Kysymys:
Kuinka rakennan suuria, terveellisiä kaupunkeja Simcity 4: een?
Macha
2010-07-13 16:34:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joka kerta kun pelaan Simcity 4: tä, kaupungit yleensä hajoavat ja saastuttavat, kun ne tavoittavat 100 000 kansalaista. Mikä on paras tapa yrittää saada onnellinen, terve ja kannattava iso kaupunki?

Hyvä kysymys! Viime kerralla pelasin, että käteisvarani loppuivat 10 minuutissa: D Ja silti menin hyvin SimCity 2000: ssa
Lähes kaikki menestyksekkäät kaupunkini päätyivät rikkoontuneiden, liian saastuneiden epäonnistuneiden kaupunkien ympäröimiin kaupunkeihin - joihin voisin viedä kaiken saasteeni ja roskat. :)
Itse asiassa nyt, kun muistan sen, yksi asia, joka varmasti auttoi, oli istuttaa paljon ja paljon puita. Se oli tylsiä ja aikaa vievää, mutta lopulta sillä oli merkittävä vaikutus pilaantumiseen, mikä puolestaan ​​toi korkean teknologian teollisuutta, joka toi lisää rahaa.
Onko sinulla ruuhka-aikaa? SimCity 4 on melko puutteellinen peli ilman sitä.
@cowgod: Kyllä. Tahdon.
Neljä sanaa: Rahapuut ja ionisaattorit. : P
Miksi luen tämän kysymyksen? Minulla ei ole aikaa pelata. Arrrg En voi vastustaa, aion pelata ... Hieno kysymys muuten :-)
Pelastaa minut esittämään saman kysymyksen. Hyvä.
Vinkki nro 1: luo viereinen "kaatopaikka", jonka täytät hiilivoimalaitoksilla, vesipumpuilla, kansainvälisellä lentokentällä, kaatopaikoilla ja rahoittamattomilla jätteistä energiaan -laitoksilla.Yhdistä sitten neljä vierekkäistä kaupunkia täältä metrolla, rautateillä, autolla, vedellä, sähköllä jne. Mutta älä sijoita yhtään vyöhykettä tähän kaatopaikkaan.Tallenna sitten kaatopaikka ja aloita todellinen kaupunki viereisessä laatassa.Tee todellisessa kaupungissa yksinkertaisesti naapuritarjouksia ostaaksesi kaikki vesi-, sähkö- ja jätteenkäsittelysi kaatopaikkakunnalta.Sitten kaikki ongelmasi häviävät maagisesti.
Kaksitoista vastused:
#1
+39
WillfulWizard
2010-10-19 00:00:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On kaksi tapaa rikkoa kaupunkini:

Rahan käyttäminen asioihin, ennen kuin simit haluavat niitä

Simit haluavat asioita ... koulut, sairaalat, puistot ... mutta he haluavat joitain asioita enemmän kuin toiset, ja jos rakennat ne väärässä järjestyksessä, tuhlataan rahasi, koska niillä ei ole täydellistä vaikutusta. Pikaoppaassa, joka on haudattu syvälle Sim City -käyttöoppaaseen toivottavuuskaavion alle, on mahdollisesti pelin tärkein tieto, jota kukaan ei tiedä:

Mitä (Sim City) simit haluavat

Vaikka et voi suoraan vaikuttaa kaupungissasi kehittyviin asukkaiden tyyppeihin, sinulla on epäsuora hallinto vaikuttamalla kaupungin kaavoitetut alueet. Seuraavat toimet voidaan tehdä haluttavuuden parantamiseksi kullekin näistä matkustajaryhmistä: alt text

Tämä kaavio on TILATTU. Asuntosimit haluavat poliisia enemmän kuin sairaalat. Likainen / valmistava teollisuus haluaa poliisia, sitten lyhyempiä pelotteluja, sitten EI MITÄÄN muuta, he ovat onnellisia. Kun olet huolehtinut jokaisen vyöhykkeen haluamista perusasioista, tehosta ja vedestä suurempaan tiheyteen / $$$, huolehdi ongelmista tässä järjestyksessä ja kulutat vähemmän rahaa, houkutat lisää simejä ja ansaitset enemmän rahaa. Toistan vielä kerran:

mielestäni tämä on tärkein tieto, joka ihmisiltä puuttuu suuren kaupungin rakentamiseen.

Ei korvaa Kuolevat apuohjelmat

Yleisrakennukset, vesipumput, voimalaitokset ja polttouunit ikääntyvät ajan myötä, enemmän, sitä enemmän niitä käytetään. Niiden ylläpito maksaa vähitellen enemmän ja niiden tuotos on pienempi. Lopulta maksat nenän turhaan. Vaihda ne mahdollisimman pian.

Erityinen huomautus, jos käytät Waste To Energy -polttouunia, poista ne käytöstä tuottamatta virtaa ja anna niiden hävittää vain jäte. Tämä estää laitoksen ikääntymistä huomattavassa määrin, ja voit sitten ostaa voimasi halvemmalta laitokselta. Haittapuoli on, että virtabudjettisi ei ole 100%, joten 1) uudet laitokset käynnistyvät kaikesta budjetista riippumatta ja 2) on mahdollista tulipaloa kaikissa voimajohdoissa. Joten älä vain käytä mitään ... käytä matalan tiheyden kaupallista aluetta. Sama vallanjako, ei kustannuksia, mahdolliset tulot.

Arrrrgggg Linkkisi päättyy "Pyydettyä sivua ei löytynyt."
@LucM Anteeksi. Löysin linkin vuosi sitten. Varmistin kuitenkin, että kaikki tähän aiheeseen liittyvät tiedot kopioidaan tälle sivulle, vain siinä tapauksessa!
#2
+18
cowgod
2010-07-13 22:35:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Peli on valitettavasti melko julma. Etäisyys, jonka simpi on valmis matkustamaan työhön, on melko säälittävä, mikä tarkoittaa, että sinun on rakennettava liike- ja teollisuusalueesi hyvin lähellä asuinalueitasi.

Kokeile käyttää Network AddOn Mod (NAM) -toimintoa voit täydentää rakennettavia tietyyppejä ja lisätä matkoja, jotka sims ovat valmiita työmatkalle.

Lisäksi Simtropolis on suurin yksittäinen verkkoyhteisö SimCity ja heidän foorumeillaan on tuhansia hyödyllisiä käyttäjiä, joilla on korvaamatonta tietoa auttamaan sinua menestymään kaupungin rakentamisessa (puhumattakaan Simtropolis Exchange (STEX): stä, jolla on kymmeniä tuhansia käyttäjien luomia rakennuksia, malleja ja modit, jotka voit ladata pelin parantamiseksi).

Hyvä vastaus, mutta hyväksyi toisen, koska se ei vaadi modien asentamista.
@Macha: Puolet SimCityn hauskaa on modeissa. :)
@RCIX: Mutta tietäen kuinka pelata peliä ilman niitä on hyödyllisempää.
@Macha: huomasin aina, että varastosim-kaupunki oli vähän röyhkeä, joten pelasin vain modien kanssa :)
@RCIX Tiedätkö, mistä voisin ladata uusimman NAM-version? Nykyinen linkki vastauksessa näyttää nyt olevan alhaalla.
Tässä on uusi linkki. Sinun on rekisteröitävä http://community.simtropolis.com/files/file/26793-network-addon-mod-for-windows-installer/
#3
+6
Olie
2010-07-13 20:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole pelannut aikakausina, mutta näen muistan, että temppu oli olla kiinnittymättä mihinkään tiettyyn segmenttiin. Toisin sanoen, jos olet käyttänyt paljon vaivaa rakentaessasi suuren kaupallisen alueen, sanotaan, niin se alkaa horjua, ole valmis pudottamaan sen alas ja tekemään jotain erilaista, jos se on "mitä peli haluaa".

Muistan myös muistavan, että tehdään paljon &ille paljon "minikaupunkeja" - melkein itsenäisiä kaupunginosia, joissa on hyvät tasapainot puistojen & rec, teollisuuden, kaupallisten ("nauhakaupat" :) ja asuinalueiden kanssa näytti toimivan hyvin. Se auttoi vähentämään työmatkaa, mistä mielestäni pienet simsini pitivät :)

Mutta jälleen kerran, sinun on oltava melko raskas käsin puskutraktorin kanssa (ei kaikki kerralla!), Ja halukas tehdä jatkuvia säätöjä, koska tämä tai se alue saa liikaa TÄTÄ ja ei tarpeeksi SITÄ. Yleisesti sanoisin, että 10% kaikista kaupungeista oli AINA "rakenteilla" ja että 10% muutti paljon.

Lisäksi: Mielestäni se auttaa aina korjaamaan vahingot (katastrofi tai mädäntyä) mahdollisimman nopeasti, ja käytä rahaa poliisin &-palopalveluihin.

Hmmm, nyt sait minulle kutinaa joillekin 'Cityille - minun täytyy kaivaa se pois! :)

#4
+3
FAE
2010-07-13 23:16:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Argh, tämän kysymyksen ja vastausten lukeminen saa minut uudestaan ​​pelaamaan ...

Siitä huolimatta, että olen ottanut pari vuotta siitä, kun olen noutanut sen, oletko koskaan yrittänyt tehdä pienempi kaupunki nykyisen kaupunkisi vieressä, joka toimii alueellasi jätteiden, tehtaiden jne. kaatamiseen. Viimeisen kerran kun pelasin, kokeilin tätä strategiaa ja se piti kaupunkini erittäin puhtaana ja minulla oli melko onnellinen väestö. Suorita voimajohdot pienemmästä kaupungista suurempaan ja pidä joitain teitä kippiautoille. Huomasin, että se aiheutti melko suuren eron saastumisasteessani.

Minäkin haluan pelata uudelleen. Uskon, että on aika uudelle SimCitylle :)
#5
+2
daichi
2011-07-28 10:47:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä olla yksinkertainen. Suuren kaupungin rakentamiseksi suunnittele ensin ulkoasu; suurissa kaupungeissa on aina liikenteen ongelma. Muutaman vuoden perustamisen jälkeen rakenna täydellinen koulutusjärjestelmä ja yritä tasapainottaa budjettiasi. Budjetoi koulu ja museot, jotta menot voidaan tarkistaa. Rakenna nyt tehokas sairaala ja poliisin suoja. Jos tämä on asuinalue, paloaseman rakentaminen on tuskin tarpeen, mutta tarvittaessa rakennetaan vain yksi keskukseen.

Nämä vaiheet auttavat sinua rakentamaan suuren kaupungin, jossa on korkeat pilvenpiirtäjät sekä asuinalueille että kaupallisille alueille. Jos pystyt rakentamaan maamerkkejä, se lisää kaupallisen alueen toivottavuutta. Rakenna puistoja säännöllisin väliajoin, tämä säilyttäisi toivomuksen korkeille alueille tietyssä määrin.

#6
+1
Harris
2012-11-16 17:34:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ole vain kärsivällinen ja suunnittele eteenpäin ...

Tarkista myös alueidesi toivottavuus usein nähdäksesi kysynnän vaihtelevat suuntaukset. Koulutus maksaa paljon jonkin ajan kuluttua.

Joo, kärsivällisyys on avain Simcityyn ...
#7
+1
sconosciuto
2014-12-23 00:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa useita strategioita alkuperäisen kaupungin aloittamiseksi. Aloitan ensin keskikokoisesta laatasta, jonka vieressä on pieni laatta. Paikanna kaikki likaiset tavarat (hiilivoimala, kaatopaikka) laatan toiselle puolelle, josta viereinen pieni laatta on. Aloita kaupunkisi toiselta puolelta ja pienen laatan viereen. Sijoita vesilaitoksesi myös syntyvän kaupungin lähellä, kaukana likaisista tavaroista. Likaiset teollisuudenalat voivat sijaita likaisen tavaran luona, mutta tarjoavat hyvät kulkuyhteydet sinne TAI sijoita teollisuus kohtuullisen matkan (kartan keskikohta?) Kaupunkiin, jotta simien ei tarvitse matkustaa liian kauas töitä varten, pilaantuminen ei vaikuta kasvuun kielteisesti.

Siitä huolimatta, kun aloitat kaupunkisi, kasvata se tiettyyn kokoon, missä se on hyvin itsensä ylläpitävää. Laajenna vesivarojasi juuri ennen kuin tallennat ja poistut alueelta. Hyvä aika tehdä tämä on, kun aiot kasvaa vesitornisi tai ne ovat ikääntyneet ja tarvitsevat vaihdon. Tuplaa vesikapasiteettisi karkeasti ja säästä sitten alueelle. Mene pienen laatan kohdalle ja keskitä siihen likainen teollisuus, sähköntuotanto ja jätehuolto. Vyöhyke tämä laatta kokonaan tai melkein kokonaan teolliseksi. Heitä joitain hiilivoimalaitoksia, riittävästi tuottamaan sähköä ensimmäiselle kaupungillesi sekä koko energiaintensiiviselle teollisuudelle ja ylimääräiselle (hyvä tavoite on käyttää 70-75% voimakapasiteetistasi). Varmista, että liikenneverkko on vahva, mahdollisesti myös yhdistävä moottoritie ja ehdottomasti junat (tavaraliikenneaseman ollessa jaetulla rajalla). Asenna putket ja osta vettä ensimmäisestä kaupungista. Nosta tämä kaupunki jaloilleen, tallenna sitten ja poistu alueelta.

Palaa takaisin ensimmäiseen kaupunkiin. Vähennä tai poista likainen teollisuus tässä kaupungissa niin, että simisi lähtevät rajan yli töihin tehtaille. Myy vettä teollisuuskaupungillesi. Tämä on ratkaiseva asia. Hyödynnä kaupunkiesi vahvuuksia, jotta kukin voi hyötyä tulovirroista, jotka muuttuvat kriittisemmiksi, kun helpon kasvun tulot kaventuvat. Toisin sanoen pyydä puhdasta kaupunkiasi myymään vettä likaiselle teollisuuskaupungillesi ja lähettämään sen roskat myös sinne. Pyydä likaista teollisuuskaupunkiasi myymään halpaa sähköä (hiilen ja roskien polttamisesta) puhtaaseen kaupunkiin. Syntyvä korkean teknologian kaupunkisi voi hyötyä huomattavasti veden myynnistä, koska saastuttavat teollisuudenalat tarvitsevat PALJON H2O: ta. Tätä rahaa voidaan käyttää saamaan kallis koulutusjärjestelmäsi jalkoihin aiheuttamatta budjetillesi kuolemaspiraalia. Mene edestakaisin muutaman kerran näiden kaupunkien välillä, ja ne kasvavat edelleen. Muunna ensimmäinen kaupunki korkean teknologian teollisuuskaupungiksi. Kolmannen ja ehkä neljännen kaupunkisi tulisi rajata myös likaisen kaupungin kanssa. Näistä kaupungeista voidaan alusta alkaen kohdistaa korkean teknologian tuotteita tai niitä voidaan kehittää hyödyntämään menestyksekkään ensimmäisen kaupunkisi kasvavaa huipputeknologiateollisuutta. Ensimmäisen kaupunkisi pitäisi olla nyt suuri ja ehdottomasti huipputekninen; aloita sen reunustamat kaupungit, he tarvitsevat myös omia likaisia ​​kaupunkejaan.

Kun aloitat megalopolin kehittämisen, on muitakin asioita, kuten linja-autoliikenneyhteydet ja likaisten epäonnistuminen. kaupungeissa, kun kehitys haluaa levitä niihin ja likaisten teollisuudenalojen kysyntä vähenee. Mutta se on toinen viesti.

Huomaat, että kehityksen kannattavuus osoitetaan väreillä. Värikkäät rakennukset tuottavat hyvän verotulon. Grayer-rakennukset eivät tuota optimaalisia verotuloja. Mustat rakennukset eivät tee mitään. Varsinkin jos havaitset vesikriisin ja seurauksena useat rakennukset ovat mustia, koska niissä ei ole vettä, ne voivat pysyä sellaisina kauan sen jälkeen, kun olet korjannut vettä. Tämä voi tarkoittaa, että sinulla on yksinkertaisesti väärä kaavoitus vaiheelle, jossa kaupunkisi on; purkaa ja aseta uudelleen tai yksinkertaisesti pura ja katso mitä tapahtuu. Joskus kaikki, mitä tarvitset jonkinlaisten verotulojen saamiseksi, on ottaa vanha rakennus pois. Jos se on teollista, voi olla, että teidän teollisuusalueesi on valmis huipputeknologiaan, mutta se ei aio kehittyä, ellet päästä eroon siitä ruma hylätystä tehtaasta. Pura nämä mustat teollisuusrakennukset ja seuraa kehityksen kukoistamista.

Yksi taktiikka, jota haluan käyttää keskisuurissa ja suurissa laattakaupungeissa, on kehittää tietty alue tiheydelle (yleensä matalalle tai keskitasolle). Yritän laittaa kaiken tämän kehityksen sairaalan, poliisin ja tulipalon säteelle. Laita tämän kehityksen reunoille kaikki tyhjä maa toimimaan teollisen kehityksen kanssa! Sitten kun kasvatat aluetta, kehitä teollisuus uudelleen res / comm: ksi ja työnnä teollisuus uudelle kehityksen reunalle.

Lopuksi, jos löydät itsesi huonoon budjettitilanteeseen ... kampaa ylös verot yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle pääluokalle ja niillä on suuri ylijäämä rahoittamaan mitä sinun tarvitsee tehdä. Kehitykselle aiheutuvat vahingot näyttävät olevan vain väliaikaisia.

#8
  0
pasx
2012-02-19 20:15:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on muutamia temppuja SimCity 2000: n ja 3000: n pelaamisesta.

  • Rakenna tasapainoinen kaupunki: voit sekoittaa mielelläni erilaisia ​​zoneja.
  • Rakenna tasapainoinen kaupunki : ei rikollisuutta, vapaa-ajanviettoa, kouluja, työpaikkoja, liikennettä, voimaa jne. se ei koskaan kasva. Voit testata tämän vyöhykkeen ja alueen mukaan ja tarkistaa, mitkä neliöt todella kasvavat.
  • Siivoa kuolleet alueet.
  • Huijata. On sääli, että sim-kaupungin 2000 pornotyyppinen guzzardo-ardo, joka suihkutti sinut käteisenä, antaa nyt vain viestin, jonka mukaan rahat eivät kasva parsakaalilla, mutta ne ovat silti joukko huijauskoodeja, jotka auttavat sinua rakentamaan suuren kaupungin häiritsemättä paljon. rahaa.
  • Pidä hauskaa ...
#9
  0
tope
2013-03-16 18:19:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä roskiin jätettä energialaitokseen, mutta aseta liukusäädin nollaan. roskat ongelma on poissa. yksi ei myöskään riitä, kun kaupunkisi laajenee, tarkista roskasi tila aina hudissa.

#10
  0
Abhorsen
2015-04-10 02:36:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennan yleensä kolmen kaupungin verkostoja seuraavasti:

  • Yksi keskiraskaalle asunnolle, korkean varallisuuden kaupallisille palveluille, kaikille kaupallisille toimistoille ja joillekin huipputeknologiateollisuudelle
  • Yksi korkean teknologian teollisuudelle ja joillekin matalan ja keskisuurten yritysten kaupallisille palveluille
  • Yksi matalan varallisuuden asuin-, lika- ja valmistusteollisuudelle sekä jotkut matalan ja keskisuurten yritysten kaupallisille palveluille

Tämän taktiikan avulla voin räätälöidä kansalaistoimintani nimenomaan kaupungin tarpeisiin ja hyödyntää joidenkin kaupunkien vahvuuksia muiden kaupunkien hyödyksi. Ennen kuin menen pidemmälle, minun on todennäköisesti huomautettava, että minulla on ruuhka-aika asennettuna.

Haluan kehittää kaupunkejani käyttämällä lohkojen neliöitä, jos se on järkevää. Teen yleensä 6x6 lohkoa tien ympäröimänä ja teen niistä 5x5 neliön, jotta kokonaismäärä olisi 25. Laitoin useita näistä neliöistä kaupunkini ja käytän jonkinlaista suuremman kapasiteetin liikennettä niiden välillä. Käytän tähän yleensä väyliä, ja näiden reittien vieressä on keskisuurten tiheiden kaupallinen alue, koska ne ovat liikenneväyliä. Joukkoliikenteessä käytän yleensä metroasemaa näiden korttelien keskellä, bussipysäkki tai kaksi sen vieressä ja toinen 4-8 bussipysäkkiä levitettynä korttelin ympärille. Kannustamaan lisää liikennevirtoja teilläsi ja toisin kuin paikalliset kadut, voit sijoittaa kadut, koska ne ovat hitaampia, joten vähemmän ihmisiä haluaa matkustaa niillä. Minulla on kuitenkin tapana käyttää paljon yksisuuntaisia ​​teitä, jotka vain aiheuttavat kuljettajille haittaa pikakuvake.

Aloita ensimmäisen kaupunkisi tekeminen keskiraskas asuinrakennus, korkean varallisuuden kaupalliset palvelut, kaikki kaupalliset toimistot ja osa huipputeknologiateollisuudesta kaavoittamalla keskitasoinen asuinalue. Ensin on sallittava joidenkin matalan varallisuuden asuntojen kehittäminen auttaaksemme kaupunkia jaloilleen sekä likaisia ​​ja valmistavia teollisuudenaloja. Kun kaavoitan asunnon yllä olevalla neliömetodilla, jätän yleensä keskilohkon vapaaksi sijoittamaan asioita, kuten kirjastot ja klinikat, mutta älä aloita siviilien asettamista, ennen kuin kaupunki on jaloillaan ja haluat aloittaa enemmän varakkaita kansalaisia .

Kun kaavoitat teollisuuden, älä huoli liikaa liikenteestä tai hienoista kaavoitusmenetelmistä, koska ne kaikki puretaan pian. Sijoita hiilivoimala tällä hetkellä teollisuusalueelle. Varmista, että kaupungin ympärillä on riittävästi tehoa ja vettä, ja aloita sitten tuoda keskiraskaan rikkauden asukkaita. Tee tämä asettamalla poliisiasemat, osa peruskoulutuksesta ja sairaalasta. Tässä vaiheessa sinun on aloitettava keskisuurten tiheiden kaupallisten alueiden kaavoitus, jotta varallisemmille simsisi saat työpaikkoja, pitämällä kaupalliset alueet lähellä kartan keskustaa keskimääräisen työmatka-ajan lyhentämiseksi. Korota alemman varallisuuden kansalaisten veroja ja alenna niitä hieman korkeamman varallisuuden vuoksi. Syy, miksi yritän pitää tämän kaupungin ensisijaisesti keskiraskaana, johtuu siitä, että tiedän, että saan niistä korkeammat verotulot, joten voin antaa heille täyden koulutus- ja terveydenhuoltojärjestelmän. Lisätään veroja likaiselle ja valmistavalle teollisuudelle sekä matalan ja keskisuurten varojen kaupallisille palveluille. Kun budjetti on vahvassa asemassa, anna täysi koulutus ja terveydenhuolto. Varmista myös, että asianmukaiset joukkoliikenneverkot ovat paikallaan.

Tee toinen kaupunki korkean teknologian teollisuudelle. Syy, miksi en yleensä rakenna liikaa sitä rikkaammassa kaupungissa, johtuu siitä, että vaikka asuin- ja liiketornit voivat kasvaa ylöspäin, kaiken tyyppinen teollisuus voi todellakin kasvaa vain ulospäin, joten toisessa kaupungissa maankulutus olisi liian suuri. Osta vettä ensimmäisestä kaupungista. Vyöhyke korkean tiheyden teollinen yllä olevan neliön kuviossa varmistaen jälleen, että riittävä joukkoliikenne on yhdistetty ensimmäisen kaupunkisi joukkoliikennejärjestelmään. Voit joko sijoittaa kivihiilivoimalaitoksen nurkkaan jonnekin tai ostaa virtaa ensimmäisestä kaupungista - kummallakin tavalla nämä järjestelyt ovat vain väliaikaisia. Verot ovat erittäin tärkeitä tässä kaupungissa - varmista, että mikään ei kasva paitsi korkean teknologian teollisuus ja ehkä hidas matalan ja keskisuuren rikkauden kaupalliset palvelut, jos haluat. Tämä kaupunki ei saa paljon kysyntää etukäteen, joten tallenna ja poistu alueelta ja palaa takaisin ensimmäiseen kaupunkiin.

Jos budjettisi on vahvassa asemassa tässä kaupungissa, voit harkita poistamista likainen teollisuus ja siirtyminen uusiutuvaan energiaan, jos olet avannut aurinkoa. Jos olet avannut ydinvoiman, se on vielä parempi, mutta nämä järjestelyt ovat vain väliaikaisia, joten älä tuskaile siitä liikaa. Jos asuntojen kysyntävyöhykettä on enemmän, keskitasoisempia asuntoja on enemmän, jos kaupallista kysyntää on enemmän, sijoita osa kaupungin keskustan lähellä olevasta kaupallisesta alueesta tiheään, jotta pilvenpiirtäjät voivat kehittyä.

Aloita nyt kolmas kaupunki. Tämä koskee matalan varallisuuden asuntoja sekä likaa ja valmistavaa teollisuutta. Tämä kaupunki on melko itsenäinen, mutta se on kriittinen muiden kaupunkien selviytymiselle lopulta. Osta vettä ensimmäisestä kaupungista. Vyöhyke alue tiheälle asuinalueelle ja suuritiheyksiselle teollisuudelle käyttäen samaa neliömallia, sijoittamalla tiheille kaupallisille teille. Verot ovat tärkeitä tässä kaupungissa. Kaikki verot ovat 20 prosenttia lukuun ottamatta vähäraskaisten asuntojen, matalan ja keskirikkaan kaupallisten palvelujen sekä likainen ja valmistava teollisuus. Käytä hiilivoimalaitosta tämän kaupungin virran saamiseksi (tarvitset lopulta paljon enemmän, mutta aloita yhdellä). Sijoita liitäntäjohdot kohti kahta muuta kaupunkiasi ja myy heille sähköä. Alue kaatopaikalle ja vie roskat heille. Kun budjetti näyttää hyvältä, aseta poliisiasema ja joitain halpoja koulutusmuotoja (korkeakoulu, kirjasto ja museo).

Palaa tässä vaiheessa takaisin alkuperäiseen kaupunkiin ja poista teollisuus- ja hiilivoimalat tai jos olet jo tehnyt niin, poista uusiutuvat voimalaitokset, jotka olet rakentanut korvaamaan ne. Tähän mennessä kaikissa kaupungeissasi pitäisi olla vahva talous. jos yhdellä kaupungeistasi on huono näköinen budjetti, säädä naapuritarjouksia tarjotaksesi kaupungille enemmän tuloja. Muista, että jos voit sijoittaa vesipumpun ja myydä kaiken veden naapurillesi, tulet tuottamaan voittoa. Sama pätee voimalaitoksiin.

Toinen tapa vahvistaa budjetti on ohjata uudelleen tärkeimmät palvelut. Oletetaan esimerkiksi, että hi-tech-teollisuuskaupunkisi budjetti on huonolla tavalla. Sen sijaan, että myisit voimaa suoraan teollisuuskaupungistasi varakkaaseen kaupunkiin, osta paljon ylimääräistä voimaa huipputeknologiakaupungista ja anna ylijäämä varakkaalle kaupungille. Hi-tech-kaupunki hyötyy tästä siirtymisestä.

Toivottavasti tämä auttaa! Tämän pitäisi auttaa sinua aloittamaan alue, mutta kun sinulla on jonkinlainen tukikohta, jatka pelaamista, katso, mikä muu toimii :-)

#11
  0
Ed Kelly
2015-09-16 12:17:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on alue, joka sisältää 12 kaupunkia &in kaupunkia, joissa on yhteensä 3,6 miljoonaa asukasta, ei huijauksia eikä muutoksia. Se vie huomattavan paljon aikaa, suurimmassa kaupungissa on 1,8 miljoonaa asukasta, toisessa on 1,1 miljoonaa asukasta. Minun temppu on kehittää kaupunkiasi jatkuvasti ja varmistaa, että asukkailla on paljon hyviä syitä haluaa asua siellä, kuten vähäinen rikollisuus, sairaalat, koulutus, puistot, liikenne, runsaasti vettä ja sähköä. Rakenna kaupunkisi alueita, niin sinulla on asuinalue, kaupallinen alue ja teollisuus. Varmista, että liikennevaihtoehtoja on paljon, jotta ihmiset pääsevät kiertämään, asettamaan tietyille teille tietulleja budjetin tueksi.

Annan mielelläni neuvoja tarvittaessa.

#12
-3
isaiah
2012-05-21 01:59:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaupunkini saavutti eilen 400 000. Sinun on asetettava kaikki verokannat nollalle ja likainen teollisuus 20 prosentille. Muista kuitenkin laittaa kahdeksan liikekadua neljän kodin kadun viereen.

... mitä? Kuinka aiot ansaita rahaa, jos veroasteesi RCI: ssä on nolla lukuun ottamatta likaisia, joissa kysyntä putoisi kuin kivi, kun painat veroa 20 prosenttiin? Tällä ei ole mitään järkeä.
Tämä on mahdollista vain huijausten avulla, joten miten sitä pidetään "terveellisenä"?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...