Kysymys:
Mitkä ovat suositut Protossin rakennustilaukset StarCraft 2: ssa?
McKay
2010-07-08 20:51:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut paljon Protossia alkuperäisessä StarCraftissa, mutta ajattelin yrittää pelata sitä myös StarCraft 2: ssa. Mitä rakennustilauksia kilpailukykyisesti käytetään?

yhteisöwiki? koska BO: t + variantit muuttuvat ajan myötä!
Hmm, vaikka luulen, että ne muuttuvat, ne muuttuvat enimmäkseen vähitellen, ja vastauksia voidaan muuttaa hieman?
Kysymyksiä kahdelle muulle kilpailulle: [Zerg Build Orders] (http://gaming.stackexchange.com/questions/359/what-build-order-should-i-use-for-zerg-in-starcraft-2), [Terran-rakennustilaukset] (http://gaming.stackexchange.com/questions/918/what-are-the-popular-openings-builds-for-terran-in-starcraft-2)
@F.S. numerot voivat muuttua, mutta laajakuvan ei pitäisi. Ellei Blizzard päättää siirtää Stalkerit robotiikan ja Zealotit Twilight Counseliin, nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä.
@tzenes, suostui minäkään en nyt. Minun pitäisi pysyä offline-tilassa, kun en voi nukkua :)
@ccook on riittävän reilu, jos se palaa sinulle, ilmoita siitä minulle.
Ensin rakennat tyhjiä tiloja, sitten menet tyhjiä puolia.Kun olet valmis, päätä tyhjät kohdat.
Kolme vastused:
#1
+106
tzenes
2010-07-08 21:34:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, tarkoitatko aukkoja vai rakenteita, mutta annan teille molemmat.

Aukkoihin useimmat Protoss käynnistävät 13 portin (9 koetinta, pylväs, 4 muuta koetinta sitten yhdyskäytävä). Sieltä he yleensä joko rakentavat toisen yhdyskäytävän tai kybernetiikan ytimen. Voit siirtyä 10 portista kahden portin ryntäykseen, mutta se on harvinaisempaa.

Näitä kahta reittiä pitkin on useita rakenteita:

  • 1 portti laajenna
  • 3 portin paine laajenee
  • 2 portin kiire
  • 4 portti
  • 3 portti Roboon
  • tekniikka sisään Starport

Koska Protoss kiertää yhdyskäytäväyksiköiden ympärillä, on yleistä viitata Protossin strategioihin rakentamiesi yhdyskäytävien lukumäärän mukaan. On syytä huomata, että lukuun ottamatta kahta porttia, kaikki Gateway-pohjaiset rakennelmat sisältävät yhdyskäytävien muuttamisen Warpgatesiksi (opittu Cybernetics Facility -palvelussa).

1 Gate Expand on uudempi koontiversio, joka on viime aikoina kiinni ( 1.1-1.2) hitaamman Terran-häirinnän (erityisesti Reapers) ja enemmän makrokeskeisten Zerg-pelaajien myötä. Tutkimalla aikaisin ja mahdollisesti viivästyttämällä ensimmäistä yhdyskäytävää (14 ish: iin) Protoss-soitin voi luoda paljon paremman talouden ja siirtyä varhaiseen laajentumiseen. Tämä varhainen laajennus mahdollistaa paljon nopeamman kaasuntuotannon ja nopeamman siirtymisen tehokkaisiin yksiköihin, kuten Colossus ja Void Ray. Vaikka tällaiseen strategiaan liittyy luontainen riski, hyvin varhainen partiolainen (esim. 8-10) voi auttaa tekemään päätöksen, laajennetaanko 1-portin jälkeen vai siirrytäänkö vakaampaan 3-porttisen paineen rakenteeseen. Liquid`Huk ja TSL_GuineaPig ovat hyviä ihmisiä seuraamaan tätä rakennusta.

2 Gate Rushiin sisältyy yleensä pää- tai Natural-seinän muuraus kahdella ensimmäisellä yhdyskäytävälläsi ja 5-7 Zealotin rakentaminen kiireeksi. Tämä auttaa puolustautumaan vastahyökkäykseltä. Tämä varhaisen rynnäkkötyyli perustuu myöhemmin Warpgate-tekniikan käyttöön loimiessa seinän ohi olevissa yksiköissä. Tämä varhainen kiire panostaa voimakkaasti Zealotin paremmuuteen pieniin määriin muihin ensisijaisen tason 1 yksikköihin nähden. Tämä on tehokkain vs. nopeasti laajentavat strategiat. Se mahdollistaa myös aikaisemman laajennuksen, jos estät luonnollisen.

3 Gate-paine voi liittyä joko varhaiseen kybernetiikan ytimeen (suositeltava) tai 2 Gate -tyylisestä rakenteesta. Ottaen huomioon Chronoboostin ja Warpgatesin ympärillä olevan nopean rakentamisnopeuden tämä rakennus perustuu erittäin mukavan 1,5-tason armeijan rakentamiseen, joka koostuu zealoteista, Stalkereista ja Sentriesistä. Tämä on erittäin tavallinen aukko useimmille Protoss-pelaajille, koska se rakentaa erittäin voimakkaan armeijan heti keskipelin alussa. Yritä muistaa rakentaa Sentries, koska ne ovat avain tähän koontiversioon ja Chronoboost Warpgate -tekniikkaasi. Tämän rakenteen outo osa on, että sen paikka metapelissä on muuttunut voimakkaasti. Alun perin erittäin aggressiivinen rakenne on muuttunut makrokeskeisemmäksi rakennukseksi, jolloin Protoss voi käyttää painetta saadakseen tilaa laajentua. Sen sijaan, että käytettäisiin 3 Gate: ta 3 Gate Robon tai 4 Gate: n askeleena, 3 Gate Expand johtaa paljon vahvempaan 5 Gate + Roboon, mikä mahdollistaa hyvät pelin puolivälissä ajoitettavat hyökkäykset.

4 Gate on 3 Gaten luonnollinen jatke, joka mahdollistaa tehokkaamman keskipelin työntöä (mahdollisesti jatkoa aikaisemmalle onnistuneelle 3 Gatelle). Tämä on looginen vaihtoehto 3 portille Roboon, koska Protoss-tukikohta voi tukea 4 jatkuvan tuotannon yhdyskäytävää tai 3 yhdyskäytävää ja robotiikkalaitosta. 4 Gate voi sitten siirtyä Roboon laajennuksen laajennuksella tai siirtyä Templar-tekniikkaan. Templar-tekniikka on hyödyllinen Terran Bio: lle, jota aaveet avustavat, koska temppeli voi "haistaa" aaveita, missä Robo on tehokkaampi Terran Bioa tai Zerg Hydra / Roachia vastaan ​​

3 Robon portti nousi vastauksena aikaisin Roach työntää Beetan alussa. Tähän sisältyi yleensä ensimmäisen yhdyskäytävän rakentaminen ja sitten heti teknikko Robolle ennen uusien yhdyskäytävien lisäämistä. Tämä tarjosi Kuolemattoman ajoituksen, joka oli vahva voima, jota Kuolematon tuki. Roachin nerfien ja muiden muutosten jälkeen on yleisempää rakentaa ensin Gatewayt ja lisätä Robo myöhemmin Colossuksen tekniikkana. Colossus antaa tälle strategialle edun verrattuna Terran Bio- tai Roach / Hydra Zerg -rakennuksiin. On myös syytä huomata, että 3 Gate Robo antaa sinulle erittäin varhaisen tarkkailijan, joka on erittäin hyödyllinen.

Tech to Starport -rakennukset kasvoivat varhaisista Void Ray -kuormista. Koska näitä strategioita ei voida ylläpitää, yleisempi tapa on sen sijaan rakentaa Phoenix Starportista ja tuhota kalliita yksiköitä käyttämällä graviton-sädettä. Näihin rakenteisiin kuuluu yleensä useiden Phoenixin hankkiminen aikaisin ja sitten heidän tuominen mukanaan 3 Gate -ajoituksen ajaksi. Viivästettyä työntöä tukee mahdollisuus poistaa vihollisen yksiköt pöydältä. Tämä on erityisen tehokas verrattuna Terran Mechiin. Äskettäin Early Starport on palannut suosioon GSL 3: n kanssa. Useat pelaajat ovat pyrkineet aikaisin kaksinkertaiseen Starportiin (varsinkin PvZ: ssä). Varhaisen Phoenixin häirinnän lisäksi he ovat lisänneet myös Void Rays -sarjaa. Void Rays oli perinteisesti vain vahva yksikkö, kun se oli ladattu, mutta korjaustiedostossa 1.1.2 lataamaton vahinko oli puskuroitu. Tämän seurauksena Tyhjät säteet vahvistuivat paljon vahvemmiksi sekä varhaisessa sitoumuksessa että sen jälkeen, kun ne olivat saavuttaneet suuren määrän. Tämä yhdistettynä siihen, että monet Zergit luottavat voimakkaasti Roacheihin sen jälkeen, kun niiden kantama (myös 1.1.2) johtaa moniin muihin Starport-keskeisiin rakenteisiin.

Lopuksi on syytä huomata, että on olemassa useita juustorakenteita. Nämä kiertävät Pimeän Templin pyhäkön tai Tähtisataman piilottamista Void Raylle. Vaikka ne eivät ole kestäviä rakennuksia, ne on syytä mainita.

Huomaa Käytän termejä:

Taso 1 ilmaisemaan: Zerglings, Zealots ja Marines.

Taso 1.5 osoittaa: Stalkerit, Sentries, Särjet, Banelings, Marauders ja Reapers.

Kiva. Hyvin tehty taas.
Vietän liian paljon aikaa Starcraft 2: n pelaamiseen / katseluun / ajatteluun
"Mahdollisesti"...? ;)
@tomas; _;) ....
Hattu pois teiltä sir!
#3
+4
Zach Lysobey
2010-10-23 21:00:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 Gate Fast Expand vs. Terran on viime aikoina yhä suositumpi (TeamLiquid.netin mukaan), minulla on ollut hämmästyttävä menestysprosentti kulta / platina

Mutta vakavasti, jos etsit SC2: ta Koontiversio: goto liquipedia

http://wiki.teamliquid.net/Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...