Kysymys:
Kuinka aloittaa hyvä Battlefield Bad Company 2 -moninpeli?
Dmitry Selitskiy
2010-07-08 04:11:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aloittamassa Bad Company 2: n ja etsin vinkkejä siitä, miten ensimmäiset pelit verkossa eivät ole niin tuskallisia.

Toistin toistaiseksi CoD MW2: ta jonkin aikaa, mutta kuulin, että BC2 on paljon vaikeampaa. Siksi olisin iloinen voidessani tietää yhden tärkeimmän tietävän tai tehtävän BC2: n verkkopelin alussa.

Ei ole, että BC2 on paljon vaikeampaa, se on vain paljon erilainen. Jos MW2 on paljon ajoa ja asetta, BC2 näyttää vaativan hieman strategisempaa lähestymistapaa. Ei sanoa, että MW2 ei, mutta jos juokset ja aseet BC2: lla, kuolet paljon.
Kaksi vastused:
#1
+24
Brian Ortiz
2010-07-08 09:47:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Pelaa pelaamasi luokan vahvuuksilla . Nämä säännöt taipuvat paljon, mutta opit sen kokemuksen avulla.
  • Hyökkäys - pudota ammuksia lähelle joukkuetovereita. Poimi kaverit keskimatkalla. Pitkät matkat toimivat myös hyvin, mutta se on paras tehokkuus puolustuksessa. Ammu kranaatinheittimellä joukko vihollisia.
  • Insinööri - Korjaa ystävälliset ajoneuvot, räjäytä vihollisen ajoneuvot. Ammu ajoneuvoja RPG-7: llä, ammu sotilaita Carl-Gustavin kanssa. CG aiheuttaa vähemmän vahinkoja, mutta raketti kulkee nopeammin ja sillä on laajempi vahingon säde. SMG: täsi käytetään parhaiten lähietäisyydeltä.
   • Jokainen luokka voi käyttää merkkiainetta, mutta lukitse se näin. Kun se on ajoneuvossa, katso RPG: n näkymä punaisen vilkkuvan neliön kohdalle majakan suuntaan. Kun se lakkaa vilkkumasta, sinulla on noin kaksi sekuntia aikaa ampua. Voit jopa ampua suoraan ilmassa käyristämään sitä rakennusten ja maaston ympärillä. Sinun ei tarvitse näköyhteyttä lukitaksesi. Sinun ei tarvitse pysyä tähtäimessä, kunnes se osuu. Kun se on lukittu, se on lukittu, mutta seuraavalla kerralla sinun on lukittava uudelleen.
  • Lääkärit - Pudota lääkesarjat lähelle joukkuetovereita . Herätä kuolleet joukkuetoverisi meloilla (ne näkyvät salamana kartalla ja HUD-laitteessasi). Kevyt konekiväärisi ei aiheuta paljon enemmän vahinkoa kuin muut aseet, mutta sinulla on melko paljon enemmän ammuksia lehteä kohden. Paras keskipitkille matkoille.
  • Recon - Heitä liikemiinasi, mikä paljastaa vihollisia pienellä alueella, kun sinä ja joukkuetoverisi kartat. Käytä C4: ää räjäyttämään ajoneuvot, jotka menevät liian lähelle (et voi heittää niitä kovin pitkälle) ja käytä laastilakoja hajottaaksesi retkeilyvihollisia. Laastilakot eivät vahingoita Rushin M-Comeja, mutta C4. Liikemiinat voivat olla myös erinomainen hyökkäystyökalu rakennuksen kiirehtimiseksi.
 • Piste . Paina pistepainiketta kuin olisit halkeamassa. (Palaa 360: een, Valitse PS3: lla, Q PC: llä) Tämä tuo räikeän vihollisen pään yli ja kartalle. Tästä voi olla hyötyä myös, jos näkyvyys on huono savun takia tai jos et ole tottunut rautamaan nähtävyyksiä, koska merkki on piirretty aseen päälle.
 • Älä aja ajoneuvoja kunnes sinulla on jonkin verran kokemusta. Tämä sisältää UAV: ​​n. Se on hauskaa, mutta et ole niin haavoittumaton kuin saatat tuntea, ja voit räjähtää nopeasti. Räjäytä muutama ennen kuin ajat. Voit harjoitella helikopterien lentämistä tyhjillä palvelimilla. Et halua kaataa helikopteria, joka on täynnä joukkuetovereita.
 • Älä piikaa . Hyvä sniper tarvitsee olla hyöty joukkueelle. Ongelmana on, että jokainen haluaa piiskata ja liian monta ampujaa joukkueessa aiheuttaa todennäköisesti 20% tappioista. Mielestäni ampuminen on hyödyllisintä joukkueellesi keskisuurilla etäisyyksillä, koska voit käyttää liikemiinojasi.
 • Tämä saattaa olla joillekin annettu, mutta älä leiriydy , varsinkin kun hyökkäät. Leirintä pysyy samassa paikassa yli muutaman minuutin. Mitä kauemmin pysyt yhdessä paikassa, sitä todennäköisemmin vihollinen löytää sinut ja heittää kranaatin haluamallesi tavalla tai tappaa sinut muuten. Ole liikkuva kohde sekä tulitaisteluissa että pitkällä aikavälillä.
 • Kutee joukkuetoverisi . Voit kutua suoraan niiden taakse valitsemalla ne kutemisvalikosta. Jos palvelin antaa sinun nähdä joukkueesi ennen kutua, varmista, että hän ei ole liian kuumassa tilanteessa, ennen kuin kuolet hänen rinnalleen ja tuhlaat lipun.
 • Ammu lyhyillä sarjoilla. Jokainen laukaus lisää luotisi kartion. Vain teeskennellä, että se on pistooli, ja napsauta paljon.
 • BC2 käyttää luotisimulaatiota jälkien sijasta. Joten pitkillä etäisyyksillä sinun on tähdättävä korkealle ja johdettava (tähdättävä edessäsi).
 • Mainitsinko, että sinun pitäisi havaita?
+1 hyvästä vastauksesta. Lisää neuvoja on vain pitää kiinni siitä. Peli saa paljon parempaa, kun olet avannut hieman enemmän tavaraa.
Älä unohda käyttää mikrofonia! Viestintä joukkueesi kanssa on todella tärkeää BFBC2: ssa.
Käytä mikrofoniasi, mutta venttiilissä joidenkin tuntemiesi kavereiden kanssa. Kukaan ei koskaan käytä VOIPia peleissä.
#2
+2
ZoogieZork
2010-07-08 06:47:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, toivon, että olet pelannut ainakin muutamia ensimmäisiä tehtäviä yksinpelissä :)

Sanoisin, että Conquest-tila on helpompi aloittaa kahdesta tilasta - sinä Heitä ei todennäköisesti heitetä valtavasti pinottuun peliin, koska jopa ulkopuolinen joukkue voi silti hiipiä ja kaapata kontrollipisteen.

Lähtökohtaisesti: lääkärit ovat kaikkien parhaita ystäviä. Sido avaimet (tai ylimääräiset hiiren painikkeet, kaikki helposti tavoitettavissa olevat) gadgeteihin, jotta voit siirtyä nopeasti defibrillaattorityökaluun ja elvyttää joukkuetoverisi. Pudota medkit kannen taakse, lähelle joukkuetoveriasi. Tärkeintä - pidä kiinni joukkueestasi, katsele heidän selkäänsä, ja jos kaikki kuolevat, ei ole häpeää piiloutua suojaan, jotta he voivat asettua uudelleen paikalleen. XP: n, jonka ansaitset joukkosi elossa pitämisestä, voi olla massiivinen, etenkin alemmilla riveillä.

Vaihtoehtoisesti, jos pelaat ajoneuvojen raskasta karttaa, kuten Atacaman autiomaa, insinöörit ovat arvokas voimavara. Korjaa, korjaa, korjaa ja huijaa raketteja kaikilla, jotka voivat ampua takaisin.

Lopuksi, ja tämä koskee kaikkia rooleja: Spot. Yhdellä näppäimen painalluksella (Q: n oletusarvoisesti PC: llä) vihollinen, jonka katsot, riippumatta siitä, kuinka kaukana, palaa koko joukkueesi nähtäväksi. Et voi painaa avainta koko ajan - roskapostin estämiseksi on piilotettu "jäähdytys" -ajastin - mutta jokainen pieni merkitys on, ja sniperin havaitsemisessa ja kaikenlaisten pienten kappaleiden näkemisessä on suuri tyytyväisyys. metalli lentää hänen suuntaan :)

Hieno vastaus kiitos! Minun olisi pitänyt mainita (ei vain tunnisteella), että minulla on peli PS3: lla. Mutta kiitos kuitenkin.
Olen aloittelija ja minusta Conquest-tila oli erittäin vaikea aloittaa, varsinkin jos joukkueesi on täynnä sinun kaltaisiasi aloittelijoita: Et voi ajaa / lentää mitään kunnolla, ja kävijät tappavat hakkurit ja asuntoautotankit liian nopeasti. Pelaan joukkuekiirejä ja saan ensin tuntuman kartoista ja aseista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...