Kysymys:
Voinko ansaita Steam-saavutuksia offline-tilassa?
Drake
2010-07-14 15:26:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pelaan esimerkiksi Plants vs Zombies tai Toki Tori Steamissä offline-tilassa, voinko ansaita saavutuksia? Synkronoidaanko ne uudelleen, kun Steam palaa verkkoon?

Neljä vastused:
#1
+13
pbean
2012-08-10 16:28:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime aikoina saat saavutuksia offline-tilassa, jos olet aiemmin avannut pelin online-tilassa tai katsellut sen yksityiskohtia.

Katso: http: //forums.steampowered. fi / forumit / showthread.php? p = 29035241

#2
+10
user56
2010-07-14 15:56:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink
Luulin sen olevan. Nyt kun olen kokeillut sitä, näyttää siltä, ​​että Steam ei altista saavutusten avaamiseen tarvittavia sovellusliittymiä peleille offline-tilassa. Joten ei, et voi avata saavutuksia offline-tilassa.
Ei kuitenkaan täysin varma siitä. Muistan, että pelasin Portalia offline-tilassa, enkä koskaan saanut siitä saavutuksia. Mutta se oli yli vuosi sitten, se on saattanut muuttua.
Olet oikeassa. Vastaus muokattu.
Ajattelin, miksi en koskaan saanut noita saavutuksia.
Se on osa heidän huijauksenestojärjestelmäänsä, jotta saavutukset voidaan sallia vain verkkopelissä
VAC: llä ei ole mitään tekemistä saavutusten kanssa. Itse asiassa heillä ei ole mitään paikallaan estääkseen "huijaamista".
CS: Lähde sallii vain bottien kanssa pelaamisen saavutusten keräämisen. Onko se "offline" ... tavallaan?
@shaderach - Ei, tässä yhteydessä offline-tila on 'ilman internetyhteyttä'. Jos sinulla ei ole Internet-yhteyttä ja pelaat CS: S: ää vain bottien kanssa, et saa saavutuksia.
Oikein, anna sinulle +1.
Riippuu pelistä. Portaali antoi minulle saavutukseni, mutta koska Steam oli väliaikaisesti offline-tilassa, ne eivät näy profiilissani. Jonkin ajan kuluttua se tahdistui, et voila ..
@Bora Sitten on mahdollista, että peli tallentaa saavutukset ja lähettää ne Steamiin myöhemmin. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt sitä.
Nämä tiedot ovat nyt vanhentuneita, katso toinen vastaus.
#3
+7
Jacek Bogucki
2014-04-22 14:42:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No - se on muutama vuosi myöhemmin ja .. se näyttää edelleen riippuvan pelistä eniten. Pelaan äskettäin melkein yksinomaan offline-tilassa ja yhdistän pelikoneen Internetiin muutaman viikon välein. Esim. Botaniculassa - melkein kaikki saavutukset ovat kerääntyneet matkalla - minulla on vain toinen 1/2 niistä Steamissä (joitain puuttuvista on mahdotonta jättää väliin). :) 'Bejeweled 3' näyttää synkronoivan kaikki saavutukset täydellisesti (myös niiden edistymisen kanssa!) Seuraavalla online-istunnolla. Pelissä 'Plants vs.Zombies' minulla on Steamissä vain yksi ('Home Lawn Security'), kun taas itse pelissäni on noin 3/5.

Verkossa on monia ketjuja kyseisistä peleistä. JA saavutuksia, mutta yleinen johtopäätös on: Jotkut pelit eivät vain synkronoi niitä kunnolla ja siinä kaikki. :(

#4
+3
Xeinok
2017-11-28 02:08:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä kyllä, VOIT ansaita saavutuksia offline-tilassa useimmissa Steam-peleissä.Yksi merkittävä haittapuoli on, että kun seuraavan kerran muodostat yhteyden Steam Onlineen, kaikki offline-tilassa ansaitut saavutukset "avautuvat" samanaikaisesti, mikä johtaa identtisiin aikaleimoihin offline-peliryhmälle.Tämä voi saada sinut näyttämään huijata saavutusten seurannassa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...