Kysymys:
Mitkä ovat DRM: n vaikutukset Assassin's Creed 2: een?
Drake
2010-07-08 17:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halusin ostaa Asssassin's Creed 2 : n PC-tietokoneelle, mutta kuulin huonoja ääniä pelin sisältämästä DRM: stä.

Minulla on kotona ADSL-yhteys, mutta valitettavasti ei ole todella luotettava. Usein tapahtuu, että se laskee jopa tunnin tai enemmän.

Tavallisesti tänä aikana pelataan yksinpelejä, mutta mitä tapahtuu Assassin's Creed 2: ssa, jos:

  1. Internet-yhteyteni ei toimi . Voinko käynnistää pelin ja voinko tallentaa edistymisen?
  2. Internet-yhteys katkeaa pelaamisen aikana. Voinko jatkaa pelaamista ja tallentaa edistymistä?
Kolme vastused:
#1
+12
hokiecsgrad
2010-07-08 17:46:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on useita muita UbiSoft-pelejä, jotka käyttävät tätä samaa DRM: ää, mutta eivät Assassin's Creed 2: ta. Tässä tapahtuu, mitä muissa peleissä tapahtuu, kun Internet-yhteys katkeaa.

  1. Peli selittämättä selviää ei virheilmoitusta.
  2. Useiden hetkien kuluttua (luulisin noin 1-2 minuuttia) näyttöön ilmestyy vihdoin viesti, joka kertoo minulle, että "UbiSoftin palvelimet ovat saavuttaneet".
  3. Muutaman sekunnin kuluttua, jos et vieläkään voi ottaa yhteyttä UbiSoftin palvelimiin, peli vie sinut Windowsin työpöydälle ja kaikki tallentamattomat edistykset menetetään.

Selvyyden vuoksi se ei Ei tarvitse olla Internet-yhteydenne, joka epäonnistuu. Se voi myös olla ongelma UbiSoftin päässä tai missä tahansa siltä väliltä. Peli välittää vain mahdollisuudesta ottaa yhteyttä UbiSoftin palvelimiin, eikä sillä ole väliä kenen vika on.

Ollakseni oikeudenmukainen, olen pelannut PALJON uusinta Settlers-peliä ja vain potkut potkut viisi kertaa. Kuitenkin, aivan kuten Steamin alkuaikoina, Settlers 7: n omistamisen ensimmäisinä päivinä en voinut pelata sitä ollenkaan, koska UbiSoftin DRM-palvelimet olivat kovassa kuormituksessa eivätkä todentaneet peliäni.

En suosittele pelin ostamista tämän tyyppisellä DRM: llä, ja jos olisin tiennyt ostamissani peleissä olevan tämän DRM: n, en olisi ostanut niitä. En koskaan osta enää peliä tämän tyyppisellä DRM: llä.

Boikotoin kaikkia PC: n kaikkia ubisoft-pelejä, kunhan ne pitävät tällaista DRM: ää surullisena, mutta vaadittuna.
@hokiecsgrad Valitettavasti tämäntyyppinen DRM ei näytä sopivan yhteysongelmaani. Väldin ostamasta sitä. Kiitos selityksestä.
Unohdetuilla hiekoilla on myös tämä DRM. No, se on "parempi" kuin AC2: ssa. Mutta mitä he tekevätkin, merirosvot murtaa DRM: n ja laillisten asiakkaiden on maksettava hinta. :(
@alexanderpas: En yleensä pilkkaa DRM-vastaisia ​​boikoteja peleissä (Spore, MW2 LAN -asia), mutta tässä tapauksessa, niin minäkin. Valitettavasti Ubisoft todennäköisesti käyttää sitä tekosyynä lopettaa PC-pelien tuotanto, jos se on onnistunut pikemminkin kuin lopettaa DRM: n rankaiseminen.
Ubisoft lopettaa PC-pelien tuotannon, kilpailijat noutavat tavaran, ei haittaa (mikä ei-iso nimi käyttää ubia?)
On surullista, että Ubisoft asensi tällaisen DRM-mekanismin, mutta se on silti parempi kuin tähtivoima. Se rikkoi DVD-aseman.
#2
+3
happy_soil
2010-07-08 17:07:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Et voi pelata peliä.
  2. Voit menettää edistymisesi.

Yksi vaatimuksista peli on jatkuva internetyhteys (joka on yhteensä bonkereita, jos kysyt minulta).

+1, en osta pelejä, jotka edellyttävät tätä, sanon, että taistelen piratismia vastaan ​​muulla tavalla (verkkopelit, edut jne.), En rankaise tällaisia ​​maksavia asiakkaita. Siksi en myöskään osta uudisasukkaita 7
#3
+3
juan
2010-07-08 17:46:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Assassin's Creed DRM (samoin kuin uudisasukas 7: t ja todennäköisesti kaikki Ubisoftin tulevat pelit) työskentelee palvelimessa tekemällä joitain laskelmia siinä toivossa, että halkeamat ovat hyödyttömiä.

Tämän vuoksi on tietysti mahdotonta. pelata ilman Internet-yhteyttä (vaikka se ei edes toimi, joten pelin laittomat omistajat voivat pelata sitä paremmin kuin maksavat asiakkaat , koska he voivat pelata emulaattoria offline-tilassa).

Suosittelen, ettet osta heiltä, ​​ennen kuin he poistavat tämän hyödyttömän ja vahingollisen suojan


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...