Kysymys:
Helpoin World of Warcraft -luokka tasolle
antony.trupe
2010-07-08 00:53:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on helpoin WoW-luokan taso?

Jos kukaan äänestänyt voisi kommentoida miksi siitä olisi hyötyä. Kiitos!
Tämä kysymys on hyvin subjektiivinen, koska kaikkien pelityyli on erilainen. Mikä on helppoa minulle, ei välttämättä ole helppoa sinulle.
mutta se voi olla, joten tunnustan sen subjektiiviseksi.
katso pelin merkitseminen osoitteesta http://meta.gaming.stackexchange.com/questions/38/tag-question-wow-or-world-of-warcraft.
Tämä ei todellakaan ole totta, voit helposti vertailla kuinka monta tuntia tasolle kuluu. Metsästäjät ja Warlocks ovat helpoimpia (yleisesti)
+1 - Tämä voisi tehdä kunnollisen `` subjektiivisen '' koodatun kysymyksen. Mielestäni sen pitäisi todennäköisesti olla yhteisön wiki. Esimerkkinä siitä, miten mielestäni siitä voisi tulla kunnollinen CW-kysymys - päätin kysyä [EpicAdvice-yhteisöltä] (http://epicadvice.com/questions/5948/what-is-the-easiest-class-to-level ) mitä he ajattelivat myös aiheesta.
Avataanko uudelleen "nopeimmalla" luokalla tasolle?
Mielestäni tätä kysymystä on arvioitava tarkemmin. Pelaajat, jotka ovat kyllästyneet Arthasin tappoihin, saattavat löytää erilaisia ​​asioita "helpoilta" kuin uudet tulokkaat.
@gnarf: [@Jeff on räikeästi vastaan] (http://meta.stackexchange.com/questions/51627/should-we-permanently-remove-the-subjective-tag) [subjektiivinen] tunniste!
@gnarf - kysymyksen merkitseminen "subjektiiviseksi" on melkein taattu, jotta se suljetaan. Tämä kysymys ei ole sydämessään subjektiivinen, koska jotkut tehtävät ovat helpompia kuin toiset, ja jotkut tehtävät palkitsevat enemmän pisteitä kuin toiset.
Loppujen lopuksi kaikki riippuu taitostasi pelaajana, ei luokastasi ...
Kaksitoista vastused:
#1
+36
Mushu
2010-07-08 01:04:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hunter (erityisesti Beast Master spec -tuotteet) on yleisin valinta helppoon ja nopeaan tasoitukseen monista syistä:

  1. Vaihteiden vähäinen riippuvuus vahingoittumisesta: jopa kömpelöillä varusteilla sietää kohtuullista vahinkoa
  2. Lemmikkiluokka: lemmikki, joka pystyy todella säiliöimään (pidä hirviöitä hänessä, kun tappat heitä)
  3. Vaihtelevat dps: sinun ei tarvitse lyödä vetoa hampaisiin vihollisen kanssa
  4. Useita paeta-mekanismeja: Metsästäjät voivat irrottaa (hypätä taaksepäin), näennäiskuoleman
  5. Sisäänrakennettu uudelleenkäynnistysmekanismi: Voit regenoitua samalla kun teet vielä sommituksia, ja sinä re lemmikki pystyy DPS: n ollessa normaalia, kun automaattinen uudistuminen
Allekirjoitan sen. Metsästäjä on 3 in 1, sinä etsit ja parannat lemmikkisi ja lemmikkisi säiliöt sinulle. Erittäin vahva maanviljelyluokka. Voit sooloida 5 lv: n matalampia esiintymiä, tankata saman tason esiintymiä todellisen parantajan kanssa sivustollasi ja jopa tankata kaikki sankarilliset vankilat, joissa on hyvä parantaja sivustollasi, ja joitain erikoisvarusteita.
Olen samaa mieltä ... ainakin sen perusteella, miten se oli takaisin, kun soitin vanilja WoW: ssä. Lähetin lähettämään lemmikkieläimiä, ottamaan käyttöön automaattiset hyökkäykset, tekemään jotain muuta vähän (lukemaan esimerkiksi muutaman lauseen kirjasta) ja toistamaan sitten. Ainoa vaadittu vuorovaikutus oli ensimmäinen vetäminen ja ryöstely ... noin 4-5 napsautusta / näppäilyä mob.
Feign Death on myös erittäin kätevä, jos satut purra enemmän kuin pystyt pureskelemaan.
Haittapuoli: Sinua vihaavat (melkein) kaikki säiliöt, joissa ajat instansseja. Oletuksena - on niin paljon huonoja metsästäjiä, että sitä odotetaan sinulta. Jos aiot suorittaa satunnaisia ​​esiintymiä, yritä oppia olemaan hyvä joukkuetoveri heissä. (Älä vedä, sammuta murinaa jne.)
Valitettavasti sinun ei tarvitse edes mennä BM: hen helpottamaan tasaamista. Olen tasoittanut MM-tasona tasosta 1 lähtien (olen nyt 71-vuotiaana), ja tämä alt on edelleen ollut helpoin kaikista muista, jotka olen tasoittanut (mukaan lukien magi, rogue, pally, pappi ja shammy).
Tämä on vielä parempi nyt, kun metsästäjät eivät tarvitse manaa.
En tiedä, miksi tämä myytti jatkuu tähän päivään saakka, mutta Beast Mastery on ollut vuosien ajan pahin Hunter-tasoittaja. Marxismi (ja vähemmässä määrin selviytyminen) on nopeampaa johtuen paljon suuremmista suorista vaurioista, jotka eivät vaadi odottamista lemmikkisi tavoitteen saavuttamisessa. Olen soittanut Hunteria suljetun beetan jälkeen. Muutama kerta, kun yritin tasoittaa pedon mestarina, päädyin kunnioittamaan hitauden takia.
#2
+13
Lance May
2010-07-08 01:12:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Death Knights ... sinulla on 55 jauhettavaa tasoa vähemmän. ; Þ

Mutta oletetaan, että olet jo tasoittanut vähintään hahmon 55: een (voidaksesi heittää kuolemanritarin)
Vastasin juuri kirjaimelliseen kysymykseen. ;)
Älä sekoita helppoa nopeaan. :-)
Kuolemanratsastus oli ylivoimaisesti helpoin hahmoni tasolle, jonka suhteen en koskaan huolissani kuolemasta. Itsehoito vain antoi minun jatkaa jauhamista. Ei * nopein * luokka, mutta se oli kaikin tavoin helpoin.
@Mushu on oikeassa.Tämä voi olla hyvä vastaus _ jos_ se otetaan huomioon.Esimerkiksi _voi_ osoittautua, että on nopeinta tasoittaa Hunter 55: een ja sitten heittää DK ja tasoittaa hänet korkiin asti, ja tämä olisi pätevä vastaus.
#3
+8
JimD
2010-07-28 11:41:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tasoittanut kaikki luokat paitsi kuolemanritarit vähintään tasolle 50 ... ja pari yli 70. En ole tasoittanut mitään 80: een asti.

Tulkitsen kysymyksesi tarkoittaa "helpoin", kuten "vaatii vähiten taitoja ja / tai huomiota sooloon vähintään tasolle 40".

Kokemukseni mukaan helpoin taso on ollut paladiini. Näillä on hyvä panssari, kohtuullisen hyvä taistelu ja ne voivat parantaa itsensä. Joten vaellat vain vetämällä exorcismilla, ja sitten vain bludgeing väkijoukkoja hyvällä heimolla tai miekalla ja toisinaan parantamalla itseäsi, kunnes ne kaatuvat. Kun teet huonoa vetoa tai saat liian monta jengiä sitten juoksemaan, käytä makaa käsillä, kun olet lähellä kuolemaa, ja jatka juoksemista. (Joo, paladiinilla ei ole hyvää väkijoukon hallintaa). Olen tasoittanut kämmeneni 61: een tuskin kiinnittäen huomiota (katsellen televisiota, hengailen StackOverflow'ssa, juttelemalla); sinun ei todellakaan tarvitse kiinnittää paljon huomiota. (Yleensä aloitan taistelun, menen automaattiseen hyökkäykseen ja annan taistelun jauhua itsestään --- vain satunnaisella itsensä parantumisella).

Druid on monipuolisin luokka. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä hieman enemmän huomiota niiden tasoittamiseen ja sooloon. Pohjimmiltaan sinun on katsottava manaa ja vaihdettava kissaan tai karhuun aina, kun se laskee (mutta ennen kuin terveytesi on liian matala, jotta se olisi kestävä koko nykyisen taistelun ajan). Siirtymällä säännöllisesti luonnonvaraisesta rooliin voit jauhaa jatkuvasti tehtäviä ja sinun on harvoin tarvinnut lopettaa juominen (mana regensi, kun olet villissä muodossa).

Vaikeimpien luokkien vaikeimmat pelit ovat roistoja ja sotureita. .

Väärin pelaamiseksi sinun on käytettävä suurta tilannetietoisuutta ... aina käyttäen oikeita taitoja (jotka riippuvat siitä, oletko kohteesi edessäsi, oletko sen takana, onko sinä varkain, onko hän tainnutettu tai sapped, mikä taidoistasi on jäähtynyt, ovatko he heittäjiä (ja sinun täytyy potkaista heitä), kuinka monta yhdistelmäpistettä olet työskennellyt tavoitteen parissa ja kuinka paljon energiaa sinulla on. työskentele vain rennosti, kun huijaat, kun keskustelet muualla ikkunoissa.

Kuitenkin roistojen edut ovat varkain ja kadonneet ... keskittyneenä yhteen kohteeseen (ja se on jopa niin alhainen kuin 20-luvun puolivälissä). Puolivälissä taitava kelmi voi voittaa minkä tahansa muun luokan kaksintaistelussa ... ja useimmat heistä ovat paahtoleipää jopa viiden tason tasoituksella kelmi puolella .

Soturit ovat melkein yhtä monimutkaisia, ja heidän on käytettävä sekoitus erilaisia ​​taitoja ollakseen tehokkaita. haarniska ... mutta itsensä parantumisen puute (vain juoma ja siteet) ja hyvän yleisön hallinnan puute vaikeuttavat asioita.

Varlokkeja ja metsästäjiä on suhteellisen helppo soolo. Kätyrit / lemmikit antavat sinulle kertakäyttöisen säiliön ja "lukkojen" pelko "voi olla hämmästyttävä väkijoukon hallintaan (vaikka se voi tuoda lisäyksiä). Metsästäjän teeskentelevä kuolema on "päästä ulos vankilasta" -kortti näiden ärsyttävien ruumis kävelyjen välttämiseksi. (Kuitenkin, kun pelasin juhlissa, minulla oli se, kun metsästäjäni selviytyi pyyhkäisystä teeskentävällä kuolemalla ja istun vain hyödytön, kunnes joku muu palaa takaisin vara-arvoon. Aion muuttaa lvl 72 -metsästäjäni tekniikaksi ja saada goblin-hyppääjä kaapeleita ainakin jonkin verran mahdollisuutta olla hyödyllisiä tässä tilanteessa).

Metsästäjillä on yleensä hyvin vähän kysyntää ryhmille. He vain tekevät DPS: ää eivätkä todellakaan edistä juhlia suuressa osassa muuta. 'lukot ovat suosittuja sielukivien (pyyhinnän esto) ja kutsumisensa, sekä erittäin hyvän DPS: n ja vähäisen huollon vuoksi. (Sinun ei pitäisi koskaan joutua hidastamaan, kun lukitusjuomasi --- jos lukkosi on aina tarpeeksi alhainen manassa huolehtiakseen, hän on epäpätevä (tai hän on tuhoutunut, mikä saattaa olla sama asia puolueille / raideille).

Luulisi, että shamaani olisi suunnilleen yhtä helppo kuin paladiini tasoittaa. Heidän heikompi panssarinsa kuitenkin todella sattuu siihen. Minusta totemien hallinta vaatii enemmän huomiota kuin paladiinin aurat ja siunaukset. itsensä ylösnousemuksen ankh (uudelleen inkarnaatio) on suosittu pyyhkimien lieventämistoiminto, jonka tarjoavat shamaanit.

Magioita on luultavasti vaikein soolotasolla. vähän manaa, ei itsestään parantavia, ei lemmikkejä eikä kätyreitä. Magien tulisi toimia yhdessä kaiken kanssa, mikä voi parantaa heitä. Heidän kykynsä houkutella ruokaa ja vettä voi olla kätevää samoin kuin heidän DPS: nsä.

Minä " Olemme äskettäin työskennelleet pappina, ja se on ollut suhteellisen helppoa, mutta ei läheskään yhtä helppoa kuin paladiini. Sinulla on parantavaa, mutta et et panssari eikä lähitaistelu; Minulle kerrotaan, että haluat soolona varjoerinä; mutta en enkä aio tätä olla soolo-soittamista varten, joten olen kiinni pyhästä / parantajasta. Tietysti minulla on nyt melko vähän kokemusta kaikista allianssikilpailujen matalan tason tehtävistä.

Pitkällä aikavälillä luulen, että paladiini tulee olemaan se, jonka painan ensin 80: een. Pidän joustavuudesta olla parantaja ja säiliö (ja olen kaksitahoinen sille). Vaimoni 80-tason druidi on kohtuullisen suosittu muiden ryhmien keskuudessa parantumisensa ja kykynsä poistua säiliöstä tai siirtyä kissan muotoon kelmi-tyyppisen lähitaistelu DPS: n (ja varkauden) vuoksi. Kyky varjella taistelusta irti (tontut) voi olla myös kätevä pyyhkimien lieventämisstrategia ... ja druidilla on ainoa taistelussa oleva ylösnousemuskyky (uudestisyntyminen). Joten keskityn luultavasti druidiini toiseen alueeseen, jolla pelaan.

Nopein tasoitusstrategia, jonka tiedän, on työskennellä tehtävien läpi noin tasolla 16 ja tehdä sitten vain takaisin taaksepäin etsijä (kun teet vain satunnaisia ​​tehtäviä, kun olet jonossa).

teeskentelevä kuolema + hyppyjohdot on hauskaa, mutta valitettavasti sillä on mahdollisuus epäonnistua ja sillä on 30 minuuttia. viilentyä.
Muuten, olen nyt tuonut neljä merkkiä tasolle 81; Olen havainnut, että villi druidi on tapa tasoittaa niitä (kissan muoto, kun olet paikallisten väkijoukkojen tasolla tai sen yläpuolella, karhun muoto, kun olet kaksi tai kolme tasoa matalampi). Shadow spec on ehdottomasti tapa edetä yksinpappien parissa. Pidän edelleen koetuksestani; petomestari metsästäjälle (käyttäen yhtä eksoottisista "Jorumund" -matoista happosyljellä --- 4% vaurioitunutta debuffia, pinoja kuten viisi kertaa). (Se on ainoa metsästäjän lemmikki, jonka löysin, josta on todellista hyötyä kaikille toisen osapuolen DPS-ponnisteluille)
#4
+6
shooksm
2010-07-08 01:06:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paljon mielipiteitä tästä, mutta laitoin paladiinin ylös. Paladiinit ovat puolustukseen keskittynyt luokka, joka voi parantua, käyttää korkeinta panssariluokkaa ja saa useita erityyppisiä vaurioita. Heistä tulee hyvin omavaraisia, kun he saavuttavat korkeamman tason, kun heidän kykyjensä tuottavat terveyttä ja manaa. Ne ovat myös hybridiluokka, jonka avulla henkilö voi valita minkä tahansa kolmesta säiliön, dps: n tai parantajan roolista, mikä voi helpottaa ryhmien löytämistä tasaamaan paljon.

Tämä saattaa olla totta Cataclsymissa, mutta toistaiseksi sinulla on oltava paljon pisteitä maksupuusta, jotta voit 1) tehdä laskeutumisen dps: n ja 2) elvyttää vaaditun manan / terveydentilan lopettamatta jokaista (tai joka kolmas-kolme) taistelua
@MarmouCorp Etkö ole varma kommenttisi kohdasta, sillä määritin korkeammat tasot. Jopa matalilla tasoilla vaihtaminen tuomion / viisauden sinetin / valon välillä tarkoittaa, että sinulla on hyvin vähän seisokkeja
Lisäksi pvp-palvelimella paladiinien taso on erittäin nopea verrattuna muihin - sinulla on paljon vähemmän seisokkeja maailman pvp: hen.
@marmoucorp ei ole totta, minulla on nyt hieno resto, eikä minun tarvitse koskaan pysähtyä manan tai terveyden elvyttämiseksi - edes mahdollisten ilmentymien varalta.
Tasoitan Tank Paladinina, enkä ole joutunut pysähtymään Manan / Terveyden puolelle taistelujen välillä. Jos käytät tuomioitasi / sinettejäsi / siunauksiasi oikein, sinun ei tarvitse niin.
Toiseksi helpoin luokka I tasoitettu. Metsästäjä oli hieman helpompaa kuin vaaleita, mutta vain vähän.
Voi, älä unohda ristiretkeläisten auraa. Se todella säästää paljon aikaa juoksemisessa verrattuna muihin luokkiin.
#5
+5
Brandi
2010-07-20 10:12:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen Protection spec Warrioria ja ketjuajoryhmiä, jotka käyttävät LFD: tä. Tasoitin äskettäin soturin 80: een vankityökalulla. Tämä oli nopeaa, helppoa, ja kaikki rakastivat minua. : D

Perinnöllisten hartioiden, rinnan ja miekan käyttö tarkoitti, että tein jatkuvasti 20-30% enemmän DPS: ää kuin muut luokat (jopa perintöasennoilla) Outlandiin asti. Tunsin jatkuvasti ylivoimaisen.

+1 - ainoa ongelma on, kun törmäät ulkomailla, sinulla on kilpailua tuoreiden dk: n kanssa. Hanki hyvä parantajaystävä ryhmittelemään kanssasi tätä osaa varten!
Huomasin, että ulkomailla on kamala vaihde. Se näytti olevan jostain syystä kaikki Spell-Plate. C'est la vie, ensimmäinen esine, jossa on pistorasiat. +24 haamukiveä FTW.
#6
+4
Tyronomo
2010-07-08 05:09:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luokka, josta pidät eniten, on taso, jonka taso nousee nopeammin. Jos haluat todella nauttia viettämästäsi ajasta (ja vietät paljon!)

#7
+3
György Andrasek
2010-07-08 02:55:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pidät vankityrmistä, mene luokalle, joka voi tankata (suosittelen Paladinia). Pääset ketjuun pidettyihin vankityrmiin, määrität tahdin, ja jos teet työsi oikein, kaikki rakastavat sinua ja sinä nouset nopeammin kuin etsiminen.

Vaikka se ei ole helppoa sinänsä, se on varmasti viihdyttävämpää kuin kerätä vielä 12 raptoripäätä.

Kun olet valmis, voit tappaa helposti 5-6 normaalia väkijoukkoa kerralla, mikä nopeuttaa merkittävästi sinun tehtäväsi. Voit myös tehdä joitain ryhmäkysymyksiä yksin, esimerkiksi koko Colossal Menace -tehtävärivi.

#8
+3
Lotus Notes
2011-05-21 02:01:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisätään vain, että vaikka metsästäjät ovat erinomaisia ​​alemmilla tasoilla, kun sinulla on eeppinen lentotaito (vaaditaan taso 70, uskon), Fruidit joko Feral- tai Balance-spec eclipse -ohjelmassa (ei sanoja tarkoitettu) ) kaikilla muilla luokilla / tiedoilla, jotka liittyvät etsintään, matkustamiseen ja nopeuden keräämiseen ylivoimaisesti .

Ulkoilmatoiminnan ilmeisten etujen lisäksi druidilla on myös kaksi kykyä, jotka lisäävät niiden nopeus rikkomatta varkauksia (Dash- ja Stampeding-möly), joten työskennellessäsi luolan tai sisätilojen läpi, voit varkain ohittaa kaikki tarpeettomat väkijoukot, ja Feral Druidit, joilla on 2 pistettä Feral Swiftnessissä, saavat myös 30% liikkeen bonuksen, joka toimii sisätiloissa myös kissan muodossa.

Druidiksi tulemisen ainoa etu, jota useimmat ihmiset eivät ota huomioon tasaamisen / etsinnän nopeudessa, on se, että druidien ei tarvitse siirtyä pois lennolta lomake hakemisobjektien noutamiseksi, kun taas kaikkien muiden luokkien on irrotettava, eikä niitä voi asentaa uudelleen (1.5 toinen näyttelijä) kunnes taistelu on loppunut. Tämä tarkoittaa sitä, että kerätäksesi tehtäviä, joissa vain noutat esineitä ympäristöstä, voit välttää kaikki väkijoukot, joita ei ole määritelty.

Vaikka liikkuisit vain muutaman tuuman maanpinnan yläpuolella, väkijoukko ei tule aggro. Vaikka druidien on koskettava maata kerätäkseen yrttiä, heidän ei tarvitse koskettaa maata kerätäksesi tehtävän. Jos oletetaan, että noin 1/4 tehtävää on keräilytehtäviä, druidit ovat paras valinta tason 60+ tasoittamiseen ja Loremaster-saavutuksen tekemiseen.

#9
+2
Jeffrey
2010-07-08 01:00:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On osoitettu, että nopein näyttää olevan Hunter. Olisi järkevää, että kyseinen tieto viittaa siihen, että se on myös helpoin

#10
+2
rmontagud
2010-07-08 01:22:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska kysymys on jonkin verran subjektiivinen, lisätään yksi asia: jos etsit luokkaa, joka tasoittuu nopeasti, ostat lippuja nopeammin uudelleenkierrokselle toiseen luokkaan.

Jos olet ensimmäinen hahmosi, sinun kannattaa kuitenkin viettää aikaa, tasaa joidenkin epäilemiesi luokkien 15 ensimmäistä tasoa ja katso, kuinka siitä tulee sinun roolisi. Jos et pidä kumpikaan parantamisesta ja / tai hybridistä, hävität nopeasti shamaanin, druidin, paladiinin ja pappin. Jotain samanlaista tapahtuu, jos et myöskään pidä tankkaamisesta.

Heikoille lukijoille: taso luokka, joka sopii sinulle, ei trendikäs

#11
+1
angryITguy
2010-09-23 07:18:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lähes mikä tahansa luokka tasoittuu "nopeasti". Kyse on pikemminkin siitä, mikä luokkani spec auttaa minua tasaamaan nopeimmin?

Ja se olisi DPS-spec, jos jauhat esitasoa 80. Säiliö- ja parantumisominaisuudet ovat liian hitaita roskia jauhettaessa tasoille. Tämän sanottuaan pelikurssit, jotka aiheuttavat isoja ryhmävahinkoja (esim. Shamaanit / Warlocks), näyttävät toimivan melko hyvin. Mutta kun aloitat ratsastuksen, sinun on harkittava, mitä spec pelaat. Joten ole valmis määrittelemään uudelleen ja / tai suunnittelemaan toissijaiset tiedot ennen sitä.

Siellä on paljon DPS-pelaajia ja esiintymään pääseminen voi viedä hetken. Mutta hyviä säiliöitä ja parantajia on vaikea saada.

#12
  0
daghan
2010-07-28 12:18:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka tämä sivusto onkin vähän vanhentunut, se on melko hyvä: http://www.warcraftpets.com/guides/other/leveling.asp Tasoitusnopeus riippuu:

  • nopea tappaminen
  • vähän seisokkeja
  • vähemmän kuolemantapauksia

metsästäjä tappaa suhteellisen nopeasti, ihmeellistä matalalla seisokilla, PARAS vähemmän kuolemilla (etenkin teeskentelevä kuolema 30: n jälkeen, ansoja ...). Näyttää olevan nopein (jos vain sitä etsit)

Warlock on melko samanlainen kuin metsästäjä näissä asioissa: tappaa hyvät, matalat seisokit (voi muuntaa terveyden manaksi, täyttää terveyden nopeasti ensimmäisinä) apu (tai ime sitä viholliselta!) ja mene!), mutta voi kuolla :(

Mage / Rogue: PARAS tappamiseen nopeasti, mutta magen seisokit manan täytön takia, roistot seisokit energian ja terveyden täyttämisen vuoksi (lähitaistelu? nahalla ??) ja he ovat hauraita, joten ne kuolevat helposti. Heidän pelityylinsä on melko riskialtista ja hauskaa (molemmat imevät kyvyttömän pelaajan käsissä, molemmat rokkaavat lahjakkaasti (metsästäjän riippuvuus lahjoista on pienempi).

Warrior: ei tasoita. oikeastaan ​​... :) -> äskettäisen varsipuupäivityksen kanssa näyttää siltä, ​​että se voi tasaantua rend-overpower (CRIT !!) -yhdistelmän ansiosta (noin 25-30 jälkeen). Mutta silti, hidas: sillä on seisokkeja terveyden täyttämiseen (levypanssari, mutta ei niin korkea dps kuin magi tai roisto), kuolemat ovat melko usein eikä tappamisaika ole niin nopeaa

Paladin: ei tasaudu, kunnes u voi aoe tank: lue lisätietoja yllä olevasta linkistä. Vähemmän kuolemantapauksia levypanssarin ja parantumisen ansiosta, mutta erittäin matala dps, kunnes kengän tasoitus

Shamaani: tappaa hyvää, voi selviytyä parantumisen ansiosta, mutta manan seisokkeja ei voida sietää (magit voivat luoda vettä, shamaanit eivät, sinun on ostettava joitain koko ajan ja edelleen ärsyttävää)

Druid: En tiedä paljoakaan, mutta ihmiset sanovat, että sillä on suuri eloonjääminen (vähemmän kuolemantapauksia), manan täytön seisokkeja voidaan hallita pedon muodoilla, mutta tappaa hitaasti

Pappi: varjoerittelylle: hidas 40: een asti, tehostaa noin 40-50, sitten hidastaa uudelleen. parantaja spec: jos teet tapauksia, osapuolten löytäminen on melko helppoa, joten voit tasoittaa suhteellisen nopeasti, mutta silti, erittäin vaikea etsiä (en pelannut yhtään, vain lukenut siitä)

Death Knight : voidaan avata vasta, kun u on lvl 55 (alkaa 55) ja u ostaa toisen ja kolmannen laajennuksen. Ihmiset sanovat, että se tasoittuu nopeasti välillä 55-70, kuluu vähän sen jälkeen - mutta en pelannut yhtään -

Tasausnopeus riippuu myös siitä, kuinka hauskaa u-hahmo saa, jos se ei ole hauskaa ( esim. jos et pidä metsästäjästä tai sotilasta), et voi tasoittaa, koska et pelaa usein, kun taas Blizz ryöstää sinua. Tarkista mitä haluat olla kyseisessä pelissä ja valitse sen mukaan -> tai parempi, kokeile jokaista, lopeta yksi (t), kun kyllästyt, jatka hauskaa. Mikään luokka ei todellakaan imeäTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...