Kysymys:
Kuinka rakennan kannen?
akira
2010-07-08 01:00:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelatessani Steamin kautta "Magic The Gathering" -palvelussa mietin, miten kukaan rakentaa pakkansa ...

  • Ostatko "online" -kortteja?
  • Hankitko lisää kortteja bonuksena kampanjoiden suorittamisesta?
  • Mistä harvinaiset kortit tulevat?
Neljä vastused:
#1
+6
MaHuJa
2010-08-10 01:23:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toisin kuin vanha mikroprose-mtg, dotp ei salli sinun rakentaa pakkaa tyhjästä tai edes poistaa kaikkia kannen aloittamia kortteja.

Tämä peli näyttää tarkoitettu ihmisille, joilla ei ole kokemusta kannen kokoamisesta, sitten opettaa heille peliä ja tarjota sitten tarjous ilmaisista paperikorteista - ajattele sitä paperin taikuuden interaktiivisena mainonnana.

Onko olemassa pelejä jollekulle, joka haluaa vain pelata MTG: tä ja rakentaa kannet ja vastaavia?
#2
+6
Drake
2010-07-08 01:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Saat uusia kortteja jokaisessa ottelussa, jonka voitat tietokoneita tai muita pelaajia vastaan, kunnes olet suorittanut kokoelman.
  • Et voi ostaa kortteja verkosta tai mainostajista.
  • Laajennuksia on ostaa matalaa korttikokoelman lisäämiseksi Tällä hetkellä Steamista on saatavana vain yksi. Jos olet jo tilannut pelin, se sisältyy jo asennukseesi.
  • Toinen laajennus pitäisi olla saatavana todennäköisesti muutaman kuukauden kuluessa.
#3
+4
McKay
2010-07-08 01:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, onko tämä oikea peli, mutta ...

Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers -pelissä saat uuden kortin jokaisesta voittamastasi taistelusta. Et voi vaihtaa muita kortteja, mutta voit poistaa minkä tahansa näistä ansaituista korteista kanneltasi dekkieditorin kautta.

#4
+2
alexanderpas
2010-08-10 07:19:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saat yhden uuden kortin jokaisesta tietokoneesta tai muista pelaajista voittamastasi ottelusta, kunnes olet valmis. (Sinun täytyy pelata jokaisella kannella, jotta voit avata kaiken.)

Laajennuksiin sisältyy ylimääräisiä pakoja, joissa on lisäkorteja lukituksen avaamiseksi. Tällä hetkellä on 1 laajennus (sisältyy ennakkotilaukseen), ja lisää seuraa.

Vahvistimia tai erillisiä kortteja ei voi ostaa, mutta voit ostaa jokaiselle kannelle avauspaketin, joka avaa kaikki lukitut kortit siinä kannessa. (aika vs. rahanvaihto)

Et voi vaihtaa peruskannen kortteja, mutta voit lisätä / poistaa minkä tahansa ylimääräisen avaamattoman kortin kanneltasi kannen muokkausohjelman kautta. (ne lisätään oletusarvoisesti)

Viimeinen korttijoukko (kun olet lukinnut kaiken) on sama kaikille.

Voit ostaa päivityksen muuttaaksesi harvinaisempia ja Rares osaksi kalvoversioita. (Pidän tätä huonona taktiikana online-pelissä, koska se tekee harvinaiset / harvinaiset huomattavasti havaittavammiksi.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...