Kysymys:
Kuinka voin jatkaa pelin lataamista Steamissa pelaamisen aikana?
Drake
2010-07-20 03:06:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on paljon pelejä Steamissä ja paljon muita ostan, mutta minulla on ongelma ja toivon, että voit löytää ratkaisun.

Kun lataan pelin, onko mahdollista käynnistää ja pelata yhden pelaajan peliä Steamin alla ja jatkaa muiden pelien lataamista sillä välin ?

Steam pysäyttää lataukseni heti, kun käynnistän minkä tahansa pelin, ja etsin tapaa estää tämän.

Oletan, että Steamin mielestä haluat pelata verkossa, ja lataaminen vahingoittaa pingiäsi.
Meidän pitäisi todella pystyä määrittämään tämä pelikohtaisesti. Haluan pelata offline-tilassa, koska voin jättää muita asioita latautumiseen sillä välin.
Lähetin tukilipun, jossa pyydän Valvea olemaan ainakin keskeyttämättä latauksia, kun he * tietävät, että käynnistämäsi peli ei tue moninpeliä (he eivät tietenkään voi käyttää ei-Steam-peleissä tai peleissä, joissa on sekä yksin että moninpelejä). Sen täytyi olla noin kaksi vuotta sitten ...;)
100 edustajasi palkkiosi on maksanut osinkoja, hyvä kysymys, @Drake!
Pelaan yhden pelaajan peliä.Se ei ole mikään syy Steamin keskeyttää lataukset.
Viisi vastused:
#1
+126
3ventic
2013-12-02 00:47:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleinen vaihtoehto

Voit nyt sallia lataukset minkä tahansa pelin aikana latausasetuksista:

Settings - Downloads - Allow downloads during gameplay

Per pelivaihtoehto

Voit nyt kehottaa Steamiä jatkamaan päivitysten / pelien lataamista pelatessasi pelejä peliesi ominaisuuksista. Huomaa, että tämä asetus ei ole käytettävissä muissa kuin höyrypeleissä , joissa käytetään aina yleistä asetusta.

Updates - Background downloads

Oletan, että tämä on mahdollista tehdä vain pelikohtaisesti, eikä tehdä siitä oletusarvoista kaikissa peleissä?
@Thunderforge uusin beetakorjaus lisäsi maailmanlaajuisen vaihtoehdon
#2
+119
aranasaurus
2010-07-20 03:41:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapa, jolla teen:

  1. Keskeytä kaikki lataukset manuaalisesti.
  2. Käynnistä peli, jota haluan pelata.
  3. Alt -Tab palaa Steam-ikkunaan, jatka kaikkia latauksia manuaalisesti.
  4. Alt-Tab takaisin peliin ja nauti.

Vaikuttaa siltä, ​​että se vain estää latauksen pelin käynnistämisestä. En ole löytänyt "virallista" tapaa tehdä se, mutta tämä tapa toimii, kunnes he antavat meille sellaisen.

Se toimii, teen myös sen.
Valitettavasti se ei näytä toimivan viimeisimmässä höyryssä.
Valheita ja panettelua, Maciej. Tämä toimii edelleen. Kiitos!
@Maciej: Kuten tekkitan sanoi, se toimii edelleen.
@tekkitan: Ehkä se korjasi tämän 3 kuukauden aikana? En ole tarkistanut äskettäin, mutta tammikuussa se ei toiminut minulle (kun napsautin jatka, mitään ei tapahtunut).
Se riippuu pelaamastasi pelistä, jotkut pelit kaatuvat Alt-Tab-välilehdellä.
jos peli estää Alt-Sarkaimen, voit kokeilla Ctrl-Alt-Del tai (Win7: ssä) Win + L (jos muistat Windows-käyttäjän salasanasi huolimatta automaattisen kirjautumisen käytöstä;)
On syytä huomata, että jotkut pelit eivät yksinkertaisesti pidä välilehdistä, jos törmäät tällaiseen peliin, et voi jatkaa latauksiasi.
@Zommuter: Win + M tai Win + D toimivat myös joskus. Myös Zemm: Vaihe 1 ei ole pakollinen.
@BlueRaja-DannyPflughoeft hyvä tietää, kiitos. Vaiheesta 1, muuttuiko se? Muistan, ettei _ ole_ keskeyttänyt latauksia, jotka pysyisivät keskeytettyinä napsauttamalla jatkoa
Ei, niin kauan kuin muistan * (olen käyttänyt Steamiä sen ilmestymisen jälkeen) *, olen tehnyt vaiheet 2–4 pitääksesi pelejä latautumassa taustalla.
Tämä ratkaisu ei enää toimi tai ainakaan toimi Dota2-beetan kanssa. Lataus on "keskeytetty", ei keskeytetty, joten en voi jatkaa sitä. Voin kuitenkin keskeyttää sen, ** sitten ** jatkaa sitä, mutta se "keskeytetään" uudelleen muutaman sekunnin kuluttua.
Ihmettelen, onko Valve jo tietoinen tästä, en voi kuvitella, että heidän on liian paljon työtä korjata tämä.
He voisivat lisätä ponnahdusikkunan, jossa sanotaan, että lataukset vähentävät pingia, mikä kehottaa "OK", ja jättää sen siihen.
@Codemonkey Tämä on outoa, pelaan myös Dota 2 Betaa, mutta vanha menetelmä toimii edelleen minulle. Jos haluan keskeyttää latauksen keskeyttämisen toistaessani Dota 2: ta, menen vain etenevään lataukseen ja napsautan Jatka. Ehkä se johtuu siitä, että pelaan Dota 2: ta ikkunatilassa. Voitteko tarkistaa, korjaaako tämä tila tämän ongelman?
#3
+38
Wok
2012-12-10 15:38:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam käytti kaikkien latausten estämiseen heti, kun aloitit pelin. Kiertotapaa ei kuitenkaan enää tarvita uuden sisältöjärjestelmän ansiosta: Kun lataat pelin, on mahdollista käynnistää ja pelata yhden pelaajan peliä Steamin alla ja jatkaa muiden pelien lataamista sillä välin.


Korjattu uuden päivityksen lataaminen pelin ollessa edelleen käynnissä

Viite: Steam-asiakaspäivitykset.

Lisäksi uusi sisältöjärjestelmä antaa meille mahdollisuuden rakentaa useita uusia ominaisuuksia, joita olemme usein kuulleet pyytäneinä. Tulevat asiakasjulkaisut sisältävät esimerkiksi latauksen ajoituksen, kaistanleveyden rajoittamisen ja etusijalle mitkä pelit ladataan ensin. Voit myös ladata päivityksen peliin pelatessasi peliä ; Steam käyttää päivitystä, kun poistut pelistä.

Viite: Steam-uutiset.


Jotkut puhuvat latauksista keskeytetään, mutta en ole koskaan kokenut tätä ongelmaa. Ehdotan toisen palvelimen valitsemista ja yritän uudelleen, jos sinulle niin tapahtuu.


Ilmeisesti uusi ominaisuus on tulossa.

Option

Näen vain päivitykset mainitaan; toimiiko se myös ladattaessa kokonaisia ​​pelejä?
Olen myös äskettäin ladannut pelejä tällä tavoin (Mark of the Ninja pelatessasi L.A. Noirea), mutta en löytänyt siitä virallista lausuntoa.
Ei hyvä päivitys: http://store.steampowered.com/news/9951/
#4
+7
DaSniperShot113
2011-08-06 15:50:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Toiston aikana pidä Ctrl-, Alt- ja Del-näppäimiä valinnan valitsemiseksi.
  2. Valitse "Käynnistä Tehtävienhallinta", niin voit siirtyä ikkunaan.
  3. Avaa höyry ja jatka sitten lataamista ja napsauta sitten kuvaa, jossa pelasit.
  4. Nauti!
Tämä on pohjimmiltaan sama asia kuin Zemmin vastauksessa, mutta eri tavoin päästä ulos Steam-pelistä.
#5
+5
gameaddict
2012-02-04 11:30:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun peli on aloitettu, voit myös painaa ALT-TAB takaisin höyryyn ja napsauttaa sitten hiiren kakkospainikkeella ja painaa "Keskeytä lataus" (vaikka siinä lukee jo "Keskeytetty") ja napsauttamalla sitten hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Jatka Ladata". Olen huomannut, että jotkut pelit eivät keskeytä latauksiasi, mutta useimmat pelit tekevät sen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...