Kysymys:
Kuinka voin määrittää hevoseni ominaisuudet (nopeuden, kestävyyden jne.) Red Dead Redemption -sovelluksessa?
Jaydles
2010-07-08 00:37:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On vaikea punnita hevosen ostamisen ansioita, kun minulla ei ole aavistustakaan, miten ne verrataan minulla jo olevaan hevoseen. Kaipaanko jotain puutetta?

Kolme vastused:
#1
+10
Jon Erickson
2010-07-08 00:43:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hevosia, joihin kannattaa sijoittaa, on vain kolme.

  • Kentucky Saddler (keskinopeus, keskimääräinen vahinkokestävyys)
  • unkarilainen puolikasvuinen (hitaampi nopeus, suurempi vahinkovastus) )
  • American Standardbred (nopeampi nopeus, pienempi vahinkokestävyys)

Havaittu nopeus ja vahinkokestävyys ovat suhteessa toisiinsa, kun verrataan näitä hevosia muihin kaikilla kolmella pelillä on suurempi nopeuden ja vahingonkestävyys.

Eri hevosten kuvakaappausten avulla voit määrittää, mikä sinulla on tällä hetkellä, koska kaikilla tietyn rodun hevosilla on samat värimallit, tai voit verrata mitä kaupassa on mitä sinulla on.

@Jonm Äänestin kaikki kolme vastausta tähän mennessä. Sinun on paras, mutta puuttuu tietoa siitä, kuinka voin kertoa, onko minulla jo yksi näistä kolmesta. Voitteko lisätä siihen liittyviä tietoja (@Beska's: n ja / tai @Holyman's: n alla olevasta vastauksesta - ja kannustan teitä äänestämään niitä sen puolesta)? Sitten voin hyväksyä sinun ja se on täydellinen.
#2
+6
Holymann
2010-07-27 22:33:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet kiinnostunut eri hevosrotuista, http://reddead.wikia.com/wiki/Hevoset tarjoaa kaikki hevosrotujen tilastot. Eri hevosten kuvakaappausten avulla voit määrittää, mikä hevosesi sinulla on tällä hetkellä, ja jos todella haluat kerätä rahaa paremmalle. Sillä on myös luonnonvaraisia ​​paikkoja, joissa näytetään, mistä hevonen on kiinni, jos et ole vielä avannut kyseisen hevosen tekoa.

Sivusto näyttää myös hevosia, joita ei voi ostaa tai saada kiinni, kuten tumma hevonen ja ennakkotilattu hevonen.

Sotahevonen, joka oli alun perin saatavilla vain ennakkona Red Dead Redemptionin ennakkotilauksesta, on nyt saatavilla Xboxlive Marketplacen kautta 80 pistettä. En voi puhua tämän vaihtoehdon puolesta PS3-maailmassa.
#3
+3
Beska
2010-07-09 02:11:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että kaikilla tietyn rodun hevosilla on samat värimallit. Joten jos etsit tiettyä hevosta, voit mennä partioimaan yhden, ja kun näet oikean värikuvion, sinun pitäisi olla hyvä mennä. Uskon esimerkiksi, että kaikki valkoinen hevonen on unkarilainen puolirotuinen.

Jos taas olet kiinnostunut hevosestasi, voit mennä kauppaan ja verrata heidän käytettävissä olevia hevosia omiin ... jos luet kuvauksia, löydät sen, joka vastaa sinun. Karkeasti ottaen hinta heijastaa kokonaisarvoa. (Tässä ei oteta huomioon pieniä eroja ... kuten Jon mainitsee, on kolme hevosta, jotka myyvät 750 dollaria, ja heillä on hieman erilaiset tilastot toisistaan ​​... mutta kaikki ovat parempia kuin 250 tai 500 dollarin kollegansa).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...