Kysymys:
Kuinka kerään kiviä Dwarf Fortressissa?
antony.trupe
2010-07-10 03:01:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka kerään kiviä yms., jotka makaavat tunneleissa, jotka olen kaivanut Kääpiölaaksossa?

C. Ross esittää hyvän asian: keräätkö niitä hyödyllisiä tarkoituksia varten vai yritätkö vain tehdä linnakkeestasi siistin ja siistin?
voisitko tehdä otsikon kysymyksen muodossa?
@Juan otsikkokenttä on yleisesti hyväksytty lauseeksi. Todelliselle kysymykselle on kenttä nimeltä "kysymys". riippumatta, tehty; se ansaitsee enemmän ääniä.
Kuusi vastused:
#1
+15
JavadocMD
2010-07-10 03:05:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tee niistä kivilohkot (koska monet lohkot menevät varastotilan yhteen roskiin ja se on paljon siistimpi). jokaisen kiven puhdistaminen kestää kauan, mutta voit tyhjentää tietyt alueet urilla:

  1. Määritä kaivos alueelle, jonka haluat tyhjentää.
  2. Valitse matala muurari, joka tulee olemaan yksinomainen kivilohkojesi valmistaja, ja nimeä hänet kaivoon.
  3. Rakenna vapaamuurari-työpaja koloon.
  4. Käytä työpajan profiileja rajoittaaksesi kääpiö voi toimia siellä valitsemallesi pojalle. (Tätä varten sinulla on oltava hallinnanhallinta.)
  5. Määritä kivenpalat toistettavaksi!

Alhainen vapaamuurari ryhtyy vastuullisesti liiketoimintaansa valitsemalla vain kiven Burrow ja ottaa automaattisesti taukoja nukkua ja syödä, joten tämä on melko vähän huoltoa tarvitseva menetelmä.

Voidaanko kallioperää käyttää mihin tahansa kivimalmiin? plus, se on paljon työtä toisin kuin vain kvanttivarasto.
Vaikka se ei ole yhtä tehokas kuin kvanttivarasto, se on ei-temppu / vika / huijaus-tapa.
Kivilohkoja ei voida käyttää malmina. Ne tekevät kuitenkin paljon mukavampia rakenteita, kun niitä käytetään seinien, portaiden, työpajojen, teiden, siltojen jne.
#2
+8
alexanderpas
2010-07-10 03:28:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

toinen menetelmä käyttää kvanttitallennustemppua / virhettä / huijausta

Luo ensin 1x1-hylkäysvyöhyke ( i , siirry haluamaasi kohtaan, Enter , Enter ) ja nimeä se g arbage -vyöhykkeeksi.
Nyt voit valita alueen (minkä tahansa kokoisen), jonka haluat tyhjentää kyseiseen vyöhykkeeseen ( d , b , d ) Kaikki alueella valitut kohteet vedetään kyseiseen vyöhykkeeseen.

nyt, jos haluat palauttaa kaikki tämän vyöhykkeen kohteet, voit tehdä sen käyttämällä d , b , c , Enter kbd >, kirjoita suoraan tälle vyöhykkeelle

@Javadoc:, kun olet tehnyt vyöhykkeen, käytitkö I: tä hiiren osoittamiseen sen yli ja nimeäksesi sen roskakoriin g: llä? muuten se ei toimi.
Virheeni: tämä ilmeisesti toimii versiossa v0.31.08. On pitänyt tehdä jotain väärin, kun yritin sitä aiemmin.
Toimii hyvin myös 31.10
tämä ei toimi minulle. d-> b-> i ei tee mitään; en ole valikkovaihtoehto.
i-> koko-> r ei myöskään toimi; r ei ole valikkovaihtoehto.
Polkumyynti tapahtuu d -> b -> d kautta, jos lihasmuistini ei petä minua.
odota ... miten se hiipui sisään? i ja d eivät ole edes vierekkäin ... kiinteät!
#3
+5
yatima2975
2010-08-17 15:37:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vielä yksi vaihtoehto on piilottaa kivet vain d -> b -> h avulla. Tämä vain ei enää näytä kiviä, mutta ne ovat edelleen siellä! Paras käyttää, jos haluat linnoituksen näyttävän hyvältä nopeasti luomatta työpaikkoja.

..mielenkiintoista..
Työpaikat ovat hyviä! Pitää pitää talous käynnissä! ... No, kun Toady pääsee uudistamaan taloutta, se on.
@Shadur Sillä välin se estää heitä pitämästä puolueita, mielestäni. Mutta sitten en koskaan vaivaudu määrittelemään kokoushuoneita; estäen siten koko ongelman.
#4
+4
C. Ross
2010-07-10 03:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nimeä kivi varasto ( p , s ). Kääpiösi siirtävät käytettävissä olevan kiven automaattisesti niihin.

Mikä ei ole liian kätevää, jos käytät legendaarista kaivostyöläistä kaivamaan huone, johon aiot laittaa kivivarastosi! :) Muut vaihtoehdot ovat hiekkahuoneita tai ulkona, mutta ulkona on hauskaa.
Olen samaa mieltä, se ei käsittele kaikkia kiviäsi, mutta se on perustapa * kivien keräämiseksi *.
Haluan tehdä kivivaraston ulkopuolelle, kun työskentelen ulkoseinilläni. Anna kuormaajien täyttää se ensin, sitten rakentaa kivillä ja antaa sen täyttää sillä välin.
Vaikka tämä on vanha: luulen, että tämä on oikea vastaus: kääpiöt ilmeisesti hyppäävät siihen (kivien raivaamiseen), jos lähellä on varastoja, vaikka he olisivatkin sivuuttaneet kiviä jo jonkin aikaa.
#5
+4
Scott
2010-08-17 21:00:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä käytän kvanttitallennusmenetelmää, jossa on atomimurskain, puhdistamaan sotku, mutta on joitain muita temppuja:

  • Voit puhdistaa varastotilan rakentamalla katapultti ja heittää kiviä seinälle. Tällä tavalla harjoittelet myös piirityksen operaattoriasi. He voivat olla vähän typeriä siitä, mistä he saavat kivet, mutta yleensä he ottavat lähimmän.

  • Rakenna lattiat sinne, missä kivesi ovat, samanlaisista kiviä. Valitettavasti tämä vaatii vähän mikrohallintaa, sillä kääpiöt keskeyttävät työn estämisen, jos paikan päällä on kivi, joka on varattu toiselle lattian neliölle. Mutta he tekevät silti suurimman osan niistä, ja voit palata takaisin siivoamaan keskeytetyt työpaikat myöhemmin.

  • Jos haluat tuhlata Z-tilaa, rakenna huoneesi tai tunnelisi kanavoimalla, rakenna sitten lattiat. Kivet putoavat alla olevalle tasolle, ja sinulla on mukava puhdas alue. (Sinulla on nyt alla oleva tila, jossa on 2 kiviä, mutta se on tieltä.)

Muista, että jos sinulla on kivet, jotka on merkitty kaatopaikalle, niitä ei voida siirtää kääpiöillä, jotka yrittävät rakentaa sivustolle

"He voivat olla vähän typeriä", pitäisi olla DF: n epävirallinen motto, ajatellen sitä. "He voivat olla hieman typeriä" törmäämällä koboliinipiiriin hakemaan jätettä ... "He voivat olla vähän typeriä" vauvojen kuljettamisesta taisteluun ... "He voivat olla vähän typeriä" juoksemisesta alkoholivarastoon kun tulessa !! ...
#6
+2
Apeiron
2011-07-21 22:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samoin kuin kvanttivaraston kasa, sijoitin jätealueen lammen päälle ja se saumaa sinne pudotetut tavarat putoavat pohjaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...