Kysymys:
Mitkä ovat Portal-sarjan juoni ja Half-Life-sarjan juoni?
Drake
2010-07-08 00:40:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin paljon huhuja Portal-sarjoista ja Half-Life-sarjan juoni-suhteista, mutta en löytänyt yhtään linkkiä.

Voitteko kuvata, mitkä ovat tämän kahden tarinan väliset suhteet?

Kuusi vastused:
#1
+51
juan
2010-07-08 00:42:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aperture Science (joka on yritys, joka kehitti portaalin aseen) kilpailee suoraan Black Mesan (joka on yritys, jonka palveluksessa Gordon Freeman työskenteli) kanssa armeijan kanssa sopimukset

Katso osio Muut tosiasiat tästä linkistä

Aperture Science ja Black Mesa olivat katkera kilpailija. Kuten portaalikartoista "testchmb_a_15" ja "escape_02" nähdään, Aperture Science -yhtiön työntekijöille kerrottiin Black Mesasta diaesitysesitysten kautta, kuten otsikoiden "Dollar $ ja Sense: Kilpailu Black Mesa kanssa DoD: lle ja koko valtion hankintasopimuksille"

MUOKKAA : Tässä on erinomainen opas puoliintumisajasta: http://members.shaw.ca/halflifestory/ Tutustu aikajana mahtavalle yksityiskohdalle kaikista Half Life -saagan tapahtumista ja alhaalta vähän spekulaatiota sen suhteesta portaaliin:

Päivämäärä, jolloin Portalin tapahtumat eivät ole varmoja. Tiedämme, että GLaDOS sanoo Chellille: "Yritätkö paeta? [Naureskella] Asiat ovat muuttuneet edellisen kerran, kun jätit rakennuksen. Mitä tapahtuu, saa sinut toivomaan, että olisit täällä takaisin. ääretön tiedonkyky, enkä edes ole varma, mitä ulkona tapahtuu. Tiedän vain, että olen ainoa asia, joka seisoo meidän ja heidän välissä. No, olin. Ellei sinulla ole suunnitelmaa joidenkin supertietokoneosien rakentamiseksi suuressa kiireessä tämä paikka ei tule olemaan turvallinen kauemmin. " Tämä tarkoittaa, että peli tapahtuu portaalimyrskyjen aikana tai sen jälkeen.

Tämä sivusto on ei virallinen, mutta se on hieno analyysi IMO.

GLaDOSin "Still Alive" -laulu sisältää myös lauseet "Ehkä löydät jonkun toisen auttamaan sinua ... ehkä Black Mesa ... Se oli vitsi, haha, lihava mahdollisuus!"
Sivustolla (aperturescience.com) on myös muistiinpanoja näiden kahden välisestä kilpailusta.
Kuten sanoin toisessa vastauksessa, en luota siihen aikajanaan. Se on erittäin surullista siitä, että se on epätarkka ja spekulatiivinen, se ei todellakaan ole kaanon. Enimmäkseen joku tekee johtopäätöksiä rajallisesta tiedosta.
Kyllä @Arda, määritin, että se ei ole virallista, mutta "virallisia" tietoja ei ole enää, Vale tunnetaan siitä. IMO on kaikki mitä meillä on
Se ei tarkoita, että meidän pitäisi hyväksyä se tosiasiana.
Kiitos mielenkiintoisista linkeistä, toivottavasti näemme lisää suhteita Portal 2: ssa tai Half-Life 2 EP3: ssa.
@marco, Luin jostain, että Chell ilmestyy EP3: een, ei tietenkään virallinen;)
@juan wow, se olisi eeppinen mielestäni
Aperture Science varmasti tulee.
Hmm .. [sivusto] (http://members.shaw.ca/halflifestory/) ei ole enää verkossa.Siinä lukee "Jäsenten verkkotila on poistettu käytöstä".:(
@Joschua archive.org pelastus!Olen muokannut linkkien Wayback Machine -versioita.
#2
+21
BlueRaja - Danny Pflughoeft
2011-04-22 23:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Alkuperäisessä portaalissa, juuri ennen GlaDOS: n sisältävää kammiota, on projektori, jossa on joitain dioja, jossa kuvataan, että Black Mesa ja Aperture Science ovat suorassa kilpailussa.

  • Portaalin lopussa olevassa kappaleessa GlaDOS mainitsee Black Mesan: "Ehkä löydät jonkun muun auttamaan sinua. Ehkä Black Mesa ... se oli vitsi, ha-ha, rasvaa mahdollisuutta "

  • HL2: Ep2: ssä on viittauksia Borealisiin, Aperture Science -tutkimusveneeseen joka kadosi.

    • Portal 2: ssa (joka tapahtuu Aperture-laitoksessa) mainitaan venepiha, jossa jonkinlainen "aika- matkakokeilu "meni pieleen. Myöhemmin löydät tyhjän laivasataman, jonka ympärillä on henkipelastajia ja joissa sanotaan "Borealis".

    • Tämä konseptitaide HL2: lle: Ep3 sisältää Borealiksen.

  • Portal 2: ssa Cave Johnson (Aperture Science -yhtiön toimitusjohtaja) ilmaisee vihansa Black Mesaa kohtaan äänityksessä , väittäen, että he "varastivat tekniikkansa" Aperture Science -yhtiöltä.

  • Portal 2: ssa (juuri ennen kuin sinut ensin tutustutaan gooon) on huone Aperture Science -sivustolla, jossa on joukko pokaaleja ja palkintoja vuoden # 2 Applied-Science -yritykselle, mikä tarkoittaa (yhdessä portaalin 1 projektorin dioiden kanssa) että ykkösyritys on Black Mesa.

100% ei-kaanoninen, mutta upea karttapaketti portaalille 2 (LONE FUTURE STARTER) kertoo meille Borealiksen ja aikamatkojen läheisen tarinan.Myös Borealis näkyy Portalissa: Flash-versio mappack ja Portal 2 mod höyrystä (älä muista sen nimeä).
#3
+14
Neil Aitken
2010-07-08 00:47:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällä sivulla on aikajana Black Mesan ja Aperture Sciencein välisestä kilpailusta.

HL2 Ep 2: ssa kerrotaan aukkoaluksesta nimeltä Borealis, ehdotetaan, että tämä alus ilmestyy jaksossa 3.

Joten molemmat pelit tapahtuvat samassa universumissa, ja Valve näyttää yhdistävän näitä kahta tarinaa. On myös huhuttu portaalin aseen esiintymisestä jaksossa 3

No, se oli 20 minuutin rotta reikä. :)
Muuten, tämä sivusto on surullisen monien yhteisöjen keskuudessa epätarkkojen ja hyvin spekulatiivisten. En pidä sitä kaanonina.
#4
+5
Jonathan
2011-12-03 22:39:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun Chell pääsee ulos portaalista 2, se näyttää hetken ajan ulkopuolelta ja näyttää melkein siltä, ​​että tämän on tapahduttava Half Life -saagan ja maailmanloppun jälkeen. Ei ole muuta kuin Aperture Science -laboratorio, joten mielestäni Aperture Science -yhdistyksen on oltava yhdistelmän; jos ei, he olisivat tuhonneet sen, eikö?

On laajasti todettu, että portaali 2 tapahtuu kaukana tulevaisuudesta. Vähintään 35 000 vuotta tai enemmän. Valve halusi lopettaa huhut Portal 2: n ja Half-Life EP3: n välisestä crossoverista / yhteydestä.
#5
+3
user83216
2014-07-26 03:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Half-Life ep 2: n lopussa borialisilla on tavarakontteri, jossa on aukon logo. Toistin pelin uudelleen ja näin sen uudelleen myös loppupuolella.

#6
+1
Alex
2013-06-23 19:53:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin jotain erittäin siistiä! Eräänä päivänä kävin Internetissä ja sitten menin YouTubeen, poistin videon Cellistä ja tuuletin teki sinusta tietoja, ja vaikka olen pelannut Portal 2: ta, näin ensimmäisen kerran kuvan carolineista. Seuraavana päivänä ostin Half Life 2 Ep 1 ja 2 ja näin videoleikkeen aluksesta, joka oli aukkoalus, ja olin hämmästynyt siitä ja etsin uutisia Ep 3: lle ja sitten viivasin aivoriihiä ...

Hae sanoja "Family Picture half Life 2" ja "Caroline portal 2".

Näetkö samanlaisia?

Hei Alex, ja tervetuloa Arqadeen. Voisitko täsmentää vastaustasi hieman tarkemmin osoittamalla yhtäläisyydet?
Puhutko Alyxin äidistä? En näe yhtäläisyyttä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...