Kysymys:
Onko olemassa nopea ja likainen tapa määrittää, mikä kahdesta tietyn tyyppisestä Borderlands-aseesta on "kaiken kaikkiaan parempi"?
Jaydles
2010-07-14 00:46:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin pohjimmiltaan halpaa, laiskaa valtakirjaa, jotta voin selvittää, mitkä aseeni tietyssä luokassa (esimerkiksi haulikot) ovat kaiken kaikkiaan parhaat.

Kyllä, tiedän, että pystyn luultavasti pitäisi) verrata kutakin ominaisuutta ja että se riippuu pelityylistäni ja siitä, haluanko mieluummin nähdä, että viholliset liukenevat happoon vai kuluvatko he tulisessa räjähdyksessä. Ja joissakin tapauksissa ajattelen kovasti laajennuksen suurennusta jne.

Mutta olen laiska ja inhoan varastonhallintaa, joten aiotyypeille, joita en käytä niin usein, haluaisin Usein vain oletetaan vaihtavan "parhaiten mitoitettuun" aseeseen, jonka minulla on, ja myyn loput ilman paljon testausta tai ajattelua.

Onko rahallinen arvo hyvä välityspalvelin? Käytin enimmäkseen sitä, mutta olen löytänyt joitain tapauksia, joissa se näyttää olevan poissa (mahdollisesti siksi, että harvinaisuus voi olla tekijä - joka ei välttämättä liity laatuun?)

Kaksi vastused:
#1
+27
Morinar
2010-07-14 04:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyesti sanottuna vastaus on "ei".

Pitkällä aikavälillä on todella kourallinen asioita, joita voit arvioida.

Ensinnäkin raha on kauhea indikaattori . Se ei kerro sinulle mitään. Minulla on ollut kymmenennen arvoisia aseita kuin muilla, jotka OVAT OVAT parempia. Luulen, että raha lasketaan osatasojen ja harvinaisuuksien perusteella, mutta ne tarkoittavat usein melko vähän pelin loppupuolella.

Vaikka näyttää siltä, ​​että aseiden DPS: n laskeminen voi olla helppoa, se voi usein olla olla kova, koska latausnopeus voi usein vaikuttaa melko vähän. Esimerkiksi, minulla oli kerran ase, jossa oli vain kaksi pyöreää aikakauslehteä, joilla oli suuret vauriot, ja halusin verrata sitä aseeseen, jolla on hitaampi pienempi vaurio, mutta paljon suurempi kiinnike. Koska pelasin metsästäjää, minulla oli paljon pisteitä pistoolini latausnopeudessa, joten se oli todella vaikea selvittää.

Se mitä tein silloin, oli tulipalo heitä jatkuvasti tietyn ajan (esimerkiksi 20 sekuntia) ja lasketaan, kuinka monta heistä ampuu. Tämä vaikuttaa sitten myös latausnopeuteen. Sitten yksinkertaisesti selvittää, kuinka paljon vahinkoja kukin laukaus aiheuttaa (kertomalla haulikoille tarvittaessa) ja jaa sitten ajalla. Päätin, että vaikka ladoin VERY usein uudestaan ​​pienemmällä aikakauslehtirevolverilla, vahingon tuotos oli 33% suurempi kuin toisen aseen.

Vaikka tämä strategia toimii hyvin aseille, joissa ei ole alkuefektejä, se on paljon haastavampaa, kun on aika verrata alkuvaurioita. Nyrkkisääntönä on, että vertaa omenoita omeniin, eli vertaa tulta tuleen ja niin edelleen. x4 voittaa x3: n jne., joten se on usein helppo selvittää. Haluat yleensä myös yrittää olla ainakin tulipalo ja syövyttävä ase aina päälläsi ja toivottavasti aina sähköase. Joten kun vertailet, vertaa tiettyjä alkuaikoja toisiinsa.

On olemassa muutamia tekijöitä, joihin et voi laskea, kuten zoomauskerroin. Jotkut ihmiset pitävät zoomauksesta, toiset eivät. Se kannattaa jotain erilaista kaikille, joten anna sille niin paljon painoa kuin haluat. Aikakauslehden kokoa, luotimäärää ja vahinkoja voidaan käyttää laskemaan kokonais DPS, kuten edellä mainitsin.

Opi lopuksi, mitä harvinaisten aseiden erikoistehosteet tekevät. Tässä on loistava luettelo:

http://borderlands.wikia.com/wiki/Special_Weapon_Effects

Jotkut vaikutuksista ovat turhia, vaikuttavat vain asioihin kuten luotien leviäminen, mikä tarkoittaa, että voit helposti löytää violetin tai jopa sinisen paremmin kuin mainittu oranssi. Muut vaikutukset lisäävät merkittävästi elementin tai vastaavan vaurioita, joten varmista, että tiedät mitä sinulla on.

Mikään ei ole selvää, mutta voit tehdä melko hyvin suurimman osan ajasta. Lopuksi, makuja / todellisen maailman kokemusta ei ole laskettu. Jos et pysty päättämään, mikä on parempi, kantele molempia jonkin aikaa ja katso, kumpi tuntuu mahtavimmalta. Käytä sitä.

#2
+4
Grace Note
2010-07-14 00:55:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos ne eroavat yksilöllisistä piirteistä, jotka saavat heidät sopeutumaan pelityyliinsä, miten on mahdollista tunnistaa "yleisesti parempi" ase helposti?

Sen sijaan, että yritettäisiin välittää kokonaispotentiaalia, paras Vaihtoehto sinulle on valita yksi ominaisuus, jonka luulet olevan todennäköisesti hyödyllisin sinulle näitä aseita käytettäessä, ja valita vain korkeimman aseen. Esimerkiksi, jos haluat nopean vertauksen haulikoihin, haluat todennäköisesti tietää, kumpi tuottaa suurimman raaka hyökkäävän voiman. Sillä, että se ei ehkä ole tehokkain kaikissa tilanteissa, ei ole merkitystä, koska olet jo pudottanut huolta tilannesovelluksista. Rehellisesti sanottuna on harvoja tilanteita, joissa aseen raakavauriot eivät ole paras vaihtoehto, kun et halua keskittyä optimointiin.

Pelityylin lisäksi joillakin aseilla on myös elementtivaurioita, jotka ovat enemmän tai vähemmän tehokkaita tiettyjä vihollisia vastaan. Myös luokkasi ja siihen liittyvät edut. Parhaan aseen määrittämiseksi on otettava huomioon monia asioita.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...