Kysymys:
Voinko soittaa Guitar Hero tai Rock Band tietokoneellani?
Ivo Flipse
2010-07-08 00:39:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko keinoa soittaa Guitar Hero- tai Rock Band -soittimia tietokoneellani?

Mietin myös, onko keinoja saada instrumentit toimimaan PC: llä.

Ehdotuksia ?

Seitsemän vastused:
#1
+18
Ignis Umbrae
2010-07-08 00:51:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useat Guitar Hero -pelit on julkaistu Windowsille ja Macille, mukaan lukien Guitar Hero III, Guitar Hero: World Tour ja Guitar Hero: Aerosmith, ja USB-pohjaisten instrumenttien pitäisi toimia luonnollisesti heidän kanssaan. Mitään Rock Band -peleistä ei kuitenkaan ole julkaistu PC: lle, ja yhteensopivuus on yleensä huono.

Kokeile Frets on Fire ilmaista ja avointa lähdekoodia sisältävää Guitar Hero -tyyliä. toimii kaikkien konsolivälineiden kanssa. Lisätietoja, kuljettajat ja muut vastaavat ovat Frets on Fire Wiki -sivulla Guitar Hero- ja Rock Band -ohjainten käytöstä. Monet Guitar Hero- ja Rock Band -sarjan kappaleista on muunnettu käytettäväksi Frets on Fire -sovelluksen kanssa, ja käyttäjien luomaa sisältöä on valtava määrä: lisätietoja käytettävissä olevista kappaleista on wikissä. / p>

Voinko käyttää oikeaa kitaraa?Mitä käyttöliittymää tarvitsen?
#2
+8
lkraav
2010-09-19 17:17:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Performous on hieno vaihtoehto Guitar Hero / Rock Bandille PC: llä. Avoin lähdekoodi, yhteensopiva GH- ja RB-instrumenttien kanssa, suurin osa konsolipelien kappaleista on saatavana pakkaina verkossa, jotkut pelin ominaisuudet on jo toteutettu paremmin kuin konsolipelit.

#3
+5
GalacticCowboy
2010-07-08 00:44:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Frets On Fire - ilmainen, avoimen lähdekoodin klooni, joka käyttää näppäimistöäsi.

Xbox-ohjaimet saattavat toimia tietokoneella - eivät koskaan kokeilleet sitä, mutta näin video ja jotkut ohjelmistot, jotka käyttivät Rock Band -rumpusettiä tietokoneella.

#4
+4
Macha
2010-07-08 00:48:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Guitar Hero III oli saatavana tietokoneella. Se oli kuitenkin selvästi huonompi kuin konsoliversiot.

#5
+2
Cold Head Skillet
2016-03-23 01:12:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä Ignis Umbraen kanssa, koska Guitar Hero on julkaissut 3 versiota PC: lle. Rock Bandia ei kuitenkaan tällä hetkellä ole saatavana PC: lle.

Mutta tästä on hyviä uutisia, jos saavutat tavoitteen, ts. On sama luojaryhmä ja Rock Band, jonka viimeinen heitto minulle RB4 PS4: lle ja XBOXonelle käynnistää RB4 PC: n.

Tässä on linkki saadaksesi lisätietoja: RB4 PC: lle

Toisaalta Frets on Fire (FoF) on vahva kilpailu, joka on samanlainen kuin tämä ohjelma, jota kutsutaan vaihevaihdoksi (PS). Rakastan henkilökohtaisesti tätä ohjelmaa. Se on ehdottomasti yhtä suuri kuin FoF, poikkeuksella ei ole äänisoitinta ja grafiikka PS on selvästi FoF: n yläpuolella. Se voidaan konfiguroida myös muuttamalla 'Teemat', kuten tässä, jätän ohjelman linkin:

PHASE SHIFT (viimeisin versio v1.7)

Ja tässä on useita "teemoja", jotka voit valita PS: lle. (Näitä aiheita päivitetään ajoittain suunnittelijastasi riippuen, joten ehdotan, että tilaat heidän omat kanavansa, jotta olisit tietoinen niistä):

VAIHEEN VAIHTOEEMAT: (GH / RB):

GUITAR HERO II - KITARASANKARI III - KITARASANKARI METALLICA - Guitar Hero 5 (käynnissä - DEMO) - KIINNASITTIMEN ROCK HERO WARRIORS

ROCK BAND 2 - ROCK BAND VIHREÄ PÄIVÄ - ROCK BAND THE BEATLES - ROCK BAND 3 - ROCK BAND 4

Terveisiä.

#6
+2
Igroorg
2020-02-07 17:13:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitä 10 vuotta myöhemmin:
Nyt voit soittaa Rock Band, Rock Band 2, Rock Band 3, Green Day Rock Band, The Beatles Rock Band ja LEGO Rock Band käyttämällä RPCS3 PS3 -emulaattoria.

Voit myös pelata mitä tahansa Rock Band / Guitar Hero -peliä käyttämällä Dolphin -emulaattoria (haittapuoli on graafinen ja äänenlaatu) ja mitä tahansa Guitar Hero -peliä RPCS3: lla ilman ääntä, mutta jostietokoneesi on tarpeeksi vahva, desynkronointi ei ehkä edes ole havaittavissa.

Voitteko laajentaa "haittapuolena on laatu"?Laatu on yleinen huippuosaamisen mittari tai omaisuuden synonyymi, joten tämä lause on järjetön.
#7
-1
DoughDom
2018-09-26 10:07:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa ohjelma nimeltä Clone Hero, jota käyttävät useimmat kitarasankareiden suoratoistolähettäjät ja myös rento soittimet, jotka voit ladata tietokoneelta.Se on itse asiassa hieman parempi kuin normaali Guitar Hero, koska voit ladata kappaleita ja kaavioita helposti yhtä nopeasti kuin tietokoneesi voi ladata ja purkaa.Linkki ladattavaan videoon on täällä:

On myös online-asiakirja, jossa on latauslinkkejä erilaisiin soittolistoihin todellisista Guitar Hero- ja Rock Band -peleistä, joten voit toistaa kaikkia näiden pelien kappaleita: https://docs.google.com / laskentataulukot / d / 13B823ukxdVMocowo1s5XnT3tzciOfruhUVePENKc01o / htmlview? sle = true # gid = 0


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...