häiritsevillä ammuksilla) murtamaan viitta paljon vaurioita varten. Käytä myös viitta, kun sinun on päästävä peittämään tai elvyttämään.
#2
+4
kotekzot
2012-03-11 04:52:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bring people with abilities that damage shields (Overload is super effective), respec them if necessary. Use fast-firing weapons and ammo powers that damage shields. Use cover he creates by exploding the floor. Spam grenades.

#3
+2
Shawn Buckley
2012-03-27 08:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onnistuin saamaan hänet pelaamaan sotilasta (taso 55) hulluudella. Käytin mustaa leskiä ja Avengeria, molemmat tasolla 5; panssari-, äly- ja taitobonukseni maksettiin päällikkövaurioista ja sitten asebonuksista. Toinen joukkuetoverini oli Garrus (Phaetus & Black Widow).

Ensimmäinen asia, jonka tein taistelussa, oli pop- ja adrenaliinihuuhtelu ja käytin aikaa päästäksesi pois hänestä tekemättä lähitaistelua. Tämän ansiosta osa hänen kilpeistään saatiin nopeasti alas niin, että hän tuhosi ensimmäisen kerroksen osan samalla kun uusiutui. Tämä oli erittäin hyödyllistä - jos kiinnität hänet liian kauan ilman peitettä, hänen loimiluodinsa hukuttavat sinut ja pakottavat sinut käyttämään monia lääkesarjoja peräkkäin ennen kuin kilvet latautuvat.

En tiedä alemmista vaikeuksista. , mutta mielettömyydestä hänen kutsumansa joukot ovat suurin uhka: Rynnäkköjoukot huuhtelivat kantani kranaateilla, jotta ampuja / kummit voisivat lopettaa minut. Poista ne ensin ja Leng on helppo valita. Tätä varten käytin inferno-kierroksilla ladattua Avengeria joukkojen alasajoon ja käskin EDI: tä pitämään houkuttimia tulipalon ja kranaattien vetämiseen.

Se auttaa pitämään joukkueesi erillään. Ottamalla heidät eri asentoihin ohennat reikässäsi kokemiesi kranaattien määrän ja annat ristitulen poimia viholliset nopeammin. Jos Leng yrittää lähitaistella yhtä joukkuetoveristasi, se on myös vapaa pääosuma.

Koko taistelun ajan onnistuin estämään Lengiä lataamasta kilpiään BW-pyörällä aina niin usein. Täällä adrenaliinipalo on ratkaisevan tärkeä - epäonnistuminen ei tekisi, ja vahinkobonus auttaa merkittävästi.

Kun hänen kilpensä ovat laskeneet, hän on kakku: yksi päähän häiriökierroksella otti pään puhtaaksi. Taistelu ei välttämättä pääty hänen kuolemaansa, jos joukkoja on jäljellä.

#4
+2
Katie
2012-05-23 20:55:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tunkeutuja, eikä minulla ollut ongelmia tämän taistelun kanssa. Otin EDI: n ja Kaidenin. Jos sinulla on EDI, käytä houkuttimia, cerberusjoukot hyökkäävät yleensä siihen. Jos ei Kaiden, olisin ottanut Garruksen. Minulla oli Liara hänen kotiplaneetallaan, ja minulla oli erittäin vaikea aika taistelussa.Käytä, viitta ja päästä pois Kai Lengistä, niin hän ei hyökkää sinua. Rakastan tarkkuuskivääriäni, ja jos teet pään laukauksia, hän on tehnyt noin viidessä laukauksessa. Hän ei tee hyvää heitä vastaan, ja koska hän on melko paikallaan taistelussa, se tekee hänestä helpon kohteen. Sniper-kivääri on jälleen tehokas Phantoms and Nemesis, voit ampua ne, mikä on myös kätevä.

#5
+2
Pibbles
2012-06-29 11:02:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täysin päivitetty Geth-haulikko näytti toimivan Disruptor Roundsin käytön aikana. Menin lähitaisteluohjelmaan vain kerran ensimmäisessä latauksessa. Minulla oli Garrus mukanani, mutta hän piti enemmän tai vähemmän minioneja miehitettynä, kun minusta tuntui Kai Lanin kanssa. Kolme ladattua laukausta pani hänet hulluuteen. Huomaa, että tämä oli hänen kolmannen kerroksensa rikkomisen jälkeen.

#6
+1
Tricause
2012-03-19 03:57:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tärkeä asia on huomata, että lähitaisteluohjelmien aikana sinun on painettava lähitaistelupainiketta taistellaksesi takaisin. Tämän löytäminen vaati paljon etsimistä, koska kokeilin vaistomaisesti kaikkia lähitaistelupainikkeen lisäksi myös muita painikkeita, koska intuitiivisesti ei tule mieleen käyttää lähitaistelupainiketta (joka on tietokoneessa F-kirjain).

#7
+1
Supercat
2012-06-10 08:36:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapoin hänet vain ampumalla häntä paljon haulikolla ja automaattisella pitkäkiväärillä. Käytin 3 laukausta tappaakseni hänen kätyrit tai vähemmän kovemmat kaverit.

#8
+1
dROX
2012-08-25 15:27:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hänen tappaminen oli helpompaa käyttämällä "FALCON" -kivääriä, jonka löydät tason alusta ... Yksi laukaus voi tuhota neljänneksen hänen kilpestään, ja kun otat kilven alas, kaikki 2 laukausta ovat kaikki mitä sinä täytyy tyhjentää hänen HP ...

#9
  0
seren
2012-03-18 08:00:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain hänet Adeptiksi. Se oli hyvin vaikeaa. En ole aivan varma, mikä kombo lopulta toimi. Mutta se koostui käymisestä kovaan lähitaisteluun kahlaamaan häneen yhdistettynä niin moniin muihin hyökkäyksiin kuin voisin laukaista ja lyödä terveyttä. Silloin tuskin kompastuin ja vierin pois. Pidin niin kaukana kuin mahdollista ja löin häntä kaikella mitä minulla oli, kun taas muu miehistö piti lähinnä vähemmän ikäviä uhkia.

Etkö ole yksi yksityiskohdista, oletteko?
#10
  0
dogan
2012-03-30 14:58:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vältä Ashleya. Valitse Garrus tai Liara. Suorita lähitaistelu, kun Kai Leng lähestyy.

#11
  0
Tijolo
2012-12-20 04:28:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, kun sotilas Geth-haulikko ja Garrus wih-leski työskentelivät minulle. Toisen latauksen jälkeen sai hänet!

#12
  0
Kamikaze
2013-03-13 23:44:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä kaikkea mitä sinulla on!

  • Älä päästä häntä lähelle!
  • Mene hänen luokseen ja käytä ampuma-asetta.

Tein sen, mutta minulle käytin myös harvinaista gloth Prothean -tuhoojaa. Se sai hänet yhdellä laukauksella. Voit saada sen käyttämällä Javikia koko ajan ME2: ssa.

#13
  0
gingacol
2013-07-13 12:19:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein sen eturintamana L52: n kanssa graal-piikkienheittimellä L5 polttomoottoreilla ja skorpionipistoolilla L5 kryo-ammuksilla (kaikki mukana nopean jäähdytyksen takaamiseksi). Olen nova maksannut kahden hittiyhdistelmän ja vain ladannut haulikko nova novaa, kunnes hän meni lataamaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...