Kysymys:
Mitkä ovat tehokkaita partiomenetelmiä Starcraft 2: ssa?
bwarner
2010-07-16 18:38:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi asia, jonka kanssa olen aina taistellut RTS-peleissä, on partiotoiminta. Mitkä ovat tehokkaita menetelmiä selvittää vastustajasi Starcraft 2: ssa etenkin varhaisessa pelissä? Kuinka voit saavuttaa sen menettämättä keskittymistä siihen, mitä teet takaisin tukikohdassasi?

Viisi vastused:
#1
+60
tzenes
2010-07-16 21:04:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietyt yksiköt ovat parempia partiotoimintaa kuin toiset, mutta sinun tulee aina partioida jatkuvasti. On olemassa pari yksikköä, jotka toimivat hyvin partiotoiminnassa:

 • Varhainen työntekijä -> varma tarve, yleensä ~ 10 tarvikkeella, mutta jos luulet sen onnistuvan noin 12-13, vielä parempi
 • Tier 1 -yksiköt (marine, zergling, Zealot) -> ne ovat halpoja, joten itsemurhaa heidät vastustajien armeijaan nähdäksesi, mitä hän on rakentanut
 • Ilma-partiolaiset (Overlord, Observer ) -> saatat joutua uhraamaan nämä älyä varten, joten suosittelen, että asetat yhden vastustajien pääkannen yläosaan ja toisen alareunaan. Näin voit siirtyä sisään ja nähdä nopeasti koko hänen tukikohdan.
 • Terran-erityinen (Orbital Command- ja Flying-rakennukset) -> Suosittelen todella rakentamaan ylimääräisen kasarmin ja lentämään sen partiolaisille. Siinä on paljon HP: tä ja sen pitäisi nähdä paljon. Jokainen MULE on myös 50 energian arvoinen ja saa 250 mineraalia. Yleensä 50 energian parempi käyttö kuin skannaus (vaikkakaan ei, jos sinun täytyy nähdä näkymätön).
 • Protoss-erityinen: Laajennuksessa Parvien sydäntä ei tarvitse enää tutkia ja se on loistava tapa partiolaiseksi. Hallusinoi feeniks ja lennä sillä paikalla, missä haluat partioida.

Partiotoiminnan tavoitteet:

 • partioi rakennusjärjestys (vastustajat aloittavat tuotannon) -> Milloin hän rakentaa kutevan altaan? Menikö hän 2 Gate- tai Cybernetics-ydintä? Techlab kasarmissa tai tehtaalla? Nämä auttavat sinua selviytymään varhaisesta hyökkäyksestä
 • partiolaisten hyökkäysjoukot -> Vihollisen tulo on tärkeää tietää. Mitä enemmän aikaa sinun on valmistauduttava, sitä parempi. Aseta yksikkö hänen luiskan lähelle ja ohjaa näitä vartiotorneja, jos pystyt!
 • Partiolaisten kokoonpano -> Kun tiedät vihollisjoukkosi puolivälissä / myöhässä, voit sopeutua paremmin. Paljon särkyä? Rakenna kuolemattomia. Tonnia merijalkaväen? Morph joitakin banelings. Kolossi? Viikingit!
 • Partiolaislaajennukset -> jätä joitakin tason 1 tai varaosia eri laajennuksiin kartalle, jotta hän ei hiipisi vapaaseen tukikohtaan.

Milloin Partiolainen:

 • Jatkuvasti
 • Aina
 • Kaikki mahdollisuudet, jotka saat
 • NYT !!!!

Siellä ei ole koskaan huono aika partiolaisille.

Huomaa: Varoitan assimilaattoritemppuilta. Vaikka se on hiukan parempi protossina kuin muut kilpailut, tuhlaat lähinnä resursseja ja pakotat hänet pelaamaan enemmän Tier 1 -tyyppistä ja aggressiivisempaa strategiaa. Jos minulla on vain mineraaleja, aion rakentaa paljon Gateway / kasarmeja / hautomoita ja työntää halpoja yksiköitä tekniikan sijasta. Ei hyvä asema vastustajalle, joka joutui uhraamaan 150 mineraalia.

@tzenes: "jos luulet voivasi tehdä sen noin klo 12-13 ..." Mitä tarkoitat tällä? Mikä saisi sinut tekemään sen klo 12-13 ~ 10: n sijaan tai päinvastoin? Miksi tämä on parempi?
@Dan, joten et halua partiota liian aikaisin tai tuhlaat olennaisesti mineraaleja 0 informaatiolle (ts. Partiolle 6). Samaan aikaan, jos vastustajasi menee 6 pooliin, 13 partiolaista saattaa olla liian myöhäistä. Osa tästä on tuomitsemalla vastustajasi (mikä on hänen kilpailunsa, mitä hänen liigansa ihmiset yleensä tekevät, mitä olen nähnyt hänen tekevän, jos olen pelannut häntä aiemmin) ja osa siitä on sinun strategiasi. Kuinka kipeästi tarvitset näitä ylimääräisiä mineraaleja? Oletko herkkä varhaisille kiireille?
Itse asiassa 150 mineraalia on halpa hinta maksettavaksi hitaalle Marauderin ja / tai Vikingin (jos he käyttävät kaasua) tuotannolle ...
@RCIX, joka on todella henkilökohtainen päätös. En usko, että se on sen arvoista, mutta voit.
No, se on 3 koetinta (tai yhdyskäytävä tai 2 omaa assimilaattoriasi). Jos olet vähentänyt heidän käytettävissä olevia Maraudereitaan 3: lla siihen mennessä, kun pääset sinne voimalla, se on 75 kaasua ja 300 mineraaliarvoa joukkoja, joita et kohta. Tai jos he ottavat työntekijät pois mineraalilinjastaan ​​kaasun murtamiseksi heti, olet hidastanut heidän talouttaan suoraan (ja mahdollisesti vaikuttanut merentuotantoon). Kuulostaa hyödylliseltä kompromissilta minulle :)
@RCIX on koskaan kuullut työntekijöistä, joilla on [eksponentiaalinen vaikutus] (http://gaming.stackexchange.com/questions/10513/do-early-workers-really-have-an-exponential-effect)? Matematiikan ongelma on: siihen mennessä, kun painat (yleensä 4-5 minuuttia myöhemmin), nämä 3 koettimet ovat maksaneet sinulle puoli tusinaa yksikköä, kun taas myöhemmin kaasu on tarkoittanut, että hän vietti nuo 375 mineraalia 7,5 merijalkaväelle (ellei niitä olisi kaivoskaasua mitä luulet heidän kaivanneen?). Myönnän, että on tilanteita, joissa Maraudersin viivästyminen voi olla eduksesi (raskas Roach-peli), mutta yleensä ei kannata menettää 3 dronia ...
Totta että... :)
#2
+12
Oak
2010-07-28 22:12:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muiden loistavien vastausten lisäksi Protoss-spesifinen partiotekniikka on tutkia hallusinaatioita, sitten luoda hallusinoidut feeniksit ja lähettää ne vihollisen tukikohdan yli.

Ne saattavat olla hauras (hallusinaatiot aiheuttavat x2 vahinkoa), mutta ne ovat yhtä nopeita kuin muutkin feeniksit ja ne maksavat vain energiaa, ei resursseja. Voit saada heidät kunnollisesti nopeasti, nopeammin kuin varhaisin mahdollinen tarkkailija, ja tämä menetelmä voi pysyä tehokkaana myöhemmin.

Tiedän, että jotkut pelaajat haluavat hallusinoida koettimia etsiessään vihollisen laajennuksia. Ehkä huonompi kuin feeniks, mutta kun voit luoda neljä yhdestä näyttelijästä, voit lähettää kukin eri alueelle tarkistamaan sen.

Lopuksi, vaikka hallusinaatioiden käyttö pelkästään partiolaisena voi tuntua tuhlaukselta Tutkimuskustannusten mukaan hallusinaatiot ovat aliarvioituja, mutta hyödyllisiä kykyjä. Partiotoiminnan lisäksi hallusinaatioiden hyviä käyttötarkoituksia ovat:

 • Armeijan vahvistaminen väärillä yksiköillä pelottamaan vihollisen pois tai ainakin toimimaan lihansuojana, jolloin vihollisen yksiköt tuhlaavat hyökkäyksiä ja kykyjä nämä väärät yksiköt.
 • Vihollisen huijaaminen ajattelemaan, että valitset eri tekniikan kuin itse olet (erityisen hyödyllinen kolossojen, tyhjien säteiden tai korkean temppelin kanssa).
 • Huijaa vihollinen ajattelemaan, että suoritat tiettyä taktiikkaa, kuten kiire (hallusinaatti paljon kiihkoilijoita) tai tippa (hallusinaattiset loimisprismat).
Hallusinoidun feeniksin luomiseksi sinulla on oltava vähintään yksi feeniks kartalla, eikö? (En koskaan heittänyt sitä, joten en tiedä tarkalleen, miten se toimii)
@Juan nopeus, voit luoda minkä tahansa loitsun käytettävissä olevista yksiköistä (minkä tahansa protoss-yksikön paitsi vartija, tarkkailija, tumma temppeli, kantaja ja äiti) milloin haluat. Saatat sekoittaa sen sc1: n hallusinaatioihin, mikä edellyttää, että heität loitsun kohteeseen luomaan kyseisen kohteen hallusinaatiot.
#3
+7
vthomas2007
2010-07-16 21:22:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikean aikaisen partiolistan saamiseksi pikanäppäin työntekijän kohtaan 1 (valitse se sitten ctrl + 1). Hyödyn siitä, että voit pitää vaihtonäppäintä painettuna komentojen jonottamiseksi ja yleensä vain pitää vaihtonäppäintä painettuna ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella pari kierrosta tukikohdan ympärillä ja napsauttaa sitten hiiren oikealla painikkeella takaisin minun. Ei kaikkein ammattimaisin tapa tehdä asioita, mutta se estää minua joutumasta huolehtimaan partiojeni mikrohallinnasta pitäen samalla rakennusjärjestykseni raiteilla.

Terran / protossin osalta lähetän yleensä työntekijän, joka viimeistelee ensimmäisen toimitusvarasto / pylväs. Zergille lähetän yleensä vain kymmenennen työntekijäni, jos se on iso kartta ja isäntäni ei löydä niitä nopeasti.

Sen jälkeen tehty partiotoiminta on paljon mukana kysymys ja riippuu suuresti olosuhteista, rodusta ottelu, kartta jne.

Oikeastaan ​​uskon, että useimmat ammattilaiset tekevät sen - päivä [9] tekee sen ainakin
#4
+4
Raven Dreamer
2010-07-16 19:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varhainen peli, sinun tarvitsee vain lähettää työntekijä ulos. Jos olet tarpeeksi aikaisin, voit saada täydellisen kuvan heidän tukikohdastaan ​​ennen kuin heillä on taisteluyksiköitä, pakottaen heidät joko ottamaan työntekijän pois mineraalilinjoistaan ​​jahtaamaan työntekijääsi tai antamaan sinulle esteettömän pääsyn heidän tukikohtaansa. / p>

Älä ole huolissasi partiotyöntekijän mikrohallinnasta - lähetä se ja jätä se sitten huomiotta, kunnes näet minikartassasi, että se on lähellä vastustajan tukikohtaa. Kerää erilaisia ​​paikkoja vastustajasi tukikohtaan niin, että työntekijäsietojasi liikkuu jatkuvasti eikä toinen työntekijä voi ajaa sitä eteenpäin, palaa talouteesi "kurkistamalla" vastustajan tukikohtaan tarpeen mukaan, kunnes he saavat taisteluyksikön ulos ja tuhoavat se.

Jos pelaat protossina, saatat olla jopa niin rohkea, että laitat assimilaattorin vastustajan kaasuun. Se on vain 75 mineraalia (eli vain 25 enemmän kuin jos jätät työntekijäsi tuhoutumaan), ja sitä on kaksi kertaa niin vaikea tuhota kuin jalostamoissa / uuttolaitteissa (sen kilpien vuoksi)

... Minulla on * kokeilla sitä Assimilator-temppua jossain vaiheessa. Vain nähdäksesi jonkun reaktion.
Laitoin kerran 2x assimilaattorin vastaan ​​Terran-pelaaja. Hän oli melko myöhässä ryöstötuotannossa.
Viha olla tuska, mutta "huippu" -> "kurkistus" ja "rauhoittamaton" -> "rajoittamaton".
"Jos olet tarpeeksi aikaisin, voit saada täydellisen kuvan heidän tukikohdastaan ​​ennen kuin heillä on taisteluyksiköitä ulkona" -> ja ennen kuin heillä on mitään rakennuksia (paitsi 1. portti / rax ja / tai kaasu). On hyvä nähdä, rakentavatko he kaasua aikaisin vai eivät, mutta ei muuta. Hyvää pelaajaa vastaan ​​et elä tarpeeksi kauan nähdäksesi jotain arvokkaampaa ... Tuli sisään, katso, onko kaasua rakennettu - ja mene pitämään sinut SCV / koetin / drone.
#5
  0
NebuSoft
2010-07-16 19:32:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen asia on, että Zergillä on ylimiehiä, jotka voidaan lähettää. SC2: ssa heillä on lisäetuna, että he voivat levittää hiipumistasi nopeammin, mutta älä pelkää käyttää niitä samalla tavalla kuin SC1 (joka sisältää partiotoiminnan).

Yläosat ovat liian kalliita ja liian hitaita. Voit todennäköisesti lähettää ensimmäisen ja / tai toisen: he tulivat määränpäähän aikaisin elämään tarpeeksi kauan nähdäksesi jotain arvokasta. Mutta puolivälissä - overlord-partiotoiminta menetetään vain rahoille.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...