Kysymys:
Kuinka lisätä toimintoja minuutissa
Elpezmuerto
2010-07-30 20:47:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on hyvä tapa lisätä toimintaani minuutissa (apm)? Huomaa, että en myöskään halua Starcraft 2: n tulla elämääni, joten järkeviä strategioita arvostetaan paljon, mutta antakaa ratkaisu: s.

Saatat löytää [tämä kysymys] (http://gaming.stackexchange.com/questions/1700/how-is-300-actions-a-minute-possible) myös hyödyllinen.
Haluaisin paljon mieluummin tehdä 20 tärkeää toimintaa minuutissa kuin 300 hyödytöntä tai roskapostia minuutissa.
@Carl: n yleinen väärinkäsitys. Korkealla tasolla pelaaminen rajoittaa kykyäsi antaa komentoja ja kyky roskapostiksi vähenee. Tämä ei tarkoita, ettet voi roskapostia, mutta ollaksesi hyvä pelaaja, sinulla ei ole varaa.
Ymmärrän, että tämä säie on melko vanha, mutta ajattelin, että on syytä mainita, että APM korreloi karkeasti [turnauksen menestykseen] (http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=237582). Mielestäni se on hyödyllinen mittari. Vaikka se on edelleen pieni tietojoukko, se osoittaa, miksi ihmiset ovat huolissaan APM: stä (ellei miksi heidän pitäisi olla).
Seitsemän vastused:
#1
+15
tzenes
2010-07-30 21:17:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä lähetä APM: ää roskapostiksi.

Vaikka monet ihmiset YouTubessa tekevät tämän näyttääkseen paremmalta, yksikään ammattimainen pelaaja ei tee tätä. Usein ottelun alun hermostuneisuus saa heidät valitsemaan useita yksiköitä, mutta Starcraft ei rekisteröi tätä toiminnoiksi. Taistelun aikana näet ammattilaispelaajien mikro-yksiköitä, joilla on suuri määrä napsautuksia tietylle liikkeelle, tai vaihda tusinan eri rakennuksen välillä jonojen seuraamiseksi tai uusien työntekijöiden lähettämiseksi mineraalilaastareihin (ei automaattista rallia SC1: ssä) . Tämä ei ole roskapostia, kaikilla toimilla on oma tarkoitus.

Lisäksi Starcraft 1: ssä oli välttämätöntä jakaa työntekijät (saada heidät jakamaan eri laastareihin ottelun alussa), koska tekoäly vähemmän älykäs. Starcraft 2: ssa on tehty tutkimuksia sen osoittamiseksi, että tämän vaikutukset ovat alle virhemarginaalin. Vaikka monet ammattilaiset Starcraft 2 -pelaajat tekevätkin tämän, se on Starcraft 1: n varalta, ei välttämätön strategia.

Voit käyttää apm-resurssejasi useilla resursseilla. Suosikkini on Stet_TCL: n SC2 Multitasking trainer -kartta. Löydät siitä tietoja täältä: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=124983

Suunnittelu on rakentaa armeija hyökkäykseen vihollisen tukikohta pitäen samalla saaren koettimen elävänä mikrohallinnolla ja poimimalla monisäikeistä korkean temppelin aikarajaan. Se on erittäin vaikea, mutta erinomainen koulutusresurssi.

@tzenes: Olen nähnyt ammattilaisia, live-otteluissa, roskapostitoimintoja, jotka eivät tee mitään. Valitse sama alue uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja antaa komentoja uudelleen. BlizzConissa kaikki ammattilaiset tekivät juuri sen. Roskapostitoiminnot: Älä ymmärrä minua väärin, taistelun aikana he ovat hämmästyttäviä, tekevät asioita, joita en voinut lähestyä, mutta kaikki heidän tekonsa, varsinkaan alussa, eivät itse asiassa tee jotain.
@McKay Olen nähnyt tämän myös live-SC- ja WC3-ammattilaisotteluissa
@McKay Kuten mainitsin, uudelleenvalintaa ei lasketa APM-mittareihin. Ei myöskään anneta samanlaisia ​​komentoja uudelleen. Jotkut ammattilaiset säätävät yksiköiden polkuja uudelleen liikkuessaan, mutta tämä ei ole roskapostia, vaan yrittää pikemminkin hallita tekoälyn pathing-algoritmia muodon säätämiseksi. Tiedän, että se voi näyttää roskapostilta, mutta se ei todellakaan ole.
@tzenes: Starcraft 2 julkaistiin juuri. Pidettiinkö maksullisia kilpailuja beetan aikana? Jos ei, niin en tiedä, että jotakuta voidaan pitää Pro Starcraft 2 -pelaajana.
@Merlyn: ssä oli paljon maksullisia kilpailuja beetan aikana. Löydät niistä tietoja täältä: http://www.teamliquid.net/forum/index.php?show_part=36, vaikka sinun on vieritettävä pari sivua taaksepäin. Heidän joukossaan on kuuluisa HDH Invitational, TL Invitational ja Day9: n Starcraft Release, jota sponsoroi Razer
@McKay jotkut pelaajat tekevät niin, etteivät hidastu ajanjaksolla, jolloin ei tarvitse tehdä paljon, mutta pitää kiinni kädestä / napsautuksesta
Ehkä roskapostia APM on lämmittää sormiasi?
@Mark niin epinefriinillä on mielenkiintoisia vaikutuksia ihmiskehoon, joista yksi on supistaa sormiesi verisuonia juuri ennen turnausta, mikä vähentää verenkiertoa ja saa heidät tuntemaan 'kylmän'. Roskapostiavaimet ovat vähemmän tehokkaita tämän saavuttamisessa kuin sekunnin ottaminen ja sormien taivuttaminen.
@Kyra he käyttävät yleensä valintoja, joita ei lasketa apm
Valinnat lasketaan APM: ssä.
@tenfour en ehkä ollut tarpeeksi täsmällinen: Nämä eivät ole tilastollisesti merkitsevä näyte vaikuttamaan APM: ään
Kyran huomautus on, että se * on * merkittävä, perustuu havaintoihin ja hyvästä syystä. Kuinka voit vain vastata, että se ei ole? Luulen, että olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että ammattilaiset * tekevät * APM-roskapostia ottelun alussa. Riippumatta siitä, valitsetko yksiköitä, lähetätkö liikekomentoja tai soitatko Rachmaninoff-alkusoittoa, he tekevät sen pitääkseen terävät ja pitääkseen sormensa lämpimänä, kun muusikko soittaa asteikoita ennen konserttia (ja jopa konsertin aikana, juuri ennen teknistä kulku). Jos et vieläkään usko, lähetän sinulle ensimmäisen löydetyn pro-toiston.
@tenfour En usko, että kommunikoin täällä tarkasti. Kyralessa sanoi, että pelaajat aloittavat roskapostia. Sanoin, että tämä ei vaikuta APM: ään. 20 minuutin pelin aikana ammattilaisten alussa näkemä roskapostitus on yleensä a) pienempi kuin heidän keskimääräinen APM ja b) alle 5% koko pelistä. Tämän seurauksena pelaajan APM: n määrittäminen ei ole tilastollisesti merkitsevä näyte. Itse pianistina voin myös kertoa teille, että sormien taivuttaminen on paljon tehokkaampaa kuin lämmittely ja sitten roskapostin avaimet.
Ah ymmärrän nyt, kiitos selvityksestäni, en ajatellut tarpeeksi laajasti. Olen täysin eri mieltä pianokommentista, mutta en halua suistaa tätä keskustelua.
@tenfour on riittävän oikeudenmukainen, vaikka mielestäni sinun pitäisi tutkia epinefriinin vaikutuksia ihmiskehoon, koska se saa sinut tuntemaan "kylmän" juuri ennen suurta konserttia.
#2
+6
Jethro Larson
2010-07-30 22:15:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En välitä APM: stä. Keskity rakennuksen järjestykseen, resurssien pitämiseen käytetyssä paikassa, partiolaisissa, häirinnöissä ja mikrotiedoissa (Tähän on jo keskittynyt useita mukautettuja karttoja). Jos pystyt pitämään kaiken jongleerattuna, APM paranee itsestään selvänä. AMP-harjoittelu on vain tapa vapauttaa aivosi, jotta voit keskittyä pelin varsinaiseen strategiaan.

+1 keskittyä BO + -strategiaan ennen mekaniikan parantamista, kuten täällä käsitellään http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=66048
#3
+1
ayckoster
2012-08-22 00:01:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit lisätä APM: ääsi lisäämällä sormesi nopeutta. Hyviä tapoja lisätä nopeuttasi harjoituskartalla:

 • Ota kisasi mikro-intensiivisin yksikkö ja mikro niin kauan kuin mahdollista. esim. Ota 20 merijalkaväkeä jakamaan ne mahdollisimman nopeasti ja sitten ryhmittele ne uudelleen. Toista.
 • Ota mukaan 10 työntekijää ja rakenna jotkut rakennukset mahdollisimman nopeasti ja koota ne uudelleen mineraalien joukkoon. Lopeta tuotanto ja toista. esim. Ota kuten 6 SCVS: ää rakentaaksesi 6 syöttöpistettä mahdollisimman nopeasti ja kerää ne mineraalien joukkoon.
 • Harjoittele änkytysvaihetta merijalkaväen tai Stalkerien kanssa.
 • Harjoittele heittämään täydelliset myrskyt, voimakentät , Sienet tai EMP: t mahdollisimman nopeasti.
 • Harjoittele jonokomennoille mahdollisimman nopeasti. esim. Ota yksi Medivac ja lähetä se merijalkaväen ryhmälle. Laita 8 merijalkaväkeä Medivaciin valitsemalla ne ja napsauttamalla Medivacia. Valitse Medivac shift napsauta optimaalinen tapa pudotuksen sijaintiin ja jonota pudotuskomento. Toista.

Perusajatuksena on tunnistaa pienet rutiinit, jotka sinun on suoritettava pelin aikana, ja automatisoida ne. Kuvittele, että raskas tarjonta on jumissa, mutta on taistelu. Mene tukikohtaan, valitse joitain SCV: itä ja rakenna joukko toimitusvarastoja. Sitten jonota ne uudelleen Mineralsiin ja palaa taisteluun jne.

Hyviä tapoja lisätä APM: ääsi pelin ensimmäisten 2-3 minuutin aikana:

 • Valitse pääasi rakentaa ja vaihtaa jokaisen Minerals-korjaustiedoston rallipisteet peräkkäin.
 • Pikanäppäimet päätuotteellesi ja tuotantolaitokselle eri pikanäppäimille ja vaihda niiden välillä tarkkailemalla niiden tuotannon edistymistä.
 • Ota ensimmäinen muutama yksikkö ja kouluta levittämistäsi.
 • Lähetä partiolaisia ​​ja mikroita heitä.

Nyt sinun pitäisi pystyä painamaan painikkeita erittäin nopeasti ja saavuttamaan jopa yli 100 APM . Mutta tärkein osa on tietää, mihin sijoittaa APM. Sinun täytyy saada tunne tästä pelaamalla paljon pelejä.

Jos et anna komentoja koko ajan, teet sen väärin. Käytä tätä aikaa tarkistaaksesi tuotantolaitosten ja päivitysten edistymisen. Lähetä yksi partiolainen tai pudota.

#4
+1
Code Whisperer
2013-12-18 23:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten legendaarinen kitaristi Yngwie Malmsteen kertoo henkilökohtaisesta kehityksestä,

"Älä koskaan, koskaan, aloita väärällä tekniikalla."

Pohjimmiltaan maailmanluokan Starcraft 2-ammattilaisilla on niin korkea APM koska he ovat yksinkertaisesti harjoittaneet enemmän kuin kukaan muu. Jos saavut elämässäsi pisteeseen, jossa olet harjoittanut yhtä paljon kuin he, myös APM on todennäköisesti niin korkea.

On kuitenkin myös erittäin tärkeää mukauttaa täysin asetuksesi, kunnes se toimii sinulle täydellisesti.

Starcraft: Wings of Liberty -strategiaoppaassa "Mukautetun pikanäppäinprofiilin määrittäminen on ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä."

Pystyin esimerkiksi lisäämään APM: ääni huomattavasti mukauttamalla näppäimistöä siten, että pikanäppäinryhmiä hoidetaan näppäimistöllä (koska olen vasemmistolainen.)

Tärkeää on harjoitella itse räätälöityjä asetuksia. Harjoittelu laitteistossa, joka ei ole ihanteellinen, ei rakenna oikeita taitoja.

#5
  0
McKay
2010-07-30 20:53:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harjoittele. Harjoitella. Harjoittele!

Yksi asia, jonka ammattilaiset tekevät, on se, että he maksimoivat APM-arvonsa jopa pelin ensimmäisten minuuttien aikana, kun tekemistä ei ole paljon. Heti kun ottelu alkaa, ja siirrät työntekijöitä mineraalien luo, lähetä ne kaikki yhteen mineraalilaastariin, mutta jaa sitten pienempiin ryhmiin heidän liikkuessaan ja lähetä ne manuaalisesti muihin laastareihin.

Katso joitain videoita siitä, mitä korkean APM: n ammattilaiset tekevät. Monet heidän toiminnoistaan ​​eivät ole täysin välttämättömiä, mutta se saa heidät korkean APM-tilaan.

Muutin vastaukseni todelliseksi vastaukseksi, mutta riittää sanomaan, että olen eri mieltä.
#6
  0
Elpezmuerto
2010-09-08 06:34:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Blizzardilla on tahmea kysely nimeltä " APM Racing", joka keskittyy APM: ään.

Joitakin tärkeimpiä huomautuksia kommenteista

 • Sen lisää strategiasta ja kuinka monta kertaa voit napsauttaa hiirtä
 • häiritä työntekijäsi partiolaista. Saan varmasti varhaisen ish: n APM: n hyvällä syyllä.
 • Paljon APM-hölynpölyä, jonka olen nähnyt, on vain mielettömiä peruskomentojen toistoja, enkä ole vain siinä. Olen nähnyt APM-piikkini noin 170: ssä, mutta minun tarvitsee vain heittää FG: tä tai käyttää Injektuuria, kun olen morfioinut joukon yksiköitä.
 • "APM on tarkoitettu roskapostittamattomille", se pitää sinut käsi lämmin alkupelien aikana. on vaikea siirtyä alusta 30: stä 200: een myöhemmin, kun sitä todella tarvitset. Kylmät kädet = hitaammat reaktiot ja tavaroiden napsauttaminen vaikeutuu oikein, mikä johtaa virheellisiin napsautuksiin.
#7
  0
HyenaA
2013-01-21 19:55:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä harjoitella Guitar Hero -sarjassa! Voin soittaa yli 300 APM: llä ja saada kädet hämärtymään ja soittaa myös kappaleita, kuten "GH3 Solo Suite 3", 95-99%.

Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta on erittäin hyvä roskapostia paljon pelien alussa pääset "ZONE" -alueelle.

APM: ien tarkoitus on paljon asioita, kaikki todella. Mutta mikä tärkeintä, MULTITASKING: Mahdollisuus levittää virumista, pistää toukkia, valettu sieni siirtää sieppauksia jne. Tehokkaasti muutamassa sekunnissa on avain voittoon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...