Kysymys:
Mitkä ovat suosituimmat Terran-aukot / rakennelmat StarCraft 2: ssa?
McKay
2010-07-08 22:19:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole liikaa kiinnostusta pelata Terrania, mutta haluaisin enimmäkseen ymmärtää paremmin, mitä vastaan.

Kysymyksiä kahdelle muulle kilpailulle: [Zerg Build Orders] (http://gaming.stackexchange.com/questions/359/what-build-order-should-i-use-for-zerg-in-starcraft-2), [Protossin rakennustilaukset] (http://gaming.stackexchange.com/questions/875/what-are-the-popular-build-orders-for-protoss-in-starcraft-2)
Ottakaa katsaus [Liquipedia] -palveluun (http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Terran_Strategy). Heillä on hyvät rakenne- / strategiayhteenvedot kaikista kilpailuista.
Tämä on valitettavasti vanhentunut.
@Decency, hienoa kaikessa CC / Wiki-tyylissä on, että voit päivittää mitä tahansa, milloin tahansa. Tai jos voit saada paremman vastauksen, joka on ajan tasalla, voit lisätä uuden. Vaihtoehtoisesti palkkion aloittaminen kysymyksestä maksaa sinulle vähän toistoa, mutta houkuttelee hyvää huomiota ja todennäköisesti saa päivityksen.
@agent86 ehdotti enemmän, että tämä olisi suljettava liian paikallisen sijainnin vuoksi. Voisin kysyä samanlaisen kysymyksen uudelleen, mutta se tuntuu melkein yhtä typerältä kuin uudelleenkirjoittamalla jonkun toisen vastaus.
üks vastaus:
#1
+81
tzenes
2010-07-09 00:03:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Terran-rakennelmia on kirjaimellisesti kymmeniä ja mahdollisesti satoja juustoja. Tämän seurauksena yritän laatia pari laajaa lyöntiä, mutta toisin kuin Protoss tai Zerg, nämä eivät tule olemaan ytimekkäitä rakennustilauksia.

Terran-pelin kolme suurinta rakennetta ovat:

  • Bio
  • Mekanismi
  • 1:1:1

On selvää, että vaihtelua on paljon päällekkäin näiden rakennusten välillä, mutta aion kokeilla suuria aivohalvauksia täällä.

Terran bio pyörii Marine / Marauder / Medivac-voiman rakentamisen ympärillä mukavasta ajoituksesta. Tätä kutsutaan joskus MMM-koontiversioksi. Aukot koostuvat yleensä kolmesta kasarmista (joskus kutsutaan Raxiksi), kahdesta tekniikkalevystä ja yhdestä reaktorista. Terranin talous voi helposti tukea kolmea kasarmua. Ajoitin työntää tässä yleensä noin 40 ruokaa raskaalla Marauder / Marine-voimalla Stimin kanssa. Rakenne kehittyy edelleen myöhäiseksi peliksi lisäämällä tehdas- ja Starport-tuki Medivacille. Medivacit ovat avain Stim-pohjaiseen peliin, koska mikä tahansa voima, joka stimuloi, on väistämättä alhaisella HP: llä loppupelissä. Lisäksi Medivac tarjoaa pudotuksia, jotka lisäävät armeijan liikkuvuutta. Voit myös siirtyä Bio-mekanismiin tai lisätä Ghosts päälle TvP: lle.

Terran Mech kasvoi varhaisista ahdistuksista. Tähän sisältyi yleensä yhden kasarmin rakentaminen ennen 2 tehtaalle menemistä ja pumppaaminen ulos varhaisista häirinnöistä ja sitten siirtyminen vakaammaksi Thor / Siege-säiliövoimaksi. Tämä on erityisen tehokas Muta / Lingiin meneville Zerg-pelaajille, koska päivitetyt Hellions ovat voimakkaita verrattuna Zerglingsiin ja Thors vahingoittaa Mutaliskia. Lisäksi raskaat piirityssäiliöjoukot ovat tehokkaita Hydra / Roach -armeijoihin nähden. Zergin huippupelaajat (kuten Artosis ja IdrA) ovat sanoneet, että Terran Mech on niin voimakas, että se on "rikki" (termi tarkoittaa epätasapainoa) Zergiä vastaan. Keskeinen asia muistaa on, että alkuperäisiä kasarmeja voidaan käyttää partiolaisille tai merijalkaväen tuottamiseen (jotka auttavat varhaisen mech-armeijan toimintaa).

The Little One (TLO) -pelaaja suositteli ensimmäistä kertaa 1: 1: 1, ja siitä on tullut standardi TvT-pelissä. Nimi johtuu siitä, että jokaisella yksiköllä on yksi tuotantorakenne: 1 kasarmi, 1 tehdas, 1 Starport. Näiden rakennusten yksiköiden synergia on saanut tämän rakennuksen tulemaan yhä suositummaksi TvT-pelin ulkopuolella. Perusajatuksena on rakentaa merijalkaväki, säiliö, viikinkijoukko, käyttämällä viikinkiä antamaan näköpiiri Siege-tankeille (jotka voivat ampua pidemmälle kuin he näkevät) ja käyttämällä merijalkaväen taistelemaan ilman häirinnästä.

Yksi tämän strategian tärkeistä kohdista on käyttää viikingejä ilma-aluksen hallitsemiseksi. Tappanassa taistelussa viikinkit voivat aina laskeutua ja odottaa Marine-tukea (koska viikingit ovat ilma-ilma-yksikkö). Tämän rakenteen voima tulee sen joustavuudesta. Yleensä yksi techlab ja 2 reaktoria, nämä lisäosat voidaan nopeasti vaihtaa, sallimalla Bansheesin (kun ilmavoimat on saavutettu) ja Hellionsin käyttöönotto tai vaihtaminen Maraudereille rikkomalla Siege-säiliöryhmä. Ellei tulevaisuudessa tapahdu vakavia tasapainomuutoksia, useat SC2-kommentoijat (Huk, Day9) ovat ehdottaneet, että tästä tulee tavallinen Terran-peli.

Mainitsen lyhyesti muutaman tavallisesta Terran-juustostrategiasta .

6 Rax into Reaper harass on suosittu TvP-strategia, sillä välityspalvelimesta Raxista (vastustajan läheisyyteen rakennetut kasarmit) rakennetut varhaiset elonkorjaajat saapuvat ennen kuin Protossilla on Stalkerit, joten ne ovat lyömättömiä hyvällä mikrolla .

Banshee-kiire, varsinkin Zergin vastustajia vastaan, on myös ollut suosittua, koska Zergillä ei ole tasoa 2 edeltäviä niittoyksiköitä, jotka voisivat hyökätä ilmaan.

Thor pudotukset (usein osa mechiä) biotekniikka) ovat erittäin tehokkaita. Vaikka kiirehtiviä torkkupisaroita voidaan pitää juustona, niiden käyttö osana normaalia rakennetta on olemassa myös kilpailutasolla.

Terranin tavallinen aukko on:

  1. 9 Tarjonta
  2. 12 kasarmi
  3. 13 jalostamo (valinnainen)
  4. 15 kiertorata -komento

Kuinka lukea nämä: Numero osoittaa tarvitsemiesi tarvikkeiden määrän, kun rakennat ensimmäisen rakenteen. Tämä numero on yleensä SCV, mutta se voi sisältää muita yksiköitä.

Hyvä vastaus, mutta ollaksesi vielä parempi, sinun tulisi selventää joitain ehtoja niille, jotka eivät ole niin tuttuja. Esimerkiksi kaikki eivät tiedä, että "Rax" tarkoittaa "kasarmeja", kaikki eivät tiedä mitä LoS (näköyhteys) tarkoittaa tai mitä se tarkoittaa.
Lisätty. Minulla oli yksi paikka, jossa mainitsin Raxin olevan lyhyt kasarmeista, mutta yritin tehdä siitä selvemmän.
Kysymys ”Standard Terran -aukosta”. Mitkä ovat 9, 12, 15-22 numerot? SCV: iden määrä?
Tarjonnan määrä rakennuksen aikaan?
@Agos Lisäsin tämän toiseen vastaukseen, mutta ccook on oikeassa, nämä luvut ovat tarjonnan määrää (yleensä työntekijöitä, mutta ei välttämättä). Päivitän vastaukseni näillä tiedoilla.
On syytä huomata, että `` Näkö`` ja `` Näkölinja '' ovat kaksi erilaista asiaa. Näkö on kyky nähdä kokonaisuus. Näkölinja on onko sinulla selkeä polku hyökätä / olla vuorovaikutuksessa kyseisen yksikön kanssa. Jos hyökkäystä / vuorovaikutusta estävä este on olemassa, hyökkääjä voi nähdä ne ilmakehityksen vuoksi, mutta ei hyökkäävä. En ole perehtynyt näiden yksiköiden mekaniikkaan, mutta pelialustojen termien vakiomääritykset eroavat siitä, mitä olet sanonut.
Starcraftin @Glowcoder: llä kaikki yksiköt jakavat näköä, joten näköyhteys on ainoa ratkaiseva tekijä. Siellä voit käyttää termejä keskenään.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...