Kysymys:
Onko mahdollista saada alkuperäiset Fallout ja Fallout 2 toimimaan Macissa?
John Rudy
2010-07-08 00:30:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymys todennäköisesti puhuu puolestaan. Tiedän, että ne ovat Windows-pohjaisia ​​pelejä, joten luonnostaan ​​Windowsin kopion on oltava käytettävissä. Tämä sulkee pois DOSBoxin käytön, mutta toimiiko jokin seuraavista ratkaisuista (tai muusta)?

  1. Boot Camp Windows 7: n kanssa?
  2. VMWare sopivan vintage-version kanssa ?
  3. VIINI? (Onko WINE saatavana edes Macille?)
  4. Voitto! (Voi, odota ... Hmm ... Täytä minulle numero 4?)

Koneen tiedot: MacBook 13 ", integroitu 256 M -näytönohjain, 4 Gt RAM-muistia, 2 GHz Intel Core Duo.

Ymmärrän miltä sinusta tuntuu. Windows 7: ssä minun piti harkita säätämistä saadaksesi kaiken käyttöön ja minulla oli edelleen ongelmia videoiden katselemisessa.
Kaikki nämä toimivat muuten. Macissa on [Darwine] (http://darwine.sourceforge.net/), mutta [CrossOver] (http://www.codeweavers.com/products/cxmac/) tukee paremmin. Se maksaa kuitenkin rahaa.
Voit myös käyttää `wine-devel` 1.0.1, joka on viinin kehittäjähaara. se on aivan yhtä vakaa.
Asenna vain VMWare Win98: n kanssa ja asenna pelit. WinXP toimii myös kaikkien Fallout-korjausten kanssa. Suurin ongelma on, että nuo pelit ovat aluksi erittäin bugisia.
Viisi vastused:
#1
+17
Jon Mabe
2010-07-08 00:39:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin henkilökohtaisesti tätä jonkin aikaa sitten. Päädyin ostamaan pelin todellisen Mac-version:

http://www.amazon.com/s/?url=search-alias%3Daps&field-keywords=fallout+mac

En tiennyt täysin, että näistä Mac-versioista oli olemassa ... Sinä ** rock. **
Siksi, mitä se kannattaa, päädyin ostamaan trilogian Windows-version, vain siksi, että se on noin 11 dollaria + toimitus, ja Mac-versiossa on paljon ilmoitettuja ongelmia nyt, kun uudemmat Macit eivät tue 256-väritilaa. Se käy joko WINEn, VMWaren tai BootCampin läpi. (Todennäköisesti alkaa WINE.)
#2
+11
m000
2012-11-15 02:23:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Marraskuusta 2012 lähtien GOG alkoi tarjota pelejä Mac-muodossa. Sekä Fallout 1 että Fallout 2 tarjottiin. Tämä oli luultavasti paras / edullisin tapa saada pelejä. Amazonin Fallout Mac CDROM -levyt näyttävät olevan paljon ylihinnoiteltuja (oletan niiden niukkuuden vuoksi).

Päivitys 1.1.2014: Unfortunatelly GOG on poistanut kaikki Fallout-pelit heidän luettelonsa. Kuten keskusteltiin redditissä, tämä johtuu todennäköisesti Interplay: n julkaisuoikeuksista franchising-ohjelmassa. Pelit ovat nyt ladattavissa vain niille, jotka ovat jo ostaneet ne. Pelit on myös poistettu Steamista, ja on epäselvää, tuleeko uusi jakelusopimus / milloin tehdään Bethesdan kanssa, jolla on nyt julkaisuoikeus.

Kuule, kuule. GOG on mahtava. FWIW kuitenkin tarjoaa Amazonille myös PC-latauksen.
Se on todellakin kadonnut, koska oikeudet siirtyvät Bethesdalle, ja [heidän on ehdottomasti tarkoitus palata takaisin Steamiin] (https://twitter.com/Bethblog/status/418871493129302016). [GOG on vielä vähän ilmassa tällä hetkellä] (https://twitter.com/Bethblog/status/419131828629274625), mutta tiedän, että GOG itse halusi pitää heidät, joten kaikki on nyt Bethesdan tehtävä.
Bethesdan tweetillä on lupaava sävy. Pelkäsin, että GOG: n kohdalla olisi jonkin verran katkeruutta, koska he antoivat pelejä ilmaiseksi kuukauden ajan ennen Interplayn julkaisuoikeuksien päättymistä. Bethesda olisi voinut nähdä tämän aggressiivisena siirtona heitä vastaan ​​(tulevaisuuden myynnin menetys). On ilo nähdä, että he ovat hienoja GOG: n kanssa.
@m000 Mielenkiintoinen - Liityin GOG: iin kirjaimellisesti vain ilmaiseksi Falloutia varten.(Olen kuitenkin niin huono / ei-pelaaja, että olin sekoittanut Falloutin Bioshockiin. Nautin joka tapauksessa Falloutista!)
Fallout 1 ja 2 ovat [saatavana jälleen GOG: lta] (https://www.gog.com/news/bethesda_softworks_its_way_to_gogcom) ja ovat palanneet Steamiin jo jonkin aikaa sitten.
Voin vahvistaa, että Fallout 1 ja 2 ovat GOG: ssa ... mutta ei Mac-versioita: /
#3
+6
yottamoto
2010-07-30 17:03:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä asentaa WineBottler http://winebottler.kronenberg.org/. Se on mukava Wine-käyttöliittymä (jonka se tuo mukanaan) ja voi pakata pelisi mukavaksi pieneksi .app-sovellukseksi.

FWIW, pystyin ajamaan Falloutin sen kanssa. En kuitenkaan kokeillut Fallout 2: ta.

Erittäin kiva! Taistelin WINEn kautta MacPorts-ohjelmalla, joka toimi kunnolla, ja kirjoitin sitten shell-komentosarjan käynnistääksesi Finderista.
Toimii edelleen hyvin viinin kanssa macOS Mojave -ohjelmassa (10.14.2.) Piti vain muokata `fallout.cfg` päivittääksesi joitain polkuja pelitiedostoihin.
#4
+3
severin
2013-06-02 13:31:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä Fallout 1 että 2 ovat nyt saatavana Mac-versioina osoitteesta gog.com:

Päivitä : Fallout-pelit on poistettu gog.com-luettelosta vuoden 2013 loppuun mennessä (Fallout-franchising-omistajan kanssa johtuvien oikeudellisten ongelmien vuoksi). Paras tapa pelata pelejä Macissa on todennäköisesti ostaa niitä. Höyrytä ja käytä sitten viiniä ajaaksesi ne OSX: ssä ...

vain muistiinpanona: Fogout & Fallout 2 -lataukset Macille, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla Gog.com-sivustossa (maaliskuusta 2015), EI toimi uusimmalla OS X: llä, vaikka tilanne ei ole korjaamaton, vaikka Wineskinin käsittely on hieman ärsyttävää.(Älä kysy minulta miten täällä)
#5
+1
Alan H.
2015-03-23 02:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että sinulla on tai pystyt saamaan tarvittavat tiedostot (olen ladannut minun GOG: stä, päivittänyt Wineskinin Yosemite-yhteensopivaksi ja ladannut korjaustiedostoja), olet myös kiinnostunut käyttämään hi-res-korjaustiedostoa , joka voidaan tehdä näiden erinomaisten Mac-ohjeiden avulla. Se toimi minulle.

Ehdotan myös [Fallout Restoration Project] -ohjelmaa (https://www.google.com/search?q=fallout+restoration+project&ie=utf-8&oe=utf-8).Se avaa sisällön, joka toimitettiin pelin mukana, mutta jota ei ollut mukana.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...