Kysymys:
Ovatko varmenteet tavoitettavia EVE Onlinessa?
etheros
2010-07-08 14:10:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko EVE Onlinessa syytä jatkaa varmenteita? Auttaako he uusia pelaajia kouluttamaan perustaitoja, joita useimmat pelaajat haluavat?

Kolme vastused:
#1
+29
GAThrawn
2010-07-08 16:30:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti uskon, että todistukset olivat hieno lisäys, kun ne tulivat muutama kuukausi sitten. EVE: llä on hämmentävä joukko koulutettavia taitoja, joista monilla on uskomattoman hämärä käyttö. Ottaen huomioon, että joidenkin näiden taitojen kouluttaminen voi viedä viikkoja tai kuukausia, ja niistä voi olla hyötyä sinulle tai ei, ei todellakaan ole hyötyä sinulle henkilökohtaisesti, opasta kaiken läpi tarvittiin kipeästi.

Uutena pelaajana, jota todella käytit kaataa sinne hyvin vähän käsitystä siitä, kuinka luoda hyvin koulutettu ja pyöristetty hahmo valitsemallesi ammatille. Sinulla on nyt joukko suosituksia siitä, miten hahmosi erikoistuu erilaisiin rooleihin, joista toissijaiset tai tukitaidot, joita olet saattanut unohtaa, ovat hyödyllisiä, ja tapa mitata omia saavutuksiasi ja nähdä, että edistyt todella. / p>

Okei, joten EVEmon oli (ja on edelleen) paras tapa suunnitella hahmosi, selvittää vaatimukset ja suunnitella koko asia. Mutta valtava määrä pelaajia ei koskaan tiennyt siitä, etenkään uudet pelaajat, jotka epäilemättä tarvitsivat sen apua eniten.

+ 1-sertifikaatit ovat mahtavia ja toivon ihmisten antavan heille enemmän luottoa.
Sertifikaatit ovat melko hyödyllisiä auttamaan sinua määrittämään hyvä tapa rakentaa uusi luoma hahmo, mutta huomaat pian, että jotkut heistä ovat oudosti vuorovaikutuksessa ... Esimerkiksi kaikille caldari-taistelulaivoille ehdotetaan joitain varmenteita, jotka sisältää panssarivaunun ... (En sano, että panssarivaunujen tankkaus on huono vaihtoehto Caldari-aluksille, mutta suurin osa niistä on tehokkaampia samalla kun ne on suojattu kilpillä, lukuun ottamatta muutamia bonusten vuoksi tehtyjä poikkeuksia).
Riippumatta alun perin suunnitelluista sertifikaateista, yritä etsiä taitoja, jotka eivät ole heti sen arvoisia. Ja siinä tapauksessa ohita ne myöhempää varten ...
#2
+8
David A Gibson
2010-07-08 16:14:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri aktivoinut tilini uudelleen ja törmännyt niihin ensimmäistä kertaa. Mielestäni niitä kannattaa jatkaa, koska niiden tarkoituksena on ohjata pelaaja harjoittelemaan oikeita taitoja saadakseen kaiken irti erilaisista varusteista / tehtävistä.

Esimerkiksi, vaikka voit kouluttaa lentämisen perustaitoja sanoa risteilijä Uskon, että saat parhaan hyödyn sen asejärjestelmistä ja kyvyistä, että jos sinulla on kaikki kyseisen aluksen sertifikaattien kattamat taidot, saat parhaan hyödyn siitä, että sinun on tutkittava TÄMÄT taitobonukset.

Joten joo, todennäköisesti paras uusille käyttäjille eikä koville käyttäjille, jotka voivat tehdä tutkimuksen ja laskea parhaan tavan hyödyntää aluksensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Puhumattakaan siitä, että jokainen alus kertoo, mitkä todistukset suositellaan olemaan "taitavia" aluksen kanssa.
#3
+3
zaery
2011-03-09 02:34:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sertifikaatit ovat hieno opas tekemään jotain hyvin. Laivavaatimukset antavat sinulle perustiedot siitä, mikä on välttämätöntä sen lentämiseksi, mutta ilman sertifikaatteja et lennä sitä suurimmalla mahdollisuudella.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...