Kysymys:
Kuinka Super Mario Galaxy 2 eroaa Super Mario Galaxyista?
Omiod
2010-07-23 14:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arvosteluista en vieläkään saa, jos Super Mario Galaxy 2 on pakollinen peli, jos olen jo pelannut paljon ensimmäistä Super Mario Galaxy -laitetta.

Millä tavoin se eroaa edeltäjänsä, ja kuinka erilainen se on?

Viisi vastused:
#1
+17
ChrisF
2010-07-23 15:33:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdessä mielessä se on "enemmän samanlaista" siinä mielessä, että työskentelet läpi "maailmojen" ja "galaksien" etsimällä tähtiä ja lyömällä alipomoja pelastamaan Peach Bowserista. erot:

  • navigointi maailmojen ja galaksien välillä on erilaista - matkustat pikemminkin kuin keskuskeskuksesta.

  • Voit pelata Luigina pääpelin aikana joko ehdotuksena satunnaisilla tasoilla tai lopulta valinnalla.

  • Yoshi on saatavilla joissakin maailmoissa.

  • Maailmat / galaksit ovat kaikki uusia - vaikka aikaisemmista peleistä onkin "lainaa". Katso tämä kysymys

  • Mitä tapahtuu (toistettavuuden kannalta), kun olet suorittanut pelin, on erilainen. Katso tämä kysymys

#2
+5
Kip
2010-07-23 18:19:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pidit todella ensimmäisestä, mielestäni sinun pitäisi ehdottomasti hankkia uusi. Se on todella tehty, sillä on enemmän galakseja kuin viime kerralla, ja paljon enemmän tähtiä. Ja ehkä varsinkin se on haastavampi . Myös "uusi peli plus" -sisältö on loistava (lisätietoja pienemmistä spoilereista alla).

Kun olet onnistunut saamaan kaikki 120 tähteä ensimmäisen kerran, peli avaa vielä 120 tähteä, ja toinen sarja oli minulle miellyttävin. Ne ovat vain hajallaan tasoilla, M64-tyylinen. Sinun täytyy metsästää heitä itse - ainoa vihje, jonka peli antaa sinulle, on se, että ne antavat selkeän äänen, kun olet lähellä heitä.

#3
+2
user1626
2010-07-23 23:32:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SMG2 voi olla haastavampi kuin SMG1, mutta Player 2: n parannusten ansiosta se voi olla TAVOIN helpompi suorittaa. Jopa haastavimmat tasot pelkistetään lapsiystävällisiin tutkimuksiin P2: n polttamalla. Jos olet vanhempi, joka haluaa antaa sinun lapsesi ottaa P1: tä mielenrauhoittavassa fysiikkaa uhkaavassa tasohyppelylaitteessa, joka täydentää tyylilajia, se on pakko ostaa.

#4
+1
Braedon Emberson Cottrell
2018-05-30 11:00:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi iso asia on kuljetus tasolta tasolle.Lisätään siihen koko pelin tarina, joka on kudottu pelattavuuteen sen sijaan, että laitettaisiin kirjaan, jota voit lukea myöhemmin (tarkoitin sitä kirjaimellisesti SMG1: stä).

Toinen iso asia on, että kun saat kaikki tähdet, myös bonusmaailmassa ja kepponen komeeteissa, lukuun ottamatta aivan viimeistä tasoa, voit käydä pelin läpi uudelleen, mutta tällä kertaa kerätä vihreitä kepponen komeettoja.Pelkästään tämä lisää peliin noin 8 tuntia.Kun olet löytänyt kaikki nämä, viimeinen galaksi avautuu ja voit pelata sen läpi.Olen kuullut salaisesta tasosta tuossa maailmassa, jota en ole löytänyt.

#5
-2
GalaxyLover 9873
2015-12-21 05:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, musiikkia on erilaista (Power Stars, Rainbow Stars ja Grand Stars) ja Yoshi, Starship Mario, 242 tähteä, yli 121. Toivon, että tämä vastasi kysymykseesi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...