Kysymys:
Mitkä ovat tärkeitä tapoja, joilla joku uusi FPS-peleistä parantaa peliäan?
Jaydles
2010-07-08 01:15:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymykseni on kohdistettu kuolemanotteluihin, kuten Halo ja Call of Duty. Oletetaan, että yhden pelaajan FPS: n mukavuus on korkea, mutta ei kokemusta moninpelistä.

toivon hyviä vastauksia. imen fps ^ ^
+1 hyvä kysymys! ensi silmäyksellä se tuntui hieman oudolta, mutta paljon mielenkiintoisia vastauksia on tulossa!
Älä unohda lyödä vihreää valintamerkkiä, kun saat vastauksen, joka on mielestäsi "oikea" / eniten hyötyä.
Yksitoista vastused:
#1
+13
Dana Robinson
2010-07-09 13:11:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin vinkkejä:

 • Pelaa kaverin, klaanin tai mönkijän kanssa, joka on / on parempi kuin sinä ja osaa näyttää köydet. Erityisesti Halo 3: lla oli hienoja klaaneja, jotka olivat kiinnostuneita aloittelijoiden auttamisesta.

 • KÄYTÄ MIKROFONIITA tiimipeleissä. Viestintä on keskeinen joukkuepeleissä, joten sinun on koordinoitava hyökkäyksesi mikrofonilla ja kutsuttava vihollisen asemat, etenkin tarkka-ampujien.

 • Kiinnitä huomiota pelaamasi tyyppiin. . Monet ihmiset pelaavat JOKAA pelitilaa, kuten se on kaikkien kaikkien tai joukkueen kuolema. Jos pelaat objektiivista peliä, kuten sieppaa lippu tai alueet, hyvän k / d-suhteen saavuttaminen ei ole aikasi paras käyttö. Toisen joukkueen tappaminen voi tosin antaa sinulle etuja, mutta sinun tulisi silti käyttää leijonaosa ajastasi työskentelemään pelin todellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Joukkueiden tilassa oppia olemaan hyvä tiimin jäsen. Esimerkiksi sieppauslippupelissä sinun tulisi olla joko osa vihollisen lippua hakevaa ryhmää tai osa lippua puolustavaa ryhmää. Sinun ei pitäisi vain juosta koko karttaa itse. Battlefield Bad Company 2: n kaltaisessa pelissä kannattaa muistaa tukitoiminnot ja auttaa auttamalla pudottamalla ammuksia ja lääketieteen sarjoja, heittämällä antureita ja korjaamalla tiimisi ajoneuvoja.

 • Jos pystyt pelaamaan yksityisiä otteluita, asenna yksityinen peli ja tutki karttoja. Opi missä aseen pudotukset, tavoitteet jne. Sijaitsevat ja niiden väliset polut. Jos pystyt pelaamaan paikallisia yksityisiä vs. pelejä, kytke toinen ohjain ja tarkista ampujapaikat ja piilareiät saadaksesi käsityksen siitä, kuinka piilotetut ihmiset ovat ja miltä se näyttää, kun joku leiriytyy siellä.

 • Katso, onko pelillä hyvä wiki- tai MP-usein kysyttyjä kysymyksiä gamefaqsista tai verkosta. Monet ihmiset jakavat hyviä vinkkejä menestymään MP: ssä. Voit myös tarkistaa paperioppaat (Prima jne.), Mutta ne eivät yleensä ole yhtä hyviä kuin online-kollegansa, eikä niitä päivitetä vastaamaan uusia karttoja ja pelipaikkoja.

 • Ota aikaa tutustua aseisiin. Kuolet paljon tehdessäsi tätä, mutta yritä tuntea niiden tehokas alue, latausaika, leikkeen koko, teho ja niin edelleen. Yritä miettiä, millaiset aseet toimivat paremmin millä kartoilla. Onko ajoneuvoja? Pitkät ampujalinjat? Paljon läheisiä kortteja?

 • Jos pelissä on luokkia, kokeile niitä kaikkia ja anna jokaiselle peliaikaa. Vaikka vihaisitkin luokkaa (esimerkiksi en ole snippien fani), opit luokan vahvuudet ja heikkoudet pelaamalla sitä vähän.

 • Jos pelissä on lukituksen avausjärjestelmä, kiinnitä huomiota avausvaatimusten täyttämiseen, kun pelin perusteet ovat alhaalla. Joissakin peleissä korkeamman tason lukituksen avaaminen voi antaa sinulle merkittävän edun taistelukentällä.

 • Opi ampumaan päähän. Useimmissa peleissä pääosuma aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa kuin kehon laukaus. Sinun kannattaa laittaa refleksi refleksiin kypäräänsä ennen liipaisimen vetämistä.

 • Ole valmis. Varmista, että terveytesi ja kilvet ovat ylhäällä, ennen kuin loppuu lisää sekasortoa. Etsi turvallinen paikka ja lataa uudelleen jokaisen taistelun jälkeen. Varmista, että ammuksesi ja tarvikkeesi on täydennetty.

 • Älä ole ennakoitavissa. Toisin kuin yksinpelissä, ihmiset ovat melko hyviä selvittämään kuviot. Yritä sekoittaa sitä hieman sekä asevalintaan että paikkaan, jossa vaelat kartalla.

 • Valitse yksi tai kaksi peliä ja harjoittele niitä niin usein kuin voit. Tiheämmät lyhyemmät istunnot ovat todennäköisesti parempia kuin vähemmän pidempiä, mutta haluat, että jokainen istunto on riittävän pitkä "päästäksesi pelin uraan".

 • Älä lannistu. Kaikissa peleissä on paljon ihmisiä, joilla on paljon enemmän taitoja kuin sinäkin, jopa "taitopohjaisen" matchmakingin avulla. Yritä oppia kuolemastasi ja pitää niitä oppimiskokemuksena. Ymmärrä, että vaihdettaessa pelejä taitosi eivät välttämättä siirry kunnolla - sinun on opittava uudet kartat ja ohjaimet, pelitilat ja aseet ovat erilaiset.

+1 toiselle tuotteelle. Viestintä on keskeinen osa joukkuepeliä.
#2
+10
Macha
2010-07-08 01:16:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jatka liikkumista. Opi kohdentamaan ympyrän muotoilussa. Ole arvaamaton liikkeissäsi. Tekoäly ei tunnista kuvioita hyvin, pelaajat voivat.

Voisitteko antaa lisää esimerkkejä "kuvioista"?
@Mugen: Jotkut pelaajat piirtävät aina ensin vasemmalle, jotkut myös piiloutuvat tietyn kulman taakse jne.
#3
+8
rlb.usa
2010-07-08 21:28:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tärkeysjärjestyksessä:

 • Jatka pelaamista. Et voi tulla paremmaksi, jos et pelaa.
 • Opi pelimekaniikka
 • Kun kuolet, kirjoita muistiin miksi kuoli. Oppiminen virheistäsi on ratkaisevan tärkeää.
 • Katso YouTube-videoita
 • Lue strategioita
 • Opi maasto
 • Katso, mitä muut ihmiset tekevät - sekä hyviä että huonoja ja oppia niistä
 • Kokeile eri luokkia / hahmoja / aseita saadaksesi selville, mikä olet parhaiten ja mikä sopii sinulle parhaiten
Henkilökohtaisesti haluaisin vaihtaa: Katso mitä muut ihmiset tekevät: Katso YouTube-videoita. Minulla on henkilökohtaisesti melko hämmästyttävät sijoitukset ja opin vain muilta pelaajilta ja opin siitä, milloin ja miksi kuolin. 1 lisäasia: harjoittele, harjoittele ja harjoittele vielä enemmän. Huipulle pääseminen on vaikeaa ja sitä ei voida oppia muutamassa viikossa.
#4
+4
colithium
2010-07-30 01:25:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan oikeastaan ​​pelannut Haloa (gasp), joten en ole varma, koskeeko tämä vinkki tätä sarjaa ... Mutta CoD: ssä sinun tulisi aina, aina, aina katsoa koko tappo nokka. Olen oppinut piilopaikkoja, taktiikkaa, kuormituksia jne. Yksinkertaisesti katsomalla, kuinka joku tuhosi minut. Vaikka vaikuttaisi siltä, ​​kuinka kuoli, voi silti olla hyödyllistä katsoa sitä heidän näkökulmastaan.

Lisäksi se voi joskus näyttää, kuinka pelaaja pääsi virheelliseen paikkaan, jotta voit myöhemmin häiritä heitä. luopumaan siitä ja lopettamaan halpuutensa.

Halo 3 ja Halo: Reachilla on teatteritila. Jokainen pelaamasi peli tallennetaan. Enintään videoita pidetään, ellet halua tallentaa niitä. Se on hieno tapa seurata muita pelaajia ja oppia heidän näkökulmastaan.
ei voinut yhtyä enempää: "Katso aina koko killcam!". Monet pelaajat vain ohittavat killcamin ja palaavat takaisin ammuntaan vain tappaakseen uudelleen.
#5
+3
Chris Pebble
2010-07-08 20:06:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ole rohkea. Yhden pelaajan tila opettaa sinua nousemaan nurkkaan ja olemaan yleensä hyvin varovainen; huippu kulmien takana moninpelissä tarkoittaa yleensä sitä, että pääsi puhaltaa ampujalle, joka on leiriytynyt kyseiseen paikkaan viimeiset kymmenen minuuttia. Niin intuitiivinen kuin se onkin, on usein turvallisempaa sprintti peittää avoimen kentän läpi, sitten huiputtaa kulmien ympäri ja yrittää hiipiä.

Tämä riippuu todella pelistä ... se on totta monissa tapauksissa, mutta ei muissa.
#6
+3
weiji
2010-07-24 00:50:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet näistä vastauksista ovat hyviä, mutta ne eivät todellakaan koske kysymystä. Koska sanot "erittäin mukavasti" yhden pelaajan FPS: llä, oletan, että tiedät jo sellaisia ​​asioita kuin hiiren ulkoasu ja ympyränmuotoilu.

Jos haluat saada hyvää MULTIPLAYER FPS: t, sinun on ehdottomasti tunnistettava, että joukkuetoverisi ovat ihmisiä, ja sisäistää se siihen pisteeseen, jossa olet todellinen TEAM. Tämä tarkoittaa sitä, että taitoja, joita tarvitset työskennellessäsi, ovat viestintä, taktiikat ja moraalin pitäminen korkealla.

Viestintä on välttämätöntä - jos olet hiljainen piiluri, olet olennaisesti sama tekoälybottina paitsi arvaamattomampana ja periaatteessa vain itsesi varoen. Mutta jos kommunikoi ja työskentelet yhdessä, siellä suuremmat taktiikat voivat toimia. Ajattele taktiikkaa, jonka vain joukko ajattelevia ihmisiä voi vetää pois työskennellessään, kuten "Sinä, minä ja Jack menemme vasemmalle vetämään tulta, me käytämme kranaatteja, mutta pysymme hengissä ja vetäydymme takaisin, kun ninja-poika hiipii sisään oikeus varastaa lippu ". Jos joukkue ei kommunikoi ja kokeile tällaista taktiikkaa, niin se on vain joukko ihmisiä, jotka pelaavat yksinpeliä, mutta he sattuvat olemaan samalla kartalla osana ns. "Joukkuetta". Hanki tuo mikrofoni ja aloita puhuminen aikomuksista ("yritän päästä skorpionisäiliöön", tiedon välittämisestä ("ampuja vasemmalla kalliolla!") Ja rohkaise kumppaneitasi, kun jokin ei toimi suunnitellusti ("ei hätää, hyvä kokeilla sillä heillä on onni, yksi kaveri näki meidät ").

Taktiikka - jokaisella pelillä on erilaisia ​​tapoja pelata, ja siten eri ryhmätaktiikat, joten on vaikea yleistää. Sinun täytyy oppia ja kokeilla sitä. Eri luokat tekevät erilaisia ​​asioita yrittäen pakottaa ihmiset pelaamaan eri tavalla tekemällä erilaisia ​​asioita - jos olet tietyssä luokassa, ymmärrä, kuinka kyseinen luokka auttaa joukkuetovereitasi parhaiten. Joukkueiden deathmatch-peleissä taktiikka voi sisältää erilaisia ​​aseyhdistelmiä tai erilaisia ​​tapoja peittää alue tai asettaa väijytyksiä, huuhdella leiriläisiä, antaa tulipaloa jne.

Moraali - tämä kuulostaa todennäköisesti todella juustolliselta, mutta tämä on todella iso. Kun joukkue puretaan, he ovat paljon alttiimpia menettämiselle, kun kaikki muut asiat ovat tasa-arvoisia. Sinun ei tarvitse olla keinotekoisesti pirteä cheerleader, mutta ainakaan ole tietoinen siitä, milloin joukkuetoverisi turhautuvat, ja kannusta heitä harjaamaan se pois tai keskittymään johonkin toiseen. Kun jokin menee hyvin, onnittele myös kaikkia ("tapa mennä!") Tai tarjoa kiitosta esimerkiksi hyvin tehdystä ("kiva pääosuma viimeisellä vartijalla").

Hyviä esimerkkejä Tästä syystä sinun pitäisi todella katsoa jonkun osallistuvan suureen WOW-raidaan - korkean tason raidan menemiseksi hyvin, ihmisten on koordinoitava ja autettava toisiaan. Tarkkaile, millaista viestintää, taktiikkaa ja rohkaisua he antavat toisilleen. Suuri, epäonnistunut hyökkäys on huomattava ajan- ja ponnisteluhäviö, joten näet pelaajien koordinoivan huolellisesti menestymiseksi.

#7
+2
Kevin Yap
2010-07-08 01:19:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta suosittelen katsomaan YouTube-videoita ihmisistä, jotka pelaavat, ja selittämään heidän ajatusprosessinsa. Nähdä kuinka "ammattilaiset" pelaavat todennäköisesti parantamaan peliäsi.

#8
+2
user1629
2010-07-24 01:15:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi FPS-pelien suurimmista asioista: älä koskaan yritä voittaa "oikeudenmukaista taistelua", ellei sinulla ole muuta vaihtoehtoa. Yritä AINA lyödä vihollisen kimppuun tai käyttää parempaa asetta kuin heillä on.

Tämä on numero 1 virhe, jonka näen tekemättä. He ajattelevat, että on kunnia tai jotain yrittää mennä varpaisiin jonkun kanssa. Älä tee sitä. Kun näet jonkun ja hän näkee sinut, poistu näkyvistä ja kytkeydy uudelleen vain, kun olet varma, että sinulla on hyppy.

Opit tähtäys- ja ympyräsiirtämisen ja snippin ja kaikenlaisia ​​edistyneitä. strategioita ajoissa, mutta alussa, noudata vain tätä yksinkertaista sääntöä ja kdr: si nousee.

#9
+1
monorailkitty
2010-07-08 01:19:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Opi myös karttoja, katso YouTube-videoita.

#10
+1
Trefex
2010-07-08 20:49:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelaa paljon ja harjoittele refleksejäsi. Vaikka kuolisitkin paljon, yritä parantaa tavoitteitasi. Esimerkiksi sen sijaan, että ammuttaisit suoraan eteenpäin, ota vähän aikaa ja kohdista hiusristisi uudelleen. Sinä olet todennäköisesti kuollut siihen mennessä, mutta ajan myötä sinä tulit nopeasti ja ammut oikeaan aikaan.

Laita myös lähitaisteluavain lähelle liikkuvia nuoliasi. Jotkut pitävät siitä hiirellä, toiset Altista, jotkut E: stä (lähellä W: tä). Näin voit puukottaa ihmisiä hyvin nopeasti, kun he ovat lähellä tai jos ammukset ovat loppuneet.

Ah kyllä, vaihda aseita nopeasti tai käytä lähitaisteluita, kun ammukset loppuvat. Älä tuhlaa aikaa lataamiseen, ellet ole varma, että kukaan ei tapa sinua.

Opi ehdottomasti käyttämään hiiren ulkoasua tehokkaasti PC-pelissä. Kun olet saanut sen alas, voit vaihtaa suuntaa refleksiesi nopeudella pikemminkin kuin näppäimistön toistonopeus.
#11
  0
FractalPrince
2013-01-01 02:29:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PC-peleissä yksi helppo tapa tehdä tavoitteestasi on käyttää pienempää tarkkuutta. Se tekee vastustajistasi suuremman ruudulla ja helpompi lyödä. Saatat menettää jonkin verran ääreisnäköä, mutta minulle se on ollut kannattava kompromissi.

Esimerkiksi pelatessani Natural Selection 2 -peliä, jossa minusta on haastavaa lyödä muita pelaajia, vaihdoin äskettäin 1920X1200-tarkkuudesta 800X600-tarkkuuteen, ja vastustajiani on paljon helpompi lyödä, koska he ovat paljon suurempia näytöllä. Peli ei ole niin kaunis kuin ennen, mutta olen nyt paljon kilpailukykyisempi ja saan enemmän tappoja.

Monet pelit käyttävät näkökenttää. Tarkkuuden muuttaminen ei muuta vihollisten kulmakokoa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...