Kysymys:
Tarvitsevatko Fallout 3: n laajennukset tarinan täydelliseen ymmärtämiseen?
juan
2010-07-08 18:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lopetin Fallout 3: n ja olin tyytyväinen tarinaan ja tapaan, jolla se päättyi. Puuttuuko jotain, jos en toista niitä useita laajennuksia, jotka tulivat jälkeenpäin?

Aikooko myös Fallout New Vegas olla yhteydessä (tarinan mukaan) Fallout 3: een?

Kolme vastused:
#1
+13
John Rudy
2010-07-08 19:58:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei molempiin kysymyksiin. Ainoa, joka saattaa tulla lähelle, on Broken Steel, joka laajentaa ydintarinaa hieman. Sitä ei kuitenkaan tarvita pääsisällön ymmärtämiseen.

Broken Steelin toinen etu on, että se (SPOILER ALERT) antaa sinun jatkaa pelaamista viimeisen tehtävän jälkeen.

Fallout Wikin mukaan Fallout 3: n tuntemus ei ole välttämätöntä Fallout: New Vegasille, eikä tarinayhteyksiä ole, vaikka aiempien pelien tapaan sarjoissa viitataan ajoittain.

(Huomaa, että en ole soittanut kahta alkuperäistä, eikä minulla ollut ongelmia 3: lla ja sen viittauksilla niihin, joten luulen, että kaikki New Vegasin viittaukset aiempiin ovat samalla tavalla hienovaraisia Suunnittelen kuitenkin, että soitan kaksi alkuperäistä!)

Lopuksi DLC: n osalta ostin, pelasin ja nautin niistä kaikista. Operation: Anchorage ei ollut minusta kovin innoissaan, mutta ajattelin, että muut olivat kaikki poikkeuksellisen hyvin hoidettuja (vaikka Mothership Zetalla ei todellakaan ollut mitään tekemistä Fallout-universumin kanssa). Joten luonnollisesti mittarilukema voi vaihdella, mutta on syytä huomata, että jos haluat hienoja ylimääräisiä (ja erilaisia) tarinoita, lisäosat ovat minulle rahan arvoisia. Rikkoutunut teräs on ainoa, joka ei tarjonnut täysin uutta ympäristöä: kaikki muut tarjosivat suuria uusia maita tutkittavaksi ja tarinoita heidän kanssaan.

Sinun pitäisi pelata heitä, ne ovat molemmat erinomaisia!
Suunnittelen, joten [tämä kysymys] (http://gaming.stackexchange.com/questions/69/is-there-any-way-to-get-the-original-fallout-and-fallout-2-working- Mac-tietokoneella) :-)
#2
+3
Simurr
2010-07-08 20:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 - Ei oikeastaan. Ainoa pääjuttuja jatkava DLC on Broken Steel, joka sallii pelaamisen alkuperäisen pelin päätyttyä ja jatkaa taistelua Enclaveä vastaan. Se siirtää myös tason ylärajan 20: stä 30: een.

2 - Fallout: New Vegas tapahtuu 3 vuotta Fallout 3: n jälkeen. Tarina ei liity Fallout 3: n tapahtumiin.

#3
+1
Tushar Tyagi
2010-07-08 19:58:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, en tiedä kumpikaan niistä, mutta päädyin operaatioon Anchorage, The Pitt ja Point. Pääkertomukseen ei ollut paljon lisättävää. Broken Steel lisää alkuperäiseen tarinaan (Se muuttaa loppua), mutta koska en ole soittanut sitä, en voi antaa lisätietoja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...