Kysymys:
Voinko jakaa Steam-päivityksiä tietokoneiden välillä?
ChrisF
2010-07-08 00:29:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi tietokonetta kotiverkossa, molemmissa Steam asennettuna. Jos itse Steamiin on päivitys tai lapset asentavat pelin, se on ladattava molempiin. Tällä hetkellä tämä tapahtuu kahdesti, kerran jokaiselle tietokoneelle.

Voinko tehdä jotain joko Steamin sisällä tai ulkoisesti, jotta vain yksi lataus tapahtuu ja Steam poimii paikallisen kopion, mikä säästää kaistanleveyttäni?

Kaksi vastused:
#1
+22
Ivo Flipse
2010-07-08 00:32:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oman kokemukseni mukaan voit kopioida yksinkertaisesti koko Steam / Valve-kansion ja suorittaa sen uudesta kohdekohdasta.

Näin ollen kyllä, voit vain kopioida koko pelin kansion päivityksillä toiseen tietokoneeseen.

Ja kompastin juuri superkäyttäjän kysymykseen tästä. Lainaan John T:

Teen tämän koko ajan. Kaikki tiedostot, jotka eivät täsmää, ladataan yleensä uudelleen Steamista, joten miksi se silti päivittyy hieman uuden kopion jälkeen. Jos et halua kaikkia paljon tilaa vieviä ääniä ja karttoja, voit yksinkertaisesti ottaa jokaisen pelin .gcf-tiedostot ohjelmatiedostoista / Steam / SteamApps, nämä ovat päivityksen suurimmat tiedostot, jotka säästävät eniten aikaa.

Steamissa on myös "Varmuuskopiointi" -ominaisuus, jota voit käyttää. Sen luomat tiedostot voidaan siirtää tietokoneelta tietokoneelle ja palauttaa millä tahansa.

Voin vahvistaa, että tämä toimii myös. Olen tehnyt sen omien kappaleiden välillä sekä kaveriesi kanssa.
Sama toimii World of Warcraft, säästää PALJON lataamista!
Ha - niin kauan kuin he kirjautuvat pääasiassa yhteen tietokoneeseen päivitysten saamiseksi, voin tehdä kopion toiseen myöhemmin.
@Ivo - Valve-linkki vie minut vain yleissivulle.
Lainasi sen superkäyttäjän säikeestä, mutta näyttää olevan kuollut jo nyt ... Poisti sen toistaiseksi
Tein saman asian, kun asennin uuden kannettavan tietokoneen. Minun täytyi päivittää höyry uudelleen, mutta kaikki höyrytiedostoni ja pelini kopioitiin uudelle tietokoneelle.
#2
+6
JamesRyan
2010-07-21 14:10:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on varmuuskopioida yhden koneen höyryn kautta ja palauttaa sitten varmuuskopio toiseen koneeseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...