Kysymys:
Mikä on Rock Band / Guitar Hero -pelissä paras tapa käsin asentaa kitaraa vaikeissa (ja korkeammissa) vaikeuksissa?
Jaydles
2010-07-08 01:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska kova vaatii enemmän kuin neljä sormea ​​(ei peukalolla varustettua) sormea, heidän on asetettava käsi uudelleen pelaamisen aikana.

Mitä pidetään yleensä helpoin tapa lähestyä tätä?

(Aloita alhaalta, äläkä koskaan aseta muuta sormea ​​kuin hakemisto, siirrä kaikki neljä yhteen milloin tahansa, kun sinun ei tarvitse pelata 1. ja 5. yhdessä.)

Kuusi vastused:
#1
+22
146
2010-07-15 04:57:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen kärki, joka minulla on, on vähän halpa - jos sinulla on Rock Band Guitar -ohjain, voit käyttää korkeampia nauhoja (lähempänä kitaran runkoa), jotka ovat paljon lähempänä toisiaan kuin alemmat nauhat.

Käsipaikoitus on yleinen ongelma, joka tapahtuu koko ajan, kun soitetaan varsinaisia ​​kielisoittimia. Esimerkiksi viulunsoiton muusikoilla on jonkin verran terminologiaa käden eri asennoissa.

  • Ensimmäinen asento on kätesi luonnollinen lepoasento, jossa ensimmäinen sormesi (osoittimen sormi) on 1. tuskailla. Kolmen ensimmäisen nauhan pelaaminen on erittäin helppoa, kun taas neljännen nauhan (vaaleanpunainen asento) pelaaminen on hieman vaikeampi ja viidennen nauhan pelaaminen venyttämällä vaaleanpunaista sormea ​​on erittäin vaikeaa.

  • toinen asento on paikka, jossa ensimmäinen sormesi on toisella nauhalla ja vaaleanpunainen viidennellä nauhalla. Nauhojen 2 - 4 pelaaminen on helppoa, viides tuskailu on hieman vaikeaa, ja ensimmäisen tuskailun pelaaminen venyttämällä osoittimen sormea ​​taaksepäin on erittäin vaikeaa. on ensimmäinen sormesi kolmannella nauhalla. Ensimmäisen tuskailun pelaaminen on mahdotonta, toisen tuskailla oleminen on vaikeaa ja loput ovat erittäin helppoja.

Tasapelissä sinun on opittava vaihtamaan sijaintien välillä. Et voi pysyä ensimmäisessä asemassa ikuisesti; Pinkyn venyttäminen viidennen tuskailun saavuttamiseksi on tarkoitettu pysäytysratkaisuksi ja kuluttaa kätesi vakaviin kappaleisiin. Lopulta harjoituksen jälkeen, kun olet tyytyväinen vaihtamiseen, siitä tulee paljon helpompaa kuin sormien venyttäminen.

Esimerkiksi tietyt mallit on selvästi tarkoitus pelata yhdessä paikassa kuin mikään muu. Nopeaa 5-4-3-2-mallia voidaan pelata vain toisessa sijainnissa, ja vastaavasti 4-3-2-1 voidaan todella pelata vain ensimmäisessä sijainnissa. Peli tekee usein asioita, kuten saa sinut pelaamaan 5-4-3-2 4-3-2-1, pakottaen sinut siirtymään toisen ja ensimmäisen sijainnin välillä nopeasti. Siksi sinun on opittava vaihtamaan.

Huomaa myös, että sijaintien siirtäminen aiheuttaa tiettyjä kustannuksia - käden liikuttaminen vie aikaa, saatat menettää oikean asennon, kun teet sitä, se vie aivovoima muistaa, missä olet jne. Sinun on punnittava edut, joita saat parhaan paikan käytöstä vaihtamalla liian usein.

Palatakseni alkuperäiseen kysymykseesi: oikea asento olla sisään riippuu suuresti kappaleesta ja lauseesta, jota soitat. Jos kappale esiintyy eniten neljässä ensimmäisessä nauhassa ja sillä on satunnaisesti viides tuska (kuten jotkut keskisuuret kappaleet), ei kannata vaihtaa toiseen sijaintiin. Jos se tapahtuu pääosin 4 ylimmällä nauhalla, vaihda sitten toiseen asentoon. Jos kyseessä on nopea kaksi peräkkäistä nuottia, kuten nauhat 4 ja 5 (trilli), vaihda kolmanteen asentoon, jotta pinkin ei tarvitse liikkua liian nopeasti.

#2
+7
Ivo Flipse
2010-07-08 01:28:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina liikuttamassa kaikkia neljää sormea ​​, koska useimmissa kappaleissa saat muistiinpanoja tuolle puolelle.

Pois kurssilta, kun se on vain pariskunnalle muistiinpanoja kannattaa siirtää vain etusormeasi tai vaaleanpunaista saadaksesi yhden tai kaksi nuottia reunoihin.

Tämä saattaa kuitenkin vaihdella kappaleiden välillä, mutta onneksi voit harjoitella mitä paras strategia on jokaiselle kappaleelle.

#3
+2
user113
2010-07-08 01:29:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihdan tekniikkaa kappaleittain ja jopa kappaleiden välillä. Joskus "korkea" asema on parempi, joskus "matala" on parempi. Harvoissa tapauksissa pääsen viimeiseen painikkeeseen pinkillä pitäen muut sormeni kolmen ylemmän painikkeen päällä. Se vie kuitenkin jonkin verran harjoittelua, eikä se yleensä ole välttämätöntä.

Pidä peukalosi painettuna kaulan alaosaan - älä pidä kitaraohjainta kuin baseball-lepakko. Ja kaartaa sormesi niin, että enemmän sormen kärjestä osuu napin painallukseen kuin tyynyihin. Oikean otteen avulla voit liikkua nopeammin.

#4
+2
Ian
2010-07-16 01:44:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä 4 sormen käyttäminen kolmen sijaan tekee elämästäsi helpompaa vaikeammissa kappaleissa, koska sinun on liikuteltava kättäsi vähemmän, mutta kummassakin tapauksessa käden asennon siirtäminen lennossa on välttämätöntä. Jos haluat käyttää 4 sormea, sinun on harjoiteltava pinkyn käyttöä sen vahvistamiseksi ja sen kätevyyden parantamiseksi. Jos se yksinkertaisesti tuntuu liian hankalalta, voit vain pitää kiinni 3: sta.

Äärimmäisissä tapauksissa (kuten yrittää tulen tai liekkien kautta kovaa tai asiantuntijaa) on olemassa toinen, täysin erilainen menetelmä, jota voit yrittää voi tehdä elämästäsi helpompaa: pidä tuskailla molemmilla käsilläsi ja ojentaa kyynärpäälläsi. Sinun pitäisi luultavasti yrittää tehdä tämä vain istuen, jotta voit levittää kitaraa jalallesi. En ole koskaan käyttänyt tätä tekniikkaa, mutta olen nähnyt sen henkilökohtaisesti, ja se todellakin toimi. Joten, jos kaikki muu epäonnistuu vaikeimmissa kappaleissa, kannattaa kokeilla tätä menetelmää. Lähes vaihtoehto olisi istua kitara sylissäsi ja soittaa tuskailla kuin pianoa sormilla ja peukalolla, mutta henkilökohtaisesti luulen, että se tekisi väärän kitaran soittamisen tarkoituksen ...

#5
  0
Kip
2010-07-08 01:47:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni se on suurelta osin henkilökohtainen mieltymys. En todellakaan käytä pinkie-sormeani kovin kovalla / asiantuntijalla lukuun ottamatta 3-nuotisia sointuja tai jaksoja, joissa sillä on vain järkevämpää. Siirrän etusormeni vapaasti punaiseen tai keltaiseen painikkeeseen tarpeen mukaan. Joitakin käytäntöjä käytettäessä sinulla ei todellakaan ole vaikeuksia tietää, missä etusormi on.

#6
  0
YellowMegaMan
2010-09-14 09:23:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erittäin salaisen erikoistekniikkani on käyttää yhtä sormea ​​kullekin painikkeelle.

Kierrä peukalosi kitaran kaulan ympärille ja paina sitä vihreällä painikkeella (Värit ovat samat molemmissa) GH- ja RB-kitarat, eikö?). Käytä muita sormiasi neljään muuhun painikkeeseen.

Käden kääntäminen kaulan ympäri voi olla tarpeen vaihtaaksesi matalasta painikkeesta korkeaan painikkeeseen, mutta minusta tämä on helpompaa kuin liikkuminen ylös ja alas käytettäessä vain neljä sormea.

Olen käyttänyt tätä tekniikkaa pelaamaan GH5-uratilaa Hardilla, ja tämä on ensimmäinen muovikitarirytmipelini (ja minulla on ollut vain muutama viikko) .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...