Kysymys:
Mitä kaikki nämä suojaustasot tarkoittavat Eve-Onlinessa?
GAThrawn
2010-07-08 17:57:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulen jatkuvasti ihmisten puhuvan korkeasta ja matalasta sekunnista, ja toiset puhuvat 1,0, 0,5 ja 0,0. Mitä kaikki tarkoittaa?

Kaksi vastused:
#1
+26
Piaskal
2010-07-22 21:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1.0-0.5 korkean sekunnin tila. Jos joku hyökkää sinua kohtaan, hänet merkitään rikolliseksi ja hänet tapetaan Concordin toimesta (Jos rikoslipulla varustettu pelaaja ei menetä alusta hi-sek-sekunnissa, sitä pidetään hyväksikäytönä). Huomaa, että Concordin reaktioaika voi vaihdella ja jos hyökkääjä pystyy tuottamaan tarpeeksi vahinkoa ennen Concordin saapumista, kuolet.

0,4-0,1 matalan sekunnin tila. Matalan sekunnin avaruudessa ei ole Concordia, ja muut lentäjät hyökkäävät sinut todennäköisemmin matalassa sekunnissa. Hyökkääjä liputetaan rikosoikeudellisesti ja jos lähellä on jokin vartija-ase, he ampuvat hänet. Sentry-aseet ovat läsnä vain portilla ja asemilla. Asteroidivyöhykkeillä, planeetoilla tai kuissa ei ole senttiäseitä.

0.0 tyhjä tila. Ei ole lakeja. Varoitus: on joitain järjestelmiä, jotka näkyvät muodossa 0,0, mutta eivät todellakaan ole nollasekuntia. Jos järjestelmä ilmestyy 0,0: ksi, mutta porteilla on valvontapistooleja, sen matalan sekunnin tila, jonka todellinen suojaustila on hieman yli 0,0 (esimerkiksi Hophib Aridiassa).

Todellinen suojaustila on luku välillä -1,0. ja 1.0. Pelin käyttöliittymä näyttää kaikki järjestelmät, joiden todellinen SS on alle 0, arvona 0,0. Järjestelmissä, joiden turvallisuustila on positiivinen, vain yksi numero desimaalipilkun jälkeen on näkyvissä.

Järjestelmissä, joiden todellinen turvallisuustila on matalampi, löydät todennäköisemmin rotat, joilla on korkeampi palkkio ja parempia malmityyppejä.

Jos haluat selvittää järjestelmän todellisen suojaustilan, siirry osoitteeseen: http://eve.grismar.net/ssec/index.php

Tämä vastaus on täynnä upeita tietoja, mukaan lukien pari häiriötä. +1
#2
+11
user56
2010-07-08 18:07:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Periaatteessa se on CONCORDin (poliisin) tarjoaman turvallisuuden määrä. Kohdassa 1.0-0.5 on vielä CONCORD ympärillä. Kohdassa 1.0 he reagoivat nopeimmin. Kohdassa 0.4-0.1 ei ole poliisia, mutta turvallisuustilanne heikkenee, jos hyökkäät jonkun (PvP) kimppuun. 0.0 (null-sec) on PvP-vyöhyke, jossa todelliset taistelut käydään. Pysy kaukana sieltä, jos et ole kokenut, ja yleensä, jos et tunne aluetta etkä ole ryhmässä.

Myös matalan sekunnin (0,4-0,1) portilla ja asemilla on valvomotykkejä. Aseet hyökkäävät kenenkään kanssa, jolla on maailmanlaajuinen rikollinen lippu.
Unohdin sen osan. Saat sen lipun, jos tapat jonkun provosoimattomana, eikö?
Turvallisuus on harhaa. CONCORD on olemassa rankaisemiseksi, ei suojaamiseksi.
@Steve: n pankkiminen on helppoa riittävän tehokkaalla aluksella, mutta vain asteroidikentillä. Vuonna 1.0, onnea.
voit myös saada lipun siitä, että olet yksinkertaisesti tarpeeksi matala suojaustila. (Jonkin ajan kuluttua olet vain KOS NPC-juttuille.)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...