Kysymys:
Nintendollani on vilkkuva valo eikä videota; onko se korjattavissa?
cowgod
2010-07-08 03:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokainen Nintendo Entertainment System -järjestelmässä kokeilemaani peli vilkkuu vain punaisella virran merkkivalolla ja ei koskaan lähetä signaalia televisioon. Olen yrittänyt lisätä useita erilaisia ​​pelejä. Olen yrittänyt lisätä ne kokonaan tai vain tuskin tarpeeksi työntääksesi alas. Olen puhdistanut patruunat mahdollisimman hyvin (enimmäkseen puhaltaen todella kovaa). Voinko korjata tämän ongelman vai pitäisikö minun jäädä eläkkeelle luotettavasta vanhasta ystävästä?

Seitsemän vastused:
#1
+9
gamin
2011-11-13 00:38:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä johtuu huonosta yhteydestä kasetin koskettimien ja nastaliittimien välillä. Ongelmalle on muutama korjaus:

  • Käytä alkoholin hieromista vanupuikolla patruunan koskettimissa.
  • Kytke virta järjestelmään työntämättä kärryä alaspäin NES. Työnnä vain vaunu niin, että se kiinnittyy aukkoon, mutta jätä ovea auki äläkä työnnä sitä alaspäin.
  • Lopuksi voit vaihtaa nastaliittimesi. Se vaatii järjestelmän avaamisen, mutta se on suhteellisen kivuton prosessi, ja voit ostaa korvaavia 72-nastaisia ​​liittimiä halvalla eBayssa. Sille on hyvä opetusohjelma täällä: http://www.jandar.net/nes72pin/
Näyttää siltä, että linkki opetusohjelmaan on rikki (järkevää, koska se on ollut jonkin aikaa);onko olemassa muita hyviä opetusohjelmia, jotka voidaan korvata sen sijaan?
#2
+2
BenWillkommen
2010-07-15 00:51:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Temppu, jota käytin aina, oli asettaa kasetti kokonaan paikalleen ja yrittää sitten käynnistää virta. Jos merkkivalo vilkkuu, katkaise virta uudelleen, vedä kasetti ulos kevyesti (1/8 tuumaa tai vähemmän) ja yritä sitten käynnistää uudelleen.

Toista tätä, kunnes peli toimii, tai kunnes olet tarpeeksi turhautunut ostamaan Rumblepad 2 ja lataamaan FCEUX.

Hehe, olen samaa mieltä pienestä vetäytymismenetelmästä. Olen löytänyt outoja tuloksia NES: llä, jolla on huono yhteys. Joskus kasetin vetäminen pienestä osasta auttaa, toisinaan lukon vapauttaminen (missä patruuna on ylöspäin) toimi. : |
#3
+2
user351
2010-07-15 02:33:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et pysty korjaamaan sitä etkä halua mennä emulaattorireittiä, voit ostaa uuden Nintendo-yhteensopivan laitteiston, kuten FC Super Loader tai tämän ThinkGeekiltä. Erityisesti FC vie NES-ohjaimet sekä pelejä; parilla perheeni jäsenistä on se ja he ovat olleet tyytyväisiä siihen.

#4
+1
sippa
2010-07-08 04:20:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voi olla, että konsoli itsessään on pölyinen.

Yritä puhaltaa kasettipaikkaan, ehkä se auttaa.

Tai voit avata sen ja puhdistaa sen, mutta jos teet, ole varovainen, ettet vahingoita mitään sen sisällä.

En ole varma, onko NES: ää mahdollista vahingoittaa. Olen nähnyt yhden heitettävän seinään niin kovaa kuin (aikuinen) heittäjä pystyi ja jatkamaan toimintaansa täydellisesti.
#5
+1
Synetech
2010-11-23 02:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kasetin reunaliittimen ja konsolin sisällä olevan korttipaikan liittimen välillä on todennäköisesti huono yhteys. Aloita pyyhkimällä patinan, joka on kertynyt patruunan reunaliittimeen, vanupuikolla, jossa on vähän alkoholia. Jos se ei auta, yritä tehdä sama asia konsolin liittimellä (jos se ei ole ylhäältä ladattava konsoli, tarvitset erityisen pitkän vanupuikon).

Tavalliset kynän pyyhekumit ovat yleensä hyviä pyyhkimällä patinat pois sähköisistä liittimistä, mutta niitä on erittäin vaikea käyttää tässä mukana olevissa liittimissä (ne sopivat paremmin esimerkiksi tietokoneen RAM-muistiin).

Jos kaikki muu epäonnistuu, minulla on ollut jonkin verran menestystä käyttämällä emerylauta (yksi halpoja pahvisia kynsiviiloja, jotka tulevat kymmenkunta pakkauksissa) kaapimaan patina pois konsolin liittimestä.

HTH

#6
+1
chiliNUT
2016-06-19 06:06:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto (vaikkakin vaatii jonkin verran taitoa) on poistaa NES10-lukituspiiri käytöstä, koska juuri tämä aiheuttaa ongelman.

Katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System#Lockout (3. kappale) ja

Ja

[10NES-sirun poistaminen käytöstä] (http://gaming.stackexchange.com/questions/164968/disabled-10nes-chip)
#7
  0
cruzja
2010-07-15 00:10:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä painaa nollauspainiketta useita kertoja melko nopeasti, kun valo vilkkuu, ja katso, saatko valon pysyä päällä / kuvan televisiossasi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...