Kysymys:
Kuinka saan "Zergling Rush" -saavutuksen StarCraft 2: ssa?
McKay
2010-07-15 00:18:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän saada paljon Battle.net-saavutuksia, mutta jotkut niistä näyttävät melko vaikeilta.

Tarkemmin sanottuna "Zergling Rush" 20 zerglingiä 255 sekunnin saavutuksessa

Mielestäni tätä voidaan pitää "subjektiivisena" tai "ei kysymyksenä"; annat kirjaimellisen vastauksen kysymykseesi kysyttäessäsi sitä.
No, vain arvaan kuinka se tehdään. Yritin sitä vähän viime yönä, ja epäonnistuin. Jos joku tietää tarkalleen miten se tehdään. Se olisi mahtavaa. Olen myös huolissani siitä, että 5 tai 8 altaalla ei ole tarpeeksi rahaa. Mielestäni se on erittäin vaikea saavutus.
6 altaan rakentamisjärjestyksellä sinun pitäisi lyödä 20 zerglingiä kello 4.05. Laita ensimmäiset 6 mineraaliin, morph pool asap. Jätä jäljellä oleva 5. Morph-isäntä 100 mineraaliin. Roskapostit, kun toukkasi tulee esiin.
Enemmän on saada uudet pelaajat ymmärtämään kuinka nopeasti asiat voidaan tehdä ja olemaan valmiita siihen;
Neljä vastused:
#1
+26
McKay
2010-07-15 10:28:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain vihdoin työskennellä:

 • 8 Pool
 • 7 Overlord
 • Heti, kun pool on valmis:
 • kuningatar
 • Zerglings x 3
 • Heti kun kuningatar kutee, kutu toukkia hautomossa
 • Kun raha ei ole enää ongelma, tappaa drone 1 ylimääräiselle tarvikkeelle 2 zerglingiä varten
 • Jatka zerglingien rakentamista, kunnes saavutus ponnahtaa esiin.

Jälkikäteen en luultavasti olisi pitänyt rakentaa sitä kahdeksatta dronia. Hän luultavasti vain tuskin veti painonsa ennen aikarajaa, ja olisin mieluummin aloittanut kutevan altaan paljon nopeammin, mikä tekisi siitä 7 uima-allasta, 6 ylimies

En ole perehtynyt rakennustilausten lyhenteeseen. Voisitko selittää, mitä "8 Pool" ja "7 Overlord" tarkoittavat?
@Michael: "8 Pool" tarkoittaa "kun olen saavuttanut 8/10 tarjonnan, rakenna kutuallas". Tämä tuo sinut alas 7/10 tarjontaan, joten "7 Overlord" tarkoittaa, että kutet ylimiehen heti kutevan altaasi jälkeen.
#2
+9
BabyOxide
2010-08-22 15:21:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

6 altaan rakentamisjärjestyksellä sinun tulisi lyödä 20 Zerglingiä kello 4.05. Laita ensimmäiset 6 mineraaliin, morph pool asap. Jätä jäljellä oleva 5. Morph-isäntä 100 mineraaliin. Roskapostia Zerglings, kun toukkasi tulee esiin.

Tämä toimii täydellisesti - testattu ja suoritettu loppuun.

Aloitat kuudella, odotat 200 mineraalia, tartut kutualtaan, säästät Overlordille. Tartu ylimiehelle (yhteensä 2 nyt 18 ruokaa varten), sinulla on 5 dronia jäljellä.

Jatka kutevia Zerglingsia heti Overlordin jälkeen. Teet sen ajoissa hienosti.

#3
+4
tzenes
2010-07-15 08:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedin sen pois tekemällä 14 luukun, 15 uima-altaan ja sitten ryntäsi kuningattaret ja zerglings. Pystyin tekemään 20 255 sekunnin pisteellä.

6 altaan rakentamisjärjestyksellä sinun tulisi lyödä 20 zerglingiä kello 4.05. Laita ensimmäiset 6 mineraaliin, morph pool asap. Jätä jäljellä oleva 5. Morph-isäntä 100 mineraaliin. Roskapostia, kun toukkasi tulee esiin.

Ehkä sinulla on parempi mikro kuin minulla, mutta en voinut vetää sitä pois.
Toinen ideasi todennäköisesti toimisi, valitettavasti, en voi yrittää sitä uudestaan. Saavutus ei tule esiin.
Teitkö sen ja se ei ponnahtanut?
Joo, viime yönä yritin nimenomaan sitä. Se kesti 4 tai 5 kertaa yrittämistä, koska tein aina pienen virheen (kuten unohdin tarpeeksi ylimiehiä tai jotain), mutta vaikka suoritin 14 hatch 15 pool -menetelmääsi niin hyvin kuin pystyn antamaan mikrokykyni [jotka eivät ole Eikö niin paha?] En silti saanut sitä ajoissa.
En kokeillut sinun 6 allasasiasi. Se lisättiin, kun ansaitsin saavutuksen? En voi kokeilla sitä uudelleen, koska en ansaitse saavutusta uudelleen.
Katso uusinta sen kello 4:15
Onko sinulla uusinta 14hatch 15poolista? Sanoit kiirehtivän kuningattaria ja lingoja, mutta vaikka luukku rakennettaisiinkin pää- ja yleisen kunnollisen ajoituskuningattareni viereen, ei tullut esiin vasta kello 4:35. Mielestäni pari sekuntia voidaan ajaa, mutta en usko enempää kuin 10-15 sekuntia. Yritin myös ilman kuningattaria. Allas ja luukku päättyivät minulle klo 3:43. Max sanotaan, että se oli alas 3:30. Viimeisten toukkien olisi oltava kello 3:51, kun nauhat nousevat 24 sekuntia ja 15 sekuntia toukkia. Olettaen, että se jäi kiinni jakson lopussa (et ole varma, miten ajoitus vaikuttaa, kun olet 3-vuotias) [jatkuu]
saisit enintään 2 toukkaa kustakin luukusta yhteensä 4 enemmän ja neljä kun toinen luukku on valmis, joten 8 toukkaa = 16 lingoa. Ellei saavutus ole saada 20 aloitettua ja keskeneräistä? Että voisin ehkä ehdottomasti täydellisellä ajoituksella.
@Davy8 tämä oli kauan sitten, joten minulla ei ole enää toistoa. Voisin yrittää hankkia toisen, kun minulla on aikaa
@tzenes np. Olen yleensä samaa mieltä melkein kaikesta, mitä sanotte täällä SC2: sta, mutta tämä tuntui erityisen mahdottomalta. Toivon, että se on totta, koska se tarkoittaa, että puuttuu jotain suurta, jonka voisin oppia. Ehkä mitasit reaaliaikaista eikä peliaikaa?
@Davy8 Luulen, että kaikki tekemäni oli peliä. Tiedän, että tein uusinnan 6 uima-altaalla, joista puhun kommenteissa, ja minulla oli tarkat ajoitukset. Olen ehkä kirjoittanut 14hatch 15 -poolin muistista
#4
+1
user7128
2011-02-16 16:42:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä olen mitä tein, päättyi noin kello 4.02 ...

 1. (6 drone)
 2. 7 kutuallas
 3. 6 Overlord
 4. Heti kun uima-allas on valmis, lähetä roskapostia x 10 x
Tein sen myös tällä tavalla ennen tämän lukemista: D oli menossa 6-uima-altaaseen, mutta tein droonin tavasta .. Luulen, että ylimääräiset tulot auttoivat kuitenkin, päädyin myös ennen 4:05, kuten 6-allas ehdotti.Jos sinulla on mikro, drone-pinoaminen auttaa myös dem-käteisrahoissa: D
Kokeiltuasi juuri 7-poolia, jossa oli kovan ytimen drone-pino - 19. ja 20. molva hyppäsi kello 3:56!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...