Kysymys:
Mitä termi "carebear" tarkoittaa Eve Onlinessa?
David A Gibson
2010-07-08 16:09:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin aktivoinut tilini uudelleen. Olen nähnyt tämän termin käytetyn verkkokeskustelussa ja miettinyt, mitä se tarkoittaa.

sitä ei käytetä vain EVE Onlinessa;)
Kolme vastused:
#1
+54
gnarf
2010-07-08 17:14:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä termi ulottuu laajemmalle kuin Eeva. Urban Dictionary määrittelee "hoitokarhun":

  1. Kevyesti halveksiva termi MMO-pelaajalle, joka välttää PVP-taistelua, suosimalla voimakkaasti osuuskunta- tai yksin PVE-taistelua, juttelemista, tai kehittää tradeskills / käynnissä tehtäviä. Pelistä ja yksilöstä riippuen tämä PVP-välttely voi ilmetä useilla tavoilla: pelaamalla tiukoilla muilla kuin PVP-palvelimilla; välttämällä PVP-alueita tai kaksintaistelujen vähenemistä; tai välttämällä tai tuomitsemalla PVP-pelaajia.
Jos etsit sanaa "carebear" (yhdistää sanat yhteen), se näyttää sekä tämän yleisen määritelmän että Eevakohtaisen määritelmän.
#2
+15
GaiusSensei
2010-07-08 17:00:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Carebear" on halveksiva termi, jota käytetään hahmoihin, jotka pysyvät enimmäkseen Concordin (poliisin) hallitsemassa tilassa eivätkä koskaan pääse turvaamattomaan "0.0" -tilaan.

Periaatteessa synonyymi pelkureille.

Luulen, että jokainen, joka on ollut kuuluisan http://en.wikipedia.org/wiki/Care_Bears#Care_Bear_Stare_and_Cousin_Call lopussa, ei ole samaa mieltä pelkureiden kanssa :) mutta näen, että mielipiteesi on hyväksytty, hurraa!
En ole samaa mieltä siitä, että karhut eivät pääse 0.0 avaruuteen. He menevät usein nolla sekuntiin, kun se on taloudellisesti kannattavaa. He vain välttävät kaikenlaista PVP: tä. 0.0 tarjoaa paljon PVE-mahdollisuuksia.
Ei, karhukarhut ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka välttävät kaikenlaisia ​​vaaroja.
En käyttäisi "pelkurin" synonyymia.
Nullsecissä on paljon carebereita, he vain tekevät PvE-juttuja. Carebear on vain henkilö, joka ei tee paljon, jos sellaista on, PvP: tä. Päinvastoin, ei tarvitse mennä kokonaan nollasekoitukseen merirosvoon tai merirosvojen torjuntaan - oi lowsecin ilot
"Carebear" tarkoittaa vain "He eivät pelaa tätä peliä niin kuin mielestäni heidän pitäisi pelata sitä, joten pyrin halveksivasti heidän rohkeuteensa ja / tai taitoihinsa ja / tai emotionaaliseen kypsyyteensä, koska se vakuuttaa ihmiset aina tapaani pelaaminen on hauskempaa. "
@Shadur: Surullinen, mutta totta.
Pidimme carebereistamme; he louhivat meille. Räjäytimme toiset ihmiset.
#3
+14
zaery
2011-03-09 02:09:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Carebear on henkilö, joka välttää pvp: tä. Aivan rehellisesti sanottuna olen karhukarhu, mutta asun nullsec-alueilla, vain pakenen ja piiloutun ja menen vain sinne, missä kukaan muu ei ole.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...