Kysymys:
Voiko Steam-pelejä asentaa kahteen eri paikkaan?
Morinar
2010-07-14 04:41:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan rakentaa uuden tietokoneen, jossa on pieni SSD. Haluaisin pystyä asentamaan joitain peleistäni asemaan (ne, jotka välitän lataamisesta nopeasti tai joita pelaan usein), mutta loput niistä on isommalla, hitaammalla asemalla.

Kuka tahansa tiedätkö tämä on mahdollista? Luulen, että se ei ole, mutta ajattelin, että kysyisin silti.

Kymmenen vastused:
#1
+40
Corv1nus
2010-07-14 06:06:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on mitä voit tehdä. Minulla oli kone, johon minun piti asentaa pelini erilliselle asemalle, joten linkitin steamapps-hakemiston. Voit tehdä saman myös steamapps-hakemistojen sisällä. Olen saanut sen toimimaan Vistassa ja Windows 7: ssä mklink -sovelluksen avulla.

MUOKKAA: Asenna Steam SSD-asemaan ja yhdistä sitten käyttämäsi pelit niin hitaasti asemaan.

Se ei kuitenkaan anna yksittäiselle pelille lisäystä, jonka hän haluaa SSD: n käytöstä. Älykäs idea kuitenkin :)
Joo, kyllä. Hän vain linkittää pelien tiedot, joita hän ei käytä, suuremman aseman hakemistoihin. Kun peli menee suuntaan, symlinkki pakottaa sen oikeaan datan sijaintiin. Olen tehnyt sen useilla osioilla ja asemilla. Minulla oli uberin nopea käyttöjärjestelmän latausasema, mutta en halunnut siihen pelejä, joten laitoin 640 Gt: n SATA 3 -aseman ja linkin siihen. Toimii kuin unelma ;)
Haluat ehkä selittää, kuinka mklinkiä (tai ln OSX: ssä) käytetään.
Se on niin loistava ja yksinkertainen, että saa pään räjähtämään.
Sillä mitä se kannattaa, tämä toimii ehdottomasti. Kun rakennin tietokoneeni uudelleen marraskuussa, tein juuri tämän. Se toimii täydellisesti. Paras vastaus, jonka olen koskaan saanut stackexchange.com-kysymykseen. Äänestäisin uudestaan, jos voisin.
Teen juuri tämän ja se hallitsee. Itse yritin ensin asentaa Steamin toissijaiselle (suuremmalle) kiintolevylle, mutta jotkut pelit epäonnistuivat. Ratkaisuni oli asentaa oletussijaintiin ja tehdä sitten liitoskohta suuremmalle kiintolevylle.
Joten tällä tekniikalla, asennatko pelin ensin SSD-asemaan ja sitten siirrätkö sitä ja käytät mklinkiä? Vai voitko luoda linkin ensin, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa SSD-asennukselle?
Yhdistin steamapps-hakemiston. Ainoa ongelma siinä on, että se kattaisi kaikki asennetut pelit. Jos haluat tehdä sen pelikohtaisesti, mielestäni sinun on asennettava ja siirryttävä. Luulen, että Shane-listatut määritystyökalut voivat auttaa sinua myös.
Itse asiassa päinvastoin on hyödyllisintä. Eli. SSD-asema C1TB-kiintolevyllä D: llä Steamillä Lataa ja asenna peli D: hen. Leikkaa ja liitä manuaalisesti c: lle, kun mklink / D "D: \ Steampath ... \ Game" "C: \ Steampath ... \ Game" on valmis
Tämä ei ole enää paras vastaus, koska Steam itse alkoi tukea tätä ominaisuutta jo vuonna 2012. Katso kotekzotin vastaus.
Ehkä ei paras, mutta se toimii edelleen.
#2
+26
kotekzot
2012-12-04 03:13:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusimmasta Windows-Steam-versiosta lähtien on mahdollista asentaa pelejä mielivaltaisiin sijainteihin. Voit tehdä niin napsauttamalla kirjastossasi tai kaupassasi "Asenna" ja valitsemalla avattavasta "Valitse asema asennettavaksi" -valikosta "Luo uusi Steam-kirjasto". Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain peleissä, joissa käytetään uutta sisältöjärjestelmää. Saatat joutua käyttämään muiden vastausten temppuja, jos haluat siirtää ne, jotka eivät käytä sitä.

Huomaa, että Asenna valintaikkuna ei tarjoa mahdollisuutta luoda erillistä kirjastoa asemalle, jolla on jo sellainen. Tällöin sinun on mentävä kohtaan Steam -> Asetukset -> Lataukset + pilvi -> Steam-kirjastokansiot ja napsauttamalla Lisää kirjastokansio.

On syytä mainita, että sinun on ensin määritettävä uusi sijaintisi asetuksissa.
@Kareen ei, voit tehdä sen asennusikkunasta.
Tämä toimii vain peleissä, jotka ovat uudessa sisältöjärjestelmässä. Joten tällä hetkellä tämä ei ole mahdollista kaikissa peleissä.
@Otherside hyvä asia, unohdin mainita sen.
@kotekzot Yritin viisi kertaa asentaa pelin suoraan toiseen hakemistoon suoraan asennusikkunasta, eikä se koskaan antanut minulle "Valitse asema asennettavaksi" -vaihtoehtoa. Se ilmestyi vasta sen jälkeen, kun menin asetuksiin ja lisäsin uuden Steam-kirjaston sijainnin, ja sitten asennusikkunan "Valitse asema" -vaihtoehto listasi vain alkuperäisen hakemiston ja uuden, ilman mahdollisuutta luoda uutta. Se oli viime yönä, ja yritin vain uudestaan ​​hyvältä toimenpiteeltä - sama käyttäytyminen. Ehkä peli ei käytä uutta järjestelmää, mutta mielestäni se on mainitsemisen arvoinen.
@kotekzot Pahaa, se toimii heti lepakosta, jos sinulla on kaksi kirjoitettavaa asemaa. Koska OP kysyy niin, se on hienoa, mutta kysymyksessä sanotaan "sijainnit", joten jos haluat asentaa kahteen eri sijaintiin samassa asemassa, sinun on ensin mentävä läpi asetukset. Jos joku tulevaisuudessa haluaa tehdä sen.
@Kareen hmm, mielenkiintoista, en ole koskaan ajatellut, että joku haluaisi levittää pelejä useisiin paikkoihin samalla asemalla. Päivitän vastauksen, kiitos!
#3
+6
Shane Fulmer
2011-02-12 23:19:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä prosessissa on nyt pari työkalua: http://stefanjones.ca/steam/ ja http://www.traynier.com/software/steammover

Olen käyttänyt SteamToolia (ensimmäinen linkki) ja se toimii melko hyvin. Suurin osa peleistäni on nyt toissijaisella kiintolevyllä.
#4
+5
badp
2012-09-16 20:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällä ominaisuudella on nyt natiivi tuki Windowsissa. Näet vaihtoehdon asennuksen yhteydessä.

#5
+4
Raven Dreamer
2010-07-14 20:12:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotain tällaista on täysin mahdollista - yksi tapa on yksinkertaisesti asentaa kaksi erillistä Steamin kopiota, yksi kuhunkin asemaan. Varmista, että suljet vain yhden instanssin, ennen kuin vaihdat toisen alapuolelle asennettuun peliin (Steam ei anna enempää kuin yhtä itseään milloin tahansa)

#6
+3
glasnt
2010-07-14 05:32:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Alastair Pitts sanoi, sinulla ei voi olla kaksoiskansioita / steamapps-kansioita.

Jos kuitenkin olet huolissasi tilasta, voit kerätä GCF-tiedostot Steam-sovellusten kansiosta ja tallentaa nämä erilliselle asemalle ja etsi ne sitten uudelleen, kun haluat pelata näitä harvoin pelattuja pelejä. Lisäksi voit 'poistaa' ne höyrypeleistäsi, mutta tuoda ne takaisin gcf: n kanssa, kun tarvitset niitä; mutta tähän voi liittyä enemmän kaistanleveyden kulutusta, joka sisennetään (jos Steam haluaa tarkistaa päivityksiä jne.)

#7
+3
Lemmings19
2012-02-17 04:54:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Windows-käyttöjärjestelmäratkaisu) Symboliset linkit ovat erinomainen ratkaisu pelien isännöimiseen paikassa, joka ei ole todellinen asennuspaikka, tai kiintolevyllä, joka ei ole ensisijainen asema. Ne ovat samanlaisia ​​kuin pikakuvakkeiden luominen, mutta ero on siinä, että Windows näkee ne todellisina polkuina, ei pikakuvakkeina.

Esimerkiksi:

C: \ on ensisijainen asemani. Windows on asennettu tälle asemalle.

Luon symbolisen linkin (hyvin samankaltainen kuin pikakuvake) kohdasta 'C: \ Battlefield', joka osoittaa 'E: \ Battlefield'. Nyt voin asentaa Battlefieldin 'C: \ Battlefield' -palveluun, ja Windowsin osalta se on siellä. Mutta tiedostot pidetään tosiasiassa 'E: \ Battlefield' -kohdassa, koska symbolinen linkki osoittaa sinne!

Komento tälle olisi:

  mklink / D "C: \ Battlefield" "E: \ Battlefield"  

Jotta tämä komento toimisi, kohteen ("E: \ Battlefield") on oltava olemassa, ja linkkiä ("C: \ Battlefield") ei saa olla olemassa ennen kuin komento suoritetaan. Jos sovelluksesi on jo asennettu hakemistoon C: \, voit kopioida sen E: \ -hakemisto (kun se ei ole käynnissä) ja poista sitten tyhjä C: \ -kansio ennen komennon suorittamista.

Voit suorittaa tämän Windowsin komentoriviltä. Kirjoita Windows 7: ssä vain Käynnistä-valikon hakupalkkiin cmd ja avaa komentorivi painamalla Enter. Käy Windows XP: ssä Käynnistä-valikosta, napsauta Suorita ja kirjoita sitten parametrille cmd ja paina Enter!

Käytin vain nimi 'E: \ Battlefield' esimerkkinä, voit nimetä tämän mitä haluat. E: \ games \ bf3 toimisi samoin kuin mikä tahansa muu polku / nimi, jonka haluat antaa sille.

Tämä menetelmä on erittäin tehokas, kun ensisijainen kiintolevy on SSD-asema, jossa ei ole paljon tilaa , mutta haluat, että asennetut sovelluksesi näkyvät ensisijaisessa asemassa. Erityisen mukava Steamapps-kansiolle tai sen tietyille peleille.

#8
+1
cowgod
2010-07-14 12:14:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tiedät pelin asennuksen sijainnin ennen sen asentamista, en näe mitään estävän sinua luomasta symlinkkiä tiettyyn peliin ja asentamista sitten. Minun täytyy yrittää nähdä, toimiiko se.

#9
  0
Alastair Pitts
2010-07-14 05:30:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Steam tallentaa kaikki * pelinsä asennushakemiston / steamapps -alikansioon.

* On joitain pelejä, jotka jostain syystä asentavat itsensä tämän kansion ulkopuolelle, mutta sitä ei voi hallita / päättää.

-1 - Virheellinen. Kommentoit jopa vastaukseen, joka osoittaa, miten tämä voidaan tehdä.
Oikein -1, ymmärsin väärin symlinkin käyttöä.
#10
  0
Regnitto
2018-06-29 23:59:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit määrittää useita höyrykirjastokansioita asetuksissa (jopa erillisillä asemilla) ja siirtyä sitten haluamallesi pelille uudelle asemalle, napsauttaa hiiren kakkospainikkeella steam - asetukset - paikalliset tiedostot - siirtää kansio - valitseuusi kirjastokansio

odota tiedostojen siirtämistä ja hyvä!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...